Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benim de bel odun gibidir selmacım ya bayılırım bel oyuntulu hatunlara ama genetik sanırım..bizim sülalenin ince kızlarında bile yok..
ben de baktım kimse yok geçmişi okumaya çalışıyorum ama daha çok var okunması gereken aralarda fotoyu da eklemeye çalışıyorum ama yok biranda sayfadan atıyor anlamadım yaa(işyerindeyken de çok yüklü uyarısı veriyordu..olmadı ilterimden rica ederim onun özel mailine gönderirim yarın..

25 eylül cuma akşamı karnıbahar haşlama yiyecektim sözde ama o karnıbahar bazı nedenlerle karnıbaharlı makarnaya döndü onu yedim yoğurtla..
26 eylül c.tesi
sabah:kepek ekmeğine tost
şekersiz çay
ara :bir yeşil elma
yeşil çay
akşam:dolma içinden pilav az yağlı
yoğurt
yatmadan önce:1 bardak süt
2.5 litre falan su

27 eylül pazar:
sabah:cornflakes+süt
geç kalktık ara yok
öğle:domatesli kaşarlı yumurta az yağlı
2 dilim kepek ekmek
ara:1 bardak süt
akşam:haşlama tavuklu salata
yarım saat evde spor
2 fincan beşi biyerde çay

27 eylül
sabah
omlet domates salatalık süt
ara
havuç
öğle
2 tane çiğ köfte yarım lavaşla
akşam
misafirim vardı sadece kısır yedim 1 bardak çay
yarm elma

[ı]valla bİlla bu yarıŞ sÜper Ötesİ olduuuu....yemek İstesem bİle nİhalİmİ dÜŞÜnÜp 1. Olcez dİye yemİyorummmmm ohohohohohhhhhhhhhhh[/ı]

aslan ortim benim..ben de öyleyim valla..şimcik eşim pasta yiyordu bana da getirmiş olmaz dedim neslim kızar dedim neslim mi o kim yaw dedi:roflol::roflol:benim orti dedim adamı da şaşkına çevirdim haa..
bu arada orti ben c.tesi pazarları çalışmıyorum ve genelde de nete grmiyoruz ben bu akşam eşimden izinli geldim ama geçmişi okumak eziyet oldu resmen bundna sonra vde oldukça arada uğramaya çalışcam..

[ı]valla bİlla bu yarıŞ sÜper Ötesİ olduuuu....yemek İstesem bİle nİhalİmİ dÜŞÜnÜp 1. Olcez dİye yemİyorummmmm ohohohohohhhhhhhhhhh[/ı]

ben bu arada yüzmeye yazıldım haftada iki gün yüzmeye gitcem gitsin kilolaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aa süper özbek en güzelini yaparsın ben de çok istiyorum aslında ama işten sonra çok geç olcak kış da geliyor diye göze alamadım..daha doğrusu bir arkadaşla gidecektik o yan çizdi..sen nereye yazıldın?nerde havuz??

bn görmezlikten gelsem bile ki gördüüm klava:
ilter okumasın çok üzülürlmaz:

:kedi:mafoldumben

Canım ya, suçluluk duygusundayım zaten, yarama bastın,
telafi etmek için elimden geleni yaptım,
Alışverişe gittik, çocuklar ve eşim arabayla eve döndüler, ben yürüyerek, ayaklarım altı hala acıyor, bacaklarım tutmuyor,
Yaklaşık 40 dk. yürümüşümdür...Akşamda balık yaptık ve sadece yarısını yedim...
Neyse bugünü atlattım çok şükür, pazar günleri malu herkes evde ve en sevdikleri yemeği yapmamı istiyorlar, az öncede yaş pasta yapmıştım onu yediler ama ben tadına bile bakmadım:hooray:

canım ben belediyenin spor tesislerine gidiyorum başakşehirdeyim olimpik havuz

bana da en yakın ümraniye belediyesinin var ama eşim tek başıma gitmeme izin vermiyor daha doğrusu dönüşüm geç olacağı için endşeleniyor ondan bir arkadaşla yazılalım demiştik o da yan çiziyor..en güzel spor ne zaman yazlıkta uzun kalıp yüzdüysem her yaz çok güzel sıkılaştım..çok sevindim senin adına..

Ortak çok iyi düşünmüşsün,
Bende 5 ekimde platese başlıyacağım,
Ramazandan önce yaptırmıştım kaydımı, kilo vermeme büyük etkisi olur inşallah..

olmaz mı canım ya kg vermesen bile kesinlikle sıkılaşırsın..hangi arkadaşım plates yaptıysa çok büyük yayarını gördü..bir de düzenli spor yapmak insanın yedikelrine de daha çok dikkat etmesine neden oluyor....o kadar emek verdim bari bunu yemeyim diyebiliyorsun ama öteki türlü aman boşver yiyeim gitsin demek daha kolay oluyor..

ilterim sen aştın kendini gülüm yakında karşımıza kalori cetvelleriyle çıkarsan şaşırmıycam..kaydirigubbakcemile
yedikelrimizin kalori karşılığını yazıp gözümüze sokcan gibime geliyor ne dersin??
örn:nihalllll o yediklerin 1200 kalori ediyor yaptığın sporla da şu kadarı gidiyor bu duurmda yarınki programında fazladan 800 kalori harcamalısın ki haftalık hedefine yüzde bilmem kaç daha yakın olasın amanınlaelaelaelaelaeamanındelikafadulden:roflol::roflol:

Haklısın tatlım, bi başlasaydım hayırlısıyla, eminim çok faydasını görücem,
Neyse şimdilik çıkayım ben görüşürüz kızlar,

bızımde mahallede spor salonu acıldı hemde 100 metre ılerde cok yakın yazılsammı acaba sıkılırmıyım dıye korkuyorum evde yürüyüş bendı bırde bıssssssıkletım var onları düzenli yapsam yetermı acaba kaydirigubbakcemile2

günaydın arkadaşlar

KAHVALTI ceyrek ekmek ve üzerıne tere yagı sürdüm peynırle yedım dayanamadım cünki ekmekler sıcaktı

ARA elma

ÖGLENDE ıkı yumurtayla yapılmış bol soganlı omlet ve ıkı bardak ayran ıkı dilm ekmek

AKŞAM beş altı tane balık

SPOR 1 saat yürüyüş 10 dk bısıklet

kızlar ben dünkü yediklerimi hiç yazmak istemiyorum
bugün daha yeni kalktım ama yarım lt lik bardağımla sirkeli ılık suyla başlıycam arkasaından lapa yapıp yicem
çorba yapıcam demiştim ama malzemem eksik malesef
pirinç lapası yapıcam onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…