Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hele bahset şu diyetlerin içeriğinden kısaca , uyarsa bizde yaparız canım ,zaten karbonhidratın yedikçe acıktırıp daha da istettiğine adım kadar emin oldum
Tatlışım patates diyetinde haşlanmış patates iki-bir adet -dönüşümlü - öğünlerde tüketiliyor yanında yoğurt var. Kuşhan'in diyeti kahvaltı sabit bir dilim kepek ekmeği, 25 Gr yağsız peynir, çay veya kahveden oluşuyor.Diger öğünleri proteinli ve salatali ... Karatay'a benziyor ama bu üç öğün.

Kuşhan dediğin daha uygunmuş, ara öğün yokmu yani meyve ya da kuruyemiş falan

Bugünkü menüm ;

08.00
2 bardak limonlu ılık su

10.30 kahvaltı
Süzme peynir ve 2 dilim sucuktan yağsız tost(2 dilim tb ekmeğiyle), 1 greyfurt suyu

13.30
Sade Türk kahvesi,sade soda,1 hurma

16.30
Yeşil mercimekli mevsim salata, yoğurt

1 elma,1 mandalina

Yeşil çay ve ayvalı zencefilli çay birer kupa

Su: 2,5 lt
Spor: 55 dk zumba oynakbasi34 , bu arada kaptanında sesi soluğu çıkmıyo ben biraz şüpheliyim yokluğundan

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Baya geç oldu ama ancak fırsat bulabildim Havuzda dönünce kahvaltı faslı falan derken öğleni yaptık sonrada Arkadaş aradı ille disarı çıkalım eşim dükkanda ordan alırız onu diye
Hadi hazırlandı bir iki saat takılır döneriz diye ama bir gittik arkadaş dükkanda çok az bekletecegim şu isim bitsin demezmi biraz dediği iş 2 saatte bitti
5i geçiyordu yol döküldük Tutturdu Eminönü'nde Size balık ekmek ismarliyayim diye hadi eyvallah dedik ama soğan ekmek yedik desem yeridir yoğunluk olunca adamlar ufacık bir parça koymuşlar arada kaynar nasılsa diye
Neyse aksamlik yemem dedim

Sonra tutturmaz mi bu beni kesmedi doymadim ben ille Ortaköy'de kumpir ismarliyayim diye aboooowwww yandık diye düşünürken Allahtan trafik çok diye vazgectiler gittik onların evinde çay içtik tabi adamlar dururmu oturdular peynir ekmek Allah ne verdiyse yediler ben sadece az peynirin yedim oda Hataydan gelmiş çok güzel dedikleri için ♡ şekersiz çayın üzerine şekersiz kahvemi de içtim geldim evime

Bencede Elbise çok kibar ♡♡♡♡ Güle güle kullan canım

Yok ucuz atlattım desem yeridir ama hissetmissiniz Tövbe
Zaten bugün kabizlik beni maf etti yarın sırf çorba yoğurt falan yesem diye düşünüyorum belki biraz bağırsakları harekete geçirir

Bugün o arkadaşımla eski resimlere baktık da sinir oldum ne güzel 86yi görmüştüm
Oda ben ve Ayseyle aynı diyetisyene geliyordu ama hatun sadece 5 kg aldı birde böy var ama ben neredeyse verdiğimi aldım kendime nasıl kızıyorum ama oda diyor şu insülin direnci için şeker hapını kullan ve mutlaka bu kabizliga bir çare bul diye

Benim tadına bile bakmamam lazım bir şeylerin yoksa gitmiyor mert kilolarım
En azindan uzun bir süre katı davranmak lazım kendime yoksa vermeyi geçtim salarsam dahası gelir Allah korusun

Hayırlı geceler malesef giremedim anca bu saate kaldı menüm sabah kahvaltı geç. Oldu
Sabah 2 bardak su
3 dilim sucuk salata peynir çeşitleri iki kibrit kutusu 2 küçük dilim kepek 8 zeytin 2 yulaflı keyif kurabiyesi
Akşam bi porsiyon az yağlı fırın hamsi az bi haşlanmış et salata iki ince dilim kepek
Çayın yanında iki yulaflı kurabiye
Spor iki saat fitnes yaklaşık 500 kalori su 7 bardak bide bi kaç. Kaysı

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah çok kararlı bir şekilde uyandım kesinlikle bundan sonra bir lokma da olsa kararimin dışında beslenmeyecegim ♡
Sıcak suyumu koydum güne başlıyorum ufak kuzuyu eşimle gönderdikten sonra da kendime güzel bir kahvaltı hazirlayacagim
Bol su ve yeşil çayla günümü tamamlayacagım inşallah

Harika bir menü canım tebrikler ♡♡♡♡

Slm arkadaşlar
Hafta sonu yogun gecıyo aneem calıstıgı ıcın hafta sonu gorusuyoruz kardeslerımle fln eve yeni geldik

Canim nasılsın özletiyosun kendini ♡

Haftaiçi de pek gelmiyorsun artık

Kızcem uyudu bı saat önce grıp yıne öksürük te var
Gemiş olsun canim

Çok güzelmiş canım. Fiyatı da çok iyi.. kumaşı nasıl ?

Olur olur oda olur kıyafetlere yorum yapmayada bayılırım

Hahahaha pek bi Ivana sert gördüm seni..
Bizımla deyılsın ...

He valla öyle deyoz valla benim bile canım çekti keşke kız kıza toplasip gitsek diye

Dimi dimi benim de canım çok çekti valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…