Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayırlı geceler herkese, çok yorgunum arkadaşlar hele hafta sonu sanki daha yorucu. Neyse menümü yazayım hemen
Sabah az omlet 1 dl tb ekmeği, domates salatalık ve çay ile kahvaltı yaptım 1 minnak çikolatalı kek yedim, akşam ise 1 tane 1 tane ince lahmacun yedim su az içtim galiba kafamı toparlayamıyorum yoksa 2 tane şişem var sırf su içeyim diye aldığım onlara dolduruyorum. Ama ihmal ettim 2 gündür.

yarın olsa da kahvaltı yapsam çok açlık hissediyorum kız uyusada bende uyusam saat misss gibin yumurta yesem
Kıyamam...evde yoğurt varsa bir kase ye canım ya...Bir porsiyon meyve ye üzerine tarçın dök...mesajının birinde leblebi tok tutuyor mu diye sormuştun bir arkadaşa. Evet açlığını bastırır canım. Bir bardak ayranla süper olur. Uyumuş da olabilirsin ama yeni gördüm mesajını tüh ya...

İyi geceler
Bugün yedıklerım
Uyanınca iki kayısı yesıl cay

10:30 kahvaltı peynirli yumurta Bı dilim ekmek zeytin bol su

13:00 Bı kase corba

15:00 şekersiz kahve Bı kare bitter çikolata

16:30yarım cay bardağı leblebi

17:45 üc cevız

19:00 hamsi tava Bı kepce corba iki dilim ekmek bol salata

21:00 Bı muz

22:15 bitki çayı

Spor 20dk

Küçüğümün narı nerdee

Ah şu sularimizi isek olması gerektiği gibi eminim daha çabuk gidecek kilolar
Dinlenmeye çalış canım bu arada o minnak dilim keki Meryem Alan görmesin diyeceğim ama kesin görür

Bu arada 10.904 adım atmışım bugün

Oooo süpersin valla maşallah ♡♡♡♡♡

Akşam ağrın yok sanırsam ... aldın yağları sürdür bari boşa gitmesin tatlım.

Çok şükür bugün iş yapmama rağmen iyiyim sürdürür hemen yatarım zaten
Tabi ağri geçti diye hemen saldirmiyorum islere ve tabiki fizik Tedavi de başlayacak inşallah önümüzdeki hafta her An başlayacak gibi ince sızlıyor ama o dayanılmaz ağrıdan şükür eser yok ♡♡♡♡

Harika bir menü canım ama meyveyi geçe bırakma malum kan şekerini yükselebilir

İyi geceler kızlar ben menümü yarın yazcam inşallah şimdi çok uykusuzum toparlayamıyorum yediklerimi saatlerini falan

Sıkıntı yok canım Sana iyi geceler ♡♡♡♡
Bende hemen yatağa atayım kendimi malum sabah yine küçük kuzunun yuzmesi var gerçi bu sefer de eşim hazırlayacak ama hem izlerim hemde gitmisken iki sohbet ederim arkadaslarla yoksa daha gezmelere goturmuyor bu evdekiler beni

Ay korkuyorum ama ecele faydası yok :))

Meyveyi unutmuştum aslında kızım istemeseydi yemeseydım iyiydi haklısın ))

şimdi uyandım canım güzel bir kahvaltı yapacağım geçecek açlığım sağol ama.bunları not ettim bida olursa öyle yapıyım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Yine havuzdayiz kuzu çıkıyor şimdi Babası giydirirken bende sizlere bakayım dedim
Bugün az ağrım var ama hamdolsun günüme ♡ inşallah geçecek o ağrıda

Eve gidince kendimi bir yaglatayim
Eşim hazır evdeyken temizlige az yardım edecekmis bitsin de temiz temiz yeni yıla girelim

bence o anlamamış:))

Anladım anlamasına da maşallah bizde 7 / 24 bekleyen Hemşire var en sonunda dellenecegim dayiyacagim uyku hapını
Kendimizi bazen BBG evinde gibi hissediyoruz biri yoksa diğeri koşturup yanıma geliyor Anne ben sureyim mi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…