Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugün yedıklerım
Sabah 09:30(midemde cok yanma hissi vardı) Bı dılım ekmek Bı parca peynir

13:30 Bı kase et sote bol salata iki dilim ekmek

14:30 sade soda

16:30 dort ceviz iki kuru kayısı

18:45 yarım kase fasulye yarım kase bulgur pilavı yarim kase cacık

21:00yarım nar

22:30gıbı ya yesıl cay yada soda

30dk spor

Hayırlı akşamlar arkadaşlar, hemen menümü yazıyorum
Sabah 8 civarı 1 dilim tb ekmeği ve az menemen, 3 çatal kadar peynir yedim yanında çayımla.
Kahvaltı sonrası yaseminli yeşil çay 2 kupa kadar. 2 lt civarı ya da daha fazla su
Saat 13 civarı 2 kaşık kadar yoğurda 1,5 muz doğradım biraz bal ekledim ve yedim
15 30 civarı salata yedim
17 civarı da yarım ayva yedim 2 ceviz
Ve bugünü kapattım. Sanki bugün azıcık abarttım gibi geldi yarın tartıda anlarım artık. Hepinizi selamlıyorum inşallah cumaya 1.i oluruz

Canım menün güzel..kacamak yok bu harika...hep takıyorum ya bu menüde de yarım kase bulgura taktım. Fasulyeyle çok güzel gidiyor ama ertesi gün tartı sabit geliyor. Almıyorsun ama vermiyorsun da...imkan olsa da bunu bilebilsek...bugün sabah tartilmiş olabilirsin eğer öyleyse bı de yarın tartıl... Çok merak edicem

Abartı bir buçuk muzda...diğerleri güzel seçim. Hiç belli olmaz yine de bol eksi gelebilir...çünkü akşam yok. Umarım bu saatlerde acikmamişsindir canım. Öyle bir durum olursa bir meyve tarçınlı olsun ama....bı de muz veya havuç olmasın...Afiyet olsun.

Afiyet olsun canım. Şu sabahları taze meyve sularını en azından kilo verme aşamasında içmesek...kilo kontrole geçtiğimizde içelim kaçmıyor ya....olmadı gün içinde bir porsiyon meyve olarak yiyelim.

Çok güzel bir menü canım Afiyet olsun ♡
Hadi dinlen de enerjik olarak tekrar sohbete gelirsin nasılsa
8.30 da kaltik offfff sabaha nasıl uyanacağız tahlil için en az 2 de uyur bu kız belki de 3 alarmlari kurayım bari

Çok iyi Hilalcim sakın elmalı kurabiye falan ekleme uyanınca
yok canım şekersiz 21 güne başladım bugün ben eklemem

Menü spor gayet iyi olmuş cuma güzel bir eksi geliyor

Örnek menü süper olmuş

Ayy senin menude güzel sporda kıskandım sizleri
inşallah canım

Allah kabul etsin. Güzel bir iftar menüsü. Hafif bir çorba ile baslasan iftarına miden rahat eder canım. 5-6 köfte fazla bence normal boyut da olsa. Bı de insallah kizartmamişsindir.Sahur menüsünü yazmış mıydın canım. Kaçırmış olabilirim de

Diyecek bı şey yok...desem de...havuç yerine yeşil elma, ayva , salatalik tercih etmelisin canım. Bunlarla katmerli sonuç alacağına inanıyorum.Afiyet olsun kaptanım. Yarını da böyle cici gıdalarla beslenerek geçir lütfen...

Afiyet olsun canım. Şu sabahları taze meyve sularını en azından kilo verme aşamasında içmesek...kilo kontrole geçtiğimizde içelim kaçmıyor ya....olmadı gün içinde bir porsiyon meyve olarak yiyelim.
Haklısın abla da inan içecek bişey bulamıyorum yani başka öğünde aramıyorum ama kahvaltı çok kuru oluyo ama eğer tek şekerli çay daha masum derseniz çay içerim şekersiz tiksiniyorum

Aynen ben de ondan huzursuz oldum. En son ayva yediğim için sanırım acıkmadım ya da 5i 1 yerde çayı içtim etkisi var mı bilmiyorum. Meryem abla yorumlarını çok önemsiyorum, teşekkür ederim

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Biraz uzanayim derken az uyumusum
Sonra da eşim gelince az onla sohbet kahve falan derken ancak telefonda kızlardan kurtardım

Kızlar odalarında kuduruyorlar Eşimde Laptop başında olunca bende hemen Size bakayım dedim

Banu menün efsane helal olsun hatta bana kalorisi az geldi olsun cuma yaklaştı

İnşallah karşılığını da görürüm ♡

Meryem Alan o meyve suyunu gözden kacirmaz diyecekken yakalanmıştır zaten
Meyve suyu haric çok güzel bir menü ♡

Kabak yarına kaldı evdeki nimet ziyan olmasın diye erteledim

Bak bende bir şey daha alacaktım diyorum Benim hafıza da burcu gibi Balık bu aralar
Dur bakalım yarın alırım inşallah

Aaaa benimki de ilk zamanlar yapardı gaza getirmeleri bizimki de hep inanirdi ama bir gün onun yanında Annesini canımı sıkan bir durum yüzünden aradım ( eşimin cebinden hatta )
En tatlı halimle Anneciğim bak eminim iyi niyetle toplumda şunu şunu dedin ama ben rahatsız oluyorum lütfen bir daha söyleme benim adima kararlar verme kiriliyorum dedim ( eşim hatta hoparlöre almıştı arabada zimbirtiya bağlı diye )
Anammmmm kadın tak suratıma kaPatti eşime gördün dimi dedim eşimde iyi niyetli ya şarjı bitmiştir dedi 2 Dakika sonra Annesi aradı yine eşimin cebini bende eşime sen aç dedim beni aramak isteyen benim cebimi arar dedim
Bizimki açtı tam dur hatuna vereyim diyecekti ki KV başladı ağlamaklı anlatmaya " sorma başıma neler geldi karın aradı beni ağzına geleni saydı bana hakaret etti falan " diye bir taraflarından uydurmaya
Başladım gülmeye tabi eşim şok " sana inanamıyorum Anne ya nasıl bukadar yalan soyleyebilirsin hatun yanımdan aradı Anneciğim dedi başka bir şey demedi sen ağzına geleni saydigin halde. Eşim haklı bundan sonra kesinlikle hiç bir dediğine inanmam bu sekilde davranmaya devam edeceksen hatuna yazık günah o sana iyi davranirken sen neler yapıyorsun!" Dedi

Hatun özür dileyecegine eşime de saydirip bir daha bize gelmeyin istemiyorum dedi Tabi ertesi gün KP çağırdı bakmayın ona kıskançlıktan yaptı sanırım dedi Tabi bir daha o oldu eşim Annesinin hiç bir lafına inanmadı benle ilgili söylediğinde
Ona göre de tavır koydu bir şey dediğinde de hemen benim Eşim istediği her şeyi yapmakta serbest diyip direk önünü kesiyordu artık 10 senedir hiç söylemiyor KV yada en azından bize söylemiyor

Afiyet olsun canım gayet güzel bu hafta eksiden eminim Allahın izniyle ekmek yok mu?

Yok ben hiç ekmek yemem genelde ancak kırk yılın başı oda ekmek kizartirsak ( oda çok nadir oluyor zaten )

Mikemmel bir menü ♡♡♡♡
Harikasın canım aynen devam

Ben salataları hep yağsız yapıyorum ama sanırım azıcık konmalı çünkü sebzelerdeki vitaminler yağda çözülüyo diye biliyorum

Aynen çok az da olsa eklemek lazımmış mümkünse hakiki zeytinyağı kullan ben sırf salatalara dökmek için alıyorum 2 litre 6 ay gidiyor bana

Ne mutlu bize ♡ Senin menüye zaten diyecek söz yok ♡♡♡♡♡ Harika bol.eksi olur inşallah

Dengeli bir menü olmuş canım spor da var tabiki her zamanki gibi ♡

Harikasın canım
Cumayı iple çekiyorum ♡♡♡♡♡

8.30 da kaltik offfff sabaha nasıl uyanacağız tahlil için en az 2 de uyur bu kız belki de 3 alarmlari kurayım bari

yok canım şekersiz 21 güne başladım bugün ben eklemem

inşallah canım

Allah yardımcın olsun canım Ha gayret az kaldi 2 gün daha yorulacaksin ama sağlık daha önemli ♡
Aynen saati mutlaka kur

kızlar ben 1 bardaklik suya püsküllü biberiye kiraz sapını attım az limon sıkıp içeyim bari

Bende neyin kafasindaysam püsküllü kısmını puskuvi olarak okudum Anammmm hatun piskevit eşliğinde kiraz saplı çay içiyor diye bir An panik yapacaktım
Günahını almışım afiyet olsun

Valla evde salatalık malzeme yoktu bir tek havuç dolapta bir kenara sıkışmış bende hadi ziyan olmasın hem tok tutar dedim
Aslında ayva vardı evde ama o An aklıma gelmedi ama bundan sonra aklımda olsun ayvayı tercih ederim

Sevilaycim göremedim bugün...maviş yok, Yena yok helopini yok, bı de çoook uzun zamandır cutemom du sanirsam o yok...

Kız yoksa yılbaşı hazırlıkları mi başladı onlarda Kırmızı tuman mi arıyorlar
Şaka bir yana ama sanırım yoğunlukları var çalışan hatunlar sonuçta ♡

amin ben tek öğün besleniyorum yoğun bir gündü yemeklerinde bitmesi lazım diye öyle oldu akşamda kendi yağında pisti ekstra yağ koymadim

Bende hangi kısmını alıntılasam bilemedim okudukça evet bende bende diyorum ya da aaah ah nerde diyorum kız benim kv kadar uyanık kimse olamaz emin ol, hiç benimle ilgili yada benim adımı anarak doldurmaz eşimi ama bende istemediği şeyleri başkalarına uyarlayarak anlatır gelin şöyle olmalı gibisinden yada ev ekonomisi şöyle olur falan... benim safdirikte hiç anlamaz beni kastettiğini gelir bana bak büyükler şöyle hareketlerden pek hoşlanmıyo annem bilmem kimi anlattı bilmem kimler nasıl ayıplıyomuş tarzında anlatınca anlıyorum ki sevgili kv yine bana mesaj göndermiş benim eşim de seninkine benzer bişey yaşadı ama naptı "o benim annem yalan yada abarttığının farkındayım ama ona sen yalan söylüyosun falan dememi bekleme,herzaman da onu tutarım" dedi bende artık ondan öğrendiğimi yapıyorum inceden işliyorum şimdi herkes mutlu bizde hiç alenen çekişme olmadı hep böyle alttan alta herkes tarafından sayılan sevilen de bi tip ama (eşim de kabul ediyo) oğlunu benden aşırı kıskanmaktan napcanı şaşırmış,yeni yeni düzeliyo başlarda beni de gezmeye götürmediniz diyip ağlayan kadın dı bunuda eşimden duydum kendi asla bana o yönünü vermez

Bizim memlekete gidiyozya daha bir gün geçmeden hatun arar oğluna " oğlum bak sensiz ben duramıyorum senin başka şehirde yaşadığını düşünemem bile........" diyo, dur be hatun biz oraya gezmeye gitmişiz yerleşmeye değil, ödü kopuyo bizim oralara yerleşecek diye, o öyle çırpındıkça eşim de bizim oraları istiyo çok seviyo ama anne korkusundan gıkını çıkaramıyo bende kumam ne diyo yine diye dalga geçiyom

kurdum kurdum hadi iyi geceler bizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…