Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Keşke benim omuzlarda sıkıntı olmasa ne güzel bende yapardım
Bir An önce iyileşip spora asılmak istiyorum artık ♡
üzülme herşey allahtan halimize binlerce kez şükredelim allah dermansız dert vermesin inşaallah cabucak toparlarsın fizikle

zukkum canım ismini mahsuru yoksa yazabilir misin? sozcuklerin enerjisi olduğuna inanırım. İlle de bana zukkum de dersen saygı duyarım ama bı şansımı deneyim dedim
İp atlamaya , mekiğe tamam dedim canım. Öbürüne bı şey diyemem benim yaş 49 biraz esnekliğim gitti gibi.
En azından okul tatil olana kadar pazartesi perşembe oruç tutabilirim ben de....

Kesinlikle çok huzur verici ♡♡♡♡♡

yarın ara tartı varmı banu ben 3 4 gibi bildirim yaparım ancak çünkü o saatte ödem gitmiş oluyor

Evet canım pazartesi kontrol tartışıyoruz devam ediyor ille sabah olacak diye bir kaide yok aksama olsa yazilabilr zaten amaç sadece kendimizi kontrol edebilmek ♡

Eşinle gittiğin bu kahvaltıyı eğer isteseydin fırsata çevirebilirdin tatlışim...biraz uzadı ama anlatacam işte menemen vardı yumurta vardı eminim söğüş bir sürü bir şeyler vardı çeşit çeşit peynir... Bunları niye yazıyorum ...çünkü aynı şeyi yine yaşayacaksın. Yedik de ne oldu bunca yıldır...fizigimizi bozduk... Midemizi terbiye etmek zorundayız. Her gördüğünü ister vicdansız..vermeyeceksin
Gelelim portakal suyu meselesine ben zaten tazesini kasdetmiştim. Bütün olarak yiyebilirsin ama ara öğün olarak kahvaltının yanında değil.... Kendi bilgim değil uzmanlar böyle yazmış. Geçenlerde greyfurt suyu içtiğini gördüm yazmayı unuttum o da aynı şekilde...

Ben bu noktaları nasıl oldu da anlayamadım şekerim kendime inanamıyorum
Canım ti ye alma benikahvaltida sonraki öğününde uydun işte şeytana...

Afiyet olsun keyifli okumalar ablişkom ben bugünü temizliğe ayırdım,yavrucağı odaya attım çünkü heryerde çamaşır suyu kokusu var
60 sayfa okudum geldiiiim. Kolay gelsin sana da....sirkeli su da kullan arada bir...şimdi soğuk diye evi havalandirmazsin çamaşır suyu tehlikeli di mi...ha bir şeye de karışma ablaa diyorsun şimdi Allah'tan duymuyorum

Hayatın evreleri zalimce örüyordu ağlarını. muhabbetini yaparız en azından

yarın ara tartı varmı banu ben 3 4 gibi bildirim yaparım ancak çünkü o saatte ödem gitmiş oluyor
Canım kontrol tartısı evet yarın. Sabah olacak diye bir şart yok zaten gün içerisinde yazıyoruz .

Haklısın abliş bu arada ben çayı şekersiz içemiyorum kuru kuru da kahvaltı gitmiyo greyfurtta yağ yakımını hızlandırıyo diye içiyodum, ne açıdan zararlıki hani meyveyi yemekten iki saat sonra yemek lazımya aynı sebeptenmi
Temizlik konusuna gelince kuzuyu odasına attım kapının altınada küçük battaniye koydum evi de havalandırdım ablacım,sirkeli suyla temizliği de arada yapıyorum ama çok sık değil, bişeyede karışma tabiki demem şekerim buraya yazıyosam karışmak serbest hem herkesin deneyimlerinden faydalanmak isterim

Dünden sonra bugün sevgili kabağıma döndüm hemen karnabaharın kısırı olur da kabağın niye olmasın dedim ve yaptım oldu valla çokta güzel oldu oh mis küçücük anlatayım belki deneyen olur
Malzeme miktarı yazmıyorum keyfe kalmış sonuçta ben salladım soğanı ve kabakları rendeledim bir yemek kaşığı zeytinyağında soteledim,birazda salça ekleyip pişirdim yani toplamda beş dakka falan ocakta kaldı, domates,salatalık,mor lahana,maydanoz,yeşil soğan ve marulu doğrayıp kuru nane,pul biber,isot ve tuzunu da atıp katıp karıştırdım ha bide limon sıktım yanına da ayran hüplettim

Canım bir bardak portakal suyu üç portakal en az ...direk kan şekeri artışı yapıyor şeker oranı fazla olduğu için de vücut bunu ileride kullarım diye yağa dönüştürüyor. Uzman diyetisyenlerin kahvaltı listesinde taze sıkılmış meyve suyu pek yok. Kilo verenlerin de tercih ettiği bir şey değil. İlla meyve suyu içecem diyenlere önerilen meyve suyu da eksi elma, havuç , kereviz suyu...

Ay bayıldım tarifine...deneyecem mutlaka...benim damak tadıma bire bir acı ekşi salçalı ...afiyet olsun canım.

Gurme gillerden kim kaldı :)
Ne ilginc ve farklı bir tarif. Deneyecegim efenim :)

Ben de 4 Şubat canım senden sadece 6 gün büyüğüm

Afiyet olsun canım çok lezzetli bir şey olduğuna eminim ♡♡♡
Bende bir ara denerım eşimle ilk fırsatta pazara çıkayım da

Merhaba arkadaşlar

oynakbasi34 moni YENA geçmiş olsun ablalarim
Nilüfer abla elbise güzel oldu banu abla gordu resimlerde biraz göbek vardı haliyle

sonundaoldu mezuniyetini tebrik ediyorum ins bi daha kilo problemin olmaz

zukkum canim tekrar hoşgeldin

Etıket yapamadıgım arkadaslarım sızlerdı kocaman

Bence de çok yakismisti ♡
Okadarcik göbek de kadı kizinda da vardır

Akşam yemeği hazırlıyorum kızlar corba salata ızgara et
Yuruyus yaptim bugün aksamda mekık cekersem super olacak

Kolay gelsin canım bende zorla da olsa yemek yaptım büyük kizin da yardımıyla ♡ pişiyor şu anda

sonundaoldu canım Bahar Mezuniyetini ilan etmiş

Veeee söz verdiğim gibi Mezuniyetini havai fiseklerle kutlamaya başlıyoruz ♡♡♡♡♡

Ayyy sevınmem gerekirken duygulanmak nedır ya
Burada aile olduk sanırsın gelın cıkıyo grupantan oyle duygulandım
Bızı boslamak yok sonundaoldu
Bence de çok yakismisti ♡
Okadarcik göbek de kadı kizinda da vardır

Kolay gelsin canım bende zorla da olsa yemek yaptım büyük kizin da yardımıyla ♡ pişiyor şu anda
Dımı ya
Afiyet olsun

Eşim hala gelmedi bir ara telefon açtı gelip aksam üzere seni alacağım bir yere bir 10 dakika ugramamiz lazım diye ama hala ses seda yok
Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim ama cidden sıkıldım otur otur
Temiz havaya ihtiyacım var söyle soğuktan olsa deniz kenarında bir sıcak çay kahve icsem süper olurdu ♡♡♡♡♡ ama bu halde gittigim yerde de rahat oturmam ki sabah havuzda bile zor oturdum ağrı yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…