Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhaba hatunlar yılbaşı hedefini tutturan geçen var mı ? Ben 300 gramla tutturamadım ama daha 3 gün var ben tutturursam künefe yicem diyodum ama yavaştan vazgeçiyorum güzel giderken hiç bozmasam mı bilemedim
Yılbaşı hedefine ne yazdım hatirlamiyorum. Banuş bakacakti ama tutturamadıysan teselli ikramiyesi verebilirsin kendine tatlım.

Bu arada işyerimiz de yıl sonuna kadar bi kota vardı ek prim almak için, kotayı doldurmuşuz eşim de aramış diyo ki bunu kutlamalıyız şimdilik reddettim ama her an herşey olabilir
Hiç reddetme sağlıklı şeyler tercih ederek kutlaman da bayağı mumkun. Şıkır şıkır giyin gelince bize de anlat ama....özellikle ne yiyip içtiğini. Ömür boyu kacamaklarla baş etmek zorundayız. Bunu öğrenmemiz lazım di mi canım. Bir gün düzen bozulduysa ertesi güne ipleri almayı unutmuyoruz. Telafi mümkün . Eşin ailesi için bırak biraz çabalasin. Reddetmek yok

Merhaba hatunlar yılbaşı hedefini tutturan geçen var mı ? Ben 300 gramla tutturamadım ama daha 3 gün var ben tutturursam künefe yicem diyodum ama yavaştan vazgeçiyorum güzel giderken hiç bozmasam mı bilemedim
Ooo rakibem :)) benim de 600 gr mım kaldı kısmetse yılbaşı hedefine

Bugün geçti yarın da başka plan var pazartesiye gidebiliriz ama künefeye onay yoksa gitmem

Bencede hazır güzel giderken hiç bozma sonra toparlaması zor oluyor canım emeğine yazık günah

Bu arada işyerimiz de yıl sonuna kadar bi kota vardı ek prim almak için, kotayı doldurmuşuz eşim de aramış diyo ki bunu kutlamalıyız şimdilik reddettim ama her an herşey olabilir

Güle güle harca canım Bence yarın gündüz çok geç olmadan güzel sağlıklı bir seçimle de kutlayabilirsin

Bugün geçti yarın da başka plan var pazartesiye gidebiliriz ama künefeye onay yoksa gitmem

Yok öyle künefe falan bak sen yersen bende yerim ( tehdide bak beee )
Şaka bir yana ama cidden bu hafta harika bir rakam verdin yarısını yok etmiş olursun bu durumda

***8. TAKIM 602.ETAP***

oynakbasi34 ( 107,9 / 107,5 / 0,4 / 0,37 % )
mavimli ( 74 / 75,9 / + 1,9 / - 2,57 % )
serenalar ( 79,2 / 79,7 / + 0,5 / - 0,63 % )
Meryemozcan27 ( 65 / 63,7 / 1,3 / 2 % )
ebideryal ( 75,8 / 74,1 / 1,7 / 2,24 % )
Lilimam25 ( 69,4 / 68,3 / 1,1 / 1,58 % )
Themarginal ( 56,9 / 56,6 / 0,3 / 0,53 %)

8. Takım Ortalaması: 0,503 %

LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ

Bonus ( 101,5 / / /% ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 18. Ocak 2019
Black_House ( 80 / / / % ) Yeni üye, Başlangıç 8 Aralık, Başlangıç kilosu 81,9 Kg, hedef 70 kg, Listeye giriş tarihi 29 Aralık ( düzenli paylaşım yapılmadığı için süre 11 ocağa uzadi )
Sevilay80 ( 77,5 / / / % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
zukkum ( 87,7 / / / % ) 591.Etapta bildirimsiz izne ayrıldı ( 85,5 kg son bildirimi )
kittenlove ( 62,2 / 61,7 / 0,5 / 0,80 % )
31 Mart 2018de 562. Etapta 59,8 kg ile Mezun oldu
sonundaoldu ( 64,7 / 64,1 / 0,6 / 0,93 % ) 21 Aralık 2018de 601. Etapta 64,7 kg ile Mezun oldu

zukkum canım başlangıç kilonu yazdım bu hafta itibaren cengaverlerde devam son bildirim kilosuna gelene kadar

B Black_house
Bonus
sevilay80 Kızlar sizlerinde bildirimlerini bekliyorum en azından listede olmasanız bile haftaya karşılaştırma olasılığı olsun

Bonus Canım senin internet paketi yenilenmedi mi hala inşallah başka bir sıkıntı hastalık falan yoktur

Sağol canım

Aman yarabbim tehdite gel, at vebali üstüme sonra boğazıma dizilsin offf işte son cümlenle bitirdin beni kaptaaaaaan ben o kiloyu aç yatarak sular seller içinde spor yaparak verdim yarım saat midemi şenlendircem diye nasıl heba edeyim dimi

kızlar biraz kendinizi tanıtın kaç kilosunuz kaça düşmeye çalışıyorsunuz işiniz gücünüz nedir ? :)

ben 25 yaşındayım üniv. son sınıftayım mezunum zaten onu biliyorsunuz 9 ay oldu 2 kilo fazlam var sadece bence gayet iyi şuan ki ilk hedefim 60 ı görmek sonra belki 57-58 olabilir beden ölçülerime bağlı eğer ölçülerim istediğim gibi olursa 60 da da bırakıyorum spor yaparsam güzel inceliyorum çünkü . bu sene yoğun olduğu için 6 aydır sporu pek düzgün yapamıyorum ciddi bir fark oluyo yapamayınca . bugün 8 buçukta yapıcam inşallah eğer sporu oturtursam çok rahat gidiyor

menüm

sabah : menemen
2 dilim kepek ekm.

öğlen : yaş pasta (özel gün pastasıydı

ara : 2 adet grisini

akşam : buğlama uskumru ,buğlama yarım patates
büyük kase salata

toplam kalori : 1300
bu saatten sonra bişi yemem. belki yeşil çay içerim eklerim değişiklik olursa. ilk gün için kötünün iyisi diyebiliriz menüye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…