Yılbaşı hedefine ne yazdım hatirlamiyorum. Banuş bakacakti amaMerhaba hatunlaryılbaşı hedefini tutturan geçen var mı ? Ben 300 gramla tutturamadım ama daha 3 gün var ben tutturursam künefe yicem diyodum ama yavaştan vazgeçiyorum güzel giderken hiç bozmasam mı bilemedim
Hiç reddetme sağlıklı şeyler tercih ederek kutlaman da bayağı mumkun. Şıkır şıkır giyin gelince bize de anlat ama....özellikle ne yiyip içtiğini.Bu arada işyerimiz de yıl sonuna kadar bi kota vardı ek prim almak için, kotayı doldurmuşuz eşim de aramış diyo ki bunu kutlamalıyızşimdilik reddettim ama her an herşey olabilir
Ooo rakibem :)) benim de 600 gr mım kaldı kısmetse yılbaşı hedefineMerhaba hatunlaryılbaşı hedefini tutturan geçen var mı ? Ben 300 gramla tutturamadım ama daha 3 gün var ben tutturursam künefe yicem diyodum ama yavaştan vazgeçiyorum güzel giderken hiç bozmasam mı bilemedim
Bugün geçti yarın da başka plan var pazartesiye gidebiliriz ama künefeye onay yoksa gitmemYılbaşı hedefine ne yazdım hatirlamiyorum. Banuş bakacakti amatutturamadıysan teselli ikramiyesi verebilirsin kendine tatlım.
Hiç reddetme sağlıklı şeyler tercih ederek kutlaman da bayağı mumkun. Şıkır şıkır giyin gelince bize de anlat ama....özellikle ne yiyip içtiğini.Ömür boyu kacamaklarla baş etmek zorundayız. Bunu öğrenmemiz lazım di mi canım. Bir gün düzen bozulduysa ertesi güne ipleri almayı unutmuyoruz. Telafi mümkün . Eşin ailesi için bırak biraz çabalasin. Reddetmek yok
Henüz zaman var şekerim pazartesi bakcaz inşallah hedefler tutar malum planlarım varOoo rakibem :)) benim de 600 gr mım kaldı kısmetse yılbaşı hedefine
Merhaba hatunlaryılbaşı hedefini tutturan geçen var mı ? Ben 300 gramla tutturamadım ama daha 3 gün var ben tutturursam künefe yicem diyodum ama yavaştan vazgeçiyorum güzel giderken hiç bozmasam mı bilemedim
Bu arada işyerimiz de yıl sonuna kadar bi kota vardı ek prim almak için, kotayı doldurmuşuz eşim de aramış diyo ki bunu kutlamalıyızşimdilik reddettim ama her an herşey olabilir
Bugün geçti yarın da başka plan var pazartesiye gidebiliriz ama künefeye onay yoksa gitmem
Sağol canımBencede hazır güzel giderken hiç bozma sonra toparlaması zor oluyor canımemeğine yazık günah
Güle güle harca canımBence yarın gündüz çok geç olmadan güzel sağlıklı bir seçimle de kutlayabilirsin
Yok öyle künefe falanbak sen yersen bende yerim ( tehdide bak beee )
Şaka bir yana ama cidden bu hafta harika bir rakam verdin yarısını yok etmiş olursun bu durumda
300 gramı vermedin ki hala.... Bakalım kaptan bu işe ne diyecekBugün geçti yarın da başka plan var pazartesiye gidebiliriz ama künefeye onay yoksa gitmem
Bende onu diyorumya pazartesiye daha üç gün var ki ablaaa naaaabeerr300 gramı vermedin ki hala.... Bakalım kaptan bu işe ne diyecek
Künefe miii o da ne kiiiAklındaki o künefe hayali bile sana kilo aldırır... diyim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?