Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın gençlik.. hayırlı cumalar.. çok stresliyim ben bugün.
müdürümden birşey rica ettim o da vali beye diyellim dedi. demeyelim dediysem de inatla diyelim dedi. biraz ters ne biraz mi çok ters ya. çok tırsıyorum. gece hep çarpıntım oldu stresten. lütfen dua edin atlatayım. ricamın olmasını unuttum da görüşme beni geriyor.

Bugün sil baştan başladım

harikasın cnm. MaşAllah hep böyle ol ya

vcnm kuzu için çok sevindim. halaya da Allah rahmet eylesin. inna lillahi ve inne ileyhi raciun.

kurabiye mi ben de dün oğlana yaptım komşunun tabağı vardı ona yaptım. sabah da tadına baktım 1 tane gibi
bu arada sıkıntın her neyse Rabbim ferahlık versin inş.

yardımcıya çok sevindim hayırlı olsun. bebğin de inş en kısa zamnada sıkıntılı günleri atlatırda yapışır anneciğine

Ve aleykum selaaam hayırlı sabahlar tartım 74100 geçen hafta 75800 böylece 1700 gr ile açılışı yapıyoz hadi hayırlısı

Aboooowwwwwwwwwwww sabah sabah gözlerime inanamadım

Süper süper süper
Maşallahın var süpersin canım

Insallah canm darisi sana inşallah. Sıkıntısız sancisiz en kisa zamanda Senin de güzel haberlerini alırız

Gelicem büyük ihtimalle çünkü simdiden azcik aldim kiloneyse ki sizinle kilo vermek daha kolay Su riski atlatayim hem yuruyuslere devam edicem..ozaman daha kontrollu giderim

Ayip ettin kaptanim gelirim Tabi Su riski atlatayim liste bile paylasirim kontrol amacli.

**8. TAKIM 602.ETAP***

oynakbasi34 ( 107,9 / 107,5 / 0,4 / 0,37 % )
mavimli ( 74 / / / % )
serenalar ( 79,2 / / / % )
Meryemozcan27 ( 65 / / / % )
ebideryal ( 75,8 / 74,1 / 1,7 / 2,24% )
Lilimam25 ( 69,4 / / / % )
Themarginal ( 56,9 / / / %)

8. Takım Ortalaması: %

LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ

Bonus ( 101,5 / / /% ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 18. Ocak 2019
Black_House ( 80 / / / % ) Yeni üye, Başlangıç 8 Aralık, Başlangıç kilosu 81,9 Kg, hedef 70 kg, Listeye giriş tarihi 29 Aralık ( düzenli paylaşım yapılmadığı için süre 11 ocağa uzadi )
Sevilay80 ( 77,5 / / / % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
zukkum ( / / / % ) 591.Etapta bildirimsiz izne ayrıldı ( 85,5 kg son bildirimi )
kittenlove ( 62,2 / 61,7 / 0,5 / 0,80 % )
31 Mart 2018de 562. Etapta 59,8 kg ile Mezun oldu
sonundaoldu ( 64,7 / / / % ) 21 Aralık 2018de 601. Etapta 64,7 kg ile Mezun oldu

Kızlarrrrrrrrrrrr yeni Cengaverler Listesi nasıl olmuş

Ben şahsen çok beğendim hem herkes bilgilerini her an görebilir bundan sonra takımda düzenli paylaşım yapanların hepsini ( listede değillerse ) Cengaverlere ekliyorum

Cilginmisin annem sen

Sağolun güzel arkadaşlarım sonunda oldu işin kolaylıkla hallolur inşaAllah cuma günü bereketiyle Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun

Amin
Gelicem büyük ihtimalle çünkü simdiden azcik aldim kiloneyse ki sizinle kilo vermek daha kolay Su riski atlatayim hem yuruyuslere devam edicem..ozaman daha kontrollu giderim

Sağlıkla tamamlarsın gebeligini inşallah. .
Yardımcı da ayarlamissin çok iyi olmuş.

Günaydın herkese kilo bildirimi ile serüvene başlıyorum
Bugün :61.7
Haydi bismillah :) karar vereli yarım kilo gitti bile :)

Hoşgeldin canım
Nasılsın ?

Banucugum emeğine sağlık.
Sen de az da olsa eksi görmeye baslamissin devamı hep gelir inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…