Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ablacim merdivenlerden çıkanlar duymuştur ama goruntu vermedim kusura bakmasinlar.Profil resimlerim hep eski...sürprayz yaptım. bamya tohumu diz eklem ağrılarını da geçiriyoruz netten bı bak. Daha çok faydası var. Sen de döv öyle iç daha iyi fayda ediyor tatlım. Mavişim geçer beni yağ erimiyor ki artık ben de. Spora guveniyorum bı tek...yuklenicem artık...mavişim motivasyon olacak benim için. Korkutup kaçırma nolur.

Valla benim gorumce dakika oturamiyor kayınpederi kaynanadan beter çocukları üzerine hakimiyeti kurmuş hatta ogllarinin harcamalarına kadar karışır enişte bey mühendis hatta yurtdışında çalışıyor ayda 1 geliyor ve her defasında daha gelmeden babası programi yapıyor yok şu günü şunları yemeğe alacaksın yok şu günü sunlara gidilecek diye
Gerci o karakter meselesi ama Gorumcemin demesi Anteptekilerin çoğu o şekilde ailede gelin hep calistirilirmis
Hee bizimkine OH olsun genelde o herkesi yönetmeye çalışır ama dinsizin hakkından imansiz gelir hesabı

Valla her gün evlatlarima dua ediyorum Rabbim Allah korkusu olan vicdanlı insanlarla karsilastirsin diye ♡♡♡♡
Heee benim büyük çatır çatır iş yapar ama emir verilmesine tahammül edemez
Ona guzellikle söyle canını al hesabı ♡ hatta bana da hep der Anne valla senin sayende Babannem değişti yaptığı kötülüklerden pişman o yüzden sana daha da iyi davranıyor bak kaç senedir diye bende olsam sabrederdim diyor

Veee akşam eşim bamya tohumu almış ama suya koymayı unutmuştum sabahtan koydum birazdan içicem

Ohhh şifa olsun inşallah Ben henuz bulamadım daha doğrusu çokta aramam ama ilk fırsatta bende arayıp deneyeceğim

Kızlar birazdan hazırlanıp kuzu okuldan alıp Anneme kahve içmeye uğrayıp ordan da havuza geçeceğim
Normalde kolluk takıyorum dışarı çıkarken ama bugün takamayacagim soyunurken sıkıntı yok da giyinirken mecbur yardimci olmam lazım. Ki oyalanip usutmesin zaten nanemolla kuzu ♡

Aksamda kızları AVM ye götüreceğim büyük kız maaşını aldı kot ve üst lazımmış kardeşine de yemek sözü vardı ille yemek ismarlayacagim diye tutturdu

Ama panik yok benim menü belli izgara tavuk ve salata ♡♡♡♡ Tavuk Dünyasına götürecekmiş bende şefin tavasini sipariş veririm ama tabiki makarnası Full salata makaralı olarak 850 kal miş benimki o zaman sanırım en fazla olsun 400 kcaldiye düşünüyorum

Gerci ben çorba salata da yerim dedim ama onuda büyük kız istemedi
Söz hasarlı eve döneceğim tabi cepten de bakarım fırsat oldukça ♡

cnm vallahi zor bizde kilo vermek. hayat yemek üzerine kurulu. maddi olarak da zor değil çoğu. mesela nohut dürümümüz var acayip lezzetli kalorisi de vardır bayaa nohut ekmek patates
neyse künefeci dolu her yer. genelde geceleri kalabalık oluyor. bazen gidiyoruz sanırısın bütün Antep gelmiş. ama nerdeyse hepsi aynı.
bu arada bizde dışardan gelenler sevilir genlde de de gelen kalır. nasıl meryem bursa da kalmış anlamadım kadın da adam da aldığını antepli yapar genelde

cnm sen de benim motiveme baya katkıda bulundun. zaten çok az kişiydik senin gelişinle grup şenlendi. iyi ki tanıdık seni ve antepe gelip de yememek aaa diyetteyim demek olmaz. o yüzden gelince bol bol ye bol bol gez. biraz da eksiyle gelirsen tamamdır

ay benimde eklemler sorunlu. dizlerim acayip kireçlenmiş. ve bütün eklemlerim sızlar. dene bakalım. ekleme yararını fark edersen yaz mutlaka cnm.

afiyet olsun cnm. maaşı da hayırlı olsun kızının. gitmişken de hafif hafif yürü avm gez.

Korkar mıyım hiç Meryem kazanacak diyip seni sollayacağım

Tüm kitap kurtlarını bekliyoruz.
Hem Zayıflıyoruz Hem Okuyoruz
Tez zamanda katilirim inşallah. Teşekkürlercanim haber ettiğin için.

Canım şimdiden afiyet olsun. Sabahın büyüsünü nolur bozma. İyi eğlenceler güzel güzel ciciler alıp gelin.

Canım ben memleketime aşığım da eşim sadece tatillerini seviyor Antebin. Bursa'ya bu yıl geldik. Evimiz Antalya'da aslında kiraya verdik. Değişiklik olsun diye tayin istettim eşim sadece üç yıllığına giderim dedi ve geldik. İki yıl sonra dönüyoruz Bursa dan. Eşim aslen Çankırılı ama doğma büyüme Ankara'da yaşamış. En iyisi ikimizin de memleketi olmasın diye anlaştık. Meryem başaramadı yani...

aslında en güzeli o. biraz uzaklık iyi geliyor çiftlere. benim eşimde aydına gidelim diye diretiyor da benim gidesim yok. ürküyorum başka şehirden. çalışan anneyim biliyorsun. çocuk hasta oluyor amirlerim idare ediyor saolsunlar. çocuğu okula bırakıp alıyorum giriş çıkış saatlerimi sorun etmiyorlar. gittiğim yer sıkı olur falan da diye korku var yani biraz. bakalım belki bizde de eşim galip gelir gideriz önemli olan mutlu olmanız. keyfiniz yerindeyse tatie gelirsiniz aynen.

Şimdi hangi şehir canım

Havuza geldik kuşum yuZerken bende sizlere bir bakayım dedim
Kollugu Araba kullanacağım diye mecbur takmadım ağrı başladı yine ama sabit tutmaya çalışıyorum

Eşim işini erken bitirip biz çıkmadan havuza gelecek çok şükür gerçi Avmye bizimle gelmez sanırım ama en azından o bırakır olmadı mecbur idare edeceğim

Fazla yormadan dolanirim olmadı kıza dedip zaten ben mağazada bir yere oturum sen getirip gösterisini beğendiğini diye

Yok yok merak etme hayatta bozma kendimi okadar emek veriyorum iki gündür daha da sıkı tutacağım diye sonra hazır yağlar yanacakken tekrar durur verme durumu

Merhaba kaptanim ve sevgili diyetdaslarim benim moralim alt üst ablamla sorun yaşıyoruz dua edin gebelikten midir Bilmiyorum çok etkilendim gece uyku tutmuyor.. Tabi bende psikoloji bozulunca ne diyet kaliyor ne ders ne de gebelik... Üzüldükce yiyorum yedik e daha cok üzülüyorum... Babam 1 aydir bendeydi yarin gidiyor biraz da hazirlik telasesi falan derken ipin ucu bayagi kacti... Ama bu hafta Artı gormemek için elimden geleni yapıcam... Listeden cikmak istemiyorum cikarsam kontrolsuz kilo alırım diye korkuyorum. Zaten kaza oruclarim var babam burdayken tutmak istememistim persembe gunu kaza oruclarimi tutmaya baslayacam... Menü paylasimina da duzenli devam edeceğim.. Yani Insallah

Evet canım senin çocukların önceliğin bu da haklı olarak yeni yerler için seni endişelendiriyor. Belki ileride düşünürsünüz. Biz ediyle büdü...kurt var içimizde duramıyoruz yerimizde. Yaz tatilinde Antep'te olmak almacı pazarında volta atmak sonra bakırcılar çarşısına geçmek mütercim asimda buz gibi meyan içmek en büyük keyfimiz. Eşim ağzına acı koymazdi şimdi müptelası oldu, Ramazan da meyansiz sofraya oturmaz. Ağam yooorumlu esnafla sohbet eder. Ben pisik d.......yemeye gidicim demesini gör gül gül ölürsün. Orada yaşatmayı başaramadım ama Antepli kulturunu fazlasıyla verdim canım.

Canım Allah feraha çıkarsın seni . Daha bugün seni andım. Malum olmuş demek. Hamileliğinde sorun yaşamamani dilerim. Üzülme fazla. Ne kadar ugraşsak da bazı şeyleri değiştiremiyoruz ablanla yaşadığın her neyse tez zamanda çözüme kavuşmasini diliyorum. Bir şekilde halledersin diyet işini bu en kolayı.Moralin iyi olsun yeter ki...kendini iyi hissettirecek bir şeyler yap merycim. Allah yardımcın olsun canım.

Çok tesekkur ederim aslinda Esim yuzunden oldu Bilmiyorum bir musibet bin nasihattan iyidir derler doğru ama keske yasanmadan laf dinleseydi Esim enistemle ortak is yapiyordu ben yapmasi taraftari degildim bence akrabayla alisveris yapilmaz beni dinlemedi sorun yasadilar sonuc benim ablamla aram bozuldu. En bașta iki tarafa da soylemistim istemedigimi kimse beni dinlemedi ablam da onların tarafini tuttu sonradan butun kabak yine benim basima patladi. Islerine mudahil olmamaya calistim ama ben ne kadar uzak kalamaya calissam da ablam herseyi bana sıkayet ede ede sonuc kirginliklar ve kizginliklar. Ilk oglumda esimle sorunlarim vardi gebeligin Iyi gecmemisti bu kez asla moralimi bozmayacam diyordum ama olmuyor hayat iste sürekli bir yerden bir problem çıkıyor Allah büyük... Biz kimsenin hakkini yemeyelim de bizim hakkimiz baskasina gecsin... Ama insanin içini en çok bildigi halde, uyardigim halde başina gelenler yakiyor. Cok agrima gidiyor.. Neyse hayırlısi Insallah kısa surer atlatabilirim.. Babamdan sonra belki biraz gezip tozup kafa dagitmam gerekecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…