bir dahakine bende deneyelim afiyet olsun canimEvet canım,blendrdan geçirince çok sevmediğim için rendeleyerek koydum çok güzel oldu sağolsun kaptanoynakbasi34 söylemişti ,patates koymaya da gerek kalmadı tavsiye ederim
valla bakalım o gün gelsin de inşallah :) Ben makarna severim ya hiç hayatımdan cikaramicagim için masumlastiriyomSelamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Havuz dönüşü az uzanayim dedim uyumusum
Küçük kuzu Kuzenleriyle oynamak için Anannesinde ( kardeşim hastanede bir akrabalarını ziyaret etmek için çocukları Anneme bırakmış ) bizde büyük kuzuyla o bahaneyle evde yanlız kalınca biraz temizlik yapalım dedik
Baştan sen elini sürme dedi ama baktım ağrım yok az ucundan tutayim dedimbunu soyleyecegime hayatta inanmazdim ama temizlik yapmayı özlemişim
Gerci sadece bulasik makinesini boşaltıp doldurdum birde tezgahi sildim ama iyi geldiYavaş yavaş yaptım tabi ve şükür ağrım olmadı önceki gibi yaparken Bir nevi fizik Tedavi
Bu hafta ancak 400 gram verdim ama buna da şükür
Sana kolay gelsin canımAllah yardımcın olsun Bende çok özledim söyle uzun uzun gezmeleri ama inşallah yakında toparlanir ondan sonra yine ayağı yanmış kedi misali gezerim
Afiyet olsun canım beğenmene sevindim ♡ en azından kervizi sevmeyen ev halkına ve çocuklara da o bahaneyle yedirebiliyoruzbenimkiler yoksa hayatta agizlarina surmezler
Ben bir keresinde çok fazla alıp buzluga da atmıştım şimdi yapacağım zaman hemen bir poşet alıp atıyorum çorbaya altını yakar yakmazhem güzel bir koku da veriyor
Normalde paketlenmiş hiç bir ürün kullanilmaması gerek ama okadar catlak şu kacirmazgerçi makarna diyette hiç tüketilmemelidir ama çocuklar en azından arada istiyor o zaman da tam buğday daha iyi diğerlerine göre
Tam yazacaktım baktım Ayşem benden önce yetişmiş imdada ♡
Eminim haftaya çok daha güzel bir sonuç göreceksin ♡♡♡ Moral bozmak yok
valla canım çarşamba oruç değildim biliyorsun 3 ogün yedim sorun yoktu metabolizmamda olmaz inşallahMenün güzel mamalardan oluşuyor canım. Afiyet olsun. Sence akşam menün çok olmadı mı? Nasıl bitirdin tamamını.Mideni büyütme bak akşam akşam....
Çorba üç kepçe fazla. Yanında diğer yemekler var bı de...Bu kadar yemeğin üstüne bı de bı avuç leblebi ve iki porsiyon meyve....Meyveyi ikindi ya da kuşluk vaktinde tüket... akşam uzak dur canım.
Tek öğünlük oruç zor değil mi canım. Metabolizma tembelliği oluşmaz inşallah.
Diyetisyeni boş ver bizimle takil.Şifan burda senin. Sadece doktora git kan değerlerine baktır canım. Ciddi bir şey yoksa burada ne yağlar gitti...
Tam ben diycektim menülerine yorum yapsında sen bide acısının tadına bak diyeO senin tatlılığınhele bir gel de.Birkac menune yorum yazayım yine aynı duygularda olacak mısın Canim gerçekten vereceğiz yolumuz buna inanmaktan geçiyor. 90 beden s..yen giyen ben bugün ilk kez 80B aldım inanılmaz değil mi
Ablan kurban olsundaha önce desene beni günaha sokuyorsun.
Meyveleri olması gereken yere yaz ben bilmem. Çeşit yemeklerini yine de öğlen tüket. Akşam hafif olsun. Leblebiye niye ihtiyaç duydun? Bayağı doyurucu yemişsin
Allah kabul etsin canımIftira 10 dakika var vakit geçmiyor eşim sağolsun mutfak onda ben oturuyom
Kızlar pazartesi malum yılbaşı dikkat edeceğim saglıklı atıştırmalık fln
Diyorum ki salıdan cumaya kadar hurma dıyetımı yapsak cok zorlanan olursa aksam hurma yogurt yer sadece ne dersiniz
Ayy ben gene cok acım ama mutluyum :)))
Iftira 10 dakika var vakit geçmiyor eşim sağolsun mutfak onda ben oturuyom
sağol canimTam ben diycektim menülerine yorum yapsında sen bide acısının tadına bak diye
Akşam 6 olmadan yedim ve sandığın kadar doymadım şekerim gece de bir buçukta yatınca bünye dayanmıyo o yüzden yedim
Allah kabul etsin canım
:) ay valla sağolsun başım çok agriyodu hiç tabak koyacak güç yoktuBak bu güzel fikir işte ♡♡♡♡ Ne kadar dikkat etsekte geç saatlere kadar oturulacak oda ödeme sebep olabilirBen inşallah pazartesi bir aksilik olmazsa eşimin maaşı yatsın alışverişe çıkınca hurma ve gün kurusu zaten alacaktım 3 gün hurma yoğurt banada uyar ♡ ama sabah güzel bir kahvaltiyla güne baslamak lazım ki gün için enerji olsun
Rabbim kabul etsin canım ♡ ne güzel eşinde sana sofra hazirlayarak sevap kazanıyor ne güzeleşim hep der orucluya hizmet etmek de sevaptir diye hatta Ramazanda hep o hazırlar sofrayi ♡
Hayırlı akşamlar menüm
Sabah güne 1,5 bardak kadar limonlu maydanoz lu su acı biberli iki kaşık yoğurt acılı yağsız tuzsuz iki yunurtayla menemen bi dilim ekmek 5 yeşil zeytin 1 kk peynir bi ceviz arada çeyreğin yarısından az fazla simit
Akşam kendime yaptığım tuzsuz yağsız bakliyat çorbası 1,5 kase 6 yada fırında pişirilmiş yağsız tuzsuz 7 tane kadar istavrit ve mantar biber kırmızı lahana salatası eşliğinde
En son yeşil çay keyfi çeyrek bardak beyaz leblebi 4 yada 5 kadar üzümle iki tane de fıstık muz yicektim bi lokma aldım bugün çok yedim galiba bu nasıl bir yemek aşkı tuzunu yağını kesiyorum gene vazgeçmiyo bu arada su 7 bardağa tamamlıcam inş spor bi saate yakın fitnes
Hurma yoğurda ben de varım yanlız gözüm almadı Sizlerle başarabilirim inş spora genede sabah gidiyorum bende kahvaltıdan vazgeçemiyorum ama öğleden sonraki öğünümü yaparım inş
Bugünkü menüm
Sabah(10.00) İki yumurta, iki ceviz, yarım muz üzeri ballı, çeyrek demet maydanoz, çeyrek demet dereotu bol limonlu, peynir, zeytin, çay
11.30 Sade Türk kahvesi (bir kare bitter)
13.00 Arkadaş telefonuyla bir kahve tekrar
14.00 Hasta ziyareti bir sütlü kahve daha
16.00 Bir greyfurt
18.00 Brokoli zeytinyağı ve limon soslu
Bitki çayı faslim başladı an itibariyle yanında beş çığ fındık, üç üzüm
Su iki litre ..yatana kadar Allah ne verdiyse, spor emin değilim Leslie var aklımda,...
Şok diyetleri bıraktım canlarım. Sadece gün boyu çorbalara ve proteinlere sıcak bakiyorum.
Olabilir tabi...maksat kilo vermek olsun da...Menü bence hafifhatta sende benim gibi kahveye vermişsin kendini
Bakalım olmadı kendimiz de bir Liste yapabiliriz hani kötü hissederekgerçi hurma yoğurt inanılmaz tok tutuyor
afiyet olsun canım beyaz leblebi kesiyor mu açlığıHayırlı akşamlar menüm
Sabah güne 1,5 bardak kadar limonlu maydanoz lu su acı biberli iki kaşık yoğurt acılı yağsız tuzsuz iki yunurtayla menemen bi dilim ekmek 5 yeşil zeytin 1 kk peynir bi ceviz arada çeyreğin yarısından az fazla simit
Akşam kendime yaptığım tuzsuz yağsız bakliyat çorbası 1,5 kase 6 yada fırında pişirilmiş yağsız tuzsuz 7 tane kadar istavrit ve mantar biber kırmızı lahana salatası eşliğinde
En son yeşil çay keyfi çeyrek bardak beyaz leblebi 4 yada 5 kadar üzümle iki tane de fıstık muz yicektim bi lokma aldım bugün çok yedim galiba bu nasıl bir yemek aşkı tuzunu yağını kesiyorum gene vazgeçmiyo bu arada su 7 bardağa tamamlıcam inş spor bi saate yakın fitnes
valla ben adet olunca başlayacağım ama şöyle yapacağım sabah güzel kahvaltı öğle ve akşam hurmanyogurt böylelikle sabah ki yumurta dan aldığım protein güçsüz kalma mi engelleyecekHurma yoğurda ben de varım yanlız gözüm almadı Sizlerle başarabilirim inş spora genede sabah gidiyorum bende kahvaltıdan vazgeçemiyorum ama öğleden sonraki öğünümü yaparım inş
aynen canım 3 gün 7 gun dayanabilsek keşkeAfiyet olsun canımsabah da güzel aksama gayet sağlıklı
Ohhh spor da yapılacak daha ne olsun ♡
Zaten sabah düzgün kahvaltı etmezsek daha aksam olmadan fenalık gelir3 gün çabuk geçer ve kesinlikle hepimiz çok faydasını görürüz bence ♡
Bugünkü menüm
Sabah(10.00) İki yumurta, iki ceviz, yarım muz üzeri ballı, çeyrek demet maydanoz, çeyrek demet dereotu bol limonlu, peynir, zeytin, çay
16.00 Bir greyfurt
Su iki litre ..yatana kadar Allah ne verdiyse, spor emin değilim Leslie var aklımda,...
Üç adet kestane bir ara öğün olarak tavsiye ediliyor.19.00 dan sonra tüketmemeye çalışmalısın. Allah kabul etsin Hilalcim.Evet menume gelelim
Akşam 17.50
1 kepçe çorba
1 kepçe mantar sote
2 kepçe pazı kavurmasi
salata
5 adet hurma 2 ceviz
1 bardak sade granul kahve
4 5 adet kestane haslama
3 lt su
Bence daha yeme muzu abla, ben beyaz leblebiyi sarıdan daha çok severim ama malesef beyaz çok fena şişkinlik yapıyo bende. Afiyet olsunHayırlı akşamlar menüm
O brokoliye bide sarımsak ekleseydin muhteşem olcaktı ablaBugünkü menüm
16.00 Bir greyfurt
Evet menume gelelim
Akşam 17.50
1 kepçe çorba
1 kepçe mantar sote
2 kepçe pazı kavurmasi
salata
5 adet hurma 2 ceviz
1 bardak sade granul kahve
4 5 adet kestane haslama
3 lt su
sagol canım allah razı olsun yani 8 de sanrım yedim ben ama bidaakine aklımda bulunsun canım öyle yaparımÜç adet kestane bir ara öğün olarak tavsiye ediliyor.19.00 dan sonra tüketmemeye çalışmalısın. Allah kabul etsin Hilalcim.
aminnn canım gopasin allah razı olsunAfiyet olsun canımRabbim oruçlarını kabul etsin. ...Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?