Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi geceler takip etmeye çalıșıyorum ama cok yazamıyorum. Tum hastalara Allah tan acil sifalar... Yavrulara da en kisa zamanda şifa versin Rabbim...
Bugünku menum
Sabah 7 zeytin az peynir 1 yumurta 1 dilim Tam Buğday ekmegi 2 catal patates kizartmasi
Ara Kuru kayısı ve ceviz
Öğlen bir tabak etli Kuru fasulye
Ara mandalina 100 gr puding
Aksam bol salata 2 kasik pilav 3 kasik Kuru fasulye bir haslanmis baget
12 bardak su
2 saat yürüyüş
Hergun duzenli yurumeme ragmen artilardayim Bakalim nasil olacak.

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Reglm hala bitmedi sinir oldum çok az da olsa geliyor diye başlayacağım bu sabah namazima ama yarın inşallah garanti

Öğlen yine okula seminer var ona katıldıktan sonra da eğer doktor musaitse hemen oraya geçerim

Bakalim ne diyecek doktor

Maşallah gayet güzel bir menü artıyor takılma belki regl zamanında ( hamile de olsan o dönemlerde şişme durumu olabilir )
Yine doktoruna danış ama benim bildigim hamilelikte de günde 2 taneden fazla olmadığı sürece yeşil çay icilebiliyor

Gayet güzel bir menü seninki canım tebrikler

Günaydın kızlar..

çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inş.

hehe gölgeledim cnm
bitter yedim ama. ya artık yavaş yavaş menümü açıyorum. hedefe çok az kaldı belki hamilelik olur. bakalım hayırlısı inş.

kabak deyince aklıma sen geliyorsun

hayırlı haberlerle gel cnm inş. ben de kız istiyorum kahvemi yapar belkim

dün aklımdan geçtin. biz hamiş ayrılmaz umarım yoksa kurtlar kapar dedim kontrollü gitmek de fayda var cnm.
bir de kaptanın dediği gibi hamileliğin ilk zamanları regl tarihine denk geldiği için öde oluyor. bol su ve yürüyüşle geçer bir de kuru fasulye fena şişlik yapar. öğlenleri ye akşama yememeye çalış.

hayırlı haberlerle gel cnm inş. ben de kız istiyorum kahvemi yapar belkim
.

Rabbim inşallah önce sağlıklı sonrada gönlüne göre verir .....Aminnnn

İnan çok çabuk buyuyorlar benim ufaklık özellikle sanki birden büyüdü gibime geliyor

Tesekkur ederim Yok aytilmaya niyetim yok. Zaten fazla kiloyla bașladım. En azından su iki ayda ne verirsem kâr... Bol su iciyorum ve hergun yuruyus ama afedersin kabizlik problemi var ya Neyse son iki gundur ceviz suyu ve kayısı beklettigim suyu iciyorum sabahlari Insallah ise yarar Bakalim...

Bol bol yoğurt ye canım hem bebise fayda hemde bağırsakları çalıştırır

Günaydın kızlar
Kış ne fena hastalıkla vurdu resmen. Dün midem kötüydü bugün başım çatlıyor.
Hadi ben neyse de, bebekler hasta, çok üzülüyorum yapacak bir şey yok kreş de bir sürü hasta bebek var anlaşılan.
Sabah zencefilli limonlu ıhlamurumuzu yaptık sonra herkes yoluna.

Bu kilolu halim bence 78,5 ile başladığımdan az daha zayıf olabilir.

Bunlarda bugünkü halim ve 65 kiloyum.
Kıyafetlerim olmuyor hep bol eskileri çıkardım zayıfken giydiklerimi. Kendimi bu kiloda mutlu hissediyorum. Eğer uygunsa oynakbasi34 kaptanım bu cuma bildiriminden sonra mezun olmak istiyorum. Sizin görüşlerinizde önemli. Daha vermelisin derseniz düşünürüm. Ama kendimi iyi hissediyorum.

Son düzenleme:
Sağol ablacım kar gece yağıyo sabaha kalmıyo zaten sulu kar,dün gece çok yağdı ama şimdi rüzgarla birlikte yağmur var hiç kalmadı o yüzden

Çok geçmiş olsun ♡
Sağol canım

Sağol kaptanım biz 3 aydır yakıyoz malum erzurumdayız çok soğuk olmuyodu ama dediğin gibi çocuk olunca mecbur...var canım bütün peteklerimde su askıları,elimde okaliptus yağı vardı ondan damlattım içlerine,başucuna soğan kesip koydum( bi arkadaş yine bi hastalık döneminde soğan kesip koymuş çocuğun yanına,sabaha soğanı bulamamış çocuk yemiş)

Afiyet olsun canım hepsi ...bulgur pilavı da...Bir an önce eski neşene donmeni diliyorum tatlım.

Banu kaptanın dedikleri çok mantıklı uyumadan yap canım. Güzel huzurlu bir gece geçirmenizi dilerim.
Teşekkürler canım pilav çok lezzetliydi, kv pirinçlisini yapar onu da severdim de bu hem sağlıklı hem güzeldi iyi ki aklıma düşürdün
Gecemiz biraz zor geçti ama şükür şimdi daha iyi,korkumdan hergün mutlaka kivi yediriyodum bol c vitamini diye inşallah etkisini görürüz

Sağol kuzucum
Harbi bende aynı şeyi düşünüyorum kabakla aşk yaşıyoz resmen sonumuz hayır olsun, çok muhabbet tez ayrılık getirmez inşallah

Aynen ya valla kendimi düşünmüyorum yeter ki bebekler iyi olsun,tekrar çok geçmiş olsun canım bu sene ki grip hiç normal bi grip değil, süründürüyo,bir hafta çeker kurtulursun ama bu öyle değil tam iyileşme olmuyo yeniden hortluyo

Şahanesin canım asla daha verme bence çok iyisin tebrik ederim valla çok özendim birazda kıskandımmı ne kaç ayda verdin kuzum ne kadar sürede bu hale geldin

çok güldüm ya soğanı yiyen çocuğa

Bence gayet iyi görünüyorsun. Önemli olan senin kendini bu kiloda nasıl hissettiğin. Herkes kendi bedenini en iyi bilir. Boyun kaç merak ettim. Ben de 65 hedefledim şimdilik.

hehe kabak faydalı cnm. kendini tiksindirmedikten sonra ye gitsin. afiyet şifa olsun
Şahanesin canım asla daha verme bence çok iyisin tebrik ederim valla çok özendim birazda kıskandımmı ne kaç ayda verdin kuzum ne kadar sürede bu hale geldin

teşekkürler cnm çok kibarsın.. senin kıskanmanı severim ben 24 eylülde başladım2,5 ay oldu sanırım 13 kilo verdim. hatta azıcık fazla verdim. inş sende çabucak ulaşırsın hedefe

Bence gayet iyi görünüyorsun. Önemli olan senin kendini bu kiloda nasıl hissettiğin. Herkes kendi bedenini en iyi bilir. Boyun kaç merak ettim. Ben de 65 hedefledim şimdilik.

sağol cnm. evet iyi hissediyorum. ha diyeti bırakmam ama hafif hafif açmayı düşünüyorum listeden çıkmayı düşünüyorum.
boyum 168

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…