Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

He sen anca yoğurt yedir , açın halinden tok ne anlar diycem de sen de açsındır şimdi
Mesajı alıntıladin da sonra eklediklerim nolcek.nane sumak... Aç değilim bebem. Bilemediiiiin ama seni anlıyorum. Ben aylak aylak evde otururken sen cocuk peşinde koşuyorsun. Bu daha fazla enerji. Doğru şeyleri ye....çok ye...buna kızıyor muyum

Ay Allahım bi bildirim geldi sizlere de gelmiştir kalbim yerinden çıkacaktı kürtaj konusunda anketmiş tabi ben sonunu okuyana kadar bir saniye içinde " ben nereye ne yazmışım ,kim şikayet etmiş ,nasıl olur uyarı gelir, kürtaj ne alaka ........ " diye aklımdan milyon tane şey geçti

Ahhh ahhh bende sonradan dedim o göz hakkının gözü çıksın diye ama bundan sonra göz hakkı da yok bana yediklerime sayayim

Vayyyy menu dediğin böyle olur hakikaten Allah razı olsun 1 kaşık da olsa bundan sonra yemem uyarmasAn bukadar dan birsey olmaz modunda yerimde sayıp sonrada bunalıma girerim

Vay arkadaş yine suçlu olduk ayrıca sporlarımı da görmezden gel sen, boru mu 40 dakka ZUMBAAA hey yavrum heyyy

Bayılıyom bu tatlı yazışmalarınıza canlarım bu hafta sınırları zorlıcaz inş bende şimdi iki kaşık yoğurda katıyım sumak pul biber yarın kabak almışım pazardan yapayım pişmiş pırasa da kaldı yiyemiyom ya tatsız tuzsuz yapmıştım seviyom diye Ay yiyemedim

Ne yani kaptanım benimki kötü mü

Sağol ablacım herkes katılınca daha eğlenceli oluyo bende gidip şu pulbiberli naneli limonlu yoğurdumu yiyim bari hadi herkese iyi geceler gençler öptüm sizi uslu durun malum komşusu açken tok yatan bizden değildir

Vay arkadaş yine suçlu olduk ayrıca sporlarımı da görmezden gel sen, boru mu 40 dakka ZUMBAAA hey yavrum heyyy
Yukarıda kendimi alintiladigim ilk mesajı bı oku bakalım spora ne demişim ...Allah'ım Allah'ım ...yaramaz kediye bak hele...hemen patiler çıkmış

evet canım tursuydu valla o tursuya bir hayır diyemiyorum ben ki cabukda ödem toplar vücudum

Hurma yapıcaktım ama çok hevesim geçti yarın ve perşembe kabak detoksu yapıcam son iki gün detoks yapalım mı beraber bakalım cuma neler olucak
hurmaya bende varım medineden taze taze geldi hurmalarim bugün hatta ben derim ki 21 gün şekersiz diyet uygulayalım varmisiniz

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Kaldı tartışalım 2 gün ♡ inşallah hepbirlikte şu iki günü de mümkün olduğu kadar hafif atlatip çok güzel sonuçlar göreceğiz tartilarimizda

Şimdi kendime önce güzel bir kupa sıcak su hazirlayayim da su metabolizma da sabah olduğunu anlasın da calismaya baslasın
Sonrada güzel bir kahvaltı ♡ tabi öncesinde de eşimle kızı okula göndereyim

Ne yani kaptanım benimki kötü mü

Kız olur mu senin menulere imreniyorum ♡♡♡♡ sizler bana her zaman motivasyon oluyorsunuz

evet kızlar ne dersiniz bu 21 gün şekersiz diyete ben adet gördüğümde başlayacağım ona tek farki sabaah 2 yumurtalı yesillikli kahvaltı öğle ve akşam hurma olacak

Şeker orucunu aslında başlayınca günle sinirlamayalim ♡ olması gereken o zaten paketli ürünlerden tamamen uzak durabilirsek hedefe de daha çabuk ulasiriz Ben tabiki varım

biz bu gece zor uyuruz kızım 3 saat uyuyup kalktı yarın doktor var 3 gün üst üste gideceğim kan ver kan sonucunu göster vs gözümde büyüyor ama insülin direnci için mecburum buna

Allah yardımcın olsun canım baya yorulacaksin ama inşallah güzel sonuçlar alırsın ♡

Kesinlikle ♡♡♡♡♡
Valla ben kaptanlığı Elhan 'à mi devretsem ne yapsam yeminler beni bile hizaya sokuyor ♡♡♡♡
Kesinlikle değerini biliyoruz dediğin gibi dan dan yazsa bile insan güzel yüreğini hissedebiliyor ve asla darilmadan kabul ediyoruz sonuçta doğru söylüyor

yumurtayı da cnm tamam mı afiyet şifa olsun inş.

Yumurtasiz kahvaltı mi olur zaten ♡♡♡♡ Ben çok severim ve hiç bıkmadan yerim

Günaydın hayırlı sabahlar

Sanada Günaydın canım ♡
Bugün nasılsın güzel enerjiler uyandın dimi ♡♡♡

tQUOTE="oynakbasi34, post: 58340204, member: 280674"]Kesinlikle ♡♡♡♡♡
Valla ben kaptanlığı Elhan 'à mi devretsem ne yapsam yeminler beni bile hizaya sokuyor ♡♡♡♡
Kesinlikle değerini biliyoruz dediğin gibi dan dan yazsa bile insan güzel yüreğini hissedebiliyor ve asla darilmadan kabul ediyoruz sonuçta doğru söylüyor

Yumurtasiz kahvaltı mi olur zaten ♡♡♡♡ Ben çok severim ve hiç bıkmadan yerim

Sanada Günaydın canım ♡
Bugün nasılsın güzel enerjiler uyandın dimi ♡♡♡[/QUOTE]

aynen cnm bir duruyorum doğru söylüyor hatun ye d egör diyorum kendime . senin kaptanlığına söz yok cnm. harikasın hep bütünleyici yoplayıcısın. en sevdiğim özellik. bir de hep sakin huzur dolusun
afiyet olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…