Bende alışverişte ipin ucunu kaçıracağımı anladığım zaman eşimi hemen bebek bezi reyonuna gönderiyorum o sırada ekstraları alıyorum hiç anlamıyoAllah var anlasa da niye bunu aldın demez de bence biraz sevgili annesinden çekiniyo çünkü kv evimizin girdi çıktısına hakim olmak için yeni sistem geliştirmiş "oğlum mutfak ya da giyim ya da eşya her ne alırsanız fişlerini hep bize getirin muhasebeci istiyor " diyo,nekadar inandırıcı bilemiyorum tabi biz götürüyoz mu fişleri? Aslaaaa kv ninde amacı kısıtlamak değil, sadece kendi evini yönetmeye alışmışya bizim evi de yönetmeye çalışıyo ama farkında sert kayaya çarptığının
Çok iyi olur aslında hemde günler kısayken değerlendirsem fena olmaz
evett menümü yazayım ve kaçayım
18.10 (eşim gelmeyince çok merak ettim yemedim oda mesaj atmış gecikecekmis)
2 yk kaşığı fasulye
2 yk etli türlü
5 6 köfte normal boyut büyük değil
salata
5 hurma
2 ceviz
2.5 lt su
n
bugün tam 1 saat 30 dakika sürdü yürüyüşümüz belki de daha fazla kızım yorgunluktan uyudu bende uyuyam kızlar 10 gibi uyanırız zaten
Aynen gıda olunca dünyayı iste birine de fazla oldu demez, benim ekstralarım genelde marketlerin tabak çanak kısımlarında oluyodaBenimki de hele gidada asla kısıtlamaz aksine ben bazen ya şunu daalsam mi dediğimde kızar hatun neyi soruyorsun al koy sepete sana alma dedim mi hiç der
Gerci bizde tam tersine ben eşime karisirim yoksa adam kaybolduğunda mutlaka piskevit reyonunda bulurum onubirde etobur olduğu için özellikle o tür şeyleri bol bol alır sanki savaş çıkacak
Benim kvler de ilk zamanlar hep herşeyden haberdar olmak istiyorlardi hatta gorumce daha biz balayindan döndük ( zaten 2ci gün geri kactik) daha 1 hafta sonra yanımıza taşındı desem yeridir haftada 2gun en fazla kendi evine gidiyordu
Alışverişlerde hep yanimizdaydi ilk zamanlar ( birde sanki bedava alıyormuş gibi de her istediğini sormadan sepete atardi )
1 aylik gelindim KV bir yere gidip gelince bana eşindenizin aldın mı dedi hayır ben izin almam ancak haber veririm dedimSonra eee bizden izin aldığını hatırlamıyorum dediğinde bende ben oğlundan izin almıyorum ki sizden de izin alayım üstelik kusura bakmayın ama ben bekarken Annemlerden de izin almadım sadece haber verirdim dedim ( külliyen Yalan Meloş adamı ne yapar valla öyle ben gidiyorum diyip cikacaksin )
O günden sonra adım Asi Geline çıktıkimseye mudanasi yok hesabı bir daha o oldu asla ne aldigima ne verdigime nede gittiğime karismazlar
Eti form bi paket değilde içinden tane olark birse menun gayet güzel ablacım afiyet olsunSabah omlet peynir domates biber yarım bardak greyfurt portakal zencefil suyu 5 zeytin öğle bi sade kahve yanında midem kötü olmasın diye eti form bi tane eve gelince 4 gibi sebze çorbası bi yumurta ile azıcık zeytinyağlı tuzsuz menemen sonrasında bi kaç kuru üzüm ve çekirdek niyetine keten tohumu eşliğinde çay su 7 bardak spor 1,5 saaten fazla Step fitnes
Afiyet olsun canım gayet güzel bu hafta eksiden eminim Allahın izniyleBende aklimdayken yediklerimi paylaşayım;
Uyanınca 07.30
1 kupa sıcak su
500 ml normalde su
Kahvaltı 08.45de
2 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1 kupa limonlu naneli Yeşil çay
Ara 11.30de
1 kupa filtre kahve
Öğle 13:00de
2 kepçe Kırmızı Mercimek çorbası
2 yk kadar yoğurt
1 orta boy havuç ( rendeleyemedim omuzumdan kıtır kıtır yedim )
Ara 15.00de
1 fincan sade nescafe
Aksam 17.00de
2 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
5 - 6 tane tuzsuz organik kırma yeşil zeytin
( tekrar çorba istemedi canım birde eve gelirken sıvı yağ almayi unutun bende ekmeksiz kahvaltılık yedim
Artık sadece su ve bir tane daha yeşil çay içerim
Çok iyi Hilalcim sakın elmalı kurabiye falan ekleme uyanıncaevett menümü yazayım ve kaçayım
2 yk kaşığı fasulye
2 yk etli türlü
salata
5 hurma
2 ceviz
2.5 lt su
n
bugün tam 1 saat 30 dakika sürdü yürüyüşümüz belki de daha fazla kızım yorgunluktan uyudu bende uyuyam kızlar 10 gibi uyanırız zaten
Ben salataları hep yağsız yapıyorum ama sanırım azıcık konmalı çünkü sebzelerdeki vitaminler yağda çözülüyo diye biliyorumKanımız yüksek karbonhidrat şeker den temizlendikçe gerçek iştah sahte iştah Ortaya çıkacak tuz da çok önemli baya yeme hevesini kesiyo salatayı da azalttım içine basıyodum zeytinyağlı tuz limon bolca yiyodum
Menü spor gayet iyi olmuş cuma güzel bir eksi geliyorevett menümü yazayım ve kaçayım
2 yk kaşığı fasulye
2 yk etli türlü
salata
5 hurma
2 ceviz
2.5 lt su
n
Örnek menü süper olmuşBende aklimdayken yediklerimi paylaşayım;
Uyanınca 07.30
1 kupa sıcak su
500 ml normalde su
Kahvaltı 08.45de
2 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1 kupa limonlu naneli Yeşil çay
Ara 11.30de
1 kupa filtre kahve
Öğle 13:00de
2 kepçe Kırmızı Mercimek çorbası
2 yk kadar yoğurt
1 orta boy havuç ( rendeleyemedim omuzumdan kıtır kıtır yedim )
Ara 15.00de
1 fincan sade nescafe
Aksam 17.00de
2 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
5 - 6 tane tuzsuz organik kırma yeşil zeytin
( tekrar çorba istemedi canım birde eve gelirken sıvı yağ almayi unutun bende ekmeksiz kahvaltılık yedim
Artık sadece su ve bir tane daha yeşil çay içerim
Ayy senin menude güzel sporda kıskandım sizleriSabah omlet peynir domates biber yarım bardak greyfurt portakal zencefil suyu 5 zeytin öğle bi sade kahve yanında midem kötü olmasın diye eti form bi tane eve gelince 4 gibi sebze çorbası bi yumurta ile azıcık zeytinyağlı tuzsuz menemen sonrasında bi kaç kuru üzüm ve çekirdek niyetine keten tohumu eşliğinde çay su 7 bardak spor 1,5 saaten fazla Step fitnes
Sporda olsaymış keşke menu harikaBende menümü yazayım
Uyanınca bamya tohumlu + limonlu ılık su
10.30 Kahvaltı
1 yumurtalı omlet,azıcık süzme peynir,domates, 1 greyfurt suyu,1 dilim çavdar ekmeği, 2 ceviz
14.00
Sade Türk kahvesi, sade soda,2 incir 1 hurma
17.00 Akşam
4 köfte,salata,yoğurt
Su:şimdilik 2 lt
Spor: ütüoynakbasi34
Teşekkürler canımSporda olsaymış keşke menu harika))
Bende seni tebrik ediyorumMesajları okudum cumadan çoooook umutluyum. Afiyet olsun herkese.
Bugünkü menümü yazayım hemen.
Sabah(7.30) Yumurta, peynir, zeytin, çay
13.00 Bir yeşil elma, üç kaşık yoğurt
Akşam 17.30 Dört küçük mezgit, salata, yarım tb ekmeği
2.5 litre su, , yeşil çay demledim birazdan minik kasemle üç kuru üzüm, üç dut, iki erik, bir kaşık leblebi eşliğinde içicem.
Hepinizi tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?