- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
Valla canım koşuşturmaktan fırsat olmadı, bütün gün oğlanın okuldan istenen bir malzemeyi aramakla geçti ve ancak en son baktığım yerde buldum eve geldim ben pert :) )Kız abla şaka biyana sen bugün nasıl ayakta durabiliyosun bu menüyle çok az değil hiçbişey yememişsin aç değilmisin
Bak bugün çok iyi ablacım afiyet olsun
Patates salatası dışında güzel canım afiyet olsunmalesef bende açım,en iyisi su içelim
Tebrikler peynir için canım bende küçüğüme hep lor ve labne yapıyodum son zamanda bıraktımbukadar aç kalmamalısın bence,vücudu böyle alıştırırsan çok çabuk kilo alırsın
Paylaştım ya menümü kuzum kaçırmışsın.Sessizlik güzel de ...bu kadar da demedik canım. Az bı gel buralara ne edersin ne yer içersin hele bı anlat...Gurbet kuşu...
Ebicim sapla mapla atlatacak gibi değiliz canimmmmHele ben ekmek arası hastasıyım her şeyi dürüm Yapa yapa tombik dürüm olduydum. Patlıcan dolmasını tost yapıp yiyen insanım bol tereyağlı salçalı hem de... unut unut hiç hatırlama ...vicdan yaptıkça moral bozuyoruz.
Abboo anarşikler basmış grububen çok heyecanlı ve panik atağım. Biriyle tartışırken hatta konuşurken bile ağlarım ama zayıflıktan değil heyecandan
Keşke azıcık çaçeron olabilseydim
zukkum ben yerim pampa gelmişken meeeeezunnn oldum ya gııı
HakkatLilimam nerdesin cnm
oynakbasi34 cnm bu menüyle acıkmadıysan helal olsun daha nasıl gol olmasın çık tebrikler.
ay kızlar çok sinirliyim yaaa eve taşınırken herşeyi bizzat tek tek arastirarak yaptırdım mutfak dolaplarimi da akrilik yaptırdım eşimin kuzenine ya çok pişmanım resmen kandirilmisiz sadece kapaklarına dünya para verdik normalde akrilik de çizilme vs olmaz bizzat cizmedikce ama dolaplar sanki tellenmis gibi çizik dolu çıldırmamak elde değil ya eşim cok kızgın söylemek istemiyor boşver diye ben o kadar para vermisim ama yaa
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Anam bana çökerten yemek yaramıyorhem uzun süre aç kaldım hemde sarımsaklı yoğurt üstüne eklenince resmen insülin direnci yüzünden sanırım kafamı kaldıramazhale geldim dün akşam
Eşim ne yaptıysa kendime gelemedim hatta o beni konusturup uyutmamaya çalışırken ben inanın gözlerimi açık tutamadım
Tabiki saglikli beslenmeye devam da ara öğün yapmam şart benim yoksa öyle çok erken yemek bana iyi gelmeyecek anlaşıldı; )
Sıcak suyumla güne başladım birazdan kahvaltimi da yaparım inşallah
İç açımdan bayıldım bayıldım neredeysebu bünyeye okadar erken yemek yaramıyor
Geçmiş olsun canımMaalesef akrabayla çok zor iş yapmak Hee tabi akrabaya göre değişiyor o durum ama genelde öyle
Benim eşimin de baba mesleği marangozluk hatta bir çok akrabaya mutlaka bir şeyler yapmıştır hatta hep montajı birlikte yaptık usta çırak hesabi ( Tabi kabul etmese de ben ustayim) Çok şükür birinden bir gün kötü bir söz duymadık aksine hepsi de der maşallah taş gibi diye
Hatta benim salonun eski vitrinlerini de eşim yaptı birini annem 15 sene oldu hala kullanıyor birini de eşimin halasina vermiştik oda 5 sene kullandı sonra ihtiyaç sahibi birine verdi kendine daha ufak ünite alınca
Rahmetli KP Seneler önce mutfagimi değiştirmek istediğimde hemen tutturdu şahane bir şey yapacağım tam istediğin gibi olacak falanben oturdum kendim yaptım cizimini aynı böyle istiyorum diye ve sadece malzeme parası alacağım diyen KP benden 1 800 Lira para aldı 15 sene önce
Aynı sene benim alt komşulara biri Teka'ya bir mutfak yaptırdı 900 tlki onunkinde benim istediğim tüm ray sistemleri var
Hadi iki misline yaptı bari istediğim gibi olsaydıadam benim cizimi hiç dikkate almadan kafasına göre yapmış resmen aglayacaktim sinirden
Eşim babasına tek kelime edemedi tabi hatta bana devamli aşkım birkac sene kullan sonra ben yenisini yapacağım kendi ellerimle dedi ( eşim başka yerde çalışıyordu diye onlara güvenip bakmadı bile )
Hala duruyor aynı dolaplar ama eşime he desem anında değiştirmek için kolları sivar
ya banu alt bazalari yapmadı üstler eksik çatı katı benim evim özel ölçü oldu heryer ama bıktım artık eski evimde de o yapmıştı yine eksikti 2800 ödedik boz sadece kapaklara oda malzeme parası aldı sözde ya alsın işçilik de alsın ama resmen başka bir malzeme bu benim istediğim görüntüde ama mal fark li valla bir marangoz getirtim onaylaticam sonra ona sorucam artık
Kuzum benim kıyamıyorum sana kuzusun işte .yediklerime gelince cumadan beri+600 gram artı var. Eksiye düşmekten vazgeçtim en azından sabitlemem gerekli. Yarın da bir çaresine bakacam.Arkadasim yarın ıspanak salatası yapicam bir şey getirme dedi yoğurda devam yani. Saf protein de çözüm olmuyor bana....çok zor durumdayım regl de kapıda ...onunda stresi var g.......sler taş gibi oldu ama tık yok hala ...yağ yakamiyorum stres kaynaklı hepsi üst üste geldi...dua et nolur gitsin bu fazlalık...
Afiyet olsun. Kusursuz bir hasta menüsü. Küçük kuzuya da içir bol bol...su süper olmuş.
Cevap alamasak da biz yazmaya devam edelim.emin ol enerjin herkese iyi geliyor. İyi ki gelmişsin buraya. sen bizim minik kuşumuzsun cıvıltıni duymayinca bir garip oluyor etraf...
Nihalcim her şey süper. Dört hurmani önce üçe sonra ikiye düşürelim mi aşama aşama...bu soğukta 1.5 saat yürüyüş de büyük başarı. Akşam saatlerinde bir saat yürüdüm ben de unutmuşum menüye yazmayi.
Soda veya maden suyunda hemfikirim canım. Ödem yapıyor hem de böbrekler süzmekte zorlaniyormuş. Eşime de doktor fazla tüketme demişti taş kırma ameliyatı oldu o da...
benim ki de babannesine kaçtı gelsin direk yatağa atacağım onu gündüz uyumadı benimkide
amaaannn sen yeter ki şiş biz sana destek oluruz allah nasip etsin bir an evvel inşallah :))
canım ben malum sıfır şekerli bir 3 hafta geçiriyorum hurmayi da yemezsem heleki adet olmuşum duramam kiii çikolataya gire daha masum yaaaaa
ay kızlar çok sinirliyim yaaa eve taşınırken herşeyi bizzat tek tek arastirarak yaptırdım mutfak dolaplarimi da akrilik yaptırdım eşimin kuzenine ya çok pişmanım resmen kandirilmisiz sadece kapaklarına dünya para verdik normalde akrilik de çizilme vs olmaz bizzat cizmedikce ama dolaplar sanki tellenmis gibi çizik dolu çıldırmamak elde değil ya eşim cok kızgın söylemek istemiyor boşver diye ben o kadar para vermisim ama yaa
Ebicim sapla mapla atlatacak gibi değiliz canimmmmHele ben ekmek arası hastasıyım her şeyi dürüm Yapa yapa tombik dürüm olduydum. Patlıcan dolmasını tost yapıp yiyen insanım bol tereyağlı salçalı hem de... unut unut hiç hatırlama ...vicdan yaptıkça moral bozuyoruz.
Yarın öglen protein salata agırlıklı beslenırım aksam yogurt yesıl cay fln
Eminim ablam cuma artı görmezsin sen en azından sabit olur yarın sabahtan verelim coskuyu motivasyonu tuzuda sıfır kullansın herkes zeytin cısss olsun su tutmasın vucut
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Anam bana çökerten yemek yaramıyorhem uzun süre aç kaldım hemde sarımsaklı yoğurt üstüne eklenince resmen insülin direnci yüzünden sanırım kafamı kaldıramazhale geldim dün akşam
Eşim ne yaptıysa kendime gelemedim hatta o beni konusturup uyutmamaya çalışırken ben inanın gözlerimi açık tutamadım
Tabiki saglikli beslenmeye devam da ara öğün yapmam şart benim yoksa öyle çok erken yemek bana iyi gelmeyecek anlaşıldı; )
Geçmiş olsun canımMaalesef akrabayla çok zor iş yapmak Hee tabi akrabaya göre değişiyor o durum ama genelde öyle
Benim eşimin de baba mesleği marangozluk hatta bir çok akrabaya mutlaka bir şeyler yapmıştır hatta hep montajı birlikte yaptık usta çırak hesabi ( Tabi kabul etmese de ben ustayim) Çok şükür birinden bir gün kötü bir söz duymadık aksine hepsi de der maşallah taş gibi diye
Hatta benim salonun eski vitrinlerini de eşim yaptı birini annem 15 sene oldu hala kullanıyor birini de eşimin halasina vermiştik oda 5 sene kullandı sonra ihtiyaç sahibi birine verdi kendine daha ufak ünite alınca
Rahmetli KP Seneler önce mutfagimi değiştirmek istediğimde hemen tutturdu şahane bir şey yapacağım tam istediğin gibi olacak falanben oturdum kendim yaptım cizimini aynı böyle istiyorum diye ve sadece malzeme parası alacağım diyen KP benden 1 800 Lira para aldı 15 sene önce
Aynı sene benim alt komşulara biri Teka'ya bir mutfak yaptırdı 900 tlki onunkinde benim istediğim tüm ray sistemleri var
Hadi iki misline yaptı bari istediğim gibi olsaydıadam benim cizimi hiç dikkate almadan kafasına göre yapmış resmen aglayacaktim sinirden
Eşim babasına tek kelime edemedi tabi hatta bana devamli aşkım birkac sene kullan sonra ben yenisini yapacağım kendi ellerimle dedi ( eşim başka yerde çalışıyordu diye onlara güvenip bakmadı bile )
Hala duruyor aynı dolaplar ama eşime he desem anında değiştirmek için kolları sivar
Canım ilkinde eksik yaptıysa keşke ikinciye ona yaptirmasaydiniz ama işte olmuş ile ölmüşe çare yok
Kesinlikle hata varsa telafi etmek zorundabaktın kiviriyor o zaman ben belki para kaybetmiş olabilirim ama en azından kül hakkı yemedim de kibarca hakkını helal etmediğini iletmis olursun oda artık ondan sonra ister telafi etsin ister etmesin
yok yok çok sismessin :)Günaydın gençlik. çok mutluum 4 ay sonra falan simit yedim yarım tane. ne özlemişimmmmmmmmm
evet cnm sodayla ilgili açıklama çok. aslında merale yazarken aklıma hep şey geliyor. kız zaten diyette demek ki en büyük keyfi kahve soda kuruymeişle yapıyor. çünkü bende nescafe dutkurusuyla yapardım. demesen mid iyorum sonra tutamıyorum kendimi
haha duaya bakçok şişmeyim de insani boyutta olayım amin
ya gerekirse çirkefleş cnm. yazık günah. kolay mı kazanılıyor par. hem de birkaç ayda kötü olunur mu dolap??
ben kıytırık lojmandaydım 5 yıl kaldım dolapların sadece kapakları menteşelerinden ayrıktı biraz ki ben 5 yıl oturdum benden öncede oturulmuştu. kesinlikle peşine düş.
ay cnm benim de sadece ekmekle aram yokonun haricinde her şeyle iyiyim yani nohut dürümünün bile içini yerim tek demek ki sana kilo aldıran baş ürün ekmekmiş.
bana da şeker.
bence bugün sık dişini cnm. artı k şu 80lerden iyice uzaklaş. çünkü ben bir rakamdan iyice uzaklaşmazsam kalıcı olmayabilir diye düşünüyorum.
valla kaptancım baya hafifti menü acıkman çok normal. bir de erken kapatmışsın helal olsun.
bu cuma senden çok umutuyum
Hayırlı sabahlar hepinize bugün tabletime kalori sayac i indirince hatami tam anladım sabah kahvaltısı rahat 500 kaloriyi geçti bugün menüleri yedikce yazıcam kendimi kontrol altına almak için
Sabah tarhana çorba bi kk peynir 5 zeytin 1,5 dilim kepek ekmek halk ekmeğin var ya ondan iki haşlanmış yumurta ve çay
Günaydın kardeş takım
Cuma öncesi herkesin çok dikkat ettiği kaçamaksız bir gün olsun
bir gelsin konuşacağım ama eşim işte konuştum diye bile kızdı bırak ya ne hali varsa görsün boşver diyor niye bosvereyim enayimiyim ben
yok yok çok sismessin :)
eşim ya işte o çok kızdı o adama bu yüzden bırak lanet gelsin diyor ama ben her dolabı sildiğimde sinirden geberiyorum
banuuuuu dün gece sabaha kadar bağırsaklarım kolbastı tepti resmençay da ki acı çehre tohumundan sebep
Günaydın kardeş takım
Ben soda diyip duruyorum ama maden suyu içtiğim,ikisi aynı şey mi canımBaya iyi cnm. Ama şu sofayı dene sen içmemeyi. Bugün bir yerde daha gördüm suni maden suyu oldukları için tuzu fazla oluyormuş falan
Tabiki söyle hatta peşini bırakma,bi kaç yıla tüm soyulup dökülecek daha mı iyi olacak canım ,hem malına hem canına yazıkay kızlar çok sinirliyim yaaa eve taşınırken herşeyi bizzat tek tek arastirarak yaptırdım mutfak dolaplarimi da akrilik yaptırdım eşimin kuzenine ya çok pişmanım resmen kandirilmisiz sadece kapaklarına dünya para verdik normalde akrilik de çizilme vs olmaz bizzat cizmedikce ama dolaplar sanki tellenmis gibi çizik dolu çıldırmamak elde değil ya eşim cok kızgın söylemek istemiyor boşver diye ben o kadar para vermisim ama yaa
Ara öğün yap ama akşam değil ,akşam yemeğini biraz geçe çekersen daha iyi hissedeceksin canım,bende çok zorlanıyorum çok erken kapatıncaSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Afiyet olsun canımGünaydın gençlik. çok mutluum 4 ay sonra falan simit yedim yarım tane. ne özlemişimmmmmmmmm
evet cnm sodayla ilgili açıklama çok. aslında merale yazarken aklıma hep şey geliyor. kız zaten diyette demek ki en büyük keyfi kahve soda kuruymeişle yapıyor. çünkü bende nescafe dutkurusuyla yapardım. demesen mid iyorum sonra tutamıyorum kendimi
haha duaya bakçok şişmeyim de insani boyutta olayım amin
ya gerekirse çirkefleş cnm. yazık günah. kolay mı kazanılıyor par. hem de birkaç ayda kötü olunur mu dolap??
ben kıytırık lojmandaydım 5 yıl kaldım dolapların sadece kapakları menteşelerinden ayrıktı biraz ki ben 5 yıl oturdum benden öncede oturulmuştu. kesinlikle peşine düş.
ay cnm benim de sadece ekmekle aram yokonun haricinde her şeyle iyiyim yani nohut dürümünün bile içini yerim tek demek ki sana kilo aldıran baş ürün ekmekmiş.
bana da şeker.
bence bugün sık dişini cnm. artı k şu 80lerden iyice uzaklaş. çünkü ben bir rakamdan iyice uzaklaşmazsam kalıcı olmayabilir diye düşünüyorum.
valla kaptancım baya hafifti menü acıkman çok normal. bir de erken kapatmışsın helal olsun.
bu cuma senden çok umutuyum
Abla kepek ekmeği yerine tam buğday yada çavdar da tercih edebilirsin,kepek ekmeğiyle de ilgili olumsuz yazılar okumuştumHayırlı sabahlar hepinize bugün tabletime kalori sayac i indirince hatami tam anladım sabah kahvaltısı rahat 500 kaloriyi geçti bugün menüleri yedikce yazıcam kendimi kontrol altına almak için
Sabah tarhana çorba bi kk peynir 5 zeytin 1,5 dilim kepek ekmek halk ekmeğin var ya ondan iki haşlanmış yumurta ve çay
Selam ablacımKaptanim insülin direnciyle uzun süre nasıl aç kalıcAksın
Harika gidiyorsun glisemik indeksi düşük gıdalarla çok güzel vericeksin inş
Hilalcigim zaten akrabayla alışveriş zor inş güzellikle haallolur sabırlı ol tatlım meryemcigim haklisin sapla samanla olmucak artık günlük kalori miktarını da bildiricem inş Serenalar mavim li sonunda oldu lillimam hilal therminal bonus yena Kitty hepinize selam olsun
Merhaba kardeş kaptanım,amin inşallahGünaydın kardeş takım
Benimde 72 idi şükür geçtim ve bidaha takılma korkusuyla spora da yoğunluk verdim ,Merhaba kızlar
Kızımın yemegını yaptım kendime de köfte salata yaptım yarım saat sonra öglen yemegını yıyecegım
sonundaoldu canım evet bende öyle düşünüyorum 80kiloda hıc bu kadar kalmamıstım 77 ve 74 kilit kiloda kaldıgımdır pes etmek yok basaracagım sizler sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?