- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
Çok güzel olmuş insna kendini bi listede görmek istiyo gaz oluyo :)Kızlarrrrrrrrrrrr yeni Cengaverler Listesi nasıl olmuş
Ben şahsen çok beğendimhem herkes bilgilerini her an görebilir bundan sonra takımda düzenli paylaşım yapanların hepsini ( listede değillerse ) Cengaverlere ekliyorum
**8. TAKIM 602.ETAP***
oynakbasi34 ( 107,9 / 107,5 / 0,4 / 0,37 % )
mavimli ( 74 / / / % )
serenalar ( 79,2 / / / % )
Meryemozcan27 ( 65 / / / % )
ebideryal ( 75,8 / 74,1 / 1,7 / 2,24% )
Lilimam25 ( 69,4 / / / % )
Themarginal ( 56,9 / / / %)
8. Takım Ortalaması: %
LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ
Bonus ( 101,5 / / /% ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 18. Ocak 2019
Black_House ( 80 / / / % ) Yeni üye, Başlangıç 8 Aralık, Başlangıç kilosu 81,9 Kg, hedef 70 kg, Listeye giriş tarihi 29 Aralık ( düzenli paylaşım yapılmadığı için süre 11 ocağa uzadi )
Sevilay80 ( 77,5 / / / % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
zukkum ( / / / % ) 591.Etapta bildirimsiz izne ayrıldı ( 85,5 kg son bildirimi )
kittenlove ( 62,2 / 61,7 / 0,5 / 0,80 % ) 31 Mart 2018de 562. Etapta 59,8 kg ile Mezun oldu
sonundaoldu ( 64,7 / / / % ) 21 Aralık 2018de 601. Etapta 64,7 kg ile Mezun oldu
Rabbim inşallah gönlüne göre verir canımhiç sıkıntı yapma bence herşey çok güzel olacak
sonundaoldu canım Vali ye halim selim bı ruh hali versin Rabbim bu cuma hürmetine...Umarım her şey yolunda gider.
oynakbasi34 Banuşum cengaverlerimiz talim terbiye aşamasını başarıyla bitirir gelirler inşallah. Gücümüze güç katarlar. Ellerine sağlık.
Bu da benim bildirimim. Hedefe tam gaz ileri. Bütün arkadaşlarıma bu yolda başarılar diliyorum.
Eki Görüntüle 2219750
Geçen hafta 65.00 kayıp 1.300
Cilginmisin annem sen
Amin
Sağlıkla tamamlarsın gebeligini inşallah. .
Yardımcı da ayarlamissin çok iyi olmuş.
Hoşgeldin canım
Nasılsın ?
Banucugum emeğine sağlık.
Sen de az da olsa eksi görmeye baslamissin devamı hep gelir inşallah kuzum
Kolay gelsin .YENA iyiym çok şükür baya yoğun bir yıl oluyo benim için yetişmeye çalışıyorum ben de hayata
YaaaPatron çıldırdı.damping yaptık Yenoşuuuuum. pantolonlari indirdik. Çünkü bol geliyor
Patron çıldırdı.damping yaptık Yenoşuuuuum. pantolonlari indirdik. Çünkü bol geliyor
cnm bende de aynı srun var. panturlar bolaldı
kotlarla gelip gidiyorum. bugn malum görüş var diye evdekinden giydim yerimden kalkamıyorumyeni de almak istemiyorum gebelik düşünüyorum çünkü. bilemedim iyi mii kötü mü. darlattırsam olmaz. çünkü bacak da bolaldı.
sen nasıl götürüyorsun süreci. kıyafet işini napıyorsun?
Daralttirsan olmazmı
Ben baslarda öyle yaptım
bel olabilir de canım bacak da olur mu?? onu hiç daralttırmadım bilemedim.
Olur olur..
kumaş değil ama kotlarimi o şekil daraltmistim
Günaydın kızlar
oynakbasi34 kaptanım bu bildirimi yaptığıma çok utanıyorum 75,9 iki kilo almış görünüyorum herhalde bireyselde etap sonuncusu olacağım grubu da felaket etkileyeceğim dövün arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?