Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın kızlar.
YENA geçmiş olsun cnm. Rabbim kalıcı şifa versin inş.
@Lilimam25 cnm birazcık bomba olmuş evet bugün telafi edelim
Elhan harikasın Valla dayanabiliyorsun bu kadar az beslenmeye MaşAllah
@serenalar gece gece olmamış bugün sıkı tutuyoruz ona göre
zukkum hoş geldin
M Meryem1306 bence konu ciddi bir temizlik için yaptığın gerçekten doğru değil cnm. İnat zamanı mı Allah aşkına bir can söz konusu lütfen dikkat et. Ben olsam salarım yani temiZliği felan
oynakbasi34 cnm biran önce başla fiziğe karaciğerine yazık ağrı kesiciler pek masum değil.
Ben de ciddi grip baş ağrısı yaşıyorum regl de oldum kolumu kıpırdatacak halim YÖK eşin de işte umarım sabaha iyi olurum iZin de alamam yıl sonu fena yoğunuz.
E ebideryal @Themarginal selam olsun
@mavimli kolay gelsin cnm
Unuttuğum varsa da kusura bakmasın kafam kazan

sonundaoldu Mezuniyetin hayırlı ugurlu olsun canım. Çok çabaladin emeğinin karşılığını aldın.. Harikasın gerçekten ...
Saol cnm Allah razı olsun ilk geldiğim zamanı hatırlıyorum demiştin ki kesin geldiysen hoşgeldin dicem valla utandım kaçmadım sizin desteğiniz çok büyük teşekkür ederim hepinize. Görmedim ama gerçekten hepinizi çok seviyorum sanki gizli bağ oluştu aramızda

Kuzu çıktı havuzda şimdi babası giydiriyor ♡
Sağ olsun havuzdaki Abla getirmiş bana bahsettiği yağı eve gider gitmez surdureyim bari
Kantaron yağı üstelik kendi yapmis ♡ 3 yıllıkmış hatta dedi en az 1 yıllık olması gerekiyormuş kullanmak için ve ne kadar dürüst okadar etkiliymis ♡ inşallah iyi gelir

Çorbacıya gitseydiniz bari :)
Elbisen nasıl durdu merak ediyorum :)

Banucum kestane kremi mi kestane yagimi şu an pek hatırlamıyorum onermislerdi bana ağrıya çok iyi geliyormuş. .
Onu da bi sor istersen aktarlara. .

Onu da bir ogreneyim de olmadı ondan da alırım at kestanesi kremi duymuştum iyi gelir diye ağrılara

günaydın kızlar bugün deli açlıkla uyandım akşama kadar idare edebilirim inşallah.. mutlu pazarlar hepinize

Hallederin sen sana güveniyorum ♡

Sanada çok geçmiş olsun canım ♡ Rabbim hepimize sifa versin inşallah Aminnn

Günaydın

Oruçlumusun?
evet yena oruçluyum

:)

Kendime şekersiz Nescafe yaptım ♡ havuzdaki Ablanın verdiği yağı eşime sürdürdüm buz kalibiyla da soğuk kompres yaptım biraz iyi geldi en azından dondu ağrıyan yerler

Kendime şekersiz Nescafe yaptım ♡ havuzdaki Ablanın verdiği yağı eşime sürdürdüm buz kalibiyla da soğuk kompres yaptım biraz iyi geldi en azından dondu ağrıyan yerler
banucum benim de aynı senin gibi, iki kolumda da aynı yer sanki ordan kesilmiş gibi ağrıyor hareket edince. benim sıkıntı sol kol ve omzumda o yüzden 2,5 aydır hep sağ tarafıma yatıyorum o yüzden sağ da ağrıyor. mr da çektirmem lazım of off

Dikkat edin kendinize ♡
Bir an önce geçer ağrılar inşallah

bennnnn.tebrik ederim canm mezuniyetini.darisi başıma.

kaptanım ben de kullanıyorum kantaron yağını.yazdan fazla fazla yapıyorum.bazen hediye dahi götürüyorum.kendime ve kızlarıma saçlarımıza daha çok kullanıyorum.
geçmiş olsun kaptanim

Günaydın
Huzurlu pazarlar ♡

Şuraya yorgun hasta ve modu düşük yena çizelim abidin :)
Yena hasta ama mutlu bir kadın Abidin! doğru çiz bak Mona Lisa kıskanmali

@Lilimam25 Şubat kaç ?

Biliyordum ki, tahmin ediyordum ki..var bir enerji senden bana gelen
Ney acep , ney acep diye düşünür dururdum :)

Meğer burçdaşmışız ya..
14 diyormuş

günaydın kızlar bugün deli açlıkla uyandım akşama kadar idare edebilirim inşallah.. mutlu pazarlar hepinize
Kuzum nasılsın ? Hoş geldin dedim mi demediysem binlerce kere hoş geldin. Uyanır uyanmaz bu durumlarda hemen su iç. Limonlu veya ballı sirkeli olursa daha iyi sonuç alırsın unutma bak. Allah kabul etsin orucunu ....benim de borclarim var seninle beraber tutsam diye düşünüyorum.

Kapağı açılmayan kitaplar , Unutulmuş aşklar gibidir .
Kitaplardan söz edelim ...

Ahmet Telli

moni ♡♡♡
Kitaplar her ruh haline iyi gelen şifa kaynağı. Okumasam ölürüm herhalde... Bugün Mustafa Kemal'e başlayacağım. Aşkımı fazla bekletmeyim unuttu sanmasin.

meryem hanim aynı sopadan ben de alayim hakettim.kahvaltida patates kızartması 2 dilim tava böreği.2 tatlı ks reçel.valla başka cisssss yokkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…