Kuzummmm canın sağ olsun
önemli olan gönüller bir olsun ♡♡♡♡♡
Kuzum sıkıntılı olunca insanın gözü görmüyor ama işte okadar emeğini çöpe atma
olan olmuş ama sen bundan sonra tekrar kendini toparlamaya çalış ♡ bir gün bile dayanışmanın devamı gelir
Dönem dönem hepimiz o hallere girebiliyoruz ama bol bol dua ile çabucak kurtuluruz ♡ bizlerde sana bol bol dua ederiz canım
Rabbim yüreğine ferahlık verir inşallah en kisa zamanda .....Aminnnn
Rabbim şifalar versin....Aminnnn
Oyyy kıyamam ben sana yaaa ♡♡♡♡♡
Aslında ne olursa olsun o küçülme için güçlü durmak zorundasın
inan hep derim ben iyi olacağım ki etrafıma da cok daha faydam olur ♡
Sende kuzularla birseyler yapsan
önce güzel bir duş al sonra da kuzularla atıyorum oyuncaklar mi dağınık hadi yarış yapalım kim daha çabuk oyuncakları toplayacak hesabı
hop bakmissin oyuncaklar kalktı ortadan
Evet ikizlerle başa cikmak zor ama inan sistemi oturtursan ev toplamayı bile keyifli hale getirebilirsin
Kizkardesimin ikizler inan bir tane bile oyuncak kaldirmazlardi hatta kardeşim ne derse desin dinlemeler normalde ama bir keresinde aldım karsima ( daha 3 ayında 4 yaşında falandilar ) şimdi bir yarışma yapıyoruz
ben saymaya başlayacağım bakalım hangimiz daha fazla oyuncak toplayacak kazanana suprizim var dedim
bunlar ne ne diye tutturdu dedim kazanın görürsünüz
anam bunların halini görmen gerekirdi ikisi de bicir bicir etrafta koşarak oyuncakları topladılar
kizkardesim şok
ulen ben toplatamadim hiç dedi
hala da bazen bir şeyler yaptıracağı zaman veriyor coşkuyu ve ikiside hızlı hızlı yapıyorlar ne yapilacaksa
( şimdi 10 yaşında eşekler
)
Canım erkekler 9 ay karnında taşımanın duygusunu bilmedikleri için onlara göre biraz daha basit söylemesi
Evet cidden zor ve sorumluluk ama bizler onları daha karnimizda seviyor onlara baglaniyoruz ♡♡♡♡
Normalde olsun sezeryan olsun o evlatlar kavuşmanın zorluğunu onlar yasamadilar
heee eminim esin hesapta şaka yapıyordur evlatlık konusunda
ben bir keresinde çok dellendigimde o An sinirle len eve köpek alaydim en azından yemek verince teşekkür etmek adına havlardi dedim
tabi ufak anlamadı ama büyük fena bozuldu küstü
tabi sonra özür diledim hatta cadı bir iki gün Trip yapacaktı kendince ama bana dayanamadı
Bazen de eşime dönüp len bunlar romantizmin katili cami avlusuna birakabiliyormuyuz hala yada hastaneye götürüp alırsak mi diyorum
kızlar birden üzerime atlayıp Anne Anne biZi bırakma hem cami avlusuna bırakırsan dönüşü taksiyle geliriz daha pahalıya gelir diye muzurluk yapıyorlar
Kesinlikle evlilik etkileniyor sonuçta ikiz ve ufaklar daha ama emin ol büyüdükçe o eski bağı yakalıyor insan
Sen eşinin boş konuşmalarına takılma aksine kiskaniyordur seni çocuklardan birazda ondan diyordur öyle
Hepsi hasta ve miz miz diyorsun eeee ilgi bolununce de bozuluyordur
Kız dün gece bile biz tam yattık af edersin adamcağız beni az öpmeye niyetlendi büyük odasından hissetti sanırım lennnn rahat durun beni getirmeyin oraya miç miç başladınız mi yine diye seslendi
Yani geldiler ancak evlenince kurtulurum diye de diyemiyorum bu sefer de çoluk combalak gelecekler
en azından kızlar öyle
Ay kuzum aç neşeli bir müzik çocukların da sevdiği ve o enerjini atmak için bol bol oynayın
boşver varsın ev dağınık kalsın
inan şu anda evde kimse yok ama Salon benim dağınık
Umurumda mi asla sonuçta toparlar ama sonra omuzum tutar yine
hazır hafiflemis ağrı azdirmayayim
Hep diyorum öbür tarafta madalya takmayacaklar kendini yırttı bunalimlara girdi ama evi temizdi diye
Kendini yipratmanin alemi yok yavaş yavaş hersey olur nasılsa ♡♡♡♡♡♡♡