Canım menün güzel..kacamak yok bu harika...hep takıyorum yaBugün yedıklerım
Sabah 09:30(midemde cok yanma hissi vardı) Bı dılım ekmek Bı parca peynir
13:30 Bı kase et sote bol salata iki dilim ekmek
14:30 sade soda
16:30 dort ceviz iki kuru kayısı
18:45 yarım kase fasulye yarım kase bulgur pilavı yarim kase cacık
21:00yarım nar
22:30gıbı ya yesıl cay yada soda
30dk spor
Abartı bir buçuk muzda...diğerleri güzel seçim. Hiç belli olmaz yine de bol eksi gelebilir...çünkü akşam yok. Umarım bu saatlerde acikmamişsindir canım. Öyle bir durum olursa bir meyve tarçınlı olsun ama....bı de muz veya havuç olmasın...Afiyet olsun.Hayırlı akşamlar arkadaşlar, hemen menümü yazıyorum
Sabah 8 civarı 1 dilim tb ekmeği ve az menemen, 3 çatal kadar peynir yedim yanında çayımla.
Kahvaltı sonrası yaseminli yeşil çay 2 kupa kadar. 2 lt civarı ya da daha fazla su
Saat 13 civarı 2 kaşık kadar yoğurda 1,5 muz doğradım biraz bal ekledim ve yedim
15 30 civarı salata yedim
17 civarı da yarım ayva yedim 2 ceviz
Ve bugünü kapattım. Sanki bugün azıcık abarttım gibi geldi yarın tartıda anlarım artık. Hepinizi selamlıyorum inşallah cumaya 1.i oluruz
Afiyet olsun canım. Şu sabahları taze meyve sularını en azından kilo verme aşamasında içmesek...kilo kontrole geçtiğimizde içelim kaçmıyor ya....olmadı gün içinde bir porsiyon meyve olarak yiyelim.Bende menümü yazayım
Uyanınca bamya tohumlu + limonlu ılık su
10.30 Kahvaltı
1 yumurtalı omlet,azıcık süzme peynir,domates, 1 greyfurt suyu,1 dilim çavdar ekmeği, 2 ceviz
14.00
Sade Türk kahvesi, sade soda,2 incir 1 hurma
17.00 Akşam
4 köfte,salata,yoğurt
Su:şimdilik 2 lt
Spor: ütüoynakbasi34
8.30 da kaltik offfff sabaha nasıl uyanacağız tahlil için en az 2 de uyur bu kız belki de 3Çok güzel bir menü canım Afiyet olsun ♡
Hadi dinlen de enerjik olarak tekrar sohbete gelirsin nasılsa
yok canım şekersiz 21 güne başladım bugün ben eklememÇok iyi Hilalcim sakın elmalı kurabiye falan ekleme uyanınca
inşallah canımMenü spor gayet iyi olmuş cuma güzel bir eksi geliyor
Örnek menü süper olmuş
Ayy senin menude güzel sporda kıskandım sizleri
Allah kabul etsin. Güzel bir iftar menüsü. Hafif bir çorba ile baslasan iftarına miden rahat eder canım. 5-6 köfte fazla bence normal boyut da olsa. Bı de insallah kizartmamişsindir.Sahur menüsünü yazmış mıydın canım. Kaçırmış olabilirim deevett menümü yazayım ve kaçayım
18.10 (eşim gelmeyince çok merak ettim yemedim oda mesaj atmış gecikecekmis)
2 yk kaşığı fasulye
2 yk etli türlü
5 6 köfte normal boyut büyük değil
salata
5 hurma
2 ceviz
2.5 lt su
n
bugün tam 1 saat 30 dakika sürdü yürüyüşümüz belki de daha fazla kızım yorgunluktan uyudu bende uyuyam kızlar 10 gibi uyanırız zaten
Diyecek bı şey yok...Bende aklimdayken yediklerimi paylaşayım;
Uyanınca 07.30
1 kupa sıcak su
500 ml normalde su
Kahvaltı 08.45de
2 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
1 kupa limonlu naneli Yeşil çay
Ara 11.30de
1 kupa filtre kahve
Öğle 13:00de
2 kepçe Kırmızı Mercimek çorbası
2 yk kadar yoğurt
1 orta boy havuç ( rendeleyemedim omuzumdan kıtır kıtır yedim )
Ara 15.00de
1 fincan sade nescafe
Aksam 17.00de
2 haşlanmış yumurta
1 parça beyaz peynir
5 - 6 tane tuzsuz organik kırma yeşil zeytin
( tekrar çorba istemedi canım birde eve gelirken sıvı yağ almayi unutun bende ekmeksiz kahvaltılık yedim
Artık sadece su ve bir tane daha yeşil çay içerim
Haklısın abla da inan içecek bişey bulamıyorum yani başka öğünde aramıyorum ama kahvaltı çok kuru oluyo ama eğer tek şekerli çay daha masum derseniz çay içerim şekersiz tiksiniyorumAfiyet olsun canım. Şu sabahları taze meyve sularını en azından kilo verme aşamasında içmesek...kilo kontrole geçtiğimizde içelim kaçmıyor ya....olmadı gün içinde bir porsiyon meyve olarak yiyelim.
Aynen ben de ondan huzursuz oldum. En son ayva yediğim için sanırım acıkmadım ya da 5i 1 yerde çayı içtim etkisi var mı bilmiyorum. Meryem abla yorumlarını çok önemsiyorum, teşekkür ederimAbartı bir buçuk muzda...diğerleri güzel seçim. Hiç belli olmaz yine de bol eksi gelebilir...çünkü akşam yok. Umarım bu saatlerde acikmamişsindir canım. Öyle bir durum olursa bir meyve tarçınlı olsun ama....bı de muz veya havuç olmasın...Afiyet olsun.
Banu menün efsane helal olsun hatta bana kalorisi az geldi olsun cuma yaklaştı
Sabah omlet peynir domates biber yarım bardak greyfurt portakal zencefil suyu 5 zeytin öğle bi sade kahve yanında midem kötü olmasın diye eti form bi tane eve gelince 4 gibi sebze çorbası bi yumurta ile azıcık zeytinyağlı tuzsuz menemen sonrasında bi kaç kuru üzüm ve çekirdek niyetine keten tohumu eşliğinde çay su 7 bardak spor 1,5 saaten fazla Step fitnes
Kabak yarına kaldı evdeki nimet ziyan olmasın diye erteledim
Aynen gıda olunca dünyayı iste birine de fazla oldu demez, benim ekstralarım genelde marketlerin tabak çanak kısımlarında oluyodabenimkide aynen ne alsak en az iki alır stoklar kendi evimiz olunca bi odayı full dolap yaptırcam herşeyden en az beş tane herzaman olacak diyo ne benim kv yüzüme öyle izin mizin der ne de ben karşılık verebilirim amaaaa sanma masum o daha etkilisini biliyo oğluna anlatıyo anlatıyo öyle olmalı böyle olmalı diye yani ince ince işler ,ilk zamanlar bizimki çok gazına gelirdide artık öyle değil,benim adım da "kendi bildiğini yapar a " çıktı iyi ki de çıkmış yani anlamış beni de yönetemiyceni
Afiyet olsun canım gayet güzel bu hafta eksiden eminim Allahın izniyleekmek yok mu?
Bende menümü yazayım
Uyanınca bamya tohumlu + limonlu ılık su
10.30 Kahvaltı
1 yumurtalı omlet,azıcık süzme peynir,domates, 1 greyfurt suyu,1 dilim çavdar ekmeği, 2 ceviz
14.00
Sade Türk kahvesi, sade soda,2 incir 1 hurma
17.00 Akşam
4 köfte,salata,yoğurt
Su:şimdilik 2 lt
Spor: ütüoynakbasi34
Ben salataları hep yağsız yapıyorum ama sanırım azıcık konmalı çünkü sebzelerdeki vitaminler yağda çözülüyo diye biliyorum
Mesajları okudum cumadan çoooook umutluyum. Afiyet olsun herkese.
Bugünkü menümü yazayım hemen.
Sabah(7.30) Yumurta, peynir, zeytin, çay
13.00 Bir yeşil elma, üç kaşık yoğurt
Akşam 17.30 Dört küçük mezgit, salata, yarım tb ekmeği
2.5 litre su, , yeşil çay demledim birazdan minik kasemle üç kuru üzüm, üç dut, iki erik, bir kaşık leblebi eşliğinde içicem.
Hepinizi tebrik ediyorum.
Bugün yedıklerım
Sabah 09:30(midemde cok yanma hissi vardı) Bı dılım ekmek Bı parca peynir
13:30 Bı kase et sote bol salata iki dilim ekmek
14:30 sade soda
16:30 dort ceviz iki kuru kayısı
18:45 yarım kase fasulye yarım kase bulgur pilavı yarim kase cacık
21:00yarım nar
22:30gıbı ya yesıl cay yada soda
30dk spor
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, hemen menümü yazıyorum
Sabah 8 civarı 1 dilim tb ekmeği ve az menemen, 3 çatal kadar peynir yedim yanında çayımla.
Kahvaltı sonrası yaseminli yeşil çay 2 kupa kadar. 2 lt civarı ya da daha fazla su
Saat 13 civarı 2 kaşık kadar yoğurda 1,5 muz doğradım biraz bal ekledim ve yedim
15 30 civarı salata yedim
17 civarı da yarım ayva yedim 2 ceviz
Ve bugünü kapattım. Sanki bugün azıcık abarttım gibi geldi yarın tartıda anlarım artık. Hepinizi selamlıyorum inşallah cumaya 1.i oluruz
8.30 da kaltik offfff sabaha nasıl uyanacağız tahlil için en az 2 de uyur bu kız belki de 3alarmlari kurayım bari
yok canım şekersiz 21 güne başladım bugün ben eklemem
inşallah canım
kızlar ben 1 bardaklik suya püsküllü biberiye kiraz sapını attım az limon sıkıp içeyim bari
Diyecek bı şey yok...desem de...havuç yerine yeşil elma, ayva , salatalik tercih etmelisin canım. Bunlarla katmerli sonuç alacağına inanıyorum.Afiyet olsun kaptanım. Yarını da böyle cici gıdalarla beslenerek geçir lütfen...
Sevilaycim göremedim bugün...maviş yok, Yena yok helopini yok, bı de çoook uzun zamandır cutemom du sanirsam o yok...
amin ben tek öğün besleniyorum yoğun bir gündü yemeklerinde bitmesi lazım diye öyle oldu akşamda kendi yağında pisti ekstra yağ koymadimAllah kabul etsin. Güzel bir iftar menüsü. Hafif bir çorba ile baslasan iftarına miden rahat eder canım. 5-6 köfte fazla bence normal boyut da olsa. Bı de insallah kizartmamişsindir.Sahur menüsünü yazmış mıydın canım. Kaçırmış olabilirim de
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Biraz uzanayim derken az uyumusum
Sonra da eşim gelince az onla sohbet kahve falan derken ancak telefonda kızlardan kurtardım
Kızlar odalarında kuduruyorlarEşimde Laptop başında olunca bende hemen Size bakayım dedim
İnşallah karşılığını da görürüm ♡
Meryem Alan o meyve suyunu gözden kacirmaz diyecekken yakalanmıştır zaten
Meyve suyu haric çok güzel bir menü ♡
Bak bende bir şey daha alacaktım diyorumBenim hafıza da burcu gibi Balık bu aralar
Dur bakalım yarın alırım inşallah
Aaaa benimki de ilk zamanlar yapardı gaza getirmeleribizimki de hep inanirdi ama bir gün onun yanında Annesini canımı sıkan bir durum yüzünden aradım ( eşimin cebinden hatta )
En tatlı halimle Anneciğim bak eminim iyi niyetle toplumda şunu şunu dedin ama ben rahatsız oluyorum lütfen bir daha söyleme benim adima kararlar verme kiriliyorum dedim ( eşim hatta hoparlöre almıştı arabada zimbirtiya bağlı diye )
Anammmmm kadın tak suratıma kaPattieşime gördün dimi dedim eşimde iyi niyetli ya şarjı bitmiştir dedi 2 Dakika sonra Annesi aradı yine eşimin cebini bende eşime sen aç dedim beni aramak isteyen benim cebimi arar dedim
Bizimki açtı tam dur hatuna vereyim diyecekti ki KV başladı ağlamaklı anlatmaya " sorma başıma neler geldi karın aradı beni ağzına geleni saydı bana hakaret etti falan " diye bir taraflarından uydurmaya
Başladım gülmeye tabi eşim şok" sana inanamıyorum Anne ya nasıl bukadar yalan soyleyebilirsin hatun yanımdan aradı Anneciğim dedi başka bir şey demedi sen ağzına geleni saydigin halde. Eşim haklı bundan sonra kesinlikle hiç bir dediğine inanmam bu sekilde davranmaya devam edeceksen hatuna yazık günah o sana iyi davranirken sen neler yapıyorsun!" Dedi
Hatun özür dileyecegine eşime de saydirip bir daha bize gelmeyin istemiyorum dediTabi ertesi gün KP çağırdı bakmayın ona kıskançlıktan yaptı sanırım dedi Tabi bir daha o oldu eşim Annesinin hiç bir lafına inanmadı benle ilgili söylediğinde
Ona göre de tavır koydubir şey dediğinde de hemen benim Eşim istediği her şeyi yapmakta serbest diyip direk önünü kesiyordu artık 10 senedir hiç söylemiyor KV yada en azından bize söylemiyor
Yok ben hiç ekmek yemem geneldeancak kırk yılın başı oda ekmek kizartirsak ( oda çok nadir oluyor zaten )
Mikemmel bir menü ♡♡♡♡
Harikasın canım aynen devam
Aynen çok az da olsa eklemek lazımmışmümkünse hakiki zeytinyağı kullan ben sırf salatalara dökmek için alıyorum 2 litre 6 ay gidiyor bana
Ne mutlu bize ♡ Senin menüye zaten diyecek söz yok ♡♡♡♡♡ Harika bol.eksi olur inşallah
Dengeli bir menü olmuş canımspor da var tabiki her zamanki gibi ♡
Harikasın canım
Cumayı iple çekiyorum ♡♡♡♡♡
Allah yardımcın olsun canımHa gayret az kaldi 2 gün daha yorulacaksin ama sağlık daha önemli ♡
Aynen saati mutlaka kur
Bende neyin kafasindaysam püsküllü kısmını puskuvi olarak okudumAnammmm hatun piskevit eşliğinde kiraz saplı çay içiyor diye bir An panik yapacaktım
Günahını almışımafiyet olsun
Valla evde salatalık malzeme yoktu bir tek havuç dolapta bir kenara sıkışmışbende hadi ziyan olmasın hem tok tutar dedim
Aslında ayva vardı evde ama o An aklıma gelmediama bundan sonra aklımda olsun ayvayı tercih ederim
Kız yoksa yılbaşı hazırlıkları mi başladı onlardaKırmızı tuman mi arıyorlar
Şaka bir yana ama sanırım yoğunlukları varçalışan hatunlar sonuçta ♡
kurdum kurdum hadi iyi geceler bizeeeeSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Biraz uzanayim derken az uyumusum
Sonra da eşim gelince az onla sohbet kahve falan derken ancak telefonda kızlardan kurtardım
Kızlar odalarında kuduruyorlarEşimde Laptop başında olunca bende hemen Size bakayım dedim
İnşallah karşılığını da görürüm ♡
Meryem Alan o meyve suyunu gözden kacirmaz diyecekken yakalanmıştır zaten
Meyve suyu haric çok güzel bir menü ♡
Bak bende bir şey daha alacaktım diyorumBenim hafıza da burcu gibi Balık bu aralar
Dur bakalım yarın alırım inşallah
Aaaa benimki de ilk zamanlar yapardı gaza getirmeleribizimki de hep inanirdi ama bir gün onun yanında Annesini canımı sıkan bir durum yüzünden aradım ( eşimin cebinden hatta )
En tatlı halimle Anneciğim bak eminim iyi niyetle toplumda şunu şunu dedin ama ben rahatsız oluyorum lütfen bir daha söyleme benim adima kararlar verme kiriliyorum dedim ( eşim hatta hoparlöre almıştı arabada zimbirtiya bağlı diye )
Anammmmm kadın tak suratıma kaPattieşime gördün dimi dedim eşimde iyi niyetli ya şarjı bitmiştir dedi 2 Dakika sonra Annesi aradı yine eşimin cebini bende eşime sen aç dedim beni aramak isteyen benim cebimi arar dedim
Bizimki açtı tam dur hatuna vereyim diyecekti ki KV başladı ağlamaklı anlatmaya " sorma başıma neler geldi karın aradı beni ağzına geleni saydı bana hakaret etti falan " diye bir taraflarından uydurmaya
Başladım gülmeye tabi eşim şok" sana inanamıyorum Anne ya nasıl bukadar yalan soyleyebilirsin hatun yanımdan aradı Anneciğim dedi başka bir şey demedi sen ağzına geleni saydigin halde. Eşim haklı bundan sonra kesinlikle hiç bir dediğine inanmam bu sekilde davranmaya devam edeceksen hatuna yazık günah o sana iyi davranirken sen neler yapıyorsun!" Dedi
Hatun özür dileyecegine eşime de saydirip bir daha bize gelmeyin istemiyorum dediTabi ertesi gün KP çağırdı bakmayın ona kıskançlıktan yaptı sanırım dedi Tabi bir daha o oldu eşim Annesinin hiç bir lafına inanmadı benle ilgili söylediğinde
Ona göre de tavır koydubir şey dediğinde de hemen benim Eşim istediği her şeyi yapmakta serbest diyip direk önünü kesiyordu artık 10 senedir hiç söylemiyor KV yada en azından bize söylemiyor
Yok ben hiç ekmek yemem geneldeancak kırk yılın başı oda ekmek kizartirsak ( oda çok nadir oluyor zaten )
Mikemmel bir menü ♡♡♡♡
Harikasın canım aynen devam
Aynen çok az da olsa eklemek lazımmışmümkünse hakiki zeytinyağı kullan ben sırf salatalara dökmek için alıyorum 2 litre 6 ay gidiyor bana
Ne mutlu bize ♡ Senin menüye zaten diyecek söz yok ♡♡♡♡♡ Harika bol.eksi olur inşallah
Dengeli bir menü olmuş canımspor da var tabiki her zamanki gibi ♡
Harikasın canım
Cumayı iple çekiyorum ♡♡♡♡♡
Allah yardımcın olsun canımHa gayret az kaldi 2 gün daha yorulacaksin ama sağlık daha önemli ♡
Aynen saati mutlaka kur
Bende neyin kafasindaysam püsküllü kısmını puskuvi olarak okudumAnammmm hatun piskevit eşliğinde kiraz saplı çay içiyor diye bir An panik yapacaktım
Günahını almışımafiyet olsun
Valla evde salatalık malzeme yoktu bir tek havuç dolapta bir kenara sıkışmışbende hadi ziyan olmasın hem tok tutar dedim
Aslında ayva vardı evde ama o An aklıma gelmediama bundan sonra aklımda olsun ayvayı tercih ederim
Kız yoksa yılbaşı hazırlıkları mi başladı onlardaKırmızı tuman mi arıyorlar
Şaka bir yana ama sanırım yoğunlukları varçalışan hatunlar sonuçta ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?