Kaptan sen bir tanesinCanın sağ olsun kuzumsen iyi ol biz nasılsa yine çok daha güzel rakamlar da görürüz takım ortalamasında sonuçta gördüğün artıları hafta anında def edersin sen eeee kızlarda hedeflerine zaten bir adım daha yaklaştılar niye bozulsunlar niye dövsünler ki seni hem biz sana kıyamayız kiiiiiiii
Evet son sene :)Kolay gelsin .
Son senendi dimi canım ?
Aynı be yacnm bende de aynı srun var. panturlar bolaldı
kotlarla gelip gidiyorum. bugn malum görüş var diye evdekinden giydim yerimden kalkamıyorumyeni de almak istemiyorum gebelik düşünüyorum çünkü. bilemedim iyi mii kötü mü. darlattırsam olmaz. çünkü bacak da bolaldı.
sen nasıl götürüyorsun süreci. kıyafet işini napıyorsun?
Al benden o kadar ama pazartesi günü 81 kiloydum bugün cogu gıtmıs ya kalanlarGünaydın kızlar
oynakbasi34 kaptanım bu bildirimi yaptığıma çok utanıyorum 75,9 iki kilo almış görünüyorum herhalde bireyselde etap sonuncusu olacağım grubu da felaket etkileyeceğim dövün arkadaşlar
Ya ben ya benAman Allahım herkes ne güzel vermiş çok utanıyorum kendimden
Okudum geçen gün banu abla o watsap durum fln gerçekten grup cok sakindi menu paylaşım o kadarKızlar maşallah kardeş takım ( 10. takım ) bu hafta birinci belli ikinci kim modundamaşallah hatunlar süper vermişler
Bu arada haberiniz varmı bilmiyorum ama diğer kardeş takımımız ( 2. Takım ) kapatıldı
Kaptanıyla ilgili bir sıkıntı yaşanmış ( anlatıp budaklandırmayayım ama arzu eden Paylaşım alanına girip geçmişi okuyabilir ) Yöneticiler de bu durumdan dolayı maalesef kapatma kararı almışlar takımı
Hani aklınızda bulunsun nerede bu takım diye şaşırmayın
Bende isterim böyle güzel dertAynı be ya.. Kumaşlar giyilmiyor. Kotlarin ikisi giyiliyor Allah'tan likralı ama bir iki kilo sonra giyilmezler kemerler delik istiyor. Yeni almıyorum hamilelik için değil ama 8 kilo daha var ya....idare edeceğim artık.İç çamaşırlarında da sorun var. üstler berbat duruyor. masraf çıkardık ... Benim bir terzim var burada kiyamadigim kıyafetleri götüreceğim ama hem beli hem bacakları muntazam daraltiyor. Sen de o şekil yapabilirsin canım. Ne güzel dert di mi
Aynı be ya.. Kumaşlar giyilmiyor. Kotlarin ikisi giyiliyor Allah'tan likralı ama bir iki kilo sonra giyilmezler kemerler delik istiyor. Yeni almıyorum hamilelik için değil ama 8 kilo daha var ya....idare edeceğim artık.İç çamaşırlarında da sorun var. üstler berbat duruyor. masraf çıkardık ... Benim bir terzim var burada kiyamadigim kıyafetleri götüreceğim ama hem beli hem bacakları muntazam daraltiyor. Sen de o şekil yapabilirsin canım. Ne güzel dert di mi
Kızlar maşallah kardeş takım ( 10. takım ) bu hafta birinci belli ikinci kim modundamaşallah hatunlar süper vermişler
Bu arada haberiniz varmı bilmiyorum ama diğer kardeş takımımız ( 2. Takım ) kapatıldı
Kaptanıyla ilgili bir sıkıntı yaşanmış ( anlatıp budaklandırmayayım ama arzu eden Paylaşım alanına girip geçmişi okuyabilir ) Yöneticiler de bu durumdan dolayı maalesef kapatma kararı almışlar takımı
Hani aklınızda bulunsun nerede bu takım diye şaşırmayın
Gecen hafta 79.2
Pazartesi 81
Bugün 79.7
+500
Haftaya daha güzel bir eksıyle aranızda olacağım soz
sırf merakımdan baktım. 3 kilo mu verilmiş ben mi yanlış gördüm. yani 29 yaşımdayım çok iyi diyet yaparım hiç veremedim o kadar nsıl verdiler acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?