- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Tsk ederim ablaCanim nasılsın özletiyosun kendini ♡
Haftaiçi de pek gelmiyorsun artık
Gemiş olsun canim
Çok güzelmiş canım. Fiyatı da çok iyi.. kumaşı nasıl ?
Hahahaha pek bi Ivana sert gördüm seni..
Bizımla deyılsın ...
Dimi dimi benim de canım çok çekti valla..
Kız evladın ayrıcalıgı dıyelım masallah ablaBenim şükür ağrılar hafifledigerçi sabah öğle akşam 2ser ağrı kesici ve kas gevşetici içince ağrı kalmaması normal
Beyzanur hala sıkı yönetim ilan etti bana hala iş yapmam yasak
Sabah mutfakta az bulaşık vardı toparlarım diye düşündüm ama cadı mutfağın resmini çektiHeh şimdi bir bardak da olsa elle de bak o zaman neler oluyor dedi hatta resmen o zaman mictin dedi
Kopardı beni sabah sabah ama bu kadar düşünceli olması okadar hoşuma gidiyor ki anlatamam ♡♡♡♡
Afiyet olsunKızlar buda kahvaltim ve tabiki ekmeksiz
Küçük kasede olan cevizli baharatlı salca ♡ hani şu genelde kebapcilarda verilen ezme tarzı
Yeşil çay eşliğinde
Eki Görüntüle 2216237
oynakbasi34 canım ağrı kesiciler mideyi çok etkiliyor biliyorsun dimi.. mecbur kalmadıkca almamaya çalış.
Egsersizleri yapiyormusun ?
Kahvaltıda şahane afiyet olsun şifa olsun.
sonundaoldu ozlendin bilesin burayı ihmal etme lütfen. ♡
oynakbasi34 canım ağrı kesiciler mideyi çok etkiliyor biliyorsun dimi.. mecbur kalmadıkca almamaya çalış.
Egsersizleri yapiyormusun ?
Kahvaltıda şahane afiyet olsun şifa olsun.
sonundaoldu ozlendin bilesin burayı ihmal etme lütfen. ♡
günaydınlar kızlarcım. haftasonu sizi takip ettim kaçırmadım yani
hamamlara gidilmiş, elbiseler alınmış, misafirlik mağduru olunmuş, waffle yenmiş, balık ekmek götürülmüş, Yena ivanaya bağlamış
ben mi naptımmmm. diyeti bitirdiğimi duyan eşim dünya aleme anons etti
ilk olarak cumartesi günü kahvaltıya davetliydik arkadaşa. diyete uymaya çalışsamda bir lokma ondan bir lokma bundan derken bir kahvaltı 600-700 kaloriye patladı
hayır diyet gibi olmasa 2000 yermişim.
neyse cumartesi daha birşey yememeye çalıştım ama boşa .
pazar günü yerli malı için liste yapılmış. herkese poğaça, börek, pet bardak kaşık vb, meyve suyu, süt diye bölmüşler bana yaş pasta! sinir olmadım değil de neyse dedim çocuğun hatrı için yaptım 2 tepsi gelgelelim kekini tırtıkladık oğlanlasonra da yemeğe davete gittik. 2 kaşık yuvalama yemeği yedim diyebilirim. neyse ki sabitim. yani ben ömür boyu böyle mi olacam?? isyanda etmek istemiyorum da hep dikkat etmem gerekiyor. normal insnalar gibi yesem de artıyor.
Sana kötü bi haberim var.Hep böyle olacak kujum hatta verdiklerini almayasın diye ekstra dikkatli olucan :)
Ben bu düzenin. ....... adlı parçayı hediye ediyorum sana
Ya çalışan kadından yaş pastamı istenir..
netim engelli işte telden dinledim şarkımı puhaha aynen aynen cnm
ayyy heyecan yaptım çok kibarsın cnm çok saol.. kaptancığım bu cuma olsun dedi. bakalım artmadan gelirim inş cumayaoynakbasi34 banucum sonundaoldu mezun olduysa bahardan kep töreni talep edelim :)
Kep hediye ediyorlar ya...
Günaydın kızlar
Nedenkigünaydın... hep foruma girerken gözüm nickine takılıyoracaba atarlı giderli mi diye geliyor aklıma
Evetakrep ya ondantahminimce burcun akrep..
günaydınlar kızlarcım. haftasonu sizi takip ettim kaçırmadım yani
hamamlara gidilmiş, elbiseler alınmış, misafirlik mağduru olunmuş, waffle yenmiş, balık ekmek götürülmüş, Yena ivanaya bağlamış
ben mi naptımmmm. diyeti bitirdiğimi duyan eşim dünya aleme anons etti
ilk olarak cumartesi günü kahvaltıya davetliydik arkadaşa. diyete uymaya çalışsamda bir lokma ondan bir lokma bundan derken bir kahvaltı 600-700 kaloriye patladı
hayır diyet gibi olmasa 2000 yermişim.
neyse cumartesi daha birşey yememeye çalıştım ama boşa .
pazar günü yerli malı için liste yapılmış. herkese poğaça, börek, pet bardak kaşık vb, meyve suyu, süt diye bölmüşler bana yaş pasta! sinir olmadım değil de neyse dedim çocuğun hatrı için yaptım 2 tepsi gelgelelim kekini tırtıkladık oğlanlasonra da yemeğe davete gittik. 2 kaşık yuvalama yemeği yedim diyebilirim. neyse ki sabitim. yani ben ömür boyu böyle mi olacam?? isyanda etmek istemiyorum da hep dikkat etmem gerekiyor. normal insnalar gibi yesem de artıyor.
canımmmm ihmal eder miyim hiç. geldim geldim.
şansıma geçen hafta pc bozuldu, haftasonu curcunam oluyor bir de telefondan okuyorum da çok yazamıyorum, bugünde yeni bilgisayara ancak alışıyorum geriden geliyorum
seviyorum seni
Sana kötü bi haberim var.Hep böyle olacak kujum hatta verdiklerini almayasın diye ekstra dikkatli olucan :)
Ben bu düzenin. ....... adlı parçayı hediye ediyorum sana
Ya çalışan kadından yaş pastamı istenir..
oynakbasi34 banucum sonundaoldu mezun olduysa bahardan kep töreni talep edelim :)
Kep hediye ediyorlar ya...
Günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?