Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar günaydın.dun giremedim kontrol tartımı yazayım 77.2.
1.1 gr gitmiş ohhh sefam olsunnn bacilarrrrr
-

Sanada Gunaydin
Helal sana valla listeye girersin yakında kilolar maşallah patir patir gidiyor ♡♡♡♡

Aaa şansa bak ben de bu sabah yapacağım ıspanaklı yumurta :)

Günaydın kızlar....

ben de özlerim cnm <3 takılırım tabi buralarda ama liste işine girmem sanırım. çünkü diyet olmayacağı için takımımı olumsuz etkilemek istemem
yürüyüş cepte. ben de hep yapıyorum. çıkıyorum öğle arası yürümeye çalışıyorum illa.
tatlıyı da yememeye çalışacağım.
dengeleme iş ben de sıkıntı oluyor. kafa ya hep ya hiç şeklinde çalıştığından mütevellit

16 aylık oğlum 2gündr gece emzirmiyorum ağlama krizine gryo emcem anne aç DYO zor olacak ama alışması gerek

büyümüş cnm. geceyi kesinlikle kesmelisin. yani 8 kz uyanıyor demişsin. zaten 8 kezde de süt olması imkansız. senin de onunda uykuya ihtiyacı var. gece kalkınca baba su verip yatırsın.

16 aylıkken neden sütten kesmek istiyorsunuz özel sebebi var mı çok çok faydalı çünkü sizi emmesi zamanında bebek hemşireliği yapmış biri olarak yazmadan edemedim

gece emmesi için bence büyümüş. tabi sen sağlıkçısın daha iyi bilirsin ama 8 kez uyanan çocuk uykusuz olur hırçın olur , anne de halsiz olur. ben kesmiştim geceyi bu aylarda uyurdu.

Aleyküm selam. bakarsın ameliyata gerek kalmaz cnm. ama şartsa da hiç tereddüt etme bence. sağlığına kavuş biran önce.

senin ilk hedefin kilo almamak olsun cnm. insülin direnci bir de guatr olan arkadaşım vardı. aç gezerdi kilo alırsam veremem diye. sonra da sıfır şekerli hayata merhaba de. öğün azaltmaya da daha sonra geçersin. tabi imkan varsa harekette iyi gelir.

evet kovmazlarsa takılırız yani

bazen doktorlara kızıyoruz ya her şeye kilo diyorlar diye. ama haklılar ya. ben de gece yatarken nefes kesilmesi oluyor3-5 kilo alınca. verince geçiyor. inanır mısın migren ataklarım bile geçti diyebilirim . mesela 2 aya bir kesin olurdu bir gece karanlıkta kalmalıyım acilde serum almalıyım ya da migren ilacı içim zom gibi yatmalıydım. neyse 3 aydır diyetteyim 1 kez geldi parolla geçti. demek ki yediğim içtiğim kilom hepsi etkenmiş. sağlığımız için zayıflamalıyız cnm. sana da şifa diliyorum bol bol.

Ben birinci katta oturuyorum yani gürültü olsa da sıkıntı yok ama zaten hiç ses çıkmıyoki ya da ben öyle zannediyorum Elhan

severim 1. katı . özgürlük demek. benim evimim yalıtımı berbat. birbirimize öksürük sesimiz gidiyor

sen dedin de aklıma geldi. ütü masam yatak odasında gacır gucur ütü yaparken
yalıtım da sıfır binada öksürsen duyuluyor

yumurtayı yemediğim zaman açlıktan perişan oluyorum cnm. o yüzden bir şekilde ye bırakma. ben 3 aydır haşlıyorum düşün ne kadar vahim durumdayım. işe omlet şekliyle getiremem ki.
Emzirmekte kg verdiriyomş

ay cnm bana hiç uymadı. oğlanı 20 ay emzirdim tek avantajı kilo almadım. normal insan gibi yedim kilom sabitti hep.
ben kilo vermek için illa ölümüne diyet yapmalıyım.

Günaydın kızlar geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim. Dün erkenden yattım dinlendim.
Dünkü menümü yazayım.
Kahvaltı 8de haşlanmış yumurta yaptım bebekler yedi benimkini de :) bu yüzden iki dilim yumurtalı ekmek biraz peynir yedim ve öğlen acıktım. Haşlanmış yumurta insanı çok tok tutuyor gerçekten.
Öğlen 1de bir paket çubuk kraker, yarım simit, bir kare çikolata çay (hiç olmadı ama bulunduğum yerde alternatif yoktu ve açtım)
Akşam 5te bir porsiyon güveç.

geçmiş olsun cnm.

Bugün artık daha sıkı tutar dengelersin ♡
Sağlık olsun da gerisi gelir

Canım ütü masan tehlike...hemen yağlamalisin... zamane müteahhitleri hep malzemeden çalıyor kesin bizim bina da yalıtımsız. Bir o kadar da insanlarda hoşgörü eksik. Bizden de çalınmış bir şeyler olmamışız

Eşim 5buçukta uyanıyor işe ggidyor o saatlerde uyanık olursa oğlum bakar başka türlü bakmaz

aynen cnm. her şey eksik.. o yağlama işini diyim ben eşime bugün halletsin.
Eşim 5buçukta uyanıyor işe ggidyor o saatlerde uyanık olursa oğlum bakar başka türlü bakmaz

ama birkaç gün bakmalı yani. sonuçta sen ne kadar annesiysen o da o kadar babası. biz öyle bıraktık. yoksa oğlan beni görünce memeyi isterdi.

Canım aslen Bursalı değilim ama çok seviyorum Bursa'yı. Merkez ilçe Gemlik'teyim. Fitzone 'ye devam ediyorum üç aydır. Alt kat bayanlara özel.
Ben merkezdeyim abla spor salonuna yazılmayı niyetlendim bir ara bebişi devamlı bırakacak kimse bulamadım babanesi üst katta oturuyor ama bacağından ameliyat oldu pek gezinemiyor en fazla 1saat bakar toruna hemen bni arar durmuyor diye

Merhaba kızlar. Yaramazlık sırası sizde mi? sesiniz çıkmıyor ondan dedim.

ben arkadaşla avm gittim. yollarımızı ayırdık orda işe yetişelim diye herkes kendi işini halletti. neyse bir araya gelince elinde çikolata kıt kıt yiyor. ucundan bir parça alarak yaramazlığı yaptım. ama dehşet midem bulanıyor. ben bitter yerdim bu normal çikolataydı perişan etti beni.

Çok teşekkür ederim canım... Aynen önce sağlık...

Bugün çok iştahsızım. Uyumadım gece hiç,sanırım onunla ilgili. Sabah yarım haşlanmış patates yedim sadece. Zencefil tarçın karabiber ve limon karışımının çayını içtim birde.. iyi geldi hava buz :)
Şimdi de baharatlı yoğurt yiyorum, üzerine bolca su içeceğim..

Sanada Gunaydin
Helal sana valla listeye girersin yakında kilolar maşallah patir patir gidiyor ♡♡♡♡
ins kaptanım.2 geçti uğraşıyorum kilo vermek için .bi türlü kendimde o gücü bulamıyordum.cok şükür şuan daha iyi daha mutlu daha güçlü hossediyiyorum kendimi.bi de deneme yansımalarla kendimi tanıdım galiba.ben günde en az 2 lt su içersem .gün aşırı spor yaparsam ve en önemlisi tatlıyı kesersem siper kilo veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…