Dostlarla ye iç alışveriş yapma dememişler boşuna. Akraba da aynısı. Bak sen bu yaşta bunun farkına varmışsın ama eşinin yaşayıp öğrenmesi gerekiyormuş demek.Çok tesekkur ederim aslinda Esim yuzunden oldu Bilmiyorum bir musibet bin nasihattan iyidir derler doğru ama keske yasanmadan laf dinleseydi Esim enistemle ortak is yapiyordu ben yapmasi taraftari degildim bence akrabayla alisveris yapilmaz beni dinlemedi sorun yasadilar sonuc benim ablamla aram bozuldu. En bașta iki tarafa da soylemistim istemedigimi kimse beni dinlemedi ablam da onların tarafini tuttu sonradan butun kabak yine benim basima patladi. Islerine mudahil olmamaya calistim ama ben ne kadar uzak kalamaya calissam da ablam herseyi bana sıkayet ede ede sonuc kirginliklar ve kizginliklar. Ilk oglumda esimle sorunlarim vardi gebeligin Iyi gecmemisti bu kez asla moralimi bozmayacam diyordum ama olmuyor hayat iste sürekli bir yerden bir problem çıkıyor Allah büyük... Biz kimsenin hakkini yemeyelim de bizim hakkimiz baskasina gecsin... Ama insanin içini en çok bildigi halde, uyardigim halde başina gelenler yakiyor. Cok agrima gidiyor.. Neyse hayırlısi Insallah kısa surer atlatabilirim.. Babamdan sonra belki biraz gezip tozup kafa dagitmam gerekecek...
Evet Evet gezeyim bol bol Ben ama bol bol yemeyeyim bakalım... Kilo takinti var kilo alinca da çok üzülüyorumDostlarla ye iç alışveriş yapma dememişler boşuna. Akraba da aynısı. Bak sen bu yaşta bunun farkına varmışsın ama eşinin yaşayıp öğrenmesi gerekiyormuş demek.Canım eşine bak ben dememiş mıydım falan gibi sözler söyleme gene de. İki yavrunuz var biri biletini aldı yolcu şu an. Varsın maddi kaybınız olsun toparlanirsiniz zamanla. Eşinle muhabbetine zarar gelmesin ben en çok buna üzülürüm Allah korusun. Dediğin gibi dışarı çık gez toz, alışveriş yap, kuaföre git yok yok hamama git en iyisi komedi filmi olan bir sinemaya da gidebilirsin. Her şey yoluna girecek zamanla sabır istiyor sadece.
Canım afiyet olsun bu diyeti ben de not almıştım ileride denemeyi düşünüyorum.Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Bugün patates diyetimsi birşeye başladım o sebeple canım menümü yadırgamayın
Sabah omlet domates salatalık 1 zeytin çay
4/1 simit.
Öğle 2 minik haşlanmış patates ve 2 çatal yoğurt bol pul biberli
Akşam 3 minik haşlanmış patates 2 kaşık yoğurt bol pul biber
Ekmek sabahki öğünümdeki 4/1 simit dışında hiç yok
Büyğk bir kupa 5i 1 yerde çayı
Patates gibi olmam inşallah
İnşallah işe yarar ablacığım korku ve ümit arasında bekliyorum sonucuCanım afiyet olsun bu diyeti ben de not almıştım ileride denemeyi düşünüyorum.
Merhaba kaptanim ve sevgili diyetdaslarim benim moralim alt üst ablamla sorun yaşıyoruz dua edin gebelikten midir Bilmiyorum çok etkilendim gece uyku tutmuyor.. Tabi bende psikoloji bozulunca ne diyet kaliyor ne ders ne de gebelik... Üzüldükce yiyorum yedik e daha cok üzülüyorum... Babam 1 aydir bendeydi yarin gidiyor biraz da hazirlik telasesi falan derken ipin ucu bayagi kacti... Ama bu hafta Artı gormemek için elimden geleni yapıcam... Listeden cikmak istemiyorum cikarsam kontrolsuz kilo alırım diye korkuyorum. Zaten kaza oruclarim var babam burdayken tutmak istememistim persembe gunu kaza oruclarimi tutmaya baslayacam... Menü paylasimina da duzenli devam edeceğim.. Yani Insallah
Çok tesekkur ederim aslinda Esim yuzunden oldu Bilmiyorum bir musibet bin nasihattan iyidir derler doğru ama keske yasanmadan laf dinleseydi Esim enistemle ortak is yapiyordu ben yapmasi taraftari degildim bence akrabayla alisveris yapilmaz beni dinlemedi sorun yasadilar sonuc benim ablamla aram bozuldu. En bașta iki tarafa da soylemistim istemedigimi kimse beni dinlemedi ablam da onların tarafini tuttu sonradan butun kabak yine benim basima patladi. Islerine mudahil olmamaya calistim ama ben ne kadar uzak kalamaya calissam da ablam herseyi bana sıkayet ede ede sonuc kirginliklar ve kizginliklar. Ilk oglumda esimle sorunlarim vardi gebeligin Iyi gecmemisti bu kez asla moralimi bozmayacam diyordum ama olmuyor hayat iste sürekli bir yerden bir problem çıkıyor Allah büyük... Biz kimsenin hakkini yemeyelim de bizim hakkimiz baskasina gecsin... Ama insanin içini en çok bildigi halde, uyardigim halde başina gelenler yakiyor. Cok agrima gidiyor.. Neyse hayırlısi Insallah kısa surer atlatabilirim.. Babamdan sonra belki biraz gezip tozup kafa dagitmam gerekecek...
Hamile hamile hamam olmazDostlarla ye iç alışveriş yapma dememişler boşuna. Akraba da aynısı. Bak sen bu yaşta bunun farkına varmışsın ama eşinin yaşayıp öğrenmesi gerekiyormuş demek.Canım eşine bak ben dememiş mıydım falan gibi sözler söyleme gene de. İki yavrunuz var biri biletini aldı yolcu şu an. Varsın maddi kaybınız olsun toparlanirsiniz zamanla. Eşinle muhabbetine zarar gelmesin ben en çok buna üzülürüm Allah korusun. Dediğin gibi dışarı çık gez toz, alışveriş yap, kuaföre git yok yok hamama git en iyisi komedi filmi olan bir sinemaya da gidebilirsin. Her şey yoluna girecek zamanla sabır istiyor sadece.
Şimdi hangi şehir canım
Merhaba kaptanim ve sevgili diyetdaslarim benim moralim alt üst ablamla sorun yaşıyoruz dua edin gebelikten midir Bilmiyorum çok etkilendim gece uyku tutmuyor.. Tabi bende psikoloji bozulunca ne diyet kaliyor ne ders ne de gebelik... Üzüldükce yiyorum yedik e daha cok üzülüyorum... Babam 1 aydir bendeydi yarin gidiyor biraz da hazirlik telasesi falan derken ipin ucu bayagi kacti... Ama bu hafta Artı gormemek için elimden geleni yapıcam... Listeden cikmak istemiyorum cikarsam kontrolsuz kilo alırım diye korkuyorum. Zaten kaza oruclarim var babam burdayken tutmak istememistim persembe gunu kaza oruclarimi tutmaya baslayacam... Menü paylasimina da duzenli devam edeceğim.. Yani Insallah
Evet canım senin çocukların önceliğin bu da haklı olarak yeni yerler için seni endişelendiriyor. Belki ileride düşünürsünüz. Biz ediyle büdü...kurt var içimizde duramıyoruz yerimizde.Yaz tatilinde Antep'te olmak almacı pazarında volta atmak sonra bakırcılar çarşısına geçmek mütercim asimda buz gibi meyan içmek en büyük keyfimiz. Eşim ağzına acı koymazdi şimdi müptelası oldu, Ramazan da meyansiz sofraya oturmaz. Ağam yooorumlu esnafla sohbet eder. Ben pisik d.......yemeye gidicim demesini gör gül gül ölürsün. Orada yaşatmayı başaramadım ama Antepli kulturunu fazlasıyla verdim canım.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar,
Bugün patates diyetimsi birşeye başladım o sebeple canım menümü yadırgamayın
Sabah omlet domates salatalık 1 zeytin çay
4/1 simit.
Öğle 2 minik haşlanmış patates ve 2 çatal yoğurt bol pul biberli
Akşam 3 minik haşlanmış patates 2 kaşık yoğurt bol pul biber
Ekmek sabahki öğünümdeki 4/1 simit dışında hiç yok
Büyğk bir kupa 5i 1 yerde çayı
Patates gibi olmam inşallah
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Hele şükür eve girdik hatta eşimle karşılıklı keyif kahvesi içiyoruz
Havuza kuzu götürdüm ama baya zorladı omuzum kuzuyu giydirirkenNeyseki eşim geldi de AVMye o götürdü bizi
Normalde hiç bir şey beğenmeyen benim büyük kuzu ilk kez mağazaya girer girmez bir palto beğendi ♡ fiyatı da uygun olunca hemen aldık
Cem yılmaz gibi devamlı siyah giyer normalde ama bu kez aldığı Palto resmen bal kabağı rengindeama bayıldım hem siritmiyor hemde çok yakıştı ♡♡♡♡
Pantalon istediği gibi bulamadık ( neymiş baldirlardan yapismasinmişulen simdikilerin kalıbı zaten düdük gibi )
Neyse ona da başka yere bakarız olmadı internetten sipariş veririm yapacak bir şey yok
Valla paltosunu aldı ya başka bir şey istemem ♡
Dönüşü de ailecek yemegimiizi de yedik ♡ kaçırmadı ama geç oldu diye kendimi şiş hissediyorum
Günaydın millet
Dünkü menümü yazayım
Kahvaltı 8de bir dilim yer fıstıklı ballı tahıllı ekmek ve çay
Öğlen 2 de peynirli sandviç
Akşam 6da iki tane parmak kadar fish nuggets
Yatmadan zencefilli limonlu çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?