Sağol canım
Aman yarabbim tehdite gel, at vebali üstüme sonra boğazıma dizilsinofff işte son cümlenle bitirdin beni kaptaaaaaan ben o kiloyu aç yatarak sular seller içinde spor yaparak verdim yarım saat midemi şenlendircem diye nasıl heba edeyim dimi
Arkadaşlar şöyle takım sonuçlarına bakıyım dedim ben bireysel de İkinci olmuşum müsait olan baksın kopyalama bilmiyom bilsem kopyalıcam gene de takım ismimiz panoya yazılmış ben de tam kendime ne ödül versem diye seçerken motive oldum inş
kaptanım ilk önce kiloda bu hafta bir değişiklik olmadığını söyleyeyim.. 80 kg :/@zukkum canım başlangıç kilonu yazdım bu hafta itibaren cengaverlerde devam son bildirim kilosuna gelene kadar
B Black_house
Bonus
@sevilay80 Kızlar sizlerinde bildirimlerini bekliyorum en azından listede olmasanız bile haftaya karşılaştırma olasılığı olsun
Bonus Canım senin internet paketi yenilenmedi mi hala inşallah başka bir sıkıntı hastalık falan yoktur
kaptanım ilk önce kiloda bu hafta bir değişiklik olmadığını söyleyeyim.. 80 kg :/
menüm
sabah havuç salatası, kahve
öğlen kahve, form çay, beşi bir yerde çay
akşam bir avuç leblebi, kahveee :))))
dengesiz bir menü ve gündü ve geç kaldım biliyorum..
en azından kilo almamış oluşuma şükrediyorum ama sonum hayrolsun bakalım... bende tık yok..
@zukkum canım başlangıç kilonu yazdım bu hafta itibaren cengaverlerde devam son bildirim kilosuna gelene kadar
B Black_house
Bonus
@sevilay80 Kızlar sizlerinde bildirimlerini bekliyorum en azından listede olmasanız bile haftaya karşılaştırma olasılığı olsun
Bonus Canım senin internet paketi yenilenmedi mi hala inşallah başka bir sıkıntı hastalık falan yoktur
Yok kaptanım internet sorunum bitti şükür.
Evdeki netimiz kesilmişti cepteki paketler sorun yapıyodu son zamanlarda evdeki bağlandı geçen hafta sorun kalmadı yani.
Geçen hafta çok iyiydim bu haftada tam tersi.
90 a girdim uğradım ama buraya utandım gelmeye.
Bildirimde yapmadım özür dilerim.
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah erkenden yine havuza attık kendimiziŞükür bugün ağrım baya hafif ama yinede Ablası küçük kuzuyu hazırlamak için benimle geldi ♡
Eşim arkadaşıyla Corluya kadar gittibende o bahaneyle arabayı aldım ♡ dönüşte kuzu usumez bari
Bu haftasonu az temizlik yapmamız lazım kızlarla ( tabi ben yine ancak oturduğum yerde ufak ufak yaparım)
Yeni yıla temiz girelim
Canın sağ olsun canımUtanmak ne demek Her zaman bekleriz
Arada veremedigimiz de olacak aldığımız damaksat istikrarli devam etmek
Yolumuz uzun o yüzden pes etmeden devam canım ♡♡♡♡
Günaydin herkese.Neşeli, huzurlu, güzel bir hafta sonu diliyorum arkadaşlarıma. Hafta içi 1. Dönem son yazililari yaptık. Kağıtlar okunmayi bekliyor. Benim aklım fikrim gezmelerde. bı de bu sayfada hastasıyız dede misali iyi bakın kendinize. Cıssız bir gün geçirelim insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?