Soğanı çok yakınına koy, benimkide içmezdi ama elimde ne görse içmek istiyo bende ona yaptıklarımı kendim içiyo gibi yapıyorum öyle içiriyorumIcmezkı surubu bıle zorla ıcıyo sogan dıldım komıdının ustune koydum
Sagol canım
Tatlışım patates diyetinde haşlanmış patates iki-bir adet -dönüşümlü - öğünlerde tüketiliyor yanında yoğurt var. Kuşhan'in diyeti kahvaltı sabit bir dilim kepek ekmeği, 25 Gr yağsız peynir, çay veya kahveden oluşuyor.Diger öğünleri proteinli ve salatali ... Karatay'a benziyor ama bu üç öğün.Hele bahset şu diyetlerin içeriğinden kısaca, uyarsa bizde yaparız canım ,zaten karbonhidratın yedikçe acıktırıp daha da istettiğine adım kadar emin oldum
Kuşhan dediğin daha uygunmuş, ara öğün yokmu yani meyve ya da kuruyemiş falanTatlışım patates diyetinde haşlanmış patates iki-bir adet -dönüşümlü - öğünlerde tüketiliyor yanında yoğurt var. Kuşhan'in diyeti kahvaltı sabit bir dilim kepek ekmeği, 25 Gr yağsız peynir, çay veya kahveden oluşuyor.Diger öğünleri proteinli ve salatali ... Karatay'a benziyor ama bu üç öğün.
Ara öğün kuruyemiş yok canım. KK diyet yöntemleri bölümünde okudum bayağı yapan olmuş ve geri dönüşler çok güzeldi.Kuşhan dediğin daha uygunmuş, ara öğün yokmu yani meyve ya da kuruyemiş falan
Bugünkü menüm ;
08.00
2 bardak limonlu ılık su
10.30 kahvaltı
Süzme peynir ve 2 dilim sucuktan yağsız tost(2 dilim tb ekmeğiyle), 1 greyfurt suyu
13.30
Sade Türk kahvesi,sade soda,1 hurma
16.30
Yeşil mercimekli mevsim salata, yoğurt
1 elma,1 mandalina
Yeşil çay ve ayvalı zencefilli çay birer kupa
Su: 2,5 lt
Spor: 55 dk zumbaoynakbasi34 , bu arada kaptanında sesi soluğu çıkmıyo ben biraz şüpheliyim yokluğundan
Hayırlı geceler malesef giremedim anca bu saate kaldı menüm sabah kahvaltı geç. Oldu
Sabah 2 bardak su
3 dilim sucuk salata peynir çeşitleri iki kibrit kutusu 2 küçük dilim kepek 8 zeytin 2 yulaflı keyif kurabiyesi
Akşam bi porsiyon az yağlı fırın hamsi az bi haşlanmış et salata iki ince dilim kepek
Çayın yanında iki yulaflı kurabiye
Spor iki saat fitnes yaklaşık 500 kalori su 7 bardak bide bi kaç. Kaysı
Günaydın canlarım.
Slm arkadaşlar
Hafta sonu yogun gecıyo aneem calıstıgı ıcın hafta sonu gorusuyoruz kardeslerımle fln eve yeni geldik
Gemiş olsun canimKızcem uyudu bı saat önce grıp yıne öksürük te var
Olur olur oda olur kıyafetlere yorum yapmayada bayılırım
He valla öyle deyozvalla benim bile canım çekti keşke kız kıza toplasip gitsek diye
Günaydın millet iyi bir hafta olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?