- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bende hangi kısmını alıntılasam bilemedim okudukça evet bende bende diyorum ya da aaah ah nerde diyorum kız benim kv kadar uyanık kimse olamaz emin ol, hiç benimle ilgili yada benim adımı anarak doldurmaz eşimi ama bende istemediği şeyleri başkalarına uyarlayarak anlatır gelin şöyle olmalı gibisinden yada ev ekonomisi şöyle olur falan... benim safdirikte hiç anlamaz beni kastettiğini gelir bana bak büyükler şöyle hareketlerden pek hoşlanmıyo annem bilmem kimi anlattı bilmem kimler nasıl ayıplıyomuş tarzında anlatınca anlıyorum ki sevgili kv yine bana mesaj göndermiş benim eşim de seninkine benzer bişey yaşadı ama naptı "o benim annem yalan yada abarttığının farkındayım ama ona sen yalan söylüyosun falan dememi bekleme,herzaman da onu tutarım" dedi bende artık ondan öğrendiğimi yapıyorum inceden işliyorum şimdi herkes mutlu bizde hiç alenen çekişme olmadı hep böyle alttan alta herkes tarafından sayılan sevilen de bi tip ama (eşim de kabul ediyo) oğlunu benden aşırı kıskanmaktan napcanı şaşırmış,yeni yeni düzeliyo başlarda beni de gezmeye götürmediniz diyip ağlayan kadın dı bunuda eşimden duydum kendi asla bana o yönünü vermez
Bende maşallah bir sayfa hayat hikayesi anlatmışım kızlar da diycek bize ne sizin kv lerden
Bizim memlekete gidiyozya daha bir gün geçmeden hatun arar oğluna " oğlum bak sensiz ben duramıyorum senin başka şehirde yaşadığını düşünemem bile........" diyo, dur be hatun biz oraya gezmeye gitmişiz yerleşmeye değil, ödü kopuyo bizim oralara yerleşecek diye, o öyle çırpındıkça eşim de bizim oraları istiyo çok seviyo ama anne korkusundan gıkını çıkaramıyobende kumam ne diyo yine diye dalga geçiyom
Günaydın canım, günaydın kızlar
Kızlar beni öldürcek artık kv muhabbetini uzattım diyeSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür erkenden uyandım büyük kız sağ olsun evden çıkmadan uyandirdi
Bu gece ağrıdan 2 kere uyandımanam.ne tarafıma donecegimi şaşırdım
Hayır kendimi yoracak bir şey de yapmadım dün
Neyse Allah büyük inşallahbu da geçecek ♡
alem bazı Anneler yaaa seninki biraz cekingenmis demek laf sokmada oğlundan da senden de çekiniyor zaar benimki ufak kızından güç alıyordu ama şimdi Allah için şu Son 9 - 10 senedir zor da olsa anladı benim ona zararim değil ancak faydam olacağını ♡
Aman yine Kocalarimizin Analarıiyi olsunlar da artık eslerimizin hatrına idare edebiliriz nasılsa huyarının öğrendik
Yok kız sonuçta bu süreçte herşeyi paylaşıyoruz ♡ hem onlarıda gulumsetiyorsak ne mutlu bize
Benimkinin de ödü kopardı eşimin gitmeyeceğini bildiği haldeEşim de 10 sene öncesine kadar asla mahalleden tasinmam benim çocukluğum burada geçti diyip dururdu ama şimdi imkan olsa benimki anında başka yerlere taşınmaya razı olur sonuçta ekmek nerede memleket orada hesabı asla sormaz bile fikrini anasının heee öyle bir durum olursa da artık hatun gelir arada bir iki hafta kalır oda işime gelmez o yüzden oturalim oturacagimiz yerlerde
Aklınıza düşmüşüm sevindim.Sevilaycim göremedim bugün...maviş yok, Yena yok helopini yok, bı de çoook uzun zamandır cutemom du sanirsam o yok...
evlendirmeseymiş oğlunu o zaman. hiç sevmem böyle kız analarını da oğlan analarını da!Bizim memlekete gidiyozya daha bir gün geçmeden hatun arar oğluna " oğlum bak sensiz ben duramıyorum senin başka şehirde yaşadığını düşünemem bile........" diyo, dur be hatun biz oraya gezmeye gitmişiz yerleşmeye değil, ödü kopuyo bizim oralara yerleşecek diye, o öyle çırpındıkça eşim de bizim oraları istiyo çok seviyo ama anne korkusundan gıkını çıkaramıyobende kumam ne diyo yine diye dalga geçiyom
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür erkenden uyandım büyük kız sağ olsun evden çıkmadan uyandirdi
Bu gece ağrıdan 2 kere uyandımanam.ne tarafıma donecegimi şaşırdım
Hayır kendimi yoracak bir şey de yapmadım dün
Neyse Allah büyük inşallahbu da geçecek ♡
alem bazı Anneler yaaa seninki biraz cekingenmis demek laf sokmada oğlundan da senden de çekiniyor zaar benimki ufak kızından güç alıyordu ama şimdi Allah için şu Son 9 - 10 senedir zor da olsa anladı benim ona zararim değil ancak faydam olacağını ♡
Aman yine Kocalarimizin Analarıiyi olsunlar da artık eslerimizin hatrına idare edebiliriz nasılsa huyarının öğrendik
Yok kız sonuçta bu süreçte herşeyi paylaşıyoruz ♡ hem onlarıda gulumsetiyorsak ne mutlu bize
Benimkinin de ödü kopardı eşimin gitmeyeceğini bildiği haldeEşim de 10 sene öncesine kadar asla mahalleden tasinmam benim çocukluğum burada geçti diyip dururdu ama şimdi imkan olsa benimki anında başka yerlere taşınmaya razı olur sonuçta ekmek nerede memleket orada hesabı asla sormaz bile fikrini anasının heee öyle bir durum olursa da artık hatun gelir arada bir iki hafta kalır oda işime gelmez o yüzden oturalim oturacagimiz yerlerde
Aklınıza düşmüşüm sevindim.Kaç gündür çok fena hallerdeyim. Resmen depresyondayım. Kimselerde arayıp sormadı hemen unuttunuz beni Bu hafta listeyi mahvedeceğim malesef kaptanım oynakbasi34 çok üzgünüm.
Gerçek anlamda depresyona girdim eşim bile halime acıdı. Sen ne güzel kilo veriyordun noldu dedi
Günaydın canım bebeler evde yani okul iki hafta tatil burada. Noel ve yılbaşı olunca. Biz de taşındık ev üstüste eşim de hasta bebekler desen hasta, mızmız, yaramaz.depresyon insanların kendini soktuğu şey cnm. ben de yaşadım hem de dr teşhisli!
hemen çık ordan. bak sabah erken saatler hoş orda kaç bilmiyorum. güzelce duş al. bebeler okuldadır. güzel bir kahvaltı yap çık yürüyüş yap. saat uygun değilse de bir kahve iç leslie yap. mis gibi gelir. olmadı çık kendine güel bir iki kıyafet al. ama az dar olsun ki içine girme hedefi koy
senin çok kilon yok yani. 3-5 kilo o da illa gider depresyonluk bir durum değil.
Ah ah bu dediklerini yapabilmeyi ne kadar isterdim. Depresyon mu kalır zaten yapabilsem. Şu an halimi görsen acırsın resmen. Yataktan bile kalkamıyorum bir bebek üstümde diğeri yanımda uyuyor.depresyon insanların kendini soktuğu şey cnm. ben de yaşadım hem de dr teşhisli!
hemen çık ordan. bak sabah erken saatler hoş orda kaç bilmiyorum. güzelce duş al. bebeler okuldadır. güzel bir kahvaltı yap çık yürüyüş yap. saat uygun değilse de bir kahve iç leslie yap. mis gibi gelir. olmadı çık kendine güel bir iki kıyafet al. ama az dar olsun ki içine girme hedefi koy
senin çok kilon yok yani. 3-5 kilo o da illa gider depresyonluk bir durum değil.
Günaydın canım bebeler evde yani okul iki hafta tatil burada. Noel ve yılbaşı olunca. Biz de taşındık ev üstüste eşim de hasta bebekler desen hasta, mızmız, yaramaz.
çok zor haklısın! ama sen babanın evinden getirmedin çocukları. yapacağı biraz şefkat biraz ilgi! zaten gerisi hep kadınlarda oluyor. çocuklar olmuş artık yapacağı şey belli. babalık!Eşim hiç sahiplenemedi bebekleri. Hep şikayet hep şikayet. Şimdi onlar olmasaydı ile başlayan cümleler. Evlatlık mı versek demeler. Hiç bir zaman çocuk istemedi. Ah ah tek başıma kaldım ailem de yok arkadaşlarım da yok burda
Kusura bakmayın sizin de kafanızı şişirdim.
Rabbim şifa versin canım sana, ne kadar doğru söylüyorsun. Bir de benimki diyor ki sen bakıyorsun, besliyorsun, uğraşıyorsun ama senden çok beni sevecekler sonunda. Nasıl sinir oluyorum sorma. Göreceğiz diyorum susuyorum.çok zor haklısın! ama sen babanın evinden getirmedin çocukları. yapacağı biraz şefkat biraz ilgi! zaten gerisi hep kadınlarda oluyor. çocuklar olmuş artık yapacağı şey belli. babalık!
ne güzel Rabbim vermiş hem de 2 tane. sağlıklı sıhhatliler. mavi cnm ben hidrosefali hastasıyım. hidrosefali kafada fazla su birikmesi. genelde bebeklerde görülür. yani %85 olarak, %10 yaşlılarda, %5 de yetişkinlerde. benimkinin nedeni bilinemiyor ya doğumsal ya da havale geçirmişim ondan kaynaklı. tesadüf öğrendim. sonra hidrosefali sayfasına üye oldum face..üzerinden.
bu hastalık en çok bebeklere zarar veriyor. kafa yumuşak olduğundan. 50 defa nerdeyse beyin ameliyatı geçiriyorlar. hastalığın tek tedavisi ameliyat bu arada. ee konu beyin olunca çok riskli. çeşitli nöbetler, çeşitli hareket kısıtlılığı, engeller bırakıyor. ordaki anne-babalar bir kere otursun, bir kere adım atsın, bir kelime söylesin, bir kere duysun, bir kere görsün, hatta bir kere ağlasın! diye ne çabalar sarf ediyorlar. oğlum beni çileden çıakrınca onları düşünüp düşünüp şükrediyorum. eşin bunun kıymetini 2 kere anlamalı. dank etmeli kafasına. ha bunun tadını almıyorsa da kendi kaybeder. sen sakın pes etme. salma kendini.
biliyor musun erkek çocuklar anneyi daha çok seviyorlar. biz eşimle sallantılı dönemler yaşadığımızda oğlum gelip üzülme anne ben seni seviyorum der sarılıp öperdi. hala benim can yoldaşım o. az daha sabır. şöyle 3 yaşına gelsinler senle dertleşirler bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?