Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menüm
Sabah omlet 1 kk peynir 1,5 dlim ekmek domates biber bi ceviz
Akşam iki tabak az tuzlu yoğurtlu yağsız az etli bakliyat çorbası yağsız tuzsuz sebze salatası bi ızgara köfte iki lokma ızgara balık çayın yanında çeyrek çay bardağı beyaz leblebi kuru üzüm bi fıstık bide oğlumyarım dilim kadar kalan balık ekmek parçasını bitirdim su 6 bardak diyelim bugün spora gidemedim yarın telafi edebilir im inş

İşte budur
Bir anlık zevk için demez kuzummmm

Oooo sen en güzel ödülü almissin zaten dur küçük kuzudan laptopu kurtaralım da paylasimdan buraya da atarım hepimize motivasyon olsun
Yılbaşı hedeflerini de atacağım birazdan hatta sonrasında kendimize bir hedef daha koyalım uzun vadeli

Evettttttttttt Yılbaşı Listesinde olupda şimdiden Hedefi tutturan arkardaşları ayakta alkışlıyorum

E ebideryal 74.1 kg ile hedefini 900 gram fazladan vererek geçti
sonundaoldu sadece 100 gram kalmış hedefe ama onuda pazartesiye kadar fazlasıyla vermiş olacağın için senide hedefi tutturmuş olarak sayıyorum
@Themarginal hedefine sadece 600 gram kadar yaklaştık ve eminim pazartesiye oda hedefi tutturmuş olurdu
@Lilimam25 in de hedefine 300 gram kalmış ve eminim pazartesi daha aşağıları da görür

Cidden hepinizle gurur duyuyorum
Çok güzel yollar kat ettiniz ve dahası da gelecek inşallah

kaptanım ilk önce kiloda bu hafta bir değişiklik olmadığını söyleyeyim.. 80 kg :/
menüm
sabah havuç salatası, kahve
öğlen kahve, form çay, beşi bir yerde çay
akşam bir avuç leblebi, kahveee :))))
dengesiz bir menü ve gündü ve geç kaldım biliyorum..

Bakalım uzun vadeli yeni bir hedef listesi yaptigimizda bizlerde de güzel eksileri görür bu sefer tuttururuz hedefleri
Pes etmek yok

en azından kilo almamış oluşuma şükrediyorum ama sonum hayrolsun bakalım... bende tık yok..

Her şeyde bir hayır var Dediğin gibi almamak da bir şey ama biz eskilere çalışalım ♡♡♡♡

Yok kaptanım internet sorunum bitti şükür.
Evdeki netimiz kesilmişti cepteki paketler sorun yapıyodu son zamanlarda evdeki bağlandı geçen hafta sorun kalmadı yani.

Geçen hafta çok iyiydim bu haftada tam tersi.
90 a girdim uğradım ama buraya utandım gelmeye.
Bildirimde yapmadım özür dilerim.

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Sabah erkenden yine havuza attık kendimizi Şükür bugün ağrım baya hafif ama yinede Ablası küçük kuzuyu hazırlamak için benimle geldi ♡

Eşim arkadaşıyla Corluya kadar gitti bende o bahaneyle arabayı aldım ♡ dönüşte kuzu usumez bari

Bu haftasonu az temizlik yapmamız lazım kızlarla ( tabi ben yine ancak oturduğum yerde ufak ufak yaparım )
Yeni yıla temiz girelim

Canın sağ olsun canım Utanmak ne demek Her zaman bekleriz
Arada veremedigimiz de olacak aldığımız da maksat istikrarli devam etmek
Yolumuz uzun o yüzden pes etmeden devam canım ♡♡♡♡

Sen nasıl oldun kilon nasıl verdin mi bu hafta hiç bakamadım geçmişe

Kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…