Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayırlı akşamlar arkadaşlar, umarım hepiniz iyisinizdir...
Ben bazı özel durumlardan dolayı giremedim bir kaç gün. Kusura bakmayın lütfen..

Bu sabah çocuklara kurabiye yaptım. 4 tane yedim :/
Haricen sabah öğle hiç bişey yemedim.
Akşam balık salata. Ekmeksiz.
Kaç kupa kahve içtiğimi hatırlamam imkansız, çok içiyorum...
Beşi bir yerde çay içtim, form çay, normal çay...
Bir adet elma yiyeceğim şimdi.

Tekrar kusura bakma kaptanım. Sıkıntı zamanlar biraz. oynakbasi34

Canım mesajlarını okudum içimden bol bol dua ettim. İçinde bulunduğun durum bu şekilde düşünmeni sağlamış. Bu bir süreç üstesinden gelirsin hiç paniğe kapılma. Günlük rutinine devam et mavişim. Eşin de benzer sıkıntıları yaşıyordur ama onlar bizim gibi değiller biraz benciller. Sağlıklı iletişimi elden bırakma fazla içine atma onunla paylaş. Bunu yaparken çaresiz görünme...kriz anlarını yonetmede biz onlardan daha güçlüyüz. Depresyona girmeye vaktimiz bile yok, sorumluluklarimiz var...unutma biz dişi kuşuz. abur cuburlar bu zamana kadar kimseye şifa olmadı bunu unutma. Oraya alışacaksın, çocuklar büyüyecek, aynada kendini fark ettiğinde ayyy ben kendime napmişim böyle dememek için sağlıklı beslenmeyi elden bırakma. Zayıf bir anina denk geldi ama şimdi farkındasın canım. Takımı hiç düşünme...sen moralli ol varsın derece almayalım... Arkadaşlar da destek mesajları yazmışlar sağ olsunlar. Fazla uzatmayim. Birimizin canı yandığında hepimiz çok üzülüyoruz. Toparlan ve gülümse canım.

3 gündür liste dışı yediklerim:
İki paket çikolata
6 dilim kek
Yarım paket cips
Sayamadığım kadar pancake
Ucuz kurtulmuşuz. Nerdeyse ocagimiza incir ağacı dikilecekmiş

Gerçek anlamda depresyona girdim eşim bile halime acıdı. Sen ne güzel kilo veriyordun noldu dedi
Birazcık da şu depresyonun tadına bakayım deseydin.
Efendi efendi ...sermaye elden gidiyor attention
Kız eşin depresyona girmiş ya....bu o.....bu ooo

Gunaydın canlarım ))
Kızımı kontrole hastaneye gotürüyoruz gecmıs dönünce okurum
Geçmis olsun canım.

Bu beylerin kalpleriyle dilleri arasında bir bozukluk var gerçekten. Duygularını ifade etmekte gerekli sözcükleri bulamiyorlar. Acımak kaale almamak lazım. Yav he he de geç...

Canin sağ olsun..yarına ayarlasaydin pili yoksam nederik bacım.

İşte korktuğum bu....her şeyin çaresi var ölüm olmasın sağlık olsun tek...bı anda bu kayıplar insanı alt üst ediyor. Allah rahmet eylesin canım. Yakınlarına sabır diliyorum. Ele ayağa düşmeden Rabbine kavuşmuş. Mekani cennet olsun.

Arkadaşlar kabak detoksunu 3 kabakla yapıyodum dimi ben abarttım mı yoksa karnım o kadar doydu ki
Sayı bize kalmiş canım. Korkma doyuncaya kadar yemende bir mahsur yok. Afiyet olsun.

Sabah köftenle Anteplilere benzedin.
Cıssız güzel bir menü.
Sabah tartıyı merak ediyorum zira reglden dolayımı dikkat etmedıgım ıcınmı pazartesi tartıda 81kiloyu görup bunalıma gırmıstım (((
Ödem var belli.. bunalıma girme stres yağ yakımını durdurur. Germe kendini sabaha kadar bırak erisin. Yeşil çay veya muadil ne varsa kalk çabuk kalk..demle bol bol iç...

Bebeğim menün çok güzel. Activia bin içinde gıda boyası koruyucu cart curt var. Paketli gıdalar pratik ama sağlık için tercih etmesek. Yoğurt mayalar içine kayısı erik doğra tarcin koy...miss

İyi akşamlar kızlar
Bugün menüm şöyle:
Kahvaltı 9da zerdeçalli yoğurtlu müsli ve çay
Öğlen 12 de domates çorbası
Akşam fırında sebze üzerine yoğurt ve az et kavurma
Ya benim gurbet kuşum işte... kahvaltı resmen kahkaha atıyor ...Tebrikler kuzum.

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı aksamlar

Havuz çıkışı bir yarım saat eşimi bekledik sonra da köye iki dakika uğrayıp birde marketten bir iki eksigimi alıp döndüm

Gelir gelmez de aksam yemegi yedik tabi Ağrım şükür az ama sersem gibiyim yinede

Sonuçların iyi çıkmasına sevindim ♡ Vitaminleri de düzenli kullanirsan eminim çabucak Kilo vermen daha da hizlanir

Bu arada başınız sağolsun canım halaniza çok üzüldüm Rabbim.mekanını cennet etsin ve sizlere sabırlar versin ....Aminnnnn

Arkadaşlar kabak detoksunu 3 kabakla yapıyodum dimi ben abarttım mı yoksa karnım o kadar doydu ki

Ben genelde 3 kabaktan yaparsam 2 gün yiyorum he zararı olacak bir şey değil.

Canım az önce nöbetten geldim geçmişin tamamını okumayı bitiremedim ama acilen bunu yazayım istedim. Geçen hafta kilo bildirimim 65.00 olacak. Unuturum falan düzeltir misin canım.

Sanirim ben listeyi duzenlemeden önceki halini yayinlamisim
Duzeltirim onu yarın sabah dert etme ♡

Afiyet olsun canım gayet dengeli olmuş bence spor da yapilmis inşallah yarın bol bol eksi göreceksin ♡♡♡♡

Bi de çay merasimini en az zayi atlattık atlatayım bi kaşık leblebiyle bi iki üzüm kurusuyla

Afiyet olsun canım bende biradana filtre kahvesi içerim

İyi akşamlar kızlar
Bugün menüm şöyle:
Kahvaltı 9da zerdeçalli yoğurtlu müsli ve çay
Öğlen 12 de domates çorbası
Akşam fırında sebze üzerine yoğurt ve az et kavurma

Afiyet olsun canım çok güzel bir menü Tebrikler

Canım sıkıntı her neyse Rabbim inşallah yüreğine ferahlık da verir. ...Aminnnn
O 4 kurbiş olmasaymis iyidi ama haftaya sıkı tutup listeye güzel bir giriş yapmanı bekliyorum

Bugünkü menüm
Sabah(9.00) İlk dersim boştu sabahtan menemen yapıp okula götürdum arkadaşla yedik. yarım tb ekmeği
Akşam(18.30) İki yumurta tereyağında. Roka ve yarım tb ekmeği eşliğinde
Gün içinde üç sade Türk kahvesi
Bol bitki çayları
Spor 45 dakika Leslie yapmaya gidiyorum.
2.5 litre su
Duştan sonra gorusuruz.

Allahın izniyle inşallah kaptanım...

Evetttt gelelim menume
Sabah 9.45
2 yumurta
Domates salata havuç
Peynir
2 dil tb ekmeği

Ara 12.30
Sade türk kahvesi

Öğlen 14.30
2 kaşık yumurtasiz menemen
1 tb ekmeği

Ara 16.00
4 hurma 1 ceviz

Akşam 18.15
1 kabaktan spagetti yoğurtlu biberli
2 haşlanmış but
Salata

3 lt şu
Dukan birası
1 saat boyunca aktif yürüdüm

(Ekmeklerim bimde satilam tost ekmegi boyutunda olandan)

Merhaba herkese ben birkac gundur yazamadim yardımcı bayan ariyorduk bu forumda ilan verince meger yazakmis yasaklandim o yuzden giremedim..sonta bugun de sınav vardi Neyse kendimi cok vefasiz hissettim de ondan aciklama yapiyorum
Bu arada yardımcı da bulduk çok sükür. Dun yine kontrole gittim kanamam durdu ama pihti Alani oldugu gibi duruyormus Bebeğim de sonunda bir Santim olmus kalp atisi gelisimi de iyi çok sükür ama 5 hafta daha risk devam edermis Igne ve ilaca devam edıyorum. Bu arada hareketsilikten neler cekiyorum neler .. Tansiyon dusuklugu bas ağrısı vs. Mahvoldum. Bende zaten bagirsak tembelligi vardi o daha da artti. Butun bunlar beni biraz da depresif yaptı Bakalim kuzucuk Iyi olsun da. Buna da şükür. Is yapmaktan bu kadar sıkayet etmemisindir. Neyse ki yardımcı abla çok iyi biri çıktı. Neyse yine gider ayak kafanizi sisirdim Allah hepinizden razi olsun. Hakkinizi helal edin bir muddet yazamam herhalde artik. Ama bu daha gelicem o zamana kadar Insallah hepiniz mezun olmus olursunuz.

Cok yogundum bugün yıne yarın sonuç alacağım 2 gündür evimi üstün körü toplayıp cikiyom yarın iş çok ev dib bucak temizlenecek çamaşır katlanacak daha neler neler bugün gördüğümü yarinda görürüm tartida inşallah banucum beni de liste dışı bir yere sıkıştır da daha çok motive olaamm

Yine harika bir Liste canım süpersin

Canım birini bulmana çok sevindim ♡ Rabbim inşallah kuzucugun daha da sıkı tutunmasini nasip eder ve sende fırsat buldukça sohbete gelirsin ♡♡♡♡♡

Ne demek varsa hakkım helal olsun ♡ Sende hakkını helal et canım bizi habersiz bırakma ama bak dinlenirken

Senide yarın Cengaverler listesine ekliyorum o zaman canım ♡♡♡♡

İyi akşamlar...
Su perisi86 başınız sağolsun canım..

sonundaoldu sağol canım iyi fikir içecek,zaten kızıma yapıyorum bende tarçınlı içerim...

Menüm

Uyanınca bamya tohumlu su + limonlu ılık su

10.00
2 yumurtalı peynirli chia tohumlu omlet,5 zeytin,domates, salatalık, şekersiz çay

14.00
Sade Türk kahvesi, sade soda, 3 hurma

17.00
3 köfte,salata,ayran

1 portakal
Su:3 lt
Spor: 40 dk zumba oynakbasi34

Bugün yedıklerım
07:15 ılık su iki kayısı yarım çay bardağı leblebi

11:30 Bı dılım kızarmış ekmek iki catal yumurta domates salatalık zeytin sekersız cay

15:00bı portakal

18:45 dort köfte domates Bı tane biber bol limonlu salata Bı kupa ayran Bı dılım ekmek

22:00 sade soda
Spor 45dk

Alıntılarda bende de sıkıntı oluyor. Bı saatimi alıyor bir harfi tikliyorum sözcükler siliniyor
QUOTE yaz sil düzelt neler oluyor abiiii
Kızlar menuleriniz bugün gerçekten çok güzel. Ben akşam ekmeği abarttım yarım da olsa yememeliydim . Bir hafta ceza verdim kendime.
M Meryem1306 çok sukur bebeğinden ve senden guzel haberler aldık. Tehlikeli süreci atlattiktan sonra aramıza donmeni bekliyoruz.
Su perisi86 canım kahvaltı yapmadan leblebi yemen kabızlık yapabilir dikkatli ol canım.

Tamam canım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ♡ Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri hayırlı olarak tez zamanda nasip etsin inşallah. ..Aminnnn

İnşallah bugün herkes bol eksileri görür ♡♡♡♡

Bende dün akşam buraya bakarken koltukta uyumusum gece büyük kiz uyaninca senin ne işin var burada dedi meğer küçük kuzu da babasıyla yatak odasında tv izlerken uyumuslar baktım fena yayılmış bende gittim küçük kuzunun yatağında yattım

Bir kendime geleyim de sonra bende tartılır listemi de duzenlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…