- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
Kıyamam...evde yoğurt varsa bir kase ye canım ya...Bir porsiyon meyve ye üzerine tarçın dök...mesajının birinde leblebi tok tutuyor mu diye sormuştun bir arkadaşa. Evet açlığını bastırır canım. Bir bardak ayranla süper olur. Uyumuş da olabilirsin ama yeni gördüm mesajını tüh ya...yarın olsa da kahvaltı yapsam çok açlık hissediyorum kız uyusada bende uyusam saat misss gibin yumurta yesem
Akşam ağrın yok sanırsam ...Kızlar erkenden yattı bizde karı koca baş başa kaldıktabi oturduk cinayet dosyalarını anlatan bir film seyrediyorum Çok romatigiz vesselam
Küçüğümün narı nerdeeİyi geceler
Bugün yedıklerım
Uyanınca iki kayısı yesıl cay
10:30 kahvaltı peynirli yumurta Bı dilim ekmek zeytin bol su
13:00 Bı kase corba
15:00 şekersiz kahve Bı kare bitter çikolata
16:30yarım cay bardağı leblebi
17:45 üc cevız
19:00 hamsi tava Bı kepce corba iki dilim ekmek bol salata
21:00 Bı muz
22:15 bitki çayı
Spor 20dk
Hayırlı geceler herkese, çok yorgunum arkadaşlar hele hafta sonu sanki daha yorucu. Neyse menümü yazayım hemen
Sabah az omlet 1 dl tb ekmeği, domates salatalık ve çay ile kahvaltı yaptım 1 minnak çikolatalı kek yedim, akşam ise 1 tane 1 tane ince lahmacun yedim su az içtim galiba kafamı toparlayamıyorum yoksa 2 tane şişem var sırf su içeyim diye aldığım onlara dolduruyorum. Ama ihmal ettim 2 gündür.
Bu arada 10.904 adım atmışım bugün
Akşam ağrın yok sanırsam ...aldın yağları sürdür bari boşa gitmesin tatlım.
İyi geceler
Bugün yedıklerım
Uyanınca iki kayısı yesıl cay
10:30 kahvaltı peynirli yumurta Bı dilim ekmek zeytin bol su
13:00 Bı kase corba
15:00 şekersiz kahve Bı kare bitter çikolata
16:30yarım cay bardağı leblebi
17:45 üc cevız
19:00 hamsi tava Bı kepce corba iki dilim ekmek bol salata
21:00 Bı muz
22:15 bitki çayı
Spor 20dk
İyi geceler kızlar ben menümü yarın yazcam inşallah şimdi çok uykusuzum toparlayamıyorum yediklerimi saatlerini falan
Ay korkuyorum ama ecele faydası yok :))Ah şu sularimizi isek olması gerektiği gibi eminim daha çabuk gidecek kilolar
Dinlenmeye çalış canımbu arada o minnak dilim keki Meryem Alan görmesin diyeceğim ama kesin görür
Oooo süpersin valla maşallah ♡♡♡♡♡
Çok şükür bugün iş yapmama rağmen iyiyimsürdürür hemen yatarım zaten
Tabi ağri geçti diye hemen saldirmiyorum islere ve tabiki fizik Tedavi de başlayacak inşallah önümüzdeki haftaher An başlayacak gibi ince sızlıyor ama o dayanılmaz ağrıdan şükür eser yok ♡♡♡♡
Harika bir menü canım ama meyveyi geçe bırakmamalum kan şekerini yükselebilir
Küçüğümün narı nerdee
ahaha çok manidar:))Akşam ağrın yok sanırsam ...aldın yağları sürdür bari boşa gitmesin tatlım.
Meyveyi unutmuştum aslında kızım istemeseydi yemeseydım iyiydi haklısınAh şu sularimizi isek olması gerektiği gibi eminim daha çabuk gidecek kilolar
Dinlenmeye çalış canımbu arada o minnak dilim keki Meryem Alan görmesin diyeceğim ama kesin görür
Oooo süpersin valla maşallah ♡♡♡♡♡
Çok şükür bugün iş yapmama rağmen iyiyimsürdürür hemen yatarım zaten
Tabi ağri geçti diye hemen saldirmiyorum islere ve tabiki fizik Tedavi de başlayacak inşallah önümüzdeki haftaher An başlayacak gibi ince sızlıyor ama o dayanılmaz ağrıdan şükür eser yok ♡♡♡♡
Harika bir menü canım ama meyveyi geçe bırakmamalum kan şekerini yükselebilir
Bencede abla ama banu ablanın tatlıs tatlıs cevabına bakarmısın :))ahaha çok manidar:))
bence o anlamamış:))Bencede abla ama banu ablanın tatlıs tatlıs cevabına bakarmısın :))
şimdi uyandım canım güzel bir kahvaltı yapacağım geçecek açlığımKıyamam...evde yoğurt varsa bir kase ye canım ya...Bir porsiyon meyve ye üzerine tarçın dök...mesajının birinde leblebi tok tutuyor mu diye sormuştun bir arkadaşa. Evet açlığını bastırır canım. Bir bardak ayranla süper olur. Uyumuş da olabilirsin ama yeni gördüm mesajını tüh ya...
bence o anlamamış:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?