Kız abla menün araya girince ben kendime geldim hayaller hayatlar gibi olduHayırlı akşamlar benim de biri ing diş hekşmliği 3 te diğeri tıp 1. Sınıf hepinizin Rabbim yardımcısı olsun menüm
Sabah 1,5 haşlanmış yumurta acı biber domates bi ceviz 6 fıstık 1 kase çorba yarım dilim ekmek
Akşam yarım kase sebze çorbası bi parça haşlanmış tavuk göğsü bi porsiyon haşlanmış karnıbahar bi kaşık pırasa yemeği
Çay yanında biraz leblebi üzüm iki ceviz su 6 bardak spor 1 saat fitnes
Heee o zaman ben de varım diyorumAaaa yok canım inek minek istemiyorum güzel bi çiftlik evi olsun ama öyle doğal yaşam kadar değilher anlattığım kısım da son teknoloji olacak şekerim sen kafanda ziyagillerin çiftlik gibi bişey hayal et, herşey sistemli ve modern şekle uyarlanmış, bende modernden yanayım şekerim nolcek bizim bu halimiz
Haha işte o yüzden hastane yakın istiyorumBide assla şehirden çok uzak olmayacak panikatağım tutar alimallahama apartmanlarla dipdibe de olmayacak,kocaman bahçe duvarları olacak etraftada bizimki gibi villacıklar
Heee o zaman ben de varım diyorum
Ama işte benim kocaya kalırsam evi güzel yapar da! sonra sabahın köründe süt pişirip yoğurt mayalayıp tereyağ yaparken bulurum kendimi Allah muhafaza
Çok mantıklı canım bunu villacığımın etrafında olması gereken kurum ve kuruluşlar listesine eklemeliyimHaha işte o yüzden hastane yakın istiyorumatağım gelir falan Allah korusun
Bak işte bu kısım beni de endişelendiriyo,eşim demişti ki görev gibi değil stres atmak için toprakla tavukla uğraşırız şimdi şüpheye düştüm bunlar köprüyü geçene kadar mı bizi heveslendiriyolar yalnız yazdığım mesajı okudum da ben bile yarın hemen villaya geçtiğimize inandım halbuki bir evimiz bile yok
Çok mantıklı canım bunu villacığımın etrafında olması gereken kurum ve kuruluşlar listesine eklemeliyim
biraz öyle oluyorAllah yardımcın olsun zor di mi kardeşim geçen yıl bitirdi son yılı stajyer hekimdi sakin kızdan eser yoktudarısı da sana inş
:))))Gördüm makarna hem de 6kaşıkkkk abooo kız kafayı göm bir yere meryemcik gelince bittin sen
Kışkırmayacağım bu akşam.Haaaaa bu arada yazcaktım unuttum senin bu tava dediğin koca tepsiyi pasta gibi kesiyolar havuç dilimi tatlı gibi yani,o şekilde birbuçuk dilim mi yoksaaaaa?Elhan
İşte o süt kokusu yüzünden daha doğrusu inek kokan süt yüzünden asla paket süt dışında içemezdim taa ki burda kokmayan sütü keşfedene kadarsonundaoldu Lilimam hayaller süper valla
Hayvanları cok severimkedi köpek tavuk ördek inek dana vs
Ama memlekete gittiğimde Bı kere heves ettim sagıyım dedim yok canını acıtırım diye sıkamıyorum hayvanın memesiniteyzem gösterdi sagdım biraz ama ben acemıydım bana zor geldi
Elimdeki süt kokusu mahvetti beni süt sevmem ıcemem
Memlekte gittiğimde bakkaldan yumurta aldırırım köy yumurtası yiyememtavukların solucan yedıgını gordugum an bitti bende daha yemem dedim biliyorum cok cınsım
Sanırım ben yaşlandım hala anlamıyorum ne yani sen şimdi yarın patatesli omlet mi yap diyosun yap demekle kalmayıp ye diyosun ?Kışkırmayacağım bu akşam.Pazartesi Allah gostermesin diyeceğim de gosterecek. Önümüzde zor bir cuma var diyim yani. Asıl skandalı sen o zaman gör...
Yâşlandigim meselesine gelince hatanı telafi et derken eşinden ayrı kahvaltı yapmani kastetmiştim ama anlaşılmadı.O hatadan dön ....patatesli omlet yemeye dön dedim.iğnelerim anlaşılan hedefe ulaşmamış.
Doğal hayata bayılırım. Köye gidince çekerim şalvarı ...geçen yaz incir topladım bağda üzüm kestim bizim değildi akrabanındi ama içim gitti.Ben modern hayatı severim eşim doğal olanı. Onun da sizin gibi hayalleri var ama bana hitap etmiyor. Otobüs dolmuş olmalı evin önünden avm çarşı hastane yakın olmalı. Evim düz ayak olmalı. Kız benim hayale bakasıl içi geçen benim. Tam toplantı toplantı gezen hatun tipi hayalim eşim çiftliği kurdu nöbetten çıkıp gidiyor inekler danalar köpekler sırada tavuk hindi varmış. Bir de yeşillik ekicekmiş. Hiç mi ilgimi çekmek cık yani
Çok iyi canım düzeliyo inşallahKızlar iyi akşamlar beni etiketleyen arkadaşlar sizleri ayrı etiketleyemedim kusura bakmayınyoğunluğum sebebiyle yazamıyorum bugünlerde. Sıkı bir rejim yapamıyorum ama ıvır zıvır yemeyi bıraktım nihayet.
Bugünkü menümü yazayım.
Kahvaltı 9da kaşarlı sucuklu omlet, çay
Ara kahve ve 3 hurma
Akşam yemeği 4de bir porsiyon bulgur pilavı ve yeşil fasülye yemeği.
Ablama bak beee maşallahDoğal hayata bayılırım. Köye gidince çekerim şalvarı ...geçen yaz incir topladım bağda üzüm kestim bizim değildi akrabanındi ama içim gitti.
Eki Görüntüle 2220392
Eki Görüntüle 2220393
Patatesli omletten bahsederken o kadar özlemle bahsetmiştin ki....çok şükür kurtuldum diyeceğine ...ne diyim ye kurtul...Sanırım ben yaşlandım hala anlamıyorum ne yani sen şimdi yarın patatesli omlet mi yap diyosun yap demekle kalmayıp ye diyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?