Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

inşallah canimm

bende bende aslaa susamam :)
ben İnternet'e aldım canım bulamadım aktarlarda atarım vatsaptan siteyi sanada ben bir kaç gün içeyim bakalım sonuç ne olacak

aynen öyle akşam gelsin eşimin de başına eksiycem

Hadi inşallah faydası olur bende hemen siparis veririm malum bitkisel çay koleksiyonu yapacağım neredeyse hatta eşime ahşaptan çay kutusu yaptırmıştımu üzerine de koli kalemiyle Banunun çay bahcesi yazdim
Çıktığımda yine yeşil çay almam lazım azalmış

Hazırladım birazdan kuzu almaya gideceğim ordan da Annemde kahve içtikten sonra havuza geçeceğim

Annem oglenlik kuru fasulye de yapmış tabi ekmeksiz yerim biraz aksama sırf yoğurt yerim chiali büyük ihtimalle ♡

cnm hem maden suyu hem soda diye geçiyor. şu cam şişede olanlar benim dediğim. gazlı şekersiz.
sen böyle dersen ben aklıma takılırsa söylerim o zamn

ben inanıyorum cnm 74 ü de kırıp geçeceksin. yeter ki azmini kaybetme

cnm kaptancım kuruyu tadımlık ye yanına yoğurt ayran gibi masum şeyler ekleyip onlarla geçiştir. kilo yapmaz kuru belki ama yarın tartıda artı gösterebilir

:) yeşil çayı nasıl alıyorsun benim ki nane gibi çekilmiş doğuş çayın kiydi

Lilimam canım arada kaçırmakla beraber normal yiyorum bazen hiç içimden gelmiyor tek olduğum zaman. 60 ile başladığımda haftada 1 kg gidiyordu. Ama şu 56 küsürlere geldim geleli veremiyorum gram gram gidiyor. Bu hafta adet şişkinliği de var tartıya çıkmaya korkuyorum :)
Gün içinde çok giremiyorum yoğunluk sebebiyle ancak öğünümü yazıp bir iki yorum yapabiliyorum.

Bugün yedıklerım
Sabah 10:00 peynirli yumurta Bı dılım ekmek yesıl cay

11:30 Bı küçük muz
13:00
Dört köfte bol yagsız tuzsuz salata Bı dılım ekmek

14:30 yarım cay bardağı leblebi yarım nar

16:30 Bı dılım ekmek Bı parca peynir

18:00 Bı kase corba içerım

20:00 21:00 gıbı zencefil pul biberli yogurt yerim uyumadan önce de yesıl cay

Sabah bi kase tarhana iki haşlanmış yumurta 1 kk peynir 4 zeytin bi köfte 1,5 dilim kepek
Öğle kapuska bi tabak
Akşam bi kaşık dolusu pırasa
Su baya içmeye çalışıyom bugün şeker siz kahve
Şimdi yeşil çay yanında bişey almıcam elma sirkeli yada limonlu su da içtim çaylara devam edicem inş bakalım artı görmemek için
Bi şey yersem yazıcam çok acıkırsam bi bardak süt yada yoğurt yiyebilirim

Haftanın son menüsü
Sabah 7.30 Beş kara üzüm, yarım kaşık leblebi
13.00 Ispanak salatası ( yeşil mercimekli) dört kaşık
17.00 Sade Türk kahvesi,yarım kuru yemişli müsli bar
18.30 Marul salatası, pırasa, roka ,domates, iki çatal peynirli
Gün boyu ıhlamur, yeşil çay bir saat sonra, iki litre su, spor yok nöbet voltası vardı

Sevgili oynakbaşım , bı konuda fikrini almak istiyorum. Diyete başladigimda hedef kilo olarak 56 ' yi belirlemiştim. 6'lı rakamı gördükten sonra önceki kilolarimdaki rahat kilo verme seruvenimde çok zorlanır oldum. Yarışma kurallarına şayet uygunsa 60 kiloya ulaştigimda tamam demek istiyorum. Yaklaşık 4 kilom kalmış olacak. Bu kararı vermemde elbette birkaç neden var. Hayalim 38 beden olabilmekti ama 38 beden giyen arkadaşımdan daha zayıf gorunmem de ayrı bir güzel. Zaten kilolu halimdeyken bile o kiloya kimse inanamazdi -20 kilo bence yeterli.... 50 yaşındaki bir hatun için bu kadarına yeter deyip kilomu kontrol etmeye gecmeyi düşünüyorum canım. oynakbasi34
Bilgine tatlım.

afiyet olsun canım çok güzel menü

sabah tarhana içmek nasıl bir şey :) tarahayı çok severim ama akşamları acı biberle :) afiyet olsun canım
yaaaa patateslerin acısı çıkıyor demiiii
şaka bir yana dün artı daydim bende

yaaaaa ne yani simdikkk sende mi ayrilcan aramızdan gitmeeee :))
bu arada bende hep o.avantajı yaşadım olduğumdan daha zayıf görünmek tabi 38 bedene dusebilirmmiyim hiiiccc düşünmedim acaba bur gün bende 38 giyermiyim ki

eveetttt
sabah 9.30

2 yumurtadan az tereyağlı omlet
domates peynir zeytin
2 dil tb ekmek

ara 13.00

1 kaşe yoğurt 5 hurma

öğlen 15.00

1 dip dolu kase tavuk mısır ve göbek maruldan oluşan salata yoğurtlu

akşam 17.45
1 tabak mercimek çorbası
1 dil ekmek tb

ara 20.00
1 elma

şu 2.5 lt
spor.tüm gün ev temizle mezhebe halay horon ne çıktıysa oynadım

Dün hala artidaydim canım. Pattislere ölümmmmm. Heyecanla sabahı bekliyorum iki gündür elimden geleni yaptım. Artı çıksam kendim için üzülmem de takımımın yüzdesini düşürmek beni üzecek...dert yok sorun yok durduk yere keyfi davrandığım için kızıyorum kendime. Haftaya toparlarim nasıl olsa...canım dün Dukan birasindan bahsetmiştin aklımda yarın yaparım artık..bı de bayağı ödem var farkındayım şiştim resmen...Takımdan ayrılmam kesinlikle mezun olayım belli bir kiloda olayım yeter. Burada olmak çok keyifli...okul stresi falan kalmıyor.

Anam beş hurma...şeker diyeti yapiyorum diye bastın hurmayı tabi...indirelim derken bindirdin be Hilalcim. Yalnız öğle salatan efsane olmuş ohhh yarasin canım yansın yağlar...adami düz duvara tırmandirir az bile bu oyunlar..Afiyet olsun canım.

kuzenimi hatırlattın bana
Brunch yemeden ölmek istemiyorum

Söyle canım,bugün içmedim söz dinledim

Büzüşmüş yaprak şeklinde

Salatanın tarifini isteriz çıtırım

Bencede abla 60 sana yeter de artar isabetli karar ki sen şimdi bile 60 gibi duruyosun hatta daha az

Hiç brunch yemedim ki Ben de brunch istiyorum.
Enfesti şöyle özetlenebilir:
İki kaşık patates salatası, 3 kaşık yeşil salata, bir parça beyaz peynir, iki kaşık kuymak, iki kaşık domates soslu sotelenmiş biber, bir yumurta bunları yemek bayağı uzun sürdü
Ara bol limonlu çay
Akşam 6da bir kaşık pilavla çoban salata
Menümü de yazmış oldum

Off kulaklarım burnum tıkalı sinirim bozuluyo yaaaaa sanki herşey kontrolümden çıkmış gibi hissediyorum daha öncede demiştim böyle olunca panikliyorum ,inşallah yarına daha iyi olurum
Menümü yazayım ama saatler tahmini olcak

Uyanınca bol limonlu ılık su
11.00 gibi Kahvaltı:
2 dilim tb ekmeğinden süzme peynirli yağsız tost, yeşil biber,domates,ıhlamur

14.00 gibi
1 kivi,1 mandalina

15.30
Bir kase dünkü tavuk suyuna çorba bol limonlu

18.00
Sade Türk kahvesi,1 incir,1 hurma,1 avuç sarı leblebi

Su:3 lt
Spor:yok malesef dermanım da yok
Birazdan 1 portakal yiyebilirim oynakbasi34

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı geceler

Eve geldigimizden beri ancak firsat buldum buraya bakmaya
Habuz dönüşü büyük küzüntü zaten bir iki gündür nezleydi daha beter oldu hatta baş ağrısı başladı midem karnım ağrıyor diye tutturun biraz onu rahatlatmak için uğraştık ( ayaklarını fön ile isittik hatta en Son tam şu torbasini doldurup verecektim ki ufaklık benimde karnım ağrıyor demezmi )
Anlayacağınız iki kuzu birden yamuldu ( gerçi ufaklık biraz abartiyor sanki )
Abla hala ayni ama ufaklık arada unutup gayet neşeli oluyor sonra bir bakıyorsun yine karnım diyor şu torbasina el koyuyor

Toz olanı da var her cesit sallama da Ananaslı, Portakalli, acaili, naneli limonlu ♡ bir ara yumuşak içimli de vardı ama bayadır almadım meyveleri de genelde büyük kız içiyor
Toz olan 1 çay kaşığı kadar demleme aletine koyup demiyorum hani şu ağzı açılıp kapanan yuvarlak şeyler var ya ona
Bende yeşil teneke aldım ilksen sonra aktaran aldım açık ama ağır geldi sanki

Canım senin durumu bir danışmam lazım normalde erken mezuniyet sanırım %5 kaldıysa hedefe oluyor ama malum Kilo düşünce yüzde daha da yükseliyor
netlik olsun hemen yazarım sanada tekrar bu karar defterine bakayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…