Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kendime şekersiz Nescafe yaptım ♡ havuzdaki Ablanın verdiği yağı eşime sürdürdüm buz kalibiyla da soğuk kompres yaptım biraz iyi geldi en azından dondu ağrıyan yerler
Bebekler gibisindir şimdi...yumuşacik ... Aklıma kötü şeyler gelse de demicem. Durduk yere forumdan attirmayim kendimi. Bu hafta uçuş modundayiz... ahhh kızlar nolur kaçamaklarin büyüsüne kapılmayın....ormanda yedi cüceler ve prens yok....oyuna gelmeyinnnnnnn

Eninde sonunda bakacaksınız bildirim var mı diye... Sırf begenilerle karşılaşmayin diye yazıyorum kizlar kahvemi elime alıp kitap okuma saatine geçiyorum. Aslında önce namaz kılınmali ama oynakbasi34 biraz dinlenelim daha vakit var. Eveeeet kaptancima da gitti mesacım.ay insallah ağrısız bir gün geçirirsin. Gelsin o zaman kitaaaaap. Monicime bunu da yazdırmaliyim. Ev kitabım ayrı okul kitabım ayrı çunku. Pek havalı oldum sankim.

Son günlerin en büyük aktivitesiydi dün eşimle kahvaltıya çıkmak, napsaydım anın tadını çıkarmasamıydım hiç mi insafın yok be hatun bu arada ben son üç yıldır asla hazır meyve suyu içmiyorum canikom benim yazdıklarım hep taze sıkılmış nabeeerrr

Ş.......sizim aynı şeyi dusunmediysem bu kadar olur yani...burda leb-i derya diye bı restaurant var aklıma bizim kız geliyor reklamı görünce .
Başalangış şahane

Ohoooo onun üstünden günler geçti unut sen ayrıca marjinalin patatesli omleti nasıl kızartma değil ayol bildiğimiz yumurtalı patates işte eee dolayısıyla kızarmış pattis canım hıhhh

Günaydın
Huzurlu pazarlar ♡

Şuraya yorgun hasta ve modu düşük yena çizelim abidin :)
Yena yena hoşgeldin yenaaaa,günlerdir bakıyorum yoksun ablaaa bizi mahrum bırakma kendinden geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin, iyi bak kendine bize lazımsın

Lilimam Şubat kaç ?

Biliyordum ki, tahmin ediyordum ki..var bir enerji senden bana gelen
Ney acep , ney acep diye düşünür dururdum :)

Meğer burçdaşmışız ya..
Ne güzellll sende kovasın belliydi canım kova ayrıcalığı , burç çekiyo nede olsa 10 şubat doğumgünümm

Çok tatlı aklında tutup tek tek etiketlemen bugün söz akıllı uslu kabağımı yicem

Kantaron yağının şifa olmadığı bişey yok canım yanıklara falan da iyi geliyo deniyo, benim de bursa da arkadaşım vermişti hala duruyo onlarda kendileri özel yapıyo, şifa olsun sana da

Yenaya sözlerin çok şirin di ablaaaa doğumgünümü de tutturamadın iyi ki de 14 şubat değilmiş bana çok gereksiz bi gün geliyo

Ben bu noktaları nasıl oldu da anlayamadım şekerim kendime inanamıyorum

Afiyet olsun keyifli okumalar ablişkom ben bugünü temizliğe ayırdım,yavrucağı odaya attım çünkü heryerde çamaşır suyu kokusu var

Nedir bu çektiğimiz be Ayşem ♡♡♡♡♡
Benimde 1 ayı geçti hatta hafta ici gidip şu Fizik Tedavi Merkeziyle goruseyim de daha fazla ertelemeyeyim
Bu sabah eşimde Aşkım ay başında alirverisimizi ayrıntılı yapalım bende diyete başlayayım dedi ara öğün falan yaparız hatta Sibele tekrar Başla dedi de yüzüm yok diyince o zaman listeleri sil baştan yapalım birlikte dedi ♡♡♡♡
Yoksa hareket etmedikçe daha beter olacağım diye korkuyorum

kızlar meraba mutlu pazarlar olsun

Sana da iyi pazarlar ♡

Ay hepimize şifa olur inşallah ♡♡♡♡
Saça ne gibi faydaları var ? Benim büyük saç bakımı çok yapar

meryem hanim aynı sopadan ben de alayim hakettim.kahvaltida patates kızartması 2 dilim tava böreği.2 tatlı ks reçel.valla başka cisssss yokkkk

Öğlen ve akşamı karbonhidratsiz geçir lütfen Sabahtan almissin sonuçta fazlasıyla

bem parka kaçıyorum .benim daimi yerime.hava da güzellll.bay bay kizlarrr

Bol bol yürü temiz havada ♡

vuuuuu beybi beybi
Kız normal zamanda benimde muzurluk gelir aklıma da şimdi hep dalga geçiyoruz karı koca biz bu hallere düşecek ciftmiydik diye şimdi birbirimize ağrı kesici krem sürer olduk

Afiyet olsun keyifli okumalar ablişkom ben bugünü temizliğe ayırdım,yavrucağı odaya attım çünkü heryerde çamaşır suyu kokusu var

Sana kolay gelsin canım
Bende sabah büyük kıza havuza gitmeden dünkü çamaşırları sermedi diye sitem ettim ( benim giyeceğim kot kurumayinca başka kot yok diye )
Biz çıktıktan sonra o sinirle banyo ve mutfağı kazimiş gelince tabi özür diledim söyledim diye ama iyi de oldu işler bitti o bahaneyle erkenden
Zaten popise kıyafet zor oluyor sabah sabah sinirlerim bozuldu dedim de oda tahmin ettim o yüzden farkindaysan ses etmedim dedi

oluuuurrr tabı ben 27 sinde acacağım 28 tekrar devam edıcem regl olana kadar yanı sanırım toplam 20 gun olacak bittiginde 85 i görene kadar tutayım borcum bıter hemde pazartesi perşembenin sevabını almış olurum

ip atlasak ya kızlar belinden bacagından problemi olmayanlar kac kişiyiz bilmiyorum ama henüz hakim olamadım pek fazla mesela gunde 200 lebaslasak yanına da 30 mekık eklesek de zmanla arttırsak ben gıbı spora usenenlerınız vardır belkı sımdı ufak da olsa yararı olucak emınım

jillian micheal vardı belkı bılenınız vardır 30 gunluk bır program 3 ayrı spor yapılıyo 10 gune bölmüşler keske gücüm olsada onu yapabilsem gecen sene grup arkadaşlarım yapıyordu işe yaradığını söylüyolardı

Eminim çok faydası olur canım sonuçta hiç yoktan iyidir evde Leslie de yapabilirsin ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…