Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet canım,blendrdan geçirince çok sevmediğim için rendeleyerek koydum çok güzel oldu sağolsun kaptan oynakbasi34 söylemişti ,patates koymaya da gerek kalmadı tavsiye ederim
bir dahakine bende deneyelim afiyet olsun canim

valla bakalım o gün gelsin de inşallah :) Ben makarna severim ya hiç hayatımdan cikaramicagim için masumlastiriyom

valla canım çarşamba oruç değildim biliyorsun 3 ogün yedim sorun yoktu metabolizmamda olmaz inşallah

Tam ben diycektim menülerine yorum yapsında sen bide acısının tadına bak diye

Akşam 6 olmadan yedim ve sandığın kadar doymadım şekerim gece de bir buçukta yatınca bünye dayanmıyo o yüzden yedim

Iftira 10 dakika var vakit geçmiyor eşim sağolsun mutfak onda ben oturuyom
Allah kabul etsin canım

Bak bu güzel fikir işte ♡♡♡♡ Ne kadar dikkat etsekte geç saatlere kadar oturulacak oda ödeme sebep olabilir Ben inşallah pazartesi bir aksilik olmazsa eşimin maaşı yatsın alışverişe çıkınca hurma ve gün kurusu zaten alacaktım 3 gün hurma yoğurt banada uyar ♡ ama sabah güzel bir kahvaltiyla güne baslamak lazım ki gün için enerji olsun

Iftira 10 dakika var vakit geçmiyor eşim sağolsun mutfak onda ben oturuyom

Rabbim kabul etsin canım ♡ ne güzel eşinde sana sofra hazirlayarak sevap kazanıyor ne güzel eşim hep der orucluya hizmet etmek de sevaptir diye hatta Ramazanda hep o hazırlar sofrayi ♡

sağol canim

:) ay valla sağolsun başım çok agriyodu hiç tabak koyacak güç yoktu

Hayırlı akşamlar menüm
Sabah güne 1,5 bardak kadar limonlu maydanoz lu su acı biberli iki kaşık yoğurt acılı yağsız tuzsuz iki yunurtayla menemen bi dilim ekmek 5 yeşil zeytin 1 kk peynir bi ceviz arada çeyreğin yarısından az fazla simit
Akşam kendime yaptığım tuzsuz yağsız bakliyat çorbası 1,5 kase 6 yada fırında pişirilmiş yağsız tuzsuz 7 tane kadar istavrit ve mantar biber kırmızı lahana salatası eşliğinde
En son yeşil çay keyfi çeyrek bardak beyaz leblebi 4 yada 5 kadar üzümle iki tane de fıstık muz yicektim bi lokma aldım bugün çok yedim galiba bu nasıl bir yemek aşkı tuzunu yağını kesiyorum gene vazgeçmiyo bu arada su 7 bardağa tamamlıcam inş spor bi saate yakın fitnes

Afiyet olsun canım sabah da güzel aksama gayet sağlıklı
Ohhh spor da yapılacak daha ne olsun ♡

Hurma yoğurda ben de varım yanlız gözüm almadı Sizlerle başarabilirim inş spora genede sabah gidiyorum bende kahvaltıdan vazgeçemiyorum ama öğleden sonraki öğünümü yaparım inş

Zaten sabah düzgün kahvaltı etmezsek daha aksam olmadan fenalık gelir 3 gün çabuk geçer ve kesinlikle hepimiz çok faydasını görürüz bence ♡

Bugünkü menüm
Sabah(10.00) İki yumurta, iki ceviz, yarım muz üzeri ballı, çeyrek demet maydanoz, çeyrek demet dereotu bol limonlu, peynir, zeytin, çay
11.30 Sade Türk kahvesi (bir kare bitter)
13.00 Arkadaş telefonuyla bir kahve tekrar
14.00 Hasta ziyareti bir sütlü kahve daha
16.00 Bir greyfurt
18.00 Brokoli zeytinyağı ve limon soslu
Bitki çayı faslim başladı an itibariyle yanında beş çığ fındık, üç üzüm
Su iki litre ..yatana kadar Allah ne verdiyse, spor emin değilim Leslie var aklımda,...

Menü bence hafif hatta sende benim gibi kahveye vermişsin kendini

Şok diyetleri bıraktım canlarım. Sadece gün boyu çorbalara ve proteinlere sıcak bakiyorum.

Bakalım olmadı kendimiz de bir Liste yapabiliriz hani kötü hissederek gerçi hurma yoğurt inanılmaz tok tutuyor

afiyet olsun canım beyaz leblebi kesiyor mu açlığı

Hurma yoğurda ben de varım yanlız gözüm almadı Sizlerle başarabilirim inş spora genede sabah gidiyorum bende kahvaltıdan vazgeçemiyorum ama öğleden sonraki öğünümü yaparım inş
valla ben adet olunca başlayacağım ama şöyle yapacağım sabah güzel kahvaltı öğle ve akşam hurmanyogurt böylelikle sabah ki yumurta dan aldığım protein güçsüz kalma mi engelleyecek

aynen canım 3 gün 7 gun dayanabilsek keşke

Brokoli yemeyeli uzun zaman oldu yarın alayım afiyet olsun canim

Evet menume gelelim

Akşam 17.50
1 kepçe çorba
1 kepçe mantar sote
2 kepçe pazı kavurmasi
salata

5 adet hurma 2 ceviz
1 bardak sade granul kahve
4 5 adet kestane haslama
3 lt su
Üç adet kestane bir ara öğün olarak tavsiye ediliyor.19.00 dan sonra tüketmemeye çalışmalısın. Allah kabul etsin Hilalcim.

Bence daha yeme muzu abla, ben beyaz leblebiyi sarıdan daha çok severim ama malesef beyaz çok fena şişkinlik yapıyo bende. Afiyet olsun

O brokoliye bide sarımsak ekleseydin muhteşem olcaktı abla

Evet menume gelelim

Akşam 17.50
1 kepçe çorba
1 kepçe mantar sote
2 kepçe pazı kavurmasi
salata

5 adet hurma 2 ceviz
1 bardak sade granul kahve
4 5 adet kestane haslama
3 lt su

Afiyet olsun canım Rabbim oruçlarını kabul etsin. ...Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…