Benim oğlan da gidiyor canım .Havuzdan geldik deyince Banuş zannetmişim ben de ...şifa olsun canım.
Selam kızlar... ben dün menümü yazmayı unuttum hemen yazıyorum saatleri hatırlamıyorum ama akşamı 18.00 den önce kapattım
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı:
2 yumurtalı chia tohumlu omlet,bi küçük dilim otlu peynir,domates,salatalık,1 çay kaşığı bal,2 ceviz,bir lokma ekmek,ıhlamur
Ara:
Sade Türk kahvesi, sade soda,2 incir
Akşam:
3 kepçe mercimek çorbası(kerevizli çok güzel oluyomuş sağol kaptanım artık hep böyle yaparım), yoğurtlu karnabahar,avuç içi kadar ızgara tavuk göğsü
Bir avuç leblebi, 1 elma,1 mandalina
Su: 2.5 lt
Spor: 30 dk leslieoynakbasi34
Evet canım,blendrdan geçirince çok sevmediğim için rendeleyerek koydum çok güzel oldu sağolsun kaptanafiyet olsun canım çorbaya kereviz mi ekledin
Bazen umutsuzluğun dibine vursamda, inanıyorum hala...Bakalım uzun vadeli yeni bir hedef listesi yaptigimizda bizlerde de güzel eksileri görür bu sefer tuttururuz hedefleri
Pes etmek yok
Her şeyde bir hayır varDediğin gibi almamak da bir şey ama biz eskilere çalışalım ♡♡♡♡
Moralini bozma kuzum, belki haftaya bireysel derece gelir.
TeşekkürlerMoralini bozma kuzum, belki haftaya bireysel derece gelir.
Banuş havuzdadır diye görünce yazdım.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...aptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/page-6
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...izdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/page-23
Sen nasıl oldun kilon nasıl verdin mi bu hafta hiç bakamadım geçmişe
Günaydin herkese.Neşeli, huzurlu, güzel bir hafta sonu diliyorum arkadaşlarıma. Hafta içi 1. Dönem son yazililari yaptık. Kağıtlar okunmayi bekliyor. Benim aklım fikrim gezmelerde. bı de bu sayfada hastasıyız dede misali iyi bakın kendinize. Cıssız bir gün geçirelim insallah.
Selam kızlar... ben dün menümü yazmayı unuttum hemen yazıyorum saatleri hatırlamıyorum ama akşamı 18.00 den önce kapattım
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı:
2 yumurtalı chia tohumlu omlet,bi küçük dilim otlu peynir,domates,salatalık,1 çay kaşığı bal,2 ceviz,bir lokma ekmek,ıhlamur
Ara:
Akşam:
3 kepçe mercimek çorbası(kerevizli çok güzel oluyomuş sağol kaptanım artık hep böyle yaparım), yoğurtlu karnabahar,avuç içi kadar ızgara tavuk göğsü
nasilsiniz hanımlar
ben yine oruçluyum 2 gündür aslında bu haftada ful tutarım diyordum ama eşim pazar günü tutmami istemediğini söyledi o müsade etmeyince tutamıyorum tabu kahvaltı yapmayı özlemiş haftada 1 gün beraber kahvaltı yapıyoruz sadece neyse bende şimdiden yarın ki kahvaltının hayalini kuruyorum yumurta yeşillik domates peynir oooffff çok özledim kahvaltı yapmayı bugün de taze roka aldım mı of değme keyfimeeeer açlık başıma vurmuş
dün çok yoruldum hem evde hem dışardan bugüne iş kalmadı çok şükür haftaya gün var bende sadece tatlıdan korkuyorum malum şekersiz 21. gün diyetimin 4 . günü bugün o gün 11. günü falan oluyor inşallah zahiyat vermeden geçiririm o günü bol bol salata tarzı yemeyi düşünüyorum
bu diyette beyaz un pirinç ve patates de kullanilmiyomus bende dün 2 paket tam buğday makarna aldım en azında az ondan yerim acaba tam buğday arpa şehriye falan varımdır ki
Sağolasın canım yazdım ben ilgili linklere.Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Havuz dönüşü az uzanayim dedim uyumusum
Küçük kuzu Kuzenleriyle oynamak için Anannesinde ( kardeşim hastanede bir akrabalarını ziyaret etmek için çocukları Anneme bırakmış ) bizde büyük kuzuyla o bahaneyle evde yanlız kalınca biraz temizlik yapalım dedik
Baştan sen elini sürme dedi ama baktım ağrım yok az ucundan tutayim dedimbunu soyleyecegime hayatta inanmazdim ama temizlik yapmayı özlemişim
Gerci sadece bulasik makinesini boşaltıp doldurdum birde tezgahi sildim ama iyi geldiYavaş yavaş yaptım tabi ve şükür ağrım olmadı önceki gibi yaparken Bir nevi fizik Tedavi
Bu hafta ancak 400 gram verdim ama buna da şükür
Sana kolay gelsin canımAllah yardımcın olsun Bende çok özledim söyle uzun uzun gezmeleri ama inşallah yakında toparlanir ondan sonra yine ayağı yanmış kedi misali gezerim
Afiyet olsun canım beğenmene sevindim ♡ en azından kervizi sevmeyen ev halkına ve çocuklara da o bahaneyle yedirebiliyoruzbenimkiler yoksa hayatta agizlarina surmezler
Ben bir keresinde çok fazla alıp buzluga da atmıştım şimdi yapacağım zaman hemen bir poşet alıp atıyorum çorbaya altını yakar yakmazhem güzel bir koku da veriyor
Normalde paketlenmiş hiç bir ürün kullanilmaması gerek ama okadar catlak şu kacirmazgerçi makarna diyette hiç tüketilmemelidir ama çocuklar en azından arada istiyor o zaman da tam buğday daha iyi diğerlerine göre
Tam yazacaktım baktım Ayşem benden önce yetişmiş imdada ♡
Eminim haftaya çok daha güzel bir sonuç göreceksin ♡♡♡ Moral bozmak yok
Menün güzel mamalardan oluşuyor canım. Afiyet olsun. Sence akşam menün çok olmadı mı? Nasıl bitirdin tamamını.Mideni büyütme bak akşam akşam....Selam kızlar... ben dün menümü yazmayı unuttum hemen yazıyorum saatleri hatırlamıyorum ama akşamı 18.00 den önce kapattım
Uyanınca limonlu ılık su
Kahvaltı:
Ara:
Akşam:
Tek öğünlük oruç zor değil mi canım. Metabolizma tembelliği oluşmaz inşallah.nasilsiniz hanımlar
ben yine oruçluyum 2 gündür aslında bu haftada ful tutarım diyordum ama eşim pazar günü tutmami istemediğini söyledi o müsade etmeyince tutamıyorum tabu kahvaltı yapmayı özlemiş haftada 1 gün beraber kahvaltı yapıyoruz sadece neyse bende şimdiden yarın ki kahvaltının hayalini kuruyorum yumurta yeşillik domates peynir oooffff çok özledim kahvaltı yapmayı bugün de taze roka aldım mı of değme keyfimeeeer açlık başıma vurmuş
dün çok yoruldum hem evde hem dışardan bugüne iş kalmadı çok şükür haftaya gün var bende sadece tatlıdan korkuyorum malum şekersiz 21. gün diyetimin 4 . günü bugün o gün 11. günü falan oluyor inşallah zahiyat vermeden geçiririm o günü bol bol salata tarzı yemeyi düşünüyorum
bu diyette beyaz un pirinç ve patates de kullanilmiyomus bende dün 2 paket tam buğday makarna aldım en azında az ondan yerim acaba tam buğday arpa şehriye falan varımdır ki
Diyetisyeni boş ver bizimle takil.Bazen umutsuzluğun dibine vursamda, inanıyorum hala...
Sanırım diyetisyene gitmeliyim...
Menün güzel mamalardan oluşuyor canım. Afiyet olsun. Sence akşam menün çok olmadı mı? Nasıl bitirdin tamamını.Mideni büyütme bak akşam akşam....
Çorba üç kepçe fazla. Yanında diğer yemekler var bı de...Bu kadar yemeğin üstüne bı de bı avuç leblebi ve iki porsiyon meyve....Meyveyi ikindi ya da kuşluk vaktinde tüket... akşam uzak dur canım.
Tek öğünlük oruç zor değil mi canım. Metabolizma tembelliği oluşmaz inşallah.
Diyetisyeni boş ver bizimle takil.Şifan burda senin. Sadece doktora git kan değerlerine baktır canım. Ciddi bir şey yoksa burada ne yağlar gitti...
Ablacanım karnabahar yemek şeklinde değil haşlama ve üzerine yoğurt,salata yerine yani, tavuk zaten azıcık elim zaten küçüktürMenün güzel mamalardan oluşuyor canım. Afiyet olsun. Sence akşam menün çok olmadı mı? Nasıl bitirdin tamamını.Mideni büyütme bak akşam akşam....
Çorba üç kepçe fazla. Yanında diğer yemekler var bı de...Bu kadar yemeğin üstüne bı de bı avuç leblebi ve iki porsiyon meyve....Meyveyi ikindi ya da kuşluk vaktinde tüket... akşam uzak dur canım.
Tek öğünlük oruç zor değil mi canım. Metabolizma tembelliği oluşmaz inşallah.
Diyetisyeni boş ver bizimle takil.Şifan burda senin. Sadece doktora git kan değerlerine baktır canım. Ciddi bir şey yoksa burada ne yağlar gitti...
O senin tatlılığınçok tatlısın ablacım, inşallah inşallah heppp beraber veririz kiloları ♡♡
Ablan kurban olsunAblacanım karnabahar yemek şeklinde değil haşlama ve üzerine yoğurt,salata yerine yani, tavuk zaten azıcık elim zaten küçüktüriki çeşit kepçem var biri normal diğerleri küçük ben o küçükle ölçerek yedim, meyveleri de hep sona yazıyorum yani onların saatine bakmadığım için,akşam yemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?