Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

saol cnm inş. tabi tabi! başlarda çocuklar anlamıyor. öellikle dediğim gibi 3 yaşına kadar anne itici geliyor. çünkü anne yemek yediriyor, banyo yaptırıyor, altını değişiyor, giydiriyor. bunlar çocukların en sevmediği şeyler. ama zamanla hayati ve en önemli şeyler olduğunu anlıyorlar. mesela Metehan (benim oğlan) ben de babama giderim dediğinde git artık banyonu yaptırmam, cicilerini yıkamam ütülemem deyince özür dilerim anne diye geri geliyor bana çok zekiler her şeyi anlıyorlar. hiç öyle düşünme. çok afedersin eşin arsız haaa biraz. her şeyin farkında yani herşeyi senin yaptığını görüyor biliyor söylüyor ama yardım yok!

Kuzummmm canın sağ olsun önemli olan gönüller bir olsun ♡♡♡♡♡

3 gündür liste dışı yediklerim:
İki paket çikolata
6 dilim kek
Yarım paket cips
Sayamadığım kadar pancake

Kuzum sıkıntılı olunca insanın gözü görmüyor ama işte okadar emeğini çöpe atma olan olmuş ama sen bundan sonra tekrar kendini toparlamaya çalış ♡ bir gün bile dayanışmanın devamı gelir

Gerçek anlamda depresyona girdim eşim bile halime acıdı. Sen ne güzel kilo veriyordun noldu dedi

Dönem dönem hepimiz o hallere girebiliyoruz ama bol bol dua ile çabucak kurtuluruz ♡ bizlerde sana bol bol dua ederiz canım
Rabbim yüreğine ferahlık verir inşallah en kisa zamanda .....Aminnnn

Günaydın canım bebeler evde yani okul iki hafta tatil burada. Noel ve yılbaşı olunca. Biz de taşındık ev üstüste eşim de hasta bebekler desen hasta, mızmız, yaramaz.

Rabbim şifalar versin....Aminnnn

Ah ah bu dediklerini yapabilmeyi ne kadar isterdim. Depresyon mu kalır zaten yapabilsem. Şu an halimi görsen acırsın resmen. Yataktan bile kalkamıyorum bir bebek üstümde diğeri yanımda uyuyor.

Oyyy kıyamam ben sana yaaa ♡♡♡♡♡
Aslında ne olursa olsun o küçülme için güçlü durmak zorundasın inan hep derim ben iyi olacağım ki etrafıma da cok daha faydam olur ♡
Sende kuzularla birseyler yapsan önce güzel bir duş al sonra da kuzularla atıyorum oyuncaklar mi dağınık hadi yarış yapalım kim daha çabuk oyuncakları toplayacak hesabı hop bakmissin oyuncaklar kalktı ortadan
Evet ikizlerle başa cikmak zor ama inan sistemi oturtursan ev toplamayı bile keyifli hale getirebilirsin
Kizkardesimin ikizler inan bir tane bile oyuncak kaldirmazlardi hatta kardeşim ne derse desin dinlemeler normalde ama bir keresinde aldım karsima ( daha 3 ayında 4 yaşında falandilar ) şimdi bir yarışma yapıyoruz ben saymaya başlayacağım bakalım hangimiz daha fazla oyuncak toplayacak kazanana suprizim var dedim bunlar ne ne diye tutturdu dedim kazanın görürsünüz anam bunların halini görmen gerekirdi ikisi de bicir bicir etrafta koşarak oyuncakları topladılar kizkardesim şok ulen ben toplatamadim hiç dedi hala da bazen bir şeyler yaptıracağı zaman veriyor coşkuyu ve ikiside hızlı hızlı yapıyorlar ne yapilacaksa ( şimdi 10 yaşında eşekler )

Canım erkekler 9 ay karnında taşımanın duygusunu bilmedikleri için onlara göre biraz daha basit söylemesi Evet cidden zor ve sorumluluk ama bizler onları daha karnimizda seviyor onlara baglaniyoruz ♡♡♡♡
Normalde olsun sezeryan olsun o evlatlar kavuşmanın zorluğunu onlar yasamadilar heee eminim esin hesapta şaka yapıyordur evlatlık konusunda ben bir keresinde çok dellendigimde o An sinirle len eve köpek alaydim en azından yemek verince teşekkür etmek adına havlardi dedim tabi ufak anlamadı ama büyük fena bozuldu küstü tabi sonra özür diledim hatta cadı bir iki gün Trip yapacaktı kendince ama bana dayanamadı
Bazen de eşime dönüp len bunlar romantizmin katili cami avlusuna birakabiliyormuyuz hala yada hastaneye götürüp alırsak mi diyorum kızlar birden üzerime atlayıp Anne Anne biZi bırakma hem cami avlusuna bırakırsan dönüşü taksiyle geliriz daha pahalıya gelir diye muzurluk yapıyorlar

Kesinlikle evlilik etkileniyor sonuçta ikiz ve ufaklar daha ama emin ol büyüdükçe o eski bağı yakalıyor insan
Sen eşinin boş konuşmalarına takılma aksine kiskaniyordur seni çocuklardan birazda ondan diyordur öyle
Hepsi hasta ve miz miz diyorsun eeee ilgi bolununce de bozuluyordur

Kız dün gece bile biz tam yattık af edersin adamcağız beni az öpmeye niyetlendi büyük odasından hissetti sanırım lennnn rahat durun beni getirmeyin oraya miç miç başladınız mi yine diye seslendi

Yani geldiler ancak evlenince kurtulurum diye de diyemiyorum bu sefer de çoluk combalak gelecekler en azından kızlar öyle

Ay kuzum aç neşeli bir müzik çocukların da sevdiği ve o enerjini atmak için bol bol oynayın boşver varsın ev dağınık kalsın inan şu anda evde kimse yok ama Salon benim dağınık Umurumda mi asla sonuçta toparlar ama sonra omuzum tutar yine hazır hafiflemis ağrı azdirmayayim
Hep diyorum öbür tarafta madalya takmayacaklar kendini yırttı bunalimlara girdi ama evi temizdi diye
Kendini yipratmanin alemi yok yavaş yavaş hersey olur nasılsa ♡♡♡♡♡♡♡

Hem de ne arsız güldürdün vallahi beni sağolasın canım benim.

Günaydın
Mutlu persembeler

sonundaoldu kuzum geçmiş olsun ♡ öpeyim geçsin ..

mavimli zor bir dönem geçiriyorsun.. hiç kolay değil bulunduğun durum .. gerçekten güçlü kadınsın...kökten değişiklik oldu hayatınız da ve sen yalnız iki küçük bebeyle ülkenden uzakta. . Alkışliyorum seni güçlü ve cok güzel kadın

Canımsın

saol cnm ilaç gibi geldi

sevilay80 kuzummmmm ihbar var sen nerelerdesin Bak arkandan söyle böyle diyorlar gelde bir endamini görelim söyle güzel bir menü yapıştır da hey be diyelim ♡♡♡♡
sorma kaptanım. küçük kızım pzt günü kreşe başladı.buyugu okula götür küçüğü kreşe götür.sonra gel eve evi temizle yemeği yap .sonra bi daha dışarı çık küçüğü al kreşten büyüğün karnını doyurrr....offf yazarken yoruldum .neyse allah böyle telâşlar versin şikayetçi değilim.duzeni kuramadım da velhasıl.bugun daha iyi oldu şükür.50 dk zumba yaptım az once

see
çok haklisinnnn 2 kız annesiyim.ama önceliğin hep onlar .tamam pasaklı değilim ama elime dış fırçasını alıp temizlik yapamam sürekli cam silemem.evim bi bakmışım savaş alanı .sonra onlar uyuyunca ohh diyorum topluyorum.napimmm iyi ki varlardır.diyorum ya güzel telaslar

Kutsal persembe
Bugün yapın en başarılı beslenmenizi yarın ilk üçte yer alalım ..

Hele 9.takımı ilk 3 e yaklastirmayalim bile..
Mefkurem

Gidip pasta börek mi ikram etsek
Gerci onlar ikramları yer üstüne birde bir güzel birinci gelirler

Gece takıma bombe mi koysak kökten çözüm

Şaka bir yana ama cidden sıkı rakipler neyse Allah büyük demekki bizde daha fazla emek vermemiz gerekiyor ama inanıyorum bu hafta daha güzel sonuçlar alacağız ♡♡♡♡

Allah yardımcın olsun canım zor ama dediğin gibi bir iki güne sistemi oturtursan boş vaktin bile kalır olmadı küçülür uyurken toparla etrafı hatta yemegini bile yap sabah bir tek süpürge kalır çocuklar aralıklı da gelse daha rahat olursun

50 dk zumba yaptım ohhhhh sefam olsunn

Valla helal olsun okadar yoğunluk olmasına rağmen sporunu aksatmiyorsun

Kutsal persembe
Bugün yapın en başarılı beslenmenizi yarın ilk üçte yer alalım ..

Hele 9.takımı ilk 3 e yaklastirmayalim bile..
Mefkurem
Ayy etiketi görünce sasirdim
YENA niye 8 den yaptı diye :) ))

Dur kizzz zaten istediğim gibi veremiyom bide kötü derece alırsak iyice bakirköylük olurum

**8. TAKIM 602.ETAP***

oynakbasi34 ( 107,9 / / / % )
mavimli ( 74 / / / % )
serenalar ( 79.2 / / / % )
Meryemozcan27 ( 66/ / / % )
ebideryal ( 75.8 / / / % )
Lillimam25 ( 69,9 / / / % )
Themarginal ( 56.9 / / / %)

8. Takım Ortalaması: %

LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ

Bonus ( 102,4 / / /% ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 18. Ocak 2019
Black_House ( 80 / / / % ) Yeni üye, Başlangıç 8 Aralık, Başlangıç kilosu 81,9 Kg, hedef 70 kg, Listeye giriş tarihi 29 Aralık ( düzenli paylaşım yapılmadığı için süre 11 ocağa uzadi )
Sevilay80 ( 77,5 / / / % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )

Ayy etiketi görünce sasirdim
YENA niye 8 den yaptı diye :) ))

Dur kizzz zaten istediğim gibi veremiyom bide kötü derece alırsak iyice bakirköylük olurum

Korkma ben olmadiysam sen hiç olmazsin
Yavaş gitsin ama gitsin yeterki

Kesinlikle onlar iyi olsunlar gerisi hiç önemli değil ♡
iş yapılır sonuçta benimkiler büyüdükleri halde hala bazen odaları bomba düşmüş gibi Umurumda olmuyor kendileri topluyorlar gelen mi var hemen kapısını cekerim olur biter geçmişte ben toplayinca aradıklarını bulamadıkları için soyleniyorlardi artık ellemiyorum 2 gün daginiksa 3cu gün büyük hemen ben odamı toplayayim diyor

Vay liste hazirlanmis bile :))
Yarın guzel eksiler görmeniz dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…