Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Birileri beni tarif etmiş

hehe valla mağdur olmuşsun. o kadar kişi yeyince hayır demek olmaz haklısın.
evet şükür yinede artı olmadım ama aç yattım yine de
ne parti mi ahanda daha da heyecanlandım. şimdi cumaya kadar artı olursam ayıp olur dikkate devam.
Ellssa kapatnım seni anlattı tanıdık
Banu

Günaydınlaaar herkese iyi haftalar.
Kahvaltım tereyağında omlet
1 zeytin çok az peynir domates salatalık yeşillik ve 1 dilim tb ekmeği ile yaptım. Çay tabi olmazsa olmaz.
Bu kadar sevgili diyetdaşlarım

Afiyet olsun canım bol eksi olarak döner inşallah ♡

herkese günaydııınnnn,
bugün sabah 10 tane bamya tohumunu içtikten sonra okula geldim, hem yarın hem de perşembe önemli bir sunumum var stresten sanırım acıkmıyorum kendimi sigara kahveye vurdum.
kahvaltı ve öğle yemeğini birleştirip birer saat arayla iki elma yedim yanında ikinci kahvemi içiyorum şimdi. akşama ne yemek yapsam bilemiyorum 8'de spora gideceğim 6 gibi yemek yemeliyim. sonrasında da hummalı bir temizlik yapmalıyım yarın akşam annemler yengemler vs bana geliyor, yoldan gelecekler bir gün kalıp başka yere gidecekler. Onun stresi de sardı. Evde yalnız olunca istediğim zaman temizlik yapıyorum bazen bir hafta hiç dokunmuyorum eve ama bu hafta sonu hep iş güçle uğraştım hiç temizliğe vakit ayıramadım. Pazartesi hızlı başladı benim için.

Ohhh şifa olsun canım bende şu bamya tohumunu bir ara bulmam lazım ( normalde bamya ekerken kullanılanlar mi )
Sana kolay gelsin canım ev düzenli olunca temizlik fazla zorlamaz olmadı kaynananın gördüğü yerleri yap hani üstten temizliğé öyle derler ya

afiyet olsun cnm. bizim tarhanalar yoğurtlu dövmeli falan oluyor.
bir de nacizane fikrim yoğurdu kendin mayalasan tadından yenmez

cnm bak bu kahve sigara h iyi değil. şekerde var sen de cık cık.. lütfen sağlıklı beslen.
bu arada misafir beni de geriyor. temizliği zar zor yapıyorum zaten. misafir gelince yardırıyorum
mükemmel olsun her şey diye kendimi paralıyorum. rahat olsam ben de rahatlarım ya..

Öğle yemeğim 1 tabak kuru fasulye ekmeksiz. Yedim ve bittiiii

afiyet olsun cnm. baklagiller en iyi öğlen yenmeli. yoksa şişkinlik yapıyor.

Evet kesinlikle, akşamı da hafif atlattım mı rahatlayacağım :))

Çok tatlısın ya ne güzel takip etmişsin öyle

İvana kadar olmasamda her türlü alışverişin aranan kişisiyim valla dekorasyondan giyime whatsappımı görmelisiniz, yine Meralin eli değmiş sözleri havada uçuşur ne övdüm kendimi ama kendime gelince donup kalıyorum

Kızlar buda kahvaltim ve tabiki ekmeksiz
Küçük kasede olan cevizli baharatlı salca ♡ hani şu genelde kebapcilarda verilen ezme tarzı
Yeşil çay eşliğinde

Eki Görüntüle 2216237
Oh oh şahane afiyet olsun kaptaniçem

Ay beni yoldan çıkarıyosunuz şu tohumu bugün bende mi aldırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…