Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ah kaptanım bazen insan çaresiz bir döngünün içinde hissediyor kendini. Haklısın eminim herşey yerine oturacak zamanla. Benim bebekler aslında oyunu ve kitabı vs çok seviyorlar ama yoruluyorum işte insanlık hali.

Al ver yapa yapa metonun içine ettik malesef tatlım
İnan benim yaptığımı başkası yapsa en az 2 kilo verir

Al benden de okadar bana eskiden arkadaşlarım da derlerdi senin kadar yesek okadar hareket etsek kesinlikle 36 beden oluruz diye Tabi nasıl bozduysam metabolizmayı şimdi ancak gram gram gidiyor insülin direnci iyice kırılır bizimde çok daha güzel kilolar gidecektır
Sabırla devam inşallah ♡

Vay liste hazirlanmis bile :))
Yarın guzel eksiler görmeniz dileğiyle...

İnşallah çok güzel rakamları görürüz hepbirlikte

O zaman bugün kesinlikle keyif günü ilan edin ♡ Yarına da inşallah çok enerjik uyanirsin

merhaba kızlar ben bugün gittim kan verdim idrarda istemiş sanırım diyabetten suphelendi neyse yarın görürüz artık oruçlu değilim sabah güzel bir kahvaltı yaptım karnım çok tok şuan sizler nasılsınız

yarın oruca devam sanırım 1 hafta daha tutabiliyorum sonra regl oluyorum şekersiz diyetin 2. günü çok güzel gidiyor

aslında ben de oruç tutsam iyi olur. çünkü borçlarım var. ama işte ben sabahtan akşama oturarak çalışıyorum bir de hesap kitap oluyor. akşama kar çay kahve gırla gidiyor. zorlanır mıyım acaba diye düşünüyorum. Ramazanda cümleten tutuyoruz geçiyor da şimdi bilemedim.

Bugün sil baştan başladım

Slm kızlar
Kontrol iyi gectı cok sükür tahlilleri normal d vitamini sınıra yakın olduğu için d vitamini verdi

Donüşte kahvaltıyı dısarda yaptık eve geldim kızı uyuturken bende uyumuşum gecmiş okudum

mavimli canım esinin dedıklerıne kulak asma
Ben bile tek cocukla zor ıdare ediyorum sen imkansız basarıyorsun iki yıl sonra daha rahat olacaksın bu gunlerı gulümseyerek haturlayacaksın
Gececek canım tasıma ısı cocukların hastalığı ust uste gelmiş bunalmıssın Rabbım yardımcın olsun

Elhan abla aksamda sabahda tartılamadım tartının pili bitmiş esim alacak aksam

Buraya yazarken telefon geldi annemın halası vefat etmiş üzüldüm gidip görmek nasip olmadı bu sene aynı semtte olduğum halde

Yaslıydı kızımı kv bırakıp cenaze evine gideceğim annem izin almış yolda geliyor bu akşam cenaze memlekete gider bilmiyorum üzüldüm sagken gıdemegım ıcın..... ((((

Kontrolün iyi geçtiğine sevindim. Sağolasın canım zamanla herşey daha iyi olacak eminim.

Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Sağ Olsun büyük kızda okul çıkışı hemen bizimle gelmeye karar verdi kardeşini giydirebilmek için ♡♡♡♡

Valla çok sevindim çünkü ya yine iki büklüm kalırsam diye korkuyordum

Eşimde dönüşü bizi almaya yetisirse tam süper olur en azından pazara da uğrayıp salata malzemelerini alırım rahat rahat

Canım az önce nöbetten geldim geçmişin tamamını okumayı bitiremedim ama acilen bunu yazayım istedim. Geçen hafta kilo bildirimim 65.00 olacak. Unuturum falan düzeltir misin canım.

Menümü erkenden yazayım
Sabah omlet bi köfte bi ceviz iki 3 fıstık 1 kk peynir yarım dl ekmek bi tabak acılı tarhana iki kaşık acılı yoğurt bi çay kaşığı pekmez
Akşam yarım tabak tarhana yoğurtlu Ünlü kabak yemeği acılı sarımsaklı su şu an 6 bardak gibi daha içeriz inş spor 45 dk fitnes

Cok acıktım eşimi bekliyorum adam tek yemek yemeyi sevmiyor

Cenaze evıne gidemedim kv evde yok cenaze ıslemlerı tamamlanamadıgı için yarın akşam kalkacak memlekete gitmek uzere

Ölüm raporu için Dr muayene sonrası rapor cıkıyormus galiba drda yarın sabah gelecekmiş

Su perisi86 başınız sağolsun Allah sizlere ömürler versin
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, menümü yazayım
Sabah: 2 yumurtalı omlet 1 tb ekmeği ve 5i 1 arada. Çayımla kahvaltımı yaptım.
İkindi ve akşamda 1 er activia prebiotik yoğurt yedim
1 bardak yeşil çay kahve ve su miktarını bilmiyorum ama yatana kadar 1,5 2 olur tahminim. Bugünlük öğünüm bu kadar.
Yarın bol eksili bir gün olsun inşallah hepimiz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…