Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür erkenden uyandım büyük kız sağ olsun evden çıkmadan uyandirdi
Bu gece ağrıdan 2 kere uyandım anam.ne tarafıma donecegimi şaşırdım
Hayır kendimi yoracak bir şey de yapmadım dün

Neyse Allah büyük inşallahbu da geçecek ♡

alem bazı Anneler yaaa seninki biraz cekingenmis demek laf sokmada oğlundan da senden de çekiniyor zaar benimki ufak kızından güç alıyordu ama şimdi Allah için şu Son 9 - 10 senedir zor da olsa anladı benim ona zararim değil ancak faydam olacağını ♡
Aman yine Kocalarimizin Anaları iyi olsunlar da artık eslerimizin hatrına idare edebiliriz nasılsa huyarının öğrendik

Bende maşallah bir sayfa hayat hikayesi anlatmışım kızlar da diycek bize ne sizin kv lerden

Yok kız sonuçta bu süreçte herşeyi paylaşıyoruz ♡ hem onlarıda gulumsetiyorsak ne mutlu bize

Benimkinin de ödü kopardı eşimin gitmeyeceğini bildiği halde Eşim de 10 sene öncesine kadar asla mahalleden tasinmam benim çocukluğum burada geçti diyip dururdu ama şimdi imkan olsa benimki anında başka yerlere taşınmaya razı olur sonuçta ekmek nerede memleket orada hesabı asla sormaz bile fikrini anasının heee öyle bir durum olursa da artık hatun gelir arada bir iki hafta kalır oda işime gelmez o yüzden oturalim oturacagimiz yerlerde

Kızlar beni öldürcek artık kv muhabbetini uzattım diye özür hatunlar ama son düzeltmemi yapayım da içim rahatlasın yoksa çatlarım kaptaniçem sen yanlış anlıyosun ne çekinmesi asssla çekinmez hele benden çekincek püfff onun öyle olması kendini oğluna karşı haklı ve iyi göstermek istemesinden yani karısını oğluna şikayet eden ara bozan huysuz anne gibi gözükmemek için, offf onun bu konuda ki becerisini anlatamam, biliyo ki oğlu her şekilde annesini dinliyo oda işini biliyo hem çevreye hem eşime karşı arabozucu görüntüden kurtuluyo, öyle laf cambazıdır ki şakayla karıştırıp huyuma müdahale eder, annem sana hiçbişey demez sen yine de onla uğraşıyosun dedirtmeyi başarır yani, anlatamıyorum ki beni parmağında oynatmak için can atıyo, mesela istemediği kıyafeti giydimya ben yokken hemen eşimin kanına girer kıskançlığını bildiği için şöyle kıyafetler çok dikkat çekiyo hoş değil falan diye beynini bulandırıyo Meral giymesin demek yerine genelleme yapıp sanki başkalarını konuşuyo gibi ortaya atıyo midesini bulandırıyo kenara çekilip seyrediyo hemde kötü kaynana olmuyo işte alttan alta beni yönetiyo,bakıyo aynısını yine giyorum oğlundan uyarı almamışımya bu sefer bi tık ileri gidiyo gibi gibi

Sevilaycim göremedim bugün...maviş yok, Yena yok helopini yok, bı de çoook uzun zamandır cutemom du sanirsam o yok...
Aklınıza düşmüşüm sevindim. Kaç gündür çok fena hallerdeyim. Resmen depresyondayım. Kimselerde arayıp sormadı hemen unuttunuz beni Bu hafta listeyi mahvedeceğim malesef kaptanım oynakbasi34 çok üzgünüm.

Günaydın gençlik..

evlendirmeseymiş oğlunu o zaman. hiç sevmem böyle kız analarını da oğlan analarını da!
ben yalnızlığı hiç sevmem korkarım. oğlum evlendiğimde arasın halimi hatrımı sorsun,eşi de torunlarım da arasın sorsun. misafir gibi gelsin gitsinler ben de gidip geleyim. ama özel hayatları herkesin ayrı olsun yani. her şeyi bilmek zorunda değilim. bir de anne anne peşimde dolansa koca adam vururum ağzına terliği

cnm kahvaltıda tarçın çayı içsene. tadı şekerli gibi kendiliğinden. hatta ben ıhlamur ve tarçını karıştırıp demliyorum hem şifa.

kaptanım geçmiş oslun Rabbim şifa versin Ya Şafi.

cnm unutulur musun hiç. hep aklımdaydın ama taşınma telaşın var ya dedim 2 bebeyle kimsesi de yok yanında ancak yerleşiyordur. bu kadar abartacağını da düşünmemiştim bak! lütfen detoks uygula da yerleşmesin onlar.

@meryemozcan27 cnm ne kadar haklısın. genç yaşta kilonun esiri olmak istediğimizi giyememek toplumda özgüven sorunu yaşamak! (bu herkeste yok da ben de kilo alınca oluyor) gerçekten kendimize yapacağımız en büyük kötülük.
dilerim bizler için istediğin bu güzel şeyler kat kat seni de bulur..

Gerçek anlamda depresyona girdim eşim bile halime acıdı. Sen ne güzel kilo veriyordun noldu dedi

depresyon insanların kendini soktuğu şey cnm. ben de yaşadım hem de dr teşhisli!
hemen çık ordan. bak sabah erken saatler hoş orda kaç bilmiyorum. güzelce duş al. bebeler okuldadır. güzel bir kahvaltı yap çık yürüyüş yap. saat uygun değilse de bir kahve iç leslie yap. mis gibi gelir. olmadı çık kendine güel bir iki kıyafet al. ama az dar olsun ki içine girme hedefi koy
senin çok kilon yok yani. 3-5 kilo o da illa gider depresyonluk bir durum değil.

Günaydın canım bebeler evde yani okul iki hafta tatil burada. Noel ve yılbaşı olunca. Biz de taşındık ev üstüste eşim de hasta bebekler desen hasta, mızmız, yaramaz.

Ah ah bu dediklerini yapabilmeyi ne kadar isterdim. Depresyon mu kalır zaten yapabilsem. Şu an halimi görsen acırsın resmen. Yataktan bile kalkamıyorum bir bebek üstümde diğeri yanımda uyuyor.

Eşim hiç sahiplenemedi bebekleri. Hep şikayet hep şikayet. Şimdi onlar olmasaydı ile başlayan cümleler. Evlatlık mı versek demeler. Hiç bir zaman çocuk istemedi. Ah ah tek başıma kaldım ailem de yok arkadaşlarım da yok burda
Kusura bakmayın sizin de kafanızı şişirdim.

Günaydın canım bebeler evde yani okul iki hafta tatil burada. Noel ve yılbaşı olunca. Biz de taşındık ev üstüste eşim de hasta bebekler desen hasta, mızmız, yaramaz.

hımm işte tamam sen bu nedenle iyi hissetmiyorsun, ki haklısın.
öncelikle çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inş. sen bir güzel kış çayı yap ıhlamurlu falan. hem bebelere hem de size.
sonra yeme düzenini oturttur. yavaş yavaş da evi toparla. yani zaten gelen gidenin olmaz. isterse 1 ay sürsün toparlanma. yaptıkça gaza gelirsin zaten. ben diyet maceramda eve hiç zararlı şeyler sokmadım. evdekilere de yapmadım tatlı kek poğaça falan. çünkü nefis yani tutması zor. evde olunca elim illa giderdi. bir hastalıklar düzelsin yeme düzenin kurulmaya başlasın sen eski azminle devam edersin ben eminim. kız 2 tane çocuk doğurmuşsun üzerine almak yerine şu an eksidesin. MaşAllah. bir de sıpalara oyun kursan dağıtmalı falan olsun o zaman severler. erkek veletler genelde öyle oluyor benim ev dandiniydi dün mesela. benim ki anladığı için 5 yaşında dedim ki kitapalrını topla. yok ıh mıh ediyor. eğer toplanmazsan kalkıp hepsini çöpe atarım sen bilirsin dedim. ama atacaktım gerçekten. baktım tırın tırın topluyor ama gönlü dağıtmaktan yana tabi

çok zor haklısın! ama sen babanın evinden getirmedin çocukları. yapacağı biraz şefkat biraz ilgi! zaten gerisi hep kadınlarda oluyor. çocuklar olmuş artık yapacağı şey belli. babalık!
ne güzel Rabbim vermiş hem de 2 tane. sağlıklı sıhhatliler. mavi cnm ben hidrosefali hastasıyım. hidrosefali kafada fazla su birikmesi. genelde bebeklerde görülür. yani %85 olarak, %10 yaşlılarda, %5 de yetişkinlerde. benimkinin nedeni bilinemiyor ya doğumsal ya da havale geçirmişim ondan kaynaklı. tesadüf öğrendim. sonra hidrosefali sayfasına üye oldum face..üzerinden.

bu hastalık en çok bebeklere zarar veriyor. kafa yumuşak olduğundan. 50 defa nerdeyse beyin ameliyatı geçiriyorlar. hastalığın tek tedavisi ameliyat bu arada. ee konu beyin olunca çok riskli. çeşitli nöbetler, çeşitli hareket kısıtlılığı, engeller bırakıyor. ordaki anne-babalar bir kere otursun, bir kere adım atsın, bir kelime söylesin, bir kere duysun, bir kere görsün, hatta bir kere ağlasın! diye ne çabalar sarf ediyorlar. oğlum beni çileden çıakrınca onları düşünüp düşünüp şükrediyorum. eşin bunun kıymetini 2 kere anlamalı. dank etmeli kafasına. ha bunun tadını almıyorsa da kendi kaybeder. sen sakın pes etme. salma kendini.
biliyor musun erkek çocuklar anneyi daha çok seviyorlar. biz eşimle sallantılı dönemler yaşadığımızda oğlum gelip üzülme anne ben seni seviyorum der sarılıp öperdi. hala benim can yoldaşım o. az daha sabır. şöyle 3 yaşına gelsinler senle dertleşirler bile.

Rabbim şifa versin canım sana, ne kadar doğru söylüyorsun. Bir de benimki diyor ki sen bakıyorsun, besliyorsun, uğraşıyorsun ama senden çok beni sevecekler sonunda. Nasıl sinir oluyorum sorma. Göreceğiz diyorum susuyorum.

Hayırlı sabahlar herkese mavimliciğim sloganımız 8 kere düşersin 9 kere kalkar sın iki çikolata bi kaç pankek seni mi yenicek geçti gitti bugün yepyeni bi gün yeni formatla başlıyoz tekrar
Aslında bakıyorum her gün insana verilmiş bi hediye güzel değerlendirmek nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…