Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evett menümü yazayım ve kaçayım

18.10 (eşim gelmeyince çok merak ettim yemedim oda mesaj atmış gecikecekmis)
2 yk kaşığı fasulye
2 yk etli türlü
5 6 köfte normal boyut büyük değil
salata

5 hurma
2 ceviz

2.5 lt su
n
bugün tam 1 saat 30 dakika sürdü yürüyüşümüz belki de daha fazla kızım yorgunluktan uyudu bende uyuyam kızlar 10 gibi uyanırız zaten

Benimki de hele gidada asla kısıtlamaz aksine ben bazen ya şunu daalsam mi dediğimde kızar hatun neyi soruyorsun al koy sepete sana alma dedim mi hiç der
Gerci bizde tam tersine ben eşime karisirim yoksa adam kaybolduğunda mutlaka piskevit reyonunda bulurum onu birde etobur olduğu için özellikle o tür şeyleri bol bol alır sanki savaş çıkacak

Benim kvler de ilk zamanlar hep herşeyden haberdar olmak istiyorlardi hatta gorumce daha biz balayindan döndük ( zaten 2ci gün geri kactik ) daha 1 hafta sonra yanımıza taşındı desem yeridir haftada 2gun en fazla kendi evine gidiyordu
Alışverişlerde hep yanimizdaydi ilk zamanlar ( birde sanki bedava alıyormuş gibi de her istediğini sormadan sepete atardi )
1 aylik gelindim KV bir yere gidip gelince bana eşindenizin aldın mı dedi hayır ben izin almam ancak haber veririm dedim Sonra eee bizden izin aldığını hatırlamıyorum dediğinde bende ben oğlundan izin almıyorum ki sizden de izin alayım üstelik kusura bakmayın ama ben bekarken Annemlerden de izin almadım sadece haber verirdim dedim ( külliyen Yalan Meloş adamı ne yapar valla öyle ben gidiyorum diyip cikacaksin )

O günden sonra adım Asi Geline çıktı kimseye mudanasi yok hesabı bir daha o oldu asla ne aldigima ne verdigime nede gittiğime karismazlar

Çok güzel bir menü canım Afiyet olsun ♡
Hadi dinlen de enerjik olarak tekrar sohbete gelirsin nasılsa

Bende aklimdayken yediklerimi paylaşayım;

Uyanınca 07.30
1 kupa sıcak su
500 ml normalde su

Kahvaltı 08.45de
2 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1 kupa limonlu naneli Yeşil çay

Ara 11.30de
1 kupa filtre kahve

Öğle 13:00de
2 kepçe Kırmızı Mercimek çorbası
2 yk kadar yoğurt
1 orta boy havuç ( rendeleyemedim omuzumdan kıtır kıtır yedim )

Ara 15.00de
1 fincan sade nescafe

Aksam 17.00de
2 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
5 - 6 tane tuzsuz organik kırma yeşil zeytin

( tekrar çorba istemedi canım birde eve gelirken sıvı yağ almayi unutun bende ekmeksiz kahvaltılık yedim

Artık sadece su ve bir tane daha yeşil çay içerim

Sabah omlet peynir domates biber yarım bardak greyfurt portakal zencefil suyu 5 zeytin öğle bi sade kahve yanında midem kötü olmasın diye eti form bi tane eve gelince 4 gibi sebze çorbası bi yumurta ile azıcık zeytinyağlı tuzsuz menemen sonrasında bi kaç kuru üzüm ve çekirdek niyetine keten tohumu eşliğinde çay su 7 bardak spor 1,5 saaten fazla Step fitnes

Aynen gıda olunca dünyayı iste birine de fazla oldu demez, benim ekstralarım genelde marketlerin tabak çanak kısımlarında oluyoda benimkide aynen ne alsak en az iki alır stoklar kendi evimiz olunca bi odayı full dolap yaptırcam herşeyden en az beş tane herzaman olacak diyo ne benim kv yüzüme öyle izin mizin der ne de ben karşılık verebilirim amaaaa sanma masum o daha etkilisini biliyo oğluna anlatıyo anlatıyo öyle olmalı böyle olmalı diye yani ince ince işler ,ilk zamanlar bizimki çok gazına gelirdide artık öyle değil,benim adım da "kendi bildiğini yapar a " çıktı iyi ki de çıkmış yani anlamış beni de yönetemiyceni

Eti form bi paket değilde içinden tane olark birse menun gayet güzel ablacım afiyet olsun

Afiyet olsun canım gayet güzel bu hafta eksiden eminim Allahın izniyle ekmek yok mu?

Çok iyi Hilalcim sakın elmalı kurabiye falan ekleme uyanınca

Bende menümü yazayım

Uyanınca bamya tohumlu + limonlu ılık su
10.30 Kahvaltı
1 yumurtalı omlet,azıcık süzme peynir,domates, 1 greyfurt suyu,1 dilim çavdar ekmeği, 2 ceviz

14.00
Sade Türk kahvesi, sade soda,2 incir 1 hurma

17.00 Akşam
4 köfte,salata,yoğurt

Su:şimdilik 2 lt
Spor: ütü oynakbasi34

Ben salataları hep yağsız yapıyorum ama sanırım azıcık konmalı çünkü sebzelerdeki vitaminler yağda çözülüyo diye biliyorum

Menü spor gayet iyi olmuş cuma güzel bir eksi geliyor

Örnek menü süper olmuş

Ayy senin menude güzel sporda kıskandım sizleri

Sporda olsaymış keşke menu harika ))

Mesajları okudum cumadan çoooook umutluyum. Afiyet olsun herkese.
Bugünkü menümü yazayım hemen.
Sabah(7.30) Yumurta, peynir, zeytin, çay
13.00 Bir yeşil elma, üç kaşık yoğurt
Akşam 17.30 Dört küçük mezgit, salata, yarım tb ekmeği
2.5 litre su, , yeşil çay demledim birazdan minik kasemle üç kuru üzüm, üç dut, iki erik, bir kaşık leblebi eşliğinde içicem.
Hepinizi tebrik ediyorum.

Bende seni tebrik ediyorum ne kadar az yemişsin menumu paylaşmaya utanıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…