Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

11.101 adım atmışım bu arada
Valla canım koşuşturmaktan fırsat olmadı, bütün gün oğlanın okuldan istenen bir malzemeyi aramakla geçti ve ancak en son baktığım yerde buldum eve geldim ben pert :) )

neyseki ekmek hiç aramam. Eşimle tanışmadan evime girmezdi. Şimdi ise kahvaltıda yiyorum, gün içinde aklıma bile gelmez. Tatlı iştahım var benim. Nerdeyse her türlü tatlıyı severim

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Anam bana çökerten yemek yaramıyor hem uzun süre aç kaldım hemde sarımsaklı yoğurt üstüne eklenince resmen insülin direnci yüzünden sanırım kafamı kaldıramazhale geldim dün akşam

Eşim ne yaptıysa kendime gelemedim hatta o beni konusturup uyutmamaya çalışırken ben inanın gözlerimi açık tutamadım

Tabiki saglikli beslenmeye devam da ara öğün yapmam şart benim yoksa öyle çok erken yemek bana iyi gelmeyecek anlaşıldı; )
Sıcak suyumla güne başladım birazdan kahvaltimi da yaparım inşallah

İç açımdan bayıldım bayıldım neredeyse bu bünyeye okadar erken yemek yaramıyor

Geçmiş olsun canım Maalesef akrabayla çok zor iş yapmak Hee tabi akrabaya göre değişiyor o durum ama genelde öyle

Benim eşimin de baba mesleği marangozluk hatta bir çok akrabaya mutlaka bir şeyler yapmıştır hatta hep montajı birlikte yaptık usta çırak hesabi ( Tabi kabul etmese de ben ustayim ) Çok şükür birinden bir gün kötü bir söz duymadık aksine hepsi de der maşallah taş gibi diye
Hatta benim salonun eski vitrinlerini de eşim yaptı birini annem 15 sene oldu hala kullanıyor birini de eşimin halasina vermiştik oda 5 sene kullandı sonra ihtiyaç sahibi birine verdi kendine daha ufak ünite alınca

Rahmetli KP Seneler önce mutfagimi değiştirmek istediğimde hemen tutturdu şahane bir şey yapacağım tam istediğin gibi olacak falan ben oturdum kendim yaptım cizimini aynı böyle istiyorum diye ve sadece malzeme parası alacağım diyen KP benden 1 800 Lira para aldı 15 sene önce
Aynı sene benim alt komşulara biri Teka'ya bir mutfak yaptırdı 900 tl ki onunkinde benim istediğim tüm ray sistemleri var

Hadi iki misline yaptı bari istediğim gibi olsaydı adam benim cizimi hiç dikkate almadan kafasına göre yapmış resmen aglayacaktim sinirden
Eşim babasına tek kelime edemedi tabi hatta bana devamli aşkım birkac sene kullan sonra ben yenisini yapacağım kendi ellerimle dedi ( eşim başka yerde çalışıyordu diye onlara güvenip bakmadı bile )
Hala duruyor aynı dolaplar ama eşime he desem anında değiştirmek için kolları sivar

Son düzenleme:

ya banu alt bazalari yapmadı üstler eksik çatı katı benim evim özel ölçü oldu heryer ama bıktım artık eski evimde de o yapmıştı yine eksikti 2800 ödedik boz sadece kapaklara oda malzeme parası aldı sözde ya alsın işçilik de alsın ama resmen başka bir malzeme bu benim istediğim görüntüde ama mal fark li valla bir marangoz getirtim onaylaticam sonra ona sorucam artık

Canım ilkinde eksik yaptıysa keşke ikinciye ona yaptirmasaydiniz ama işte olmuş ile ölmüşe çare yok
Kesinlikle hata varsa telafi etmek zorunda baktın kiviriyor o zaman ben belki para kaybetmiş olabilirim ama en azından kül hakkı yemedim de kibarca hakkını helal etmediğini iletmis olursun oda artık ondan sonra ister telafi etsin ister etmesin

Günaydın gençlik. çok mutluum 4 ay sonra falan simit yedim yarım tane. ne özlemişimmmmmmmmm

evet cnm sodayla ilgili açıklama çok. aslında merale yazarken aklıma hep şey geliyor. kız zaten diyette demek ki en büyük keyfi kahve soda kuruymeişle yapıyor. çünkü bende nescafe dutkurusuyla yapardım. demesen mid iyorum sonra tutamıyorum kendimi

haha duaya bak çok şişmeyim de insani boyutta olayım amin

ya gerekirse çirkefleş cnm. yazık günah. kolay mı kazanılıyor par. hem de birkaç ayda kötü olunur mu dolap??
ben kıytırık lojmandaydım 5 yıl kaldım dolapların sadece kapakları menteşelerinden ayrıktı biraz ki ben 5 yıl oturdum benden öncede oturulmuştu. kesinlikle peşine düş.

ay cnm benim de sadece ekmekle aram yok onun haricinde her şeyle iyiyim yani nohut dürümünün bile içini yerim tek demek ki sana kilo aldıran baş ürün ekmekmiş.
bana da şeker.

bence bugün sık dişini cnm. artı k şu 80lerden iyice uzaklaş. çünkü ben bir rakamdan iyice uzaklaşmazsam kalıcı olmayabilir diye düşünüyorum.

valla kaptancım baya hafifti menü acıkman çok normal. bir de erken kapatmışsın helal olsun.
bu cuma senden çok umutuyum

bir gelsin konuşacağım ama eşim işte konuştum diye bile kızdı bırak ya ne hali varsa görsün boşver diyor niye bosvereyim enayimiyim ben

yok yok çok sismessin :)
eşim ya işte o çok kızdı o adama bu yüzden bırak lanet gelsin diyor ama ben her dolabı sildiğimde sinirden geberiyorum

Hayırlı sabahlar hepinize bugün tabletime kalori sayac i indirince hatami tam anladım sabah kahvaltısı rahat 500 kaloriyi geçti bugün menüleri yedikce yazıcam kendimi kontrol altına almak için
Sabah tarhana çorba bi kk peynir 5 zeytin 1,5 dilim kepek ekmek halk ekmeğin var ya ondan iki haşlanmış yumurta ve çay

haırlı sabahlar cnm.. ben 350 kalori tutuyorum en fazla cnm.

Kaptanim insülin direnciyle uzun süre nasıl aç kalıcAksın
Harika gidiyorsun glisemik indeksi düşük gıdalarla çok güzel vericeksin inş
Hilalcigim zaten akrabayla alışveriş zor inş güzellikle haallolur sabırlı ol tatlım meryemcigim haklisin sapla samanla olmucak artık günlük kalori miktarını da bildiricem inş Serenalar mavim li sonunda oldu lillimam hilal therminal bonus yena Kitty hepinize selam olsun

Canım kesinlikle eşine bakma o kötü olmak istemiyor ama para kolay kazanılmıyor adam af edersin köpek gibi çalışsın al ben yemedim sen ye yok öyle bir dünya
Benim eşimde bazen haklıyken aman boşver der ama hiç kusura bakmasınlar onlar sessiz kalsa da ortada bir haksızlık varsa asla susmam anarşiklik ruhuma işlemiş

banuuuuu dün gece sabaha kadar bağırsaklarım kolbastı tepti resmen çay da ki acı çehre tohumundan sebep

Abooooowwww desene tam benlik
Ayıptır söylemesi ben ne zaman lavaboya gitsem belli bir süreden sonra evdekiler kızzzzzzzzzzzz yaşıyormusun diye sesleniyorlar
Cidden beni çok zorluyor bu bağırsakların tembelliği yüzüme kan oturduğunu bilirim
Bakalım bizim buralardaki eczanelerde var mı olmadı internetten sipariş veririm

Günaydın kardeş takım

Cuma öncesi herkesin çok dikkat ettiği kaçamaksız bir gün olsun

Sağ olasın Kardeşceğizim
İnşallah hepimiz için bol sıvılı az kalorili bir gün olur ve tartılar yüzümüze güler ….Aminnnn

Baya iyi cnm. Ama şu sofayı dene sen içmemeyi. Bugün bir yerde daha gördüm suni maden suyu oldukları için tuzu fazla oluyormuş falan
Ben soda diyip duruyorum ama maden suyu içtiğim,ikisi aynı şey mi canım

Tabiki söyle hatta peşini bırakma,bi kaç yıla tüm soyulup dökülecek daha mı iyi olacak canım ,hem malına hem canına yazık

Ara öğün yap ama akşam değil ,akşam yemeğini biraz geçe çekersen daha iyi hissedeceksin canım,bende çok zorlanıyorum çok erken kapatınca

Afiyet olsun canım
Yok yok söyle lütfen yanlışsa keserim bi süre

Abla kepek ekmeği yerine tam buğday yada çavdar da tercih edebilirsin,kepek ekmeğiyle de ilgili olumsuz yazılar okumuştum

Selam ablacım

Günaydın kardeş takım

Cuma öncesi herkesin çok dikkat ettiği kaçamaksız bir gün olsun
Merhaba kardeş kaptanım,amin inşallah

Merhaba kızlar

Kızımın yemegını yaptım kendime de köfte salata yaptım yarım saat sonra öglen yemegını yıyecegım

sonundaoldu canım evet bende öyle düşünüyorum 80kiloda hıc bu kadar kalmamıstım 77 ve 74 kilit kiloda kaldıgımdır pes etmek yok basaracagım sizler sayesinde

Benimde 72 idi şükür geçtim ve bidaha takılma korkusuyla spora da yoğunluk verdim , sonundaoldu çok haklı mümkün olduğunca o kilit kilolardan uzağa gitmeliyiz canım ,köfte salata da güzel seçim afiyet olsun

Thinkerwoman canım vaktin varsa bence daha sık uğra buralara, senin menülerin hakkında aklımda kalan çok şey olmuyo malesef yani günde bi kez falan geldiğin için yeme tarzın hakkında çok yorum sahibi olamıyoruz ama çok az yediğini hatırlıyorum ve kilon da çok çok gitmiyo sanırım yanılıyo da olabilirim, biyerlerde hata varsa birlikte çözebiliriz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…