Birileri beni tarif etmişSorma balla magdurum da magdurum diye şarkı soyleyesim geldiama An itibaren sıkı yönetim ilan ettim kendime
Aman maşallah de valla ben 2 gün kacirsam kesin 3 kg artı çıkardımkuzum fistik gibisin bundan sonra emeğini düşünerek hareket et ne olur ne olmaz
Bizde seni çok seviyoruz ♡
Tamda içimden geleni söyledinbak ben oldum havalarina girdim çoğu geri geldi ama bu kez kesinlikle geri gelmemek üzere geri göndereceğim
Cuma günü parti yapacağız inşallah ♡
Sanada Günaydın canım ♡
Benim büyük kızda Akrep
Aslında sert gorunse de yüreği pamık gibiama inatçı ve dürüstlüğün cilkini çıkaracak kadar dobra ve adaletli
Kolay sevmez ama severse de canını verir ♡♡♡♡
Sorma balla magdurum da magdurum diye şarkı soyleyesim geldiama An itibaren sıkı yönetim ilan ettim kendime
Aman maşallah de valla ben 2 gün kacirsam kesin 3 kg artı çıkardımkuzum fistik gibisin bundan sonra emeğini düşünerek hareket et ne olur ne olmaz
Bizde seni çok seviyoruz ♡
Tamda içimden geleni söyledinbak ben oldum havalarina girdim çoğu geri geldi ama bu kez kesinlikle geri gelmemek üzere geri göndereceğim
Cuma günü parti yapacağız inşallah ♡
Sanada Günaydın canım ♡
Benim büyük kızda Akrep
Aslında sert gorunse de yüreği pamık gibiama inatçı ve dürüstlüğün cilkini çıkaracak kadar dobra ve adaletli
Kolay sevmez ama severse de canını verir ♡♡♡♡
Günaydınlaaar herkese iyi haftalar.
Kahvaltım tereyağında omlet
1 zeytin çok az peynir domates salatalık yeşillik ve 1 dilim tb ekmeği ile yaptım. Çay tabi olmazsa olmaz.
Bu kadar sevgili diyetdaşlarım
İnşallah canım kaptanımAfiyet olsun canımbol eksi olarak döner inşallah ♡
herkese günaydııınnnn,
bugün sabah 10 tane bamya tohumunu içtikten sonra okula geldim, hem yarın hem de perşembe önemli bir sunumum var stresten sanırım acıkmıyorum kendimi sigara kahveye vurdum.
kahvaltı ve öğle yemeğini birleştirip birer saat arayla iki elma yedim yanında ikinci kahvemi içiyorum şimdi. akşama ne yemek yapsam bilemiyorum 8'de spora gideceğim 6 gibi yemek yemeliyim. sonrasında da hummalı bir temizlik yapmalıyım yarın akşam annemler yengemler vs bana geliyor, yoldan gelecekler bir gün kalıp başka yere gidecekler. Onun stresi de sardı. Evde yalnız olunca istediğim zaman temizlik yapıyorum bazen bir hafta hiç dokunmuyorum eve ama bu hafta sonu hep iş güçle uğraştım hiç temizliğe vakit ayıramadım. Pazartesi hızlı başladı benim için.
Mis gibi Tarhana çorbam da hazıraz soğusun da içerim sonrada ufak ufak hazırlanır okula diye çıkarım tabi kuzu okuldan çıkmadan bir markete uğrayıp kendime yoğurt ve meyve alırım tabi birde marul
Eki Görüntüle 2216263
herkese günaydııınnnn,
bugün sabah 10 tane bamya tohumunu içtikten sonra okula geldim, hem yarın hem de perşembe önemli bir sunumum var stresten sanırım acıkmıyorum kendimi sigara kahveye vurdum.
kahvaltı ve öğle yemeğini birleştirip birer saat arayla iki elma yedim yanında ikinci kahvemi içiyorum şimdi. akşama ne yemek yapsam bilemiyorum 8'de spora gideceğim 6 gibi yemek yemeliyim. sonrasında da hummalı bir temizlik yapmalıyım yarın akşam annemler yengemler vs bana geliyor, yoldan gelecekler bir gün kalıp başka yere gidecekler. Onun stresi de sardı. Evde yalnız olunca istediğim zaman temizlik yapıyorum bazen bir hafta hiç dokunmuyorum eve ama bu hafta sonu hep iş güçle uğraştım hiç temizliğe vakit ayıramadım. Pazartesi hızlı başladı benim için.
Öğle yemeğim 1 tabak kuru fasulye ekmeksiz. Yedim ve bittiiii
Evet kesinlikle, akşamı da hafif atlattım mı rahatlayacağım :))afiyet olsun cnm. bizim tarhanalar yoğurtlu dövmeli falan oluyor.
bir de nacizane fikrim yoğurdu kendin mayalasan tadından yenmez
cnm bak bu kahve sigara h iyi değil. şekerde var sen de cık cık.. lütfen sağlıklı beslen.
bu arada misafir beni de geriyor. temizliği zar zor yapıyorum zaten. misafir gelince yardırıyorum
mükemmel olsun her şey diye kendimi paralıyorum. rahat olsam ben de rahatlarım ya..
afiyet olsun cnm. baklagiller en iyi öğlen yenmeli. yoksa şişkinlik yapıyor.
Çok tatlısın ya ne güzel takip etmişsin öylegünaydınlar kızlarcım. haftasonu sizi takip ettim kaçırmadım yani
hamamlara gidilmiş, elbiseler alınmış, misafirlik mağduru olunmuş, waffle yenmiş, balık ekmek götürülmüş, Yena ivanaya bağlamış
ben mi naptımmmm. diyeti bitirdiğimi duyan eşim dünya aleme anons etti
ilk olarak cumartesi günü kahvaltıya davetliydik arkadaşa. diyete uymaya çalışsamda bir lokma ondan bir lokma bundan derken bir kahvaltı 600-700 kaloriye patladı
hayır diyet gibi olmasa 2000 yermişim.
neyse cumartesi daha birşey yememeye çalıştım ama boşa .
pazar günü yerli malı için liste yapılmış. herkese poğaça, börek, pet bardak kaşık vb, meyve suyu, süt diye bölmüşler bana yaş pasta! sinir olmadım değil de neyse dedim çocuğun hatrı için yaptım 2 tepsi gelgelelim kekini tırtıkladık oğlanlasonra da yemeğe davete gittik. 2 kaşık yuvalama yemeği yedim diyebilirim. neyse ki sabitim. yani ben ömür boyu böyle mi olacam?? isyanda etmek istemiyorum da hep dikkat etmem gerekiyor. normal insnalar gibi yesem de artıyor.
Canim nasılsın özletiyosun kendini ♡
Haftaiçi de pek gelmiyorsun artık
Gemiş olsun canim
Çok güzelmiş canım. Fiyatı da çok iyi.. kumaşı nasıl ?
Hahahaha pek bi Ivana sert gördüm seni..
Bizımla deyılsın ...
Dimi dimi benim de canım çok çekti valla..
Oh oh şahane afiyet olsun kaptaniçemKızlar buda kahvaltim ve tabiki ekmeksiz
Küçük kasede olan cevizli baharatlı salca ♡ hani şu genelde kebapcilarda verilen ezme tarzı
Yeşil çay eşliğinde
Eki Görüntüle 2216237
Ay beni yoldan çıkarıyosunuz şu tohumu bugün bende mi aldırsamOhhh şifa olsun canımbende şu bamya tohumunu bir ara bulmam lazım ( normalde bamya ekerken kullanılanlar mi )
Sana kolay gelsin canımev düzenli olunca temizlik fazla zorlamaz olmadı kaynananın gördüğü yerleri yap hani üstten temizliğé öyle derler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?