Mesajı alıntıladin da sonra eklediklerim nolcek.He sen anca yoğurt yedir , açın halinden tok ne anlar diycem de sen de açsındır şimdi
Spor enfessu da ohh yırttık abi diyeceksin ama o yufka eve hangi ara girdi... Kendin için almadın tamam kendini seviyorsun peki eşini sevmiyor musun? Çeyrekle kurtuldum sanma canım. yerinde olsam yayla da pişirmem. Pirinçle oluyor sonuçta. Bunları kilo kontrole sakla bence. Önce ver kurtul daha sonra tamam. Afiyet olsun.
Kusursuz bir menü dememe bir satır kalmıştı ...göz hakkı diye bir şey yok ...kaptancim...bir yerimiz şişer dedikleri de şehir efsanesi ...gel inanma..muhteşem bir menü hakkını vermek lazım. Göz hakkı dışında amaAfiyet olsun canım.
Ablacim Allah başka dert vermesin. Bu yüzsüz psm miydiher ay gelir bizi darmadağın eder gider. Enerjin düşmesin canım. Menune zarar vermemiş en azından.
Yapalım kız ben de perşembe çorba yogurt diyeti yapacam. Bugün mezgit alıp temizledim yarın balık salata planladım.
Salı menüm
Sabah(9.00) Yumurta, peynir, limonlu bol maydanoz, iki ceviz
11.00 Yeşil çay , üzüm, leblebi, dut kurusu
16.00 İki kaşık yoğurt, iki kaşık yulaf , bir tatlı kaşığı keten tohumu
18.00 İki kaşık kuru fasulye, üç kaşık yoğurt
21.00 Tarçınlı yarım ayva
Yeşil çay, iki buçuk litre su, spor yarım saat yürüyüş
Vay arkadaş yine suçlu oldukMesajı alıntıladin da sonra eklediklerim nolcek.nane sumak... Aç değilim bebem. Bilemediiiiin ama seni anlıyorum. Ben aylak aylak evde otururken sen cocuk peşinde koşuyorsun. Bu daha fazla enerji. Doğru şeyleri ye....çok ye...buna kızıyor muyum
Ne yani kaptanım benimki kötü müAhhh ahhh bende sonradan dedim o göz hakkının gözü çıksın diyeama bundan sonra göz hakkı da yok bana yediklerime sayayim
Vayyyy menu dediğin böyle olurhakikaten Allah razı olsun 1 kaşık da olsa bundan sonra yemem uyarmasAn bukadar dan birsey olmaz modunda yerimde sayıp sonrada bunalıma girerim
Sağol ablacım herkes katılınca daha eğlenceli oluyoBayılıyom bu tatlı yazışmalarınıza canlarım bu hafta sınırları zorlıcaz inş bende şimdi iki kaşık yoğurda katıyım sumak pul biber yarın kabak almışım pazardan yapayım pişmiş pırasa da kaldı yiyemiyom ya tatsız tuzsuz yapmıştım seviyom diye Ay yiyemedim
Spor enfessu da ohh yırttık abi diyeceksin ama o yufka eve hangi ara girdi... Kendin için almadın tamam kendini seviyorsun peki eşini sevmiyor musun? Çeyrekle kurtuldum sanma canım. yerinde olsam yayla da pişirmem. Pirinçle oluyor sonuçta. Bunları kilo kontrole sakla bence. Önce ver kurtul daha sonra tamam. Afiyet olsun.
Kusursuz bir menü dememe bir satır kalmıştı ...göz hakkı diye bir şey yok ...kaptancim...bir yerimiz şişer dedikleri de şehir efsanesi ...gel inanma..muhteşem bir menü hakkını vermek lazım. Göz hakkı dışında amaAfiyet olsun canım.
Ablacim Allah başka dert vermesin. Bu yüzsüz psm miydiher ay gelir bizi darmadağın eder gider. Enerjin düşmesin canım. Menune zarar vermemiş en azından.
Yapalım kız ben de perşembe çorba yogurt diyeti yapacam. Bugün mezgit alıp temizledim yarın balık salata planladım.
Yukarıda kendimi alintiladigim ilk mesajı bı oku bakalım spora ne demişim ...Allah'ım Allah'ım ...yaramaz kediye bak hele...hemen patiler çıkmışVay arkadaş yine suçlu oldukayrıca sporlarımı da görmezden gel sen, boru mu 40 dakka ZUMBAAA hey yavrum heyyy
evet canım tursuydu valla o tursuya bir hayır diyemiyorum ben ki cabukda ödem toplar vücudumCanım bütün salataların üzerine damak tadına göre serpebilirsin ya da sosuna. En çok yoğurda yakiştiriyorum yulaf ve cevizle bayiliyorum. Ispanak yemeğine bile koydum geçen gün ...internetten bir araştır ısınırsiniz iyice birbirinize..
Çok şükür bugünü iyi atlattık bu saatten sonra cozutmazsak tabigrissiniyi okuyunca şöyle bı gözümü belertmiştim ama
Bizde de bir program yok belkim kendime kırmızı bir don alırım
Fıstıkım iki yaprak sarmanin tadını eskiden biliyorsun niye yaptın bunu banane güzel kahvaltın varmış bak. pilav pirinç miydi ... ya ekmek tam buğday mi.... bebeğim geçen haftalarda menün daha bilincliydi ...bir kase nohut bence çok o da nişasta ağırlıklı tamam proteini de var ama seninki zaten kiymaliydi yanlış hatırlamıyorsam... Normalde bu menuyle kilo verilir ama biz uçuştayiz bu hafta en sagliklisini yiyelim ki daha iyi sonuç alalim...
Canım geçmiş olsun. PMS ne ki...Menün güzel şifa olur inşallah.
Harika bir menü ...o top acı biberler turşu muydu canım....bak turşuysa ödem yapar ...tartıda yüzünü guldurmeyebilir. Bı de onu atmak için cabalarsi n.
Kaşar yerine beyaz peynir tercih et canım. Eski kasarsa sorun yok ama...diğeri işlenmiş ... Diğerleri güzel...afiyet olsun.
hurmaya bende varım medineden taze taze geldi hurmalarim bugün hatta ben derim ki 21 gün şekersiz diyet uygulayalım varmisinizHurma yapıcaktım ama çok hevesim geçti yarın ve perşembe kabak detoksu yapıcam son iki gün detoks yapalım mı beraber bakalım cuma neler olucak
Ne yani kaptanım benimki kötü mü
evet kızlar ne dersiniz bu 21 gün şekersiz diyete ben adet gördüğümde başlayacağım ona tek farki sabaah 2 yumurtalı yesillikli kahvaltı öğle ve akşam hurma olacak
biz bu gece zor uyuruz kızım 3 saat uyuyup kalktı yarın doktor var 3 gün üst üste gideceğim kan ver kan sonucunu göster vs gözümde büyüyor ama insülin direnci için mecburum buna
Evdekileri gönderdim sıra geldi kahvaltıya ♡
Suyumuzu da ihmal etmiyoruz ♡♡♡♡
Kesinlikle ♡♡♡♡♡günaydın gençlik... okudum hepinizi.
Elhan varken valla hepiniz mum gibi erirsiniz değerlendirin derim.
ben çok severim gerçekçi yorumları. tak tak söylüyor
hepsi de doğru valla. ben bile kenardan payımı çıkardım
yumurtayı da cnm tamam mı afiyet şifa olsun inş.
Günaydın hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?