üzülme herşey allahtan halimize binlerce kez şükredelim allah dermansız dert vermesin inşaallah cabucak toparlarsın fizikleKeşke benim omuzlarda sıkıntı olmasa ne güzel bende yapardım
Bir An önce iyileşip spora asılmak istiyorum artık ♡
evet o var amasanırım gecen sene cok yaptım diye mi ne süre sıkıyor benıEminim çok faydası olur canım sonuçta hiç yoktan iyidirevde Leslie de yapabilirsin ♡
yarın ara tartı varmı banu ben 3 4 gibi bildirim yaparım ancak çünkü o saatte ödem gitmiş oluyor
Eşinle gittiğin bu kahvaltıyı eğer isteseydin fırsata çevirebilirdin tatlışim...biraz uzadı ama anlatacam işteSon günlerin en büyük aktivitesiydi dün eşimle kahvaltıya çıkmak, napsaydım anın tadını çıkarmasamıydım hiç mi insafın yok be hatunbu arada ben son üç yıldır asla hazır meyve suyu içmiyorum canikom benim yazdıklarım hep taze sıkılmış nabeeerrr
Başalangış şahane
Ohoooo onun üstünden günler geçti unut senayrıca marjinalin patatesli omleti nasıl kızartma değil ayol bildiğimiz yumurtalı patates işte eee dolayısıyla kızarmış pattis canım hıhhh
Yena yena hoşgeldin yenaaaa,günlerdir bakıyorum yoksun ablaaa bizi mahrum bırakma kendindengeçmiş olsun Rabbim acil şifa versin, iyi bak kendine bize lazımsın
Ne güzellll sende kovasın belliydi canım kova ayrıcalığı , burç çekiyo nede olsa10 şubat doğumgünümm
Çok tatlı aklında tutup tek tek etiketlemenbugün söz akıllı uslu kabağımı yicem
Kantaron yağının şifa olmadığı bişey yok canım yanıklara falan da iyi geliyo deniyo, benim de bursa da arkadaşım vermişti hala duruyo onlarda kendileri özel yapıyo, şifa olsun sana da
Yenaya sözlerin çok şirin di ablaaaadoğumgünümü de tutturamadın iyi ki de 14 şubat değilmiş bana çok gereksiz bi gün geliyo
Canım ti ye alma beniBen bu noktaları nasıl oldu da anlayamadım şekerim kendime inanamıyorum
60 sayfa okudum geldiiiim. Kolay gelsin sana da....sirkeli su da kullan arada bir...şimdi soğuk diye evi havalandirmazsin çamaşır suyu tehlikeli di mi...ha bir şeye de karışma ablaa diyorsun şimdiAfiyet olsun keyifli okumalar ablişkomben bugünü temizliğe ayırdım,yavrucağı odaya attım çünkü heryerde çamaşır suyu kokusu var
Hayatın evreleri zalimce örüyordu ağlarını.Nedir bu çektiğimiz be Ayşem ♡♡♡♡♡
Benimde 1 ayı geçti hatta hafta ici gidip şu Fizik Tedavi Merkeziyle goruseyim de daha fazla ertelemeyeyim
Bu sabah eşimde Aşkım ay başında alirverisimizi ayrıntılı yapalım bende diyete başlayayım dediara öğün falan yaparız hatta Sibele tekrar Başla dedi de yüzüm yok diyince o zaman listeleri sil baştan yapalım birlikte dedi ♡♡♡♡
Yoksa hareket etmedikçe daha beter olacağım diye korkuyorum
Sana da iyi pazarlar ♡
Ay hepimize şifa olur inşallah ♡♡♡♡
Saça ne gibi faydaları var ? Benim büyük saç bakımı çok yapar
Öğlen ve akşamı karbonhidratsiz geçir lütfenSabahtan almissin sonuçta fazlasıyla
Bol bol yürü temiz havada ♡
vuuuuu beybi beybi
Kız normal zamanda benimde muzurluk gelir aklıma da şimdi hep dalga geçiyoruz karı koca biz bu hallere düşecek ciftmiydik diyeşimdi birbirimize ağrı kesici krem sürer olduk
Canım kontrol tartısı evet yarın. Sabah olacak diye bir şart yok zaten gün içerisinde yazıyoruz .yarın ara tartı varmı banu ben 3 4 gibi bildirim yaparım ancak çünkü o saatte ödem gitmiş oluyor
Haklısın ablişEşinle gittiğin bu kahvaltıyı eğer isteseydin fırsata çevirebilirdin tatlışim...biraz uzadı ama anlatacam iştemenemen vardı yumurta vardı eminim söğüş bir sürü bir şeyler vardı çeşit çeşit peynir... Bunları niye yazıyorum ...çünkü aynı şeyi yine yaşayacaksın. Yedik de ne oldu bunca yıldır...fizigimizi bozduk... Midemizi terbiye etmek zorundayız. Her gördüğünü ister vicdansız..vermeyeceksin
Gelelim portakal suyu meselesine ben zaten tazesini kasdetmiştim. Bütün olarak yiyebilirsin ama ara öğün olarak kahvaltının yanında değil.... Kendi bilgim değil uzmanlar böyle yazmış. Geçenlerde greyfurt suyu içtiğini gördüm yazmayı unuttum o da aynı şekilde...
Canım ti ye alma benikahvaltida sonraki öğününde uydun işte şeytana...
60 sayfa okudum geldiiiim. Kolay gelsin sana da....sirkeli su da kullan arada bir...şimdi soğuk diye evi havalandirmazsin çamaşır suyu tehlikeli di mi...ha bir şeye de karışma ablaa diyorsun şimdiAllah'tan duymuyorum
Hayatın evreleri zalimce örüyordu ağlarını.muhabbetini yaparız en azından
Canım kontrol tartısı evet yarın. Sabah olacak diye bir şart yok zaten gün içerisinde yazıyoruz .
Canım bir bardak portakal suyu üç portakal en az ...direk kan şekeri artışı yapıyor şeker oranı fazla olduğu için de vücut bunu ileride kullarım diye yağa dönüştürüyor. Uzman diyetisyenlerin kahvaltı listesinde taze sıkılmış meyve suyu pek yok. Kilo verenlerin de tercih ettiği bir şey değil. İlla meyve suyu içecem diyenlere önerilen meyve suyu da eksi elma, havuç , kereviz suyu...Haklısın ablişbu arada ben çayı şekersiz içemiyorum kuru kuru da kahvaltı gitmiyo greyfurtta yağ yakımını hızlandırıyo diye içiyodum, ne açıdan zararlıki hani meyveyi yemekten iki saat sonra yemek lazımya aynı sebeptenmi
Temizlik konusuna gelince kuzuyu odasına attım kapının altınada küçük battaniye koydum evi de havalandırdım ablacım,sirkeli suyla temizliği de arada yapıyorum ama çok sık değil, bişeyede karışma tabiki demem şekerim buraya yazıyosam karışmak serbesthem herkesin deneyimlerinden faydalanmak isterim
Ay bayıldım tarifine...deneyecem mutlaka...benim damak tadıma bire bir acı ekşi salçalı ...Dünden sonra bugün sevgili kabağıma döndüm hemenkarnabaharın kısırı olur da kabağın niye olmasın dedim ve yaptım oldu valla çokta güzel oldu oh mis küçücük anlatayım belki deneyen olur
Malzeme miktarı yazmıyorum keyfe kalmış sonuçta ben salladımsoğanı ve kabakları rendeledim bir yemek kaşığı zeytinyağında soteledim,birazda salça ekleyip pişirdim yani toplamda beş dakka falan ocakta kaldı, domates,salatalık,mor lahana,maydanoz,yeşil soğan ve marulu doğrayıp kuru nane,pul biber,isot ve tuzunu da atıp katıp karıştırdım ha bide limon sıktım yanına da ayran hüplettim
Dünden sonra bugün sevgili kabağıma döndüm hemenkarnabaharın kısırı olur da kabağın niye olmasın dedim ve yaptım oldu valla çokta güzel oldu oh mis küçücük anlatayım belki deneyen olur
Malzeme miktarı yazmıyorum keyfe kalmış sonuçta ben salladımsoğanı ve kabakları rendeledim bir yemek kaşığı zeytinyağında soteledim,birazda salça ekleyip pişirdim yani toplamda beş dakka falan ocakta kaldı, domates,salatalık,mor lahana,maydanoz,yeşil soğan ve marulu doğrayıp kuru nane,pul biber,isot ve tuzunu da atıp katıp karıştırdım ha bide limon sıktım yanına da ayran hüplettim
Dünden sonra bugün sevgili kabağıma döndüm hemenkarnabaharın kısırı olur da kabağın niye olmasın dedim ve yaptım oldu valla çokta güzel oldu oh mis küçücük anlatayım belki deneyen olur
Merhaba arkadaşlar
oynakbasi34 moni YENA geçmiş olsun ablalarim
Nilüfer abla elbise güzel oldu banu abla gordu resimlerde biraz göbek vardı haliyle
sonundaoldu mezuniyetini tebrik ediyorum ins bi daha kilo problemin olmaz
zukkum canim tekrar hoşgeldin
Etıket yapamadıgım arkadaslarım sızlerdı kocaman
Akşam yemeği hazırlıyorum kızlar corba salata ızgara et
Yuruyus yaptim bugün aksamda mekık cekersem super olacak
sonundaoldu canım Bahar Mezuniyetini ilan etmiş
Veeee söz verdiğim gibi Mezuniyetini havai fiseklerle kutlamaya başlıyoruz ♡♡♡♡♡
Dımı yaBence de çok yakismisti ♡
Okadarcik göbek de kadı kizinda da vardır
Kolay gelsin canımbende zorla da olsa yemek yaptım büyük kizin da yardımıyla ♡ pişiyor şu anda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?