[ı]valla bİlla bu yarıŞ sÜper Ötesİ olduuuu....yemek İstesem bİle nİhalİmİ dÜŞÜnÜp 1. Olcez dİye yemİyorummmmm ohohohohohhhhhhhhhhh[/ı]
[ı]valla bİlla bu yarıŞ sÜper Ötesİ olduuuu....yemek İstesem bİle nİhalİmİ dÜŞÜnÜp 1. Olcez dİye yemİyorummmmm ohohohohohhhhhhhhhhh[/ı]
ben bu arada yüzmeye yazıldım haftada iki gün yüzmeye gitcem gitsin kilolaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bn görmezlikten gelsem bile ki gördüümklava:
ilter okumasın çok üzülürlmaz:
yok kaptanım niye üzüleyim yaa ben cuma günü burda birincileri açıklarken ve bütün yarışmacılar hakında olumlu olumsuz yorum yaparken üzülecek olan onlar olurlar kilo veremeyenleri ben çok şişkoyum bekliyorum :roflol::roflol:
ben bu arada yüzmeye yazıldım haftada iki gün yüzmeye gitcem gitsin kilolaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aa süper özbek en güzelini yaparsın ben de çok istiyorum aslında ama işten sonra çok geç olcak kış da geliyor diye göze alamadım..daha doğrusu bir arkadaşla gidecektik o yan çizdi..sen nereye yazıldın?nerde havuz??
Ortak çok iyi düşünmüşsün,
Bende 5 ekimde platese başlıyacağım,
Ramazandan önce yaptırmıştım kaydımı, kilo vermeme büyük etkisi olur inşallah..
26/09/2009 tarihinde yediklerim
Sabah :
1 k.k kadar peynir ( 80 kalori )
Yarım domates ( 7 kalori )
Yarım salatalık ( 5,5 kalori )
2 dilim ekmek ( 90 kalori )
ara :
1 elma ( 60 kalori )
Öğlen :
tavuk ızgara ( 132 kalori )
salata ( 40 kalori )
akşam :
1 kepçe çorba ( şehriye ) (36 kalori )
Çok az hamsi buğulama (140 kalori )
Salata ( 40 kalori )
su ve çay : 2,5 lt su + 1 fincan yeşil çay +1 fincan from çay+2 fincan çay +1 fincan neskafe
spor : 50 mekik +50 kol hareketi + 50 bacak hareketi + yarım saat step yaptım. Yürüyüş yapamadım misafir geldi L
toplam kalori : 630,50 kalori ( tahmini tabiî ki J )
olmaz mı canım ya kg vermesen bile kesinlikle sıkılaşırsın..hangi arkadaşım plates yaptıysa çok büyük yayarını gördü..bir de düzenli spor yapmak insanın yedikelrine de daha çok dikkat etmesine neden oluyor....o kadar emek verdim bari bunu yemeyim diyebiliyorsun ama öteki türlü aman boşver yiyeim gitsin demek daha kolay oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?