Hayırlı sabahlar mutlu eksili bereketli günler Banucuğum bi kaptanlık bu kadar mı yakışır yazılarından Samimiyetini hissediyorum herşey için sağol Meryem im sana da bayılıyom kırdın şu kardeşinin kurabiye bisküvi aşkını hepinizi muhabbetle kucaklıyom
ilk 21 günle başlayacağım banucum onu halledersin gerisi kolay bugün dolabı fulleyim meyve sebze ile şeker yok hurma meyve varSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Kaldı tartışalım 2 gün ♡ inşallah hepbirlikte şu iki günü de mümkün olduğu kadar hafif atlatip çok güzel sonuçlar göreceğiz tartilarimizda
Şimdi kendime önce güzel bir kupa sıcak su hazirlayayim da su metabolizma da sabah olduğunu anlasın da calismaya baslasın
Sonrada güzel bir kahvaltı ♡ tabi öncesinde de eşimle kızı okula göndereyim
Kız olur mu senin menulere imreniyorum ♡♡♡♡ sizler bana her zaman motivasyon oluyorsunuz
Şeker orucunu aslında başlayınca günle sinirlamayalim ♡ olması gereken o zatenpaketli ürünlerden tamamen uzak durabilirsek hedefe de daha çabuk ulasiriz Ben tabiki varım
Allah yardımcın olsun canımbaya yorulacaksin ama inşallah güzel sonuçlar alırsın ♡
ilk 21 günle başlayacağım banucum onu halledersin gerisi kolay bugün dolabı fulleyim meyve sebze ile şeker yok hurma meyve var
Uyku sersemi anlayamamışım sorry şekerimYukarıda kendimi alintiladigim ilk mesajı bı oku bakalım spora ne demişim ...Allah'ım Allah'ım ...yaramaz kediye bak hele...hemen patiler çıkmış
Keşke yapabilsem ama sanmıyorum yarıda bırakırsam da kendime güvenim kalmayıp hepten cozutabilirimevet canım tursuydu valla o tursuya bir hayır diyemiyorum ben ki cabukda ödem toplar vücudum
hurmaya bende varım medineden taze taze geldi hurmalarim bugün hatta ben derim ki 21 gün şekersiz diyet uygulayalım varmisiniz
Sağol kaptanım benim takılmalarımı aman ciddiye almayın ortam neşelensin maksatSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Kaldı tartışalım 2 gün ♡ inşallah hepbirlikte şu iki günü de mümkün olduğu kadar hafif atlatip çok güzel sonuçlar göreceğiz tartilarimizda
Şimdi kendime önce güzel bir kupa sıcak su hazirlayayim da su metabolizma da sabah olduğunu anlasın da calismaya baslasın
Sonrada güzel bir kahvaltı ♡ tabi öncesinde de eşimle kızı okula göndereyim
Kız olur mu senin menulere imreniyorum ♡♡♡♡ sizler bana her zaman motivasyon oluyorsunuz
Şeker orucunu aslında başlayınca günle sinirlamayalim ♡ olması gereken o zatenpaketli ürünlerden tamamen uzak durabilirsek hedefe de daha çabuk ulasiriz Ben tabiki varım
Allah yardımcın olsun canımbaya yorulacaksin ama inşallah güzel sonuçlar alırsın ♡
Al bendende okadar.. zaten bi eli maşalı lazım aramızagünaydın gençlik... okudum hepinizi.
Elhan varken valla hepiniz mum gibi erirsiniz değerlendirin derim.
ben çok severim gerçekçi yorumları. tak tak söylüyor
hepsi de doğru valla. ben bile kenardan payımı çıkardım
Sende grubun yumurtacısıyumurtayı da cnm tamam mı afiyet şifa olsun inş.
Ne güzel herkes uyarıları dikkate alıp eksiklerini fazlalarını buluyo ablaHayırlı sabahlar mutlu eksili bereketli günler Banucuğum bi kaptanlık bu kadar mı yakışır yazılarından Samimiyetini hissediyorum herşey için sağol Meryem im sana da bayılıyom kırdın şu kardeşinin kurabiye bisküvi aşkını hepinizi muhabbetle kucaklıyom
Kız biz adamların ocağına incir ağacı dikcez sağlıklı beslenelim derkenBende bekliyorum asamcagizin inşallah maaşı bu ay biraz erken yatar da bende bir güzel alisverisimi yaparımBu ay yok imar barışı yok doktor derken hesap biraz şaştı kredi kartı da kullanmama kararı aldık şimdi 3 - 4 gün için sapitmayayim yoksa ay onuda alayım bunuda alayım derken ipin ucu kaçıyor hele de kızlarla çıkınca ( ufaklık kredi kartı kullanınca sanki para vermiyoruz gibi şunu da alayım mi bunuda alayım mi diyip duruyor )
Uyku sersemi anlayamamışım sorry şekerimhatta yoğurda limon sıkma demişsin onu da ısrarla limonlu algılamışım neyseki midem ekşimedi
Keşke yapabilsem ama sanmıyorum yarıda bırakırsam da kendime güvenim kalmayıp hepten cozutabilirim
Sağol kaptanım benim takılmalarımı aman ciddiye almayın ortam neşelensin maksat
Al bendende okadar.. zaten bi eli maşalı lazım aramıza
Sende grubun yumurtacısısayende yumurtasız geçirmiyorum canım emeğin büyük valla
Ne güzel herkes uyarıları dikkate alıp eksiklerini fazlalarını buluyo abla
Kız biz adamların ocağına incir ağacı dikcez sağlıklı beslenelim derkentamam aburcuburlar yağlar içecekler eksildi alışverişten ama hurmalar incirler cevizler fındıklar daha pahalıya patladı
Bende kaç gündür unutuyorum kıyma çıkarmayı bugün sonunda çıkardım akşam yemeğimi köfte salata olarak düşünüyorum bakalım yarın da böyle beslenirsem cumaya yüzüm güler inşallah
o imar barışı bizide mahvetti bu ay ya kredi kartı zaten ekstreler dağı aşmış neyse borç yiğidin kampcisi diyip avutuyoz kendimiziBende bekliyorum asamcagizin inşallah maaşı bu ay biraz erken yatar da bende bir güzel alisverisimi yaparımBu ay yok imar barışı yok doktor derken hesap biraz şaştı kredi kartı da kullanmama kararı aldık şimdi 3 - 4 gün için sapitmayayim yoksa ay onuda alayım bunuda alayım derken ipin ucu kaçıyor hele de kızlarla çıkınca ( ufaklık kredi kartı kullanınca sanki para vermiyoruz gibi şunu da alayım mi bunuda alayım mi diyip duruyor )
sende gel oruc tutalım akşamına da hurma yerizUyku sersemi anlayamamışım sorry şekerimhatta yoğurda limon sıkma demişsin onu da ısrarla limonlu algılamışım neyseki midem ekşimedi
Keşke yapabilsem ama sanmıyorum yarıda bırakırsam da kendime güvenim kalmayıp hepten cozutabilirim
Sağol kaptanım benim takılmalarımı aman ciddiye almayın ortam neşelensin maksat
Al bendende okadar.. zaten bi eli maşalı lazım aramıza
Sende grubun yumurtacısısayende yumurtasız geçirmiyorum canım emeğin büyük valla
Ne güzel herkes uyarıları dikkate alıp eksiklerini fazlalarını buluyo abla
Kız biz adamların ocağına incir ağacı dikcez sağlıklı beslenelim derkentamam aburcuburlar yağlar içecekler eksildi alışverişten ama hurmalar incirler cevizler fındıklar daha pahalıya patladı
Sizin iyi niyetiniz ,hoşgörünüz olmasa bir şey soyleyemezdim canım. Kendim için ne istiyorsam fazlasini sizler için istiyorum. Genceciksiniz sağlıklı moralli güzel bir yaşantınız olsun ...tabi ben de nasipleniyorum takım ruhuyla. Canım çok teşekkür ederimgünaydın gençlik... okudum hepinizi.
Elhan varken valla hepiniz mum gibi erirsiniz değerlendirin derim.
ben çok severim gerçekçi yorumları. tak tak söylüyor
hepsi de doğru valla. ben bile kenardan payımı çıkardım
Tatlı dilli güler yüzlü fazlasıyla iyi niyetli kaptancim. Biz fazlasiyla memnunuz senden. Kaptanlık öyle yorum yazmayla olmuyor. Barış huzur içindeyiz şükür sayende. Komşularla olan ilişkilerini de çok takdir ediyorum bağlayıcı uyumlu güzel bir halin var.Enerjin bize iyi geliyor. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Forumun ablası olmaktan ziyadesiyle memnunum.Kesinlikle ♡♡♡♡♡
Valla ben kaptanlığıElhan 'à mi devretsem ne yapsam yeminler beni bile hizaya sokuyor ♡♡♡♡
Kesinlikle değerini biliyoruzdediğin gibi dan dan yazsa bile insan güzel yüreğini hissedebiliyor ve asla darilmadan kabul ediyoruz sonuçta doğru söylüyor
Yumurtasiz kahvaltı mi olur zaten ♡♡♡♡ Ben çok severim ve hiç bıkmadan yerim
Sanada Günaydın canım ♡
Bugün nasılsın güzel enerjiler uyandın dimi ♡♡♡
tQUOTE="oynakbasi34, post: 58340204, member: 280674"]Kesinlikle ♡♡♡♡♡
Valla ben kaptanlığıElhan 'à mi devretsem ne yapsam yeminler beni bile hizaya sokuyor ♡♡♡♡
Kesinlikle değerini biliyoruzdediğin gibi dan dan yazsa bile insan güzel yüreğini hissedebiliyor ve asla darilmadan kabul ediyoruz sonuçta doğru söylüyor
Yumurtasiz kahvaltı mi olur zaten ♡♡♡♡ Ben çok severim ve hiç bıkmadan yerim
Sanada Günaydın canım ♡
Bugün nasılsın güzel enerjiler uyandın dimi ♡♡♡
Hayırlı sabahlar mutlu eksili bereketli günler Banucuğum bi kaptanlık bu kadar mı yakışır yazılarından Samimiyetini hissediyorum herşey için sağol Meryem im sana da bayılıyom kırdın şu kardeşinin kurabiye bisküvi aşkını hepinizi muhabbetle kucaklıyom
Sanada Günaydın canım ♡♡♡♡♡
Ne mutlu bana ki sizlerle bir arada hoş sohbet ederek bu süreci yaşıyorum ♡♡♡
O sizlerden gelen güzel enerjilerin karşılığı bence ♡♡♡♡
Rabbim hepinize razı olsun. ....Aminnnn
Bereketli bir 2019 gelsin hepimize inşallah.Bende bekliyorum asamcagizin inşallah maaşı bu ay biraz erken yatar da bende bir güzel alisverisimi yaparımBu ay yok imar barışı yok doktor derken hesap biraz şaştı kredi kartı da kullanmama kararı aldık şimdi 3 - 4 gün için sapitmayayim yoksa ay onuda alayım bunuda alayım derken ipin ucu kaçıyor hele de kızlarla çıkınca ( ufaklık kredi kartı kullanınca sanki para vermiyoruz gibi şunu da alayım mi bunuda alayım mi diyip duruyor )
Hoş geldin canım. İki kilocuk aramızda erir gider.Merhabalaroynakbasi34 geri dönüyorum biraz kilom kaçmaya başladı dur demem lazım sağlıklı beslenirken ne yediğimi unuttuğum kıvama geldim düşün artık hafızamı tazelemem lazım :)
Beni tanımayanlar için mezun olmuştum önceden tarihi hatırlamıyorum tam 68 kilo ile başlayıp 60 ile mezun oldum boyum 165 şuan 62 kiloyum .
Normal çay gibi demleniyor. 1 ile 3 dakika kaynatıp demleyen de var canım. Kararını sen vereceksin. Çok güzel odem attırıyor. Bunların yanında benim mate ve funda bitkilerim de var.kızlar hele merhaba merhaba şey deyiverin ben bugün çok yol yürüdüm yol üstündeykende mısır püsküllü biberiye ve kirazsapi aldım bileniniz deyin bana ben bu püskülle biberiyeyi nasıl kullanacağım
Ekmek, galeta kullanmiyorsun köftede di mi bebeeeem.kızımı oyun parkına gotureyim dedim epey yol yürüdüm alkış bana Valla oruçlu oruçlu şimdi bir köfte yapıyım diyorum koyma cikarmistim dünden birde salata dünden az yemek var bugünde böyle olsun
o imar barışı bizide mahvetti bu ay ya kredi kartı zaten ekstreler dağı aşmış neyse borç yiğidin kampcisi diyip avutuyoz kendimiziev yaptık biz bu sene o yuzdrn dağ kadar odememiz var olsun allah yardım eder inşallah pazar var bugün burada bende pazardan halletcem marketler ateş pahasi
sende gel oruc tutalım akşamına da hurma yeriz
Merhabalaroynakbasi34 geri dönüyorum biraz kilom kaçmaya başladı dur demem lazım sağlıklı beslenirken ne yediğimi unuttuğum kıvama geldim düşün artık hafızamı tazelemem lazım :)
Beni tanımayanlar için mezun olmuştum önceden tarihi hatırlamıyorum tam 68 kilo ile başlayıp 60 ile mezun oldum boyum 165 şuan 62 kiloyum .
kızlar hele merhaba merhaba şey deyiverin ben bugün çok yol yürüdüm yol üstündeykende mısır püsküllü biberiye ve kirazsapi aldım bileniniz deyin bana ben bu püskülle biberiyeyi nasıl kullanacağım
Sizin iyi niyetiniz ,hoşgörünüz olmasa bir şey soyleyemezdim canım. Kendim için ne istiyorsam fazlasini sizler için istiyorum. Genceciksiniz sağlıklı moralli güzel bir yaşantınız olsun ...tabi ben de nasipleniyorum takım ruhuyla. Canım çok teşekkür ederim
Tatlı dilli güler yüzlü fazlasıyla iyi niyetli kaptancim. Biz fazlasiyla memnunuz senden. Kaptanlık öyle yorum yazmayla olmuyor. Barış huzur içindeyiz şükür sayende. Komşularla olan ilişkilerini de çok takdir ediyorum bağlayıcı uyumlu güzel bir halin var.Enerjin bize iyi geliyor. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Forumun ablası olmaktan ziyadesiyle memnunum.inşallah haddimi aşıp kaptancilik yapmamışimdır. Menülerde disiplin olsun diye abartıyor da olabilirim.Valla iyi niyetinize sığınıyorum.
aynen cnm bir duruyorum doğru söylüyor hatun ye d egör diyorum kendime. senin kaptanlığına söz yok cnm. harikasın hep bütünleyici yoplayıcısın. en sevdiğim özellik. bir de hep sakin huzur dolusun
afiyet olsun tatlım
Bende alışverişte ipin ucunu kaçıracağımı anladığım zaman eşimi hemen bebek bezi reyonuna gönderiyorum o sırada ekstraları alıyorum hiç anlamıyoSorma o yüzden ay başı diyorum yaMaaş yeni yatınca pek anlamıyor
Ohhh afiyet olsunbende severim kofteyi ♡ bir ara bende yapayım yine bol salatayla birlikte ohhh misss
Çok iyi olur aslında hemde günler kısayken değerlendirsem fena olmazo imar barışı bizide mahvetti bu ay ya kredi kartı zaten ekstreler dağı aşmış neyse borç yiğidin kampcisi diyip avutuyoz kendimiziev yaptık biz bu sene o yuzdrn dağ kadar odememiz var olsun allah yardım eder inşallah pazar var bugün burada bende pazardan halletcem marketler ateş pahasi
sende gel oruc tutalım akşamına da hurma yeriz
Sizin iyi niyetiniz ,hoşgörünüz olmasa bir şey soyleyemezdim canım. Kendim için ne istiyorsam fazlasini sizler için istiyorum. Genceciksiniz sağlıklı moralli güzel bir yaşantınız olsun ...tabi ben de nasipleniyorum takım ruhuyla. Canım çok teşekkür ederim
Tatlı dilli güler yüzlü fazlasıyla iyi niyetli kaptancim. Biz fazlasiyla memnunuz senden. Kaptanlık öyle yorum yazmayla olmuyor. Barış huzur içindeyiz şükür sayende. Komşularla olan ilişkilerini de çok takdir ediyorum bağlayıcı uyumlu güzel bir halin var.Enerjin bize iyi geliyor. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Forumun ablası olmaktan ziyadesiyle memnunum.inşallah haddimi aşıp kaptancilik yapmamışimdır. Menülerde disiplin olsun diye abartıyor da olabilirim.Valla iyi niyetinize sığınıyorum.
aynen cnm bir duruyorum doğru söylüyor hatun ye d egör diyorum kendime. senin kaptanlığına söz yok cnm. harikasın hep bütünleyici yoplayıcısın. en sevdiğim özellik. bir de hep sakin huzur dolusun
afiyet olsun tatlım
geçmiş olsun canım böbreklerin için birşey diyemem ama unsilin için diyebilirim ramazanı falan tuttum ben canım o şekilde birşey olmadı ilacı da yazdı doktor hatta ramazandan sonra başla bünyen şaşırmasın dedi malum safra kesesi yok bende cır cır oluyom zaten ramazanda bide ilaç aman allahım ilk 2 gün zorladı ama baktı ben kararlıyım vazgeçti uğraşmaktanSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Annemden döndüm hatta bugunluk yeme faslı da benim için bitti
Hatta hemen birazdan yazarım menümü
Rabbim hepimize ödeme kolaylığı versin ve inşallah tez zamanda bol rizik verir de borcu ödemenin harici çok daha fazla uzansin elimiz ihtiyacı olanlara ♡♡♡♡
Canım ben su insulin direnci yüzünden birde böbrekler yüzünden bir kaç senedir oruç tutamıyorumNe zaman denesem ya şekerim düşüyor bayilacak gibi oluyorum yada şeker düşmezse bu sefer de böbrekler tutuyor susuzluktan
Gerci kışın günler kısabir gün denesem mi acaba diye düşünmedim değil
Hoşgeldin canım ♡♡♡♡♡
Seni gördüğüme çok sevindimgerçekten harikasın canım maşallah hemen 2 kg da arti görsen frenlemek istemem süper ♡♡♡♡
Bizlere de motivasyon olursun o bahaneylesevindim donmene arkadaslara da koruma dönemi için örnek olursun en azından
Benim bildiğim bitkisel çayları için bitkileri hiç bir zaman kaynatmamak gerekiyor
Kaynattigin suyu bir kenara alıp bitkileri atıp sonra da üzerine kapak kapatmak gerekiyormuş ki faydalı buharı uçup gitmesin4 - 5 dakika demlendirmek yetiyor diyor uzmanlar
Kaptancilik ne demek canım
Bize çok faydan var ve ben çok memnunum ♡♡♡♡♡ Allah razı olsun hepimizi bazen gozden kaçan bir şey olursa uyarıyorsunbizim o masum gördüğümüz 1 minik lokmayi bile söylemen bizim yiyecekken iki kere dusunmemize sebep olur
Bereketli bir 2019 gelsin hepimize inşallah.
Hoş geldin canım. İki kilocuk aramızda erir gider.
Normal çay gibi demleniyor. 1 ile 3 dakika kaynatıp demleyen de var canım. Kararını sen vereceksin. Çok güzel odem attırıyor. Bunların yanında benim mate ve funda bitkilerim de var.
Ekmek, galeta kullanmiyorsun köftede di mi bebeeeem.
Bende alışverişte ipin ucunu kaçıracağımı anladığım zaman eşimi hemen bebek bezi reyonuna gönderiyorum o sırada ekstraları alıyorum hiç anlamıyoAllah var anlasa da niye bunu aldın demez de bence biraz sevgili annesinden çekiniyo çünkü kv evimizin girdi çıktısına hakim olmak için yeni sistem geliştirmiş "oğlum mutfak ya da giyim ya da eşya her ne alırsanız fişlerini hep bize getirin muhasebeci istiyor " diyo,nekadar inandırıcı bilemiyorum tabi biz götürüyoz mu fişleri? Aslaaaa kv ninde amacı kısıtlamak değil, sadece kendi evini yönetmeye alışmışya bizim evi de yönetmeye çalışıyo ama farkında sert kayaya çarptığının
Çok iyi olur aslında hemde günler kısayken değerlendirsem fena olmaz[/QUOTE ] valla okeysen cuma arkadaşlık et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?