inşallah canimmKaptanim insülin direnciyle uzun süre nasıl aç kalıcAksın
Harika gidiyorsun glisemik indeksi düşük gıdalarla çok güzel vericeksin inş
Hilalcigim zaten akrabayla alışveriş zor inş güzellikle haallolur sabırlı ol tatlım meryemcigim haklisin sapla samanla olmucak artık günlük kalori miktarını da bildiricem inş Serenalar mavim li sonunda oldu lillimam hilal therminal bonus yena Kitty hepinize selam olsun
bende bende aslaa susamam :)Canım kesinlikle eşine bakmao kötü olmak istemiyor ama para kolay kazanılmıyor adam af edersin köpek gibi çalışsın al ben yemedim sen ye yok öyle bir dünya
Benim eşimde bazen haklıyken aman boşver der ama hiç kusura bakmasınlar onlar sessiz kalsa da ortada bir haksızlık varsa asla susmamanarşiklik ruhuma işlemiş
Abooooowwww desene tam benlik
Ayıptır söylemesi ben ne zaman lavaboya gitsem belli bir süreden sonra evdekiler kızzzzzzzzzzzz yaşıyormusun diye sesleniyorlar
Cidden beni çok zorluyor bu bağırsakların tembelliğiyüzüme kan oturduğunu bilirim
Bakalım bizim buralardaki eczanelerde var mı olmadı internetten sipariş veririm
Sağ olasın Kardeşceğizim
İnşallah hepimiz için bol sıvılı az kalorili bir gün olur ve tartılar yüzümüze güler ….Aminnnn
aynen öyle akşam gelsin eşimin de başına eksiycemBen soda diyip duruyorum ama maden suyu içtiğim,ikisi aynı şey mi canım
Tabiki söyle hatta peşini bırakma,bi kaç yıla tüm soyulup dökülecek daha mı iyi olacak canım ,hem malına hem canına yazık
Ara öğün yap ama akşam değil ,akşam yemeğini biraz geçe çekersen daha iyi hissedeceksin canım,bende çok zorlanıyorum çok erken kapatınca
Afiyet olsun canım
Yok yok söyle lütfen yanlışsa keserim bi süre
Abla kepek ekmeği yerine tam buğday yada çavdar da tercih edebilirsin,kepek ekmeğiyle de ilgili olumsuz yazılar okumuştum
Selam ablacım
Merhaba kardeş kaptanım,amin inşallah
inşallah canimm
bende bende aslaa susamam :)
ben İnternet'e aldım canım bulamadım aktarlarda atarım vatsaptan siteyi sanada ben bir kaç gün içeyim bakalım sonuç ne olacak
aynen öyle akşam gelsin eşimin de başına eksiycem
Ben soda diyip duruyorum ama maden suyu içtiğim,ikisi aynı şey mi canım
Tabiki söyle hatta peşini bırakma,bi kaç yıla tüm soyulup dökülecek daha mı iyi olacak canım ,hem malına hem canına yazık
Ara öğün yap ama akşam değil ,akşam yemeğini biraz geçe çekersen daha iyi hissedeceksin canım,bende çok zorlanıyorum çok erken kapatınca
Afiyet olsun canım
Yok yok söyle lütfen yanlışsa keserim bi süre
Abla kepek ekmeği yerine tam buğday yada çavdar da tercih edebilirsin,kepek ekmeğiyle de ilgili olumsuz yazılar okumuştum
Selam ablacım
Merhaba kardeş kaptanım,amin inşallah
Merhaba kızlar
Kızımın yemegını yaptım kendime de köfte salata yaptım yarım saat sonra öglen yemegını yıyecegım
sonundaoldu canım evet bende öyle düşünüyorum 80kiloda hıc bu kadar kalmamıstım 77 ve 74 kilit kiloda kaldıgımdır pes etmek yok basaracagım sizler sayesinde
Hazırladım birazdan kuzu almaya gideceğim ordan da Annemde kahve içtikten sonra havuza geçeceğim
Annem oglenlik kuru fasulye de yapmış tabi ekmeksiz yerim biraz aksama sırf yoğurt yerim chiali büyük ihtimalle ♡
:) yeşil çayı nasıl alıyorsun benim ki nane gibi çekilmiş doğuş çayın kiydiHadi inşallah faydası olurbende hemen siparis veririm malum bitkisel çay koleksiyonu yapacağım neredeyse hatta eşime ahşaptan çay kutusu yaptırmıştımu üzerine de koli kalemiyle Banunun çay bahcesi yazdim
Çıktığımda yine yeşil çay almam lazım azalmış
Hiç brunch yemedim kiKızlar slm
Bugün bruncha davetliydim bu yüzden akşam çok hafif yemem gerek.
afiyet olsun canım çok güzel menüBugün yedıklerım
Sabah 10:00 peynirli yumurta Bı dılım ekmek yesıl cay
11:30 Bı küçük muz
13:00
Dört köfte bol yagsız tuzsuz salata Bı dılım ekmek
14:30 yarım cay bardağı leblebi yarım nar
16:30 Bı dılım ekmek Bı parca peynir
18:00 Bı kase corba içerım
20:00 21:00 gıbı zencefil pul biberli yogurt yerim uyumadan önce de yesıl cay
Sabah bi kase tarhana iki haşlanmış yumurta 1 kk peynir 4 zeytin bi köfte 1,5 dilim kepek
Öğle kapuska bi tabak
Akşam bi kaşık dolusu pırasa
Su baya içmeye çalışıyom bugün şeker siz kahve
Şimdi yeşil çay yanında bişey almıcam elma sirkeli yada limonlu su da içtim çaylara devam edicem inş bakalım artı görmemek için
Bi şey yersem yazıcam çok acıkırsam bi bardak süt yada yoğurt yiyebilirim
yaaaa patateslerin acısı çıkıyor demiiiiHaftanın son menüsü
Sabah 7.30 Beş kara üzüm, yarım kaşık leblebi
13.00 Ispanak salatası ( yeşil mercimekli) dört kaşık
17.00 Sade Türk kahvesi,yarım kuru yemişli müsli bar
18.30 Marul salatası, pırasa, roka ,domates, iki çatal peynirli
Gün boyu ıhlamur, yeşil çay bir saat sonra, iki litre su, spor yok nöbet voltası vardı
yaaaaa ne yani simdikkk sende mi ayrilcan aramızdan gitmeeee :))Sevgili oynakbaşım , bı konuda fikrini almak istiyorum. Diyete başladigimda hedef kilo olarak 56 ' yi belirlemiştim. 6'lı rakamı gördükten sonra önceki kilolarimdaki rahat kilo verme seruvenimde çok zorlanır oldum. Yarışma kurallarına şayet uygunsa 60 kiloya ulaştigimda tamam demek istiyorum. Yaklaşık 4 kilom kalmış olacak. Bu kararı vermemde elbette birkaç neden var. Hayalim 38 beden olabilmekti ama 38 beden giyen arkadaşımdan daha zayıf gorunmem de ayrı bir güzel. Zaten kilolu halimdeyken bile o kiloya kimse inanamazdi-20 kilo bence yeterli.... 50 yaşındaki bir hatun için bu kadarına yeter deyip kilomu kontrol etmeye gecmeyi düşünüyorum canım. oynakbasi34
Bilgine tatlım.
Hiç brunch yemedim kiBen de brunch istiyorum.
Dün hala artidaydim canım. Pattislere ölümmmmm. Heyecanla sabahı bekliyorum iki gündür elimden geleni yaptım. Artı çıksam kendim için üzülmem de takımımın yüzdesini düşürmek beni üzecek...dert yok sorun yok durduk yere keyfi davrandığım için kızıyorum kendime. Haftaya toparlarim nasıl olsa...canım dün Dukan birasindan bahsetmiştin aklımda yarın yaparım artık..bı de bayağı ödem var farkındayım şiştim resmen...Takımdan ayrılmam kesinlikle mezun olayım belli bir kiloda olayım yeter. Burada olmak çok keyifli...okul stresi falan kalmıyor.afiyet olsun canım çok güzel menü
sabah tarhana içmek nasıl bir şey :) tarahayı çok severim ama akşamları acı biberle :) afiyet olsun canım
yaaaa patateslerin acısı çıkıyor demiiii
şaka bir yana dün artı daydim bende
yaaaaa ne yani simdikkk sende mi ayrilcan aramızdan gitmeeee :))
bu arada bende hep o.avantajı yaşadım olduğumdan daha zayıf görünmek tabi 38 bedene dusebilirmmiyim hiiiccc düşünmedim acaba bur gün bende 38 giyermiyim ki
Anam beş hurma...şeker diyeti yapiyorum diye bastın hurmayı tabi...indirelim derken bindirdin be Hilalcim.eveetttt
sabah 9.30
2 yumurtadan az tereyağlı omlet
domates peynir zeytin
2 dil tb ekmek
ara 13.00
1 kaşe yoğurt 5 hurma
öğlen 15.00
1 dip dolu kase tavuk mısır ve göbek maruldan oluşan salata yoğurtlu
akşam 17.45
1 tabak mercimek çorbası
1 dil ekmek tb
ara 20.00
1 elma
şu 2.5 lt
spor.tüm gün ev temizle mezhebe halay horon ne çıktıysa oynadım
Brunch yemeden ölmek istemiyorumkuzenimi hatırlattın bana
Söyle canım,bugün içmedim söz dinledimcnm hem maden suyu hem soda diye geçiyor. şu cam şişede olanlar benim dediğim. gazlı şekersiz.
sen böyle dersen ben aklıma takılırsa söylerim o zamn
ben inanıyorum cnm 74 ü de kırıp geçeceksin. yeter ki azmini kaybetme
cnm kaptancım kuruyu tadımlık ye yanına yoğurt ayran gibi masum şeyler ekleyip onlarla geçiştir. kilo yapmaz kuru belki ama yarın tartıda artı gösterebilir
Büzüşmüş yaprak şeklinde:) yeşil çayı nasıl alıyorsun benim ki nane gibi çekilmiş doğuş çayın kiydi
Salatanın tarifini isteriz çıtırımHaftanın son menüsü
Sabah 7.30 Beş kara üzüm, yarım kaşık leblebi
13.00 Ispanak salatası ( yeşil mercimekli) dört kaşık
17.00 Sade Türk kahvesi,yarım kuru yemişli müsli bar
18.30 Marul salatası, pırasa, roka ,domates, iki çatal peynirli
Gün boyu ıhlamur, yeşil çay bir saat sonra, iki litre su, spor yok nöbet voltası vardı
Bencede abla 60 sana yeter de artar isabetli karar ki sen şimdi bile 60 gibi duruyosun hatta daha azSevgili oynakbaşım , bı konuda fikrini almak istiyorum. Diyete başladigimda hedef kilo olarak 56 ' yi belirlemiştim. 6'lı rakamı gördükten sonra önceki kilolarimdaki rahat kilo verme seruvenimde çok zorlanır oldum. Yarışma kurallarına şayet uygunsa 60 kiloya ulaştigimda tamam demek istiyorum. Yaklaşık 4 kilom kalmış olacak. Bu kararı vermemde elbette birkaç neden var. Hayalim 38 beden olabilmekti ama 38 beden giyen arkadaşımdan daha zayıf gorunmem de ayrı bir güzel. Zaten kilolu halimdeyken bile o kiloya kimse inanamazdi-20 kilo bence yeterli.... 50 yaşındaki bir hatun için bu kadarına yeter deyip kilomu kontrol etmeye gecmeyi düşünüyorum canım. oynakbasi34
Bilgine tatlım.
EnfestiHiç brunch yemedim kiBen de brunch istiyorum.
:) yeşil çayı nasıl alıyorsun benim ki nane gibi çekilmiş doğuş çayın kiydi
Sevgili oynakbaşım , bı konuda fikrini almak istiyorum. Diyete başladigimda hedef kilo olarak 56 ' yi belirlemiştim. 6'lı rakamı gördükten sonra önceki kilolarimdaki rahat kilo verme seruvenimde çok zorlanır oldum. Yarışma kurallarına şayet uygunsa 60 kiloya ulaştigimda tamam demek istiyorum. Yaklaşık 4 kilom kalmış olacak. Bu kararı vermemde elbette birkaç neden var. Hayalim 38 beden olabilmekti ama 38 beden giyen arkadaşımdan daha zayıf gorunmem de ayrı bir güzel. Zaten kilolu halimdeyken bile o kiloya kimse inanamazdi-20 kilo bence yeterli.... 50 yaşındaki bir hatun için bu kadarına yeter deyip kilomu kontrol etmeye gecmeyi düşünüyorum canım. oynakbasi34
Bilgine tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?