Ayy lütfen ütü yapma canım sağlıklı insanı bile mahvediyo hemde bir iki bile değilmişUfak ufak da olsa dinlenerek mutfagimi topladım
Hemen Kaptan rahat dur demeyinbüyük kızım sağ olsun halletmisti de ben sadece sabah kahvaltıda çıkan bulasiklari makineye dizip bir yandan da aksamlik kapuskayi ateşe koydum
Aslında baya is var da onları gelince büyük kızla ortaklaşa yaparızbir posta da çamaşır makineye atmıştım hava gunesliyken büyük kıza balkona serdiririm geldiğinde
Bende oturduğum yerde ütü yaparım çok az yavaş yavaş ♡ daha doğrusu ben sadece 5 - 6 gömlek ütüler kıza devrederim
Sağol canımGünaydın kızlar... Hastalar ve yavrular daha iyidir inşallahbenim küçüğümdede bugün geniz akıntısı ve hafiften öksürük başladı, ayvalı ıhlamur yaptım inşallah içirebilirim. Kar yağdı ama hava buzzz oldu burda
sonundaoldu canım kardeşinin Allah yardımcısı olsun maddi manevi ferahlatsın inşallah
Su perisi86 tekrar hoşgeldin canım seni görmek güzel...
oynakbasi34 canım çok sevindim ameliyatsız tedavi olacağına, gülerek demiştim ama bak gerçek oldu
Thinkerwoman sana da geçmiş olsun canım Rabbim şifanı versin
Elhan ablacım gerçekten herkes neşesiz malesef hastalıklar atak yaptı bugün bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğazım ağrıycak gibi
Amanınnn ne ettin bacımMerhabalar kızlaar, umarım hrpiniz iyisinizdir. Hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun,Allah şifa versin inşallah...
Ben dün yaramazlık yaptım. 3 tane krep yedim
Bol bol su içtim , akşamda makarna yedim bir porsiyon.
Bugun sadece baharatlı yoğurt karışımı yedim, limonlu su içtim...
Son olarak ben kilomu yazarken hatırladığım son kilomu yazmıştım 80. Dün bir çıktım ki meğer 82 kg yim
Sorma bacım... dün içimdeki canavar çıktı ortaya sankiAmanınnn ne ettin bacım
Neyse grup terapisi işe yarayacaktır inşallah artık direk eksileri görürüz.
Bol eksiler diliyorum
Olsun moral bozmak yoktam gaz ileri sana ve tüm grubumuza inanıyorum.Sorma bacım... dün içimdeki canavar çıktı ortaya sanki( sana da bol eksiler inşallah... gayet iyi gidiyorsun Allah nazardan saklasın maşallah...
Haydaa bugünlerde herşey ters gidiyor gerçekten yıldızlarla ilgili sanırsam.Bendekı sansa bakın
Dr ogleden sonra heyet toplantılarına gırecekmıs hasta bakmıyormus haftaya randevu aldım kızıma o gune randevu almıstım aynı gün halederım ıns
İş yapma kaşınıyorsun gene kaptanUfak ufak da olsa dinlenerek mutfagimi topladım
Hemen Kaptan rahat dur demeyinbüyük kızım sağ olsun halletmisti de ben sadece sabah kahvaltıda çıkan bulasiklari makineye dizip bir yandan da aksamlik kapuskayi ateşe koydum
Aslında baya is var da onları gelince büyük kızla ortaklaşa yaparızbir posta da çamaşır makineye atmıştım hava gunesliyken büyük kıza balkona serdiririm geldiğinde
Bende oturduğum yerde ütü yaparım çok az yavaş yavaş ♡ daha doğrusu ben sadece 5 - 6 gömlek ütüler kıza devrederim
Evet kesinlikle. Şahsen başla türlü motive olamadım şimdiye kadar.Takım olma durumunun verdiği motivasyon gerçekten farklı ve güçlendiren bişey... Allah razı olsun vallahi...
Aynen bende... hiç bir diyete uyum sağlayamadım,kendi başıma yol katedemedim, haliyle hiçte kilo veremedim bugüne kadar. Ilk defa umudum var. Ilk defa azimli ve güçlü hissediyorum.Evet kesinlikle. Şahsen başla türlü motive olamadım şimdiye kadar.
Mecidiyeköy Cevre Hastanesinde Doktor Yavuz CirpiciOrtopedi Doktoru ve ameliyat gerekirse giriyormus yani cerrah
Çok güzel ilgilendi ki mesai bitmişti o saatte
Merak etme bir yere bırakmam ben onu
Olsun zikzaklar olsa da istikametten çıkmadıkça hedefe varırız inşallah. Bir de ben çoğu zaman suyumu vs içerken diyorum ki Allahım şifa senden.Aynen bende... hiç bir diyete uyum sağlayamadım,kendi başıma yol katedemedim, haliyle hiçte kilo veremedim bugüne kadar. Ilk defa umudum var. Ilk defa azimli ve güçlü hissediyorum.
(Dün yaptığım yaramazlığa rağmen )
Günaydın kızlar... Hastalar ve yavrular daha iyidir inşallahbenim küçüğümdede bugün geniz akıntısı ve hafiften öksürük başladı, ayvalı ıhlamur yaptım inşallah içirebilirim. Kar yağdı ama hava buzzz oldu burda
sonundaoldu canım kardeşinin Allah yardımcısı olsun maddi manevi ferahlatsın inşallah
Su perisi86 tekrar hoşgeldin canım seni görmek güzel...
oynakbasi34 canım çok sevindim ameliyatsız tedavi olacağına, gülerek demiştim ama bak gerçek oldu
Thinkerwoman sana da geçmiş olsun canım Rabbim şifanı versin
Elhan ablacım gerçekten herkes neşesiz malesef hastalıklar atak yaptı bugün bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum boğazım ağrıycak gibi
Ayy lütfen ütü yapma canım sağlıklı insanı bile mahvediyo hemde bir iki bile değilmiş
Bir huzursuzluktur gidiyor takımda. Rabbim işlerinizi yoluna koysun arkadaşlar. Geldi mi her şey üst üste geliyor. Hayırlısı tez zamanda güzel haberlerinizi görmeyi diliyorum.
Dünkü menü mü yazayım zaten pekte bişey yok
Kahvaltı: soğanlı omlet,çok az peynir,1 dilim tb ekmeği,portakal suyu
İkindi akşam arası : önceki günden kalan 3 kaşık pilav,yarım kase kıymalı tarhana
Ihlamur,yeşil çay,bir avuç sarı leblebi
Su:2 lt
Spor: yok
oynakbasi34
Merhabalar kızlaar, umarım hrpiniz iyisinizdir. Hasta olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun,Allah şifa versin inşallah...
Ben dün yaramazlık yaptım. 3 tane krep yedim
Bol bol su içtim , akşamda makarna yedim bir porsiyon.
Bugun sadece baharatlı yoğurt karışımı yedim, limonlu su içtim...
Son olarak ben kilomu yazarken hatırladığım son kilomu yazmıştım 80. Dün bir çıktım ki meğer 82 kg yim
İş yapma kaşınıyorsun gene kaptan
Tahmin etmiştim banu ..
Inşallah egsersizlerle ağrısı hafifler canım. .
Sağ ayak bilegimde var benim kas yirtilmasi. . Nasıl oluştuğunu hatırlamıyorum bile .. çok ağrılı bir durum ordan biliyorum ..
Tam.nooldu diyecektim ki. . Şifreyle alakaliymis. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?