- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Bugün sil baştan başladım
Slm kızlar
Kontrol iyi gectı cok sükür tahlilleri normal d vitamini sınıra yakın olduğu için d vitamini verdi
Donüşte kahvaltıyı dısarda yaptık eve geldim kızı uyuturken bende uyumuşum gecmiş okudum
@mavimli canım esinin dedıklerıne kulak asma
Ben bile tek cocukla zor ıdare ediyorum sen imkansız basarıyorsun iki yıl sonra daha rahat olacaksın bu gunlerı gulümseyerek haturlayacaksın
Gececek canım tasıma ısı cocukların hastalığı ust uste gelmiş bunalmıssın Rabbım yardımcın olsun
Elhan abla aksamda sabahda tartılamadım tartının pili bitmiş esim alacak aksam
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, umarım hepiniz iyisinizdir...
Ben bazı özel durumlardan dolayı giremedim bir kaç gün. Kusura bakmayın lütfen..
Bu sabah çocuklara kurabiye yaptım. 4 tane yedim :/
Haricen sabah öğle hiç bişey yemedim.
Akşam balık salata. Ekmeksiz.
Kaç kupa kahve içtiğimi hatırlamam imkansız, çok içiyorum...
Beşi bir yerde çay içtim, form çay, normal çay...
Bir adet elma yiyeceğim şimdi.
Tekrar kusura bakma kaptanım. Sıkıntı zamanlar biraz.oynakbasi34
Merhaba herkese ben birkac gundur yazamadim yardımcı bayan ariyorduk bu forumda ilan verince meger yazakmis yasaklandim o yuzden giremedim..sonta bugun de sınav vardi Neyse kendimi cok vefasiz hissettim de ondan aciklama yapiyorum
Bu arada yardımcı da bulduk çok sükür. Dun yine kontrole gittim kanamam durdu ama pihti Alani oldugu gibi duruyormus Bebeğim de sonunda bir Santim olmuskalp atisi gelisimi de iyi çok sükür ama 5 hafta daha risk devam edermis Igne ve ilaca devam edıyorum. Bu arada hareketsilikten neler cekiyorum neler .. Tansiyon dusuklugu bas ağrısı vs. Mahvoldum. Bende zaten bagirsak tembelligi vardi o daha da artti. Butun bunlar beni biraz da depresif yaptı Bakalim kuzucuk Iyi olsun da. Buna da şükür. Is yapmaktan bu kadar sıkayet etmemisindir. Neyse ki yardımcı abla çok iyi biri çıktı. Neyse yine gider ayak kafanizi sisirdim Allah hepinizden razi olsun. Hakkinizi helal edin bir muddet yazamam herhalde artik. Ama bu daha gelicem o zamana kadar Insallah hepiniz mezun olmus olursunuz.
Ve aleykum selaaam hayırlı sabahlar tartım 74100 geçen hafta 75800 böylece 1700 gr ile açılışı yapıyoz hadi hayırlısı
Ve aleykum selaaam hayırlı sabahlar tartım 74100 geçen hafta 75800 böylece 1700 gr ile açılışı yapıyoz hadi hayırlısı
Insallah canm darisi sana inşallah. Sıkıntısız sancisiz en kisa zamanda Senin de güzel haberlerini alırızGünaydın gençlik.. hayırlı cumalar.. çok stresliyim ben bugün.
müdürümden birşey rica ettim o da vali beye diyellim dedi. demeyelim dediysem de inatla diyelim dedi. biraz ters ne biraz mi çok ters ya. çok tırsıyorum. gece hep çarpıntım oldu stresten. lütfen dua edin atlatayım. ricamın olmasını unuttum da görüşme beni geriyor.
harikasın cnm. MaşAllah hep böyle ol ya
vcnm kuzu için çok sevindim. halaya da Allah rahmet eylesin. inna lillahi ve inne ileyhi raciun.
kurabiye miben de dün oğlana yaptım komşunun tabağı vardı ona yaptım. sabah da tadına baktım 1 tane gibi
bu arada sıkıntın her neyse Rabbim ferahlık versin inş.
yardımcıya çok sevindim hayırlı olsun. bebğin de inş en kısa zamnada sıkıntılı günleri atlatırda yapışır anneciğine
Gelicem büyük ihtimalle çünkü simdiden azcik aldim kiloAlıntılarda bende de sıkıntı oluyor. Bı saatimi alıyor bir harfi tikliyorum sözcükler siliniyor
QUOTE yaz sil düzelt neler oluyor abiiii
Kızlar menuleriniz bugün gerçekten çok güzel. Ben akşam ekmeği abarttım yarım da olsa yememeliydim . Bir hafta ceza verdim kendime.
M Meryem1306 çok sukur bebeğinden ve senden guzel haberler aldık. Tehlikeli süreci atlattiktan sonra aramıza donmeni bekliyoruz.
@serenalar canım kahvaltı yapmadan leblebi yemen kabızlık yapabilir dikkatli ol canım.
Ayip ettin kaptanim gelirim Tabi Su riski atlatayim liste bile paylasirim kontrol amacli.Yine harika bir Liste canım süpersin
Canım birini bulmana çok sevindim ♡ Rabbim inşallah kuzucugun daha da sıkı tutunmasini nasip eder ve sende fırsat buldukça sohbete gelirsin ♡♡♡♡♡
Ne demek varsa hakkım helal olsun ♡ Sende hakkını helal et canımbizi habersiz bırakma ama bak dinlenirken
Senide yarın Cengaverler listesine ekliyorum o zaman canım ♡♡♡♡
Insallah canm darisi sana inşallah. Sıkıntısız sancisiz en kisa zamanda Senin de güzel haberlerini alırız
Sağolun güzel arkadaşlarım sonunda oldu işin kolaylıkla hallolur inşaAllah cuma günü bereketiyle Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun
amin cnm amin çok saol. acayp stresliyim. keşke beni unutsalar
ben öylesine bildirim yapıyorum kızlar.. amaç ipin ucu kaçmsın. sabaha kurabiyeyle başladığıma göre sıkıntı kapıda yani
geçen hafta:64.7
bu hafta:64.1 (tartı önce 63.9 dedi ben sevinç gsterilerine başlayacakken 64.1 yaptı)
Sağolun güzel arkadaşlarım sonunda oldu işin kolaylıkla hallolur inşaAllah cuma günü bereketiyle Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun
Gelicem büyük ihtimalle çünkü simdiden azcik aldim kiloneyse ki sizinle kilo vermek daha kolay Su riski atlatayim hem yuruyuslere devam edicem..ozaman daha kontrollu giderim
Günaydın herkese kilo bildirimi ile serüvene başlıyorum
Bugün :61.7
Haydi bismillah :) karar vereli yarım kilo gitti bile :)
Kızlarrrrrrrrrrrr yeni Cengaverler Listesi nasıl olmuş
Ben şahsen çok beğendimhem herkes bilgilerini her an görebilir bundan sonra takımda düzenli paylaşım yapanların hepsini ( listede değillerse ) Cengaverlere ekliyorum
Bu da benim bildirimim. Hedefe tam gaz ileri. Bütün arkadaşlarıma bu yolda başarılar diliyorum.
Eki Görüntüle 2219750
Geçen hafta 65.00 kayıp 1.300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?