- 24 Şubat 2018
- 688
- 2.618
- 113
- 37
Iyi geceler takip etmeye çalıșıyorum ama cok yazamıyorum. Tum hastalara Allah tan acil sifalar... Yavrulara da en kisa zamanda şifa versin Rabbim...
Bugünku menum
Sabah 7 zeytin az peynir 1 yumurta 1 dilim Tam Buğday ekmegi 2 catal patates kizartmasi
Ara Kuru kayısı ve ceviz
Öğlen bir tabak etli Kuru fasulye
Ara mandalina 100 gr puding
Aksam bol salata 2 kasik pilav 3 kasik Kuru fasulye bir haslanmis baget
12 bardak su
2 saat yürüyüş
Hergun duzenli yurumeme ragmen artilardayim Bakalim nasil olacak.
Dün rahatsızlığım sebebiyle yazamadım şimdi yazayım menümü
Sabaha peynirli omlet, 1 zeytin 2 dilim tb ekmeği birkaç bardak çay
Akşam mısır gevreği yedim 1 kase, 5i 1yerde çay ve su ölçülü içmedim
Yok abla yaramazlık değil de bu hastalık geri geldi kuzumu buldu yine, fena grip olduyatıyo uyuyamıyo kalkıyo tıs tıs edip duruyo, ıhlamur nane limon falan yaptım ama su dışındaki sıvıları pek sevmiyo içiremiyorum tabi soda hariç,elimde soda gördüğü an tepeme dikiliyo bize de babası getirdi malesef,aradım ben de fenayım diyo dolayısıyla ben bittim birken hastalıkta iki oluyo çocuğum inşallah onlar düzelmeden bana geçmez yoksa halimiz duman
Canım bu güzel menüye gölge düşürme belkiyleiş işten geçmeden... zaten yedin bugun bir parça da olsa çikolatayı. Hadi tamam de...alternatif bir şey bulursun sen onun yerine.
Kıyamam yavruma geçmiş olsun. Allah hepinize şifa versin. Mikrop kaynıyor ortalık. Kar var mı oralarda?
Menumu yazayım Abbas yolcu ...salondan geldikten sonra yorgun oluyorum.
Sabah(9.00) Bir yumurta, peynir, ceviz, marul
11.00 Yeşil çay bir demlik , yanında on badem üç kuru üzüm
17.30 Hamsi tava, bir dilim tb ekmeği, roka, soğan
İki buçuk litre su, bir saat zumba az sonra gideceğim
Hayirli akşamlar dostlar, sağlıklı bir gece dilerim. Hastalara acil şifalar.
oynakbasi34
Merhaba kızlar... geçmişe baktım ama çok detaylı değil,şimdide menümü yazmak için girdim kusura bakmayın
Saatsiz yazcam
Kahvaltı:
1 yumurta,5 zeytin,3 ince dilim peynir,ballı ıhlamur,1.5 dilim çavdar ekmeği
Kahve,sade soda,2 antin kuntin
Akşam:16.00 civarı
Sebzeli bulgur pilavı 5-6 kaşık,ayran( @meryemozcan27 senden canım cekti abla benimkinde bol kabak vardı)
Kivi,mandalina
Su:2 lt ancak
Spor: yok
Sağ Olsun minik kuşum bana şekersiz Kahve yaptı keyif yapıyorum ♡♡♡♡♡
Bu arada MRi çekildikten sonra eşim beni eve bırakıp Arkadaşına bir iş için uğradıo arada tabi benim MR direk doktorun sistemine düştüğü için Goruntuleme merkezine telefon açıp benim acaba daha evvel röntgen çekilip cekilmedigimi sormuş hani orda bilgileri alırken öyle bir durum belirtip belirtmedigimi öğrenmek istemiş nedense
Eşimde sanırım bir şey gördü o yüzden aradı yarın mutlaka ihmal etme Doktora git sonucu göstermek için dedigerçi onda sistemde var ama yinede yanıma alırım Cdyi ve resimleri
Yarın inşallah artık kesin öğrenirim neyin ne olduğunu ama yarina kadar meraktan catlamazsam iyidir
Iyi geceler takip etmeye çalıșıyorum ama cok yazamıyorum. Tum hastalara Allah tan acil sifalar... Yavrulara da en kisa zamanda şifa versin Rabbim...
Bugünku menum
Sabah 7 zeytin az peynir 1 yumurta 1 dilim Tam Buğday ekmegi 2 catal patates kizartmasi
Ara Kuru kayısı ve ceviz
Öğlen bir tabak etli Kuru fasulye
Ara mandalina 100 gr puding
Aksam bol salata 2 kasik pilav 3 kasik Kuru fasulye bir haslanmis baget
12 bardak su
2 saat yürüyüş
Hergun duzenli yurumeme ragmen artilardayim Bakalim nasil olacak.
hayırlı haberlerle gel cnm inş. ben de kız istiyorum kahvemi yapar belkim
.
Rabbim inşallah önce sağlıklı sonrada gönlüne göre verir .....Aminnnn
İnan çok çabuk buyuyorlarbenim ufaklık özellikle sanki birden büyüdü gibime geliyor
Tesekkur ederim Yok aytilmaya niyetim yok. Zaten fazla kiloyla bașladım. En azından su iki ayda ne verirsem kâr... Bol su iciyorum ve hergun yuruyus ama afedersin kabizlik problemi var yaGünaydın kızlar..
çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inş.
hehe gölgeledim cnm
bitter yedim ama. ya artık yavaş yavaş menümü açıyorum. hedefe çok az kaldı belki hamilelik olur. bakalım hayırlısı inş.
kabak deyince aklıma sen geliyorsun
dün aklımdan geçtin. biz hamiş ayrılmaz umarım yoksa kurtlar kapar dedimkontrollü gitmek de fayda var cnm.
bir de kaptanın dediği gibi hamileliğin ilk zamanları regl tarihine denk geldiği için öde oluyor. bol su ve yürüyüşle geçerbir de kuru fasulye fena şişlik yapar. öğlenleri ye akşama yememeye çalış.
Tesekkur ederim Yok aytilmaya niyetim yok. Zaten fazla kiloyla bașladım. En azından su iki ayda ne verirsem kâr... Bol su iciyorum ve hergun yuruyus ama afedersin kabizlik problemi var yaNeyse son iki gundur ceviz suyu ve kayısı beklettigim suyu iciyorum sabahlari Insallah ise yarar Bakalim...
Sağol ablacımCanım bu güzel menüye gölge düşürme belkiyleiş işten geçmeden... zaten yedin bugun bir parça da olsa çikolatayı. Hadi tamam de...alternatif bir şey bulursun sen onun yerine.
Kıyamam yavruma geçmiş olsun. Allah hepinize şifa versin. Mikrop kaynıyor ortalık. Kar var mı oralarda?
Sağol canımÇok geçmiş olsun ♡
Sağol kaptanımİnşallah birazdan halleder sorununu da yine aramızda olur
Sağ Olsun yönetici yardimci olacak yolu yazdı bende hemen ilettim
Telefon numaramı bende attım şimdi sanaarzu eden bana gonderebiliyor yoksa vermek zorunlu degil ama dediğin gibi acil durumlarda iyi oluyor
Çok güzel bir menü canım tebrikler
Geçmiş olsun canım inşallah midem şu anda daha iyidir
Tebrikler canım gayet dengeli bir menü ♡
Tekrar geçmiş olsun kuzuya ♡ umarım çabucak toparlanirPetekleri yakiyorsan ( ki ufak kuzusu olanlar kesin yakiyordur ) her odadaki peteklere mutlaka aşkı alıp şu koy hava kurumasına ki daha çabuk toparlanir birde varsa o petek askilarindaki suya mentol yada wicks ekle ki daha çabuk rahatlasin
Teşekkürler canım pilav çok lezzetliydi, kv pirinçlisini yapar onu da severdim de bu hem sağlıklı hem güzeldi iyi ki aklıma düşürdünAfiyet olsun canım hepsi ...bulgur pilavı da...Bir an önce eski neşene donmeni diliyorum tatlım.
Banu kaptanın dedikleri çok mantıklı uyumadan yap canım. Güzel huzurlu bir gece geçirmenizi dilerim.
Sağol kuzucumGünaydın kızlar..
çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inş.
hehe gölgeledim cnm
bitter yedim ama. ya artık yavaş yavaş menümü açıyorum. hedefe çok az kaldı belki hamilelik olur. bakalım hayırlısı inş.
kabak deyince aklıma sen geliyorsun
dün aklımdan geçtin. biz hamiş ayrılmaz umarım yoksa kurtlar kapar dedimkontrollü gitmek de fayda var cnm.
bir de kaptanın dediği gibi hamileliğin ilk zamanları regl tarihine denk geldiği için öde oluyor. bol su ve yürüyüşle geçerbir de kuru fasulye fena şişlik yapar. öğlenleri ye akşama yememeye çalış.
Aynen ya valla kendimi düşünmüyorum yeter ki bebekler iyi olsun,tekrar çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Kış ne fena hastalıkla vurdu resmen. Dün midem kötüydü bugün başım çatlıyor.
Hadi ben neyse de, bebekler hasta, çok üzülüyorum yapacak bir şey yok kreş de bir sürü hasta bebek var anlaşılan.
Sabah zencefilli limonlu ıhlamurumuzu yaptık sonra herkes yoluna.
Şahanesin canımEki Görüntüle 2214682
Bu kilolu halim bence 78,5 ile başladığımdan az daha zayıf olabilir.Eki Görüntüle 2214683
Eki Görüntüle 2214684
Eki Görüntüle 2214685
Bunlarda bugünkü halim ve 65 kiloyum.
Kıyafetlerim olmuyor hep bol eskileri çıkardım zayıfken giydiklerimi. Kendimi bu kiloda mutlu hissediyorum. Eğer uygunsaoynakbasi34 kaptanım bu cuma bildiriminden sonra mezun olmak istiyorum. Sizin görüşlerinizde önemli. Daha vermelisin derseniz düşünürüm. Ama kendimi iyi hissediyorum.
çok güldüm ya soğanı yiyen çocuğaSağol ablacımkar gece yağıyo sabaha kalmıyo zaten sulu kar,dün gece çok yağdı ama şimdi rüzgarla birlikte yağmur var hiç kalmadı o yüzden
Sağol canım
Sağol kaptanımbiz 3 aydır yakıyoz malum erzurumdayız çok soğuk olmuyodu ama dediğin gibi çocuk olunca mecbur...var canım bütün peteklerimde su askıları,elimde okaliptus yağı vardı ondan damlattım içlerine,başucuna soğan kesip koydum( bi arkadaş yine bi hastalık döneminde soğan kesip koymuş çocuğun yanına,sabaha soğanı bulamamış çocuk yemiş )
Teşekkürler canım pilav çok lezzetliydi, kv pirinçlisini yapar onu da severdim de bu hem sağlıklı hem güzeldi iyi ki aklıma düşürdün
Gecemiz biraz zor geçti ama şükür şimdi daha iyi,korkumdan hergün mutlaka kivi yediriyodum bol c vitamini diye inşallah etkisini görürüz
Sağol kuzucum
Harbi bende aynı şeyi düşünüyorum kabakla aşk yaşıyoz resmen sonumuz hayır olsun, çok muhabbet tez ayrılık getirmez inşallah
Aynen ya valla kendimi düşünmüyorum yeter ki bebekler iyi olsun,tekrar çok geçmiş olsun canımbu sene ki grip hiç normal bi grip değil, süründürüyo,bir hafta çeker kurtulursun ama bu öyle değil tam iyileşme olmuyo yeniden hortluyo
Bende duyduğumda kopmuştum, çocuk daha bir yaşında falandıçok güldüm ya soğanı yiyen çocuğa
Bence gayet iyi görünüyorsun. Önemli olan senin kendini bu kiloda nasıl hissettiğin. Herkes kendi bedenini en iyi bilir. Boyun kaç merak ettim. Ben de 65 hedefledim şimdilik.Eki Görüntüle 2214682
Bu kilolu halim bence 78,5 ile başladığımdan az daha zayıf olabilir.
Eki Görüntüle 2214683
Eki Görüntüle 2214684
Eki Görüntüle 2214685
Bunlarda bugünkü halim ve 65 kiloyum.
Kıyafetlerim olmuyor hep bol eskileri çıkardım zayıfken giydiklerimi. Kendimi bu kiloda mutlu hissediyorum. Eğer uygunsaoynakbasi34 kaptanım bu cuma bildiriminden sonra mezun olmak istiyorum. Sizin görüşlerinizde önemli. Daha vermelisin derseniz düşünürüm. Ama kendimi iyi hissediyorum.
annesi şok düşünseneBende duyduğumda kopmuştum, çocuk daha bir yaşında falandı
Sağol ablacımkar gece yağıyo sabaha kalmıyo zaten sulu kar,dün gece çok yağdı ama şimdi rüzgarla birlikte yağmur var hiç kalmadı o yüzden
Sağol canım
Sağol kaptanımbiz 3 aydır yakıyoz malum erzurumdayız çok soğuk olmuyodu ama dediğin gibi çocuk olunca mecbur...var canım bütün peteklerimde su askıları,elimde okaliptus yağı vardı ondan damlattım içlerine,başucuna soğan kesip koydum( bi arkadaş yine bi hastalık döneminde soğan kesip koymuş çocuğun yanına,sabaha soğanı bulamamış çocuk yemiş )
Teşekkürler canım pilav çok lezzetliydi, kv pirinçlisini yapar onu da severdim de bu hem sağlıklı hem güzeldi iyi ki aklıma düşürdün
Gecemiz biraz zor geçti ama şükür şimdi daha iyi,korkumdan hergün mutlaka kivi yediriyodum bol c vitamini diye inşallah etkisini görürüz
Sağol kuzucum
Harbi bende aynı şeyi düşünüyorum kabakla aşk yaşıyoz resmen sonumuz hayır olsun, çok muhabbet tez ayrılık getirmez inşallah
Aynen ya valla kendimi düşünmüyorum yeter ki bebekler iyi olsun,tekrar çok geçmiş olsun canımbu sene ki grip hiç normal bi grip değil, süründürüyo,bir hafta çeker kurtulursun ama bu öyle değil tam iyileşme olmuyo yeniden hortluyo
Şahanesin canımasla daha verme bence çok iyisin tebrik ederim valla çok özendim birazda kıskandımmı ne kaç ayda verdin kuzum ne kadar sürede bu hale geldin
Bence gayet iyi görünüyorsun. Önemli olan senin kendini bu kiloda nasıl hissettiğin. Herkes kendi bedenini en iyi bilir. Boyun kaç merak ettim. Ben de 65 hedefledim şimdilik.
çok kısa zamanda verdin helal olsun valla.sağol cnm. evet iyi hissediyorum. ha diyeti bırakmam ama hafif hafif açmayı düşünüyorum listeden çıkmayı düşünüyorum.
boyum 168
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?