• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

11.101 adım atmışım bu arada
Kız abla şaka biyana sen bugün nasıl ayakta durabiliyosun bu menüyle çok az değil hiçbişey yememişsin aç değilmisin o_O

Bak bugün çok iyi ablacım afiyet olsun:KK54:

Patates salatası dışında güzel canım afiyet olsun :super: malesef bende açım,en iyisi su içelim :KK50:

Tebrikler peynir için canım bende küçüğüme hep lor ve labne yapıyodum son zamanda bıraktım :KK76: bukadar aç kalmamalısın bence,vücudu böyle alıştırırsan çok çabuk kilo alırsın :KK66:
Valla canım koşuşturmaktan fırsat olmadı, bütün gün oğlanın okuldan istenen bir malzemeyi aramakla geçti ve ancak en son baktığım yerde buldum eve geldim ben pert :) )

Ebicim sapla mapla atlatacak gibi değiliz canimmmm:mad: Hele ben ekmek arası hastasıyım her şeyi dürüm Yapa yapa tombik dürüm olduydum. Patlıcan dolmasını tost yapıp yiyen insanım bol tereyağlı salçalı hem de...:KK22: unut unut hiç hatırlama ...vicdan yaptıkça moral bozuyoruz. :KK57:
:KK57: neyseki ekmek hiç aramam. Eşimle tanışmadan evime girmezdi. Şimdi ise kahvaltıda yiyorum, gün içinde aklıma bile gelmez. Tatlı iştahım var benim. Nerdeyse her türlü tatlıyı severim :deli:

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Anam bana çökerten yemek yaramıyor :KK43: hem uzun süre aç kaldım hemde sarımsaklı yoğurt üstüne eklenince resmen insülin direnci yüzünden sanırım kafamı kaldıramazhale geldim dün akşam :KK43:

Eşim ne yaptıysa kendime gelemedim hatta o beni konusturup uyutmamaya çalışırken ben inanın gözlerimi açık tutamadım :KK43:

Tabiki saglikli beslenmeye devam da ara öğün yapmam şart benim yoksa öyle çok erken yemek bana iyi gelmeyecek anlaşıldı; )
Sıcak suyumla güne başladım birazdan kahvaltimi da yaparım inşallah :KK66:

Abboo anarşikler basmış grubu :KK70: ben çok heyecanlı ve panik atağım. Biriyle tartışırken hatta konuşurken bile ağlarım ama zayıflıktan değil heyecandan :KK70:
Keşke azıcık çaçeron olabilseydim :KK70:
zukkum zukkum ben yerim pampa gelmişken meeeeezunnn oldum ya gııı:halay:
:halay:
Hakkat Lilimam Lilimam nerdesin cnm
oynakbasi34 oynakbasi34 cnm bu menüyle acıkmadıysan helal olsun daha nasıl gol olmasın çık tebrikler.

İç açımdan bayıldım bayıldım neredeyse :KK70: bu bünyeye okadar erken yemek yaramıyor :KK70:

ay kızlar çok sinirliyim yaaa eve taşınırken herşeyi bizzat tek tek arastirarak yaptırdım mutfak dolaplarimi da akrilik yaptırdım eşimin kuzenine ya çok pişmanım resmen kandirilmisiz sadece kapaklarına dünya para verdik normalde akrilik de çizilme vs olmaz bizzat cizmedikce ama dolaplar sanki tellenmis gibi çizik dolu çıldırmamak elde değil ya eşim cok kızgın söylemek istemiyor boşver diye ben o kadar para vermisim ama yaa

Geçmiş olsun canım :KK66: Maalesef akrabayla çok zor iş yapmak Hee tabi akrabaya göre değişiyor o durum ama genelde öyle :KK43:

Benim eşimin de baba mesleği marangozluk hatta bir çok akrabaya mutlaka bir şeyler yapmıştır hatta hep montajı birlikte yaptık usta çırak hesabi ( Tabi kabul etmese de ben ustayim :KK70: ) Çok şükür birinden bir gün kötü bir söz duymadık aksine hepsi de der maşallah taş gibi diye :KK70:
Hatta benim salonun eski vitrinlerini de eşim yaptı birini annem 15 sene oldu hala kullanıyor birini de eşimin halasina vermiştik oda 5 sene kullandı sonra ihtiyaç sahibi birine verdi kendine daha ufak ünite alınca :KK66:

Rahmetli KP Seneler önce mutfagimi değiştirmek istediğimde hemen tutturdu şahane bir şey yapacağım tam istediğin gibi olacak falan :KK66: ben oturdum kendim yaptım cizimini aynı böyle istiyorum diye ve sadece malzeme parası alacağım diyen KP benden 1 800 Lira para aldı 15 sene önce :oha:
Aynı sene benim alt komşulara biri Teka'ya bir mutfak yaptırdı 900 tl :KK57: ki onunkinde benim istediğim tüm ray sistemleri var :KK66:

Hadi iki misline yaptı bari istediğim gibi olsaydı :KK43: adam benim cizimi hiç dikkate almadan kafasına göre yapmış :KK43: resmen aglayacaktim sinirden :KK61:
Eşim babasına tek kelime edemedi tabi hatta bana devamli aşkım birkac sene kullan sonra ben yenisini yapacağım kendi ellerimle dedi ( eşim başka yerde çalışıyordu diye onlara güvenip bakmadı bile )
Hala duruyor aynı dolaplar ama eşime he desem anında değiştirmek için kolları sivar :KK70:

Son düzenleme:

Anam bana çökerten yemek yaramıyor :KK43: hem uzun süre aç kaldım hemde sarımsaklı yoğurt üstüne eklenince resmen insülin direnci yüzünden sanırım kafamı kaldıramazhale geldim dün akşam :KK43:

Eşim ne yaptıysa kendime gelemedim hatta o beni konusturup uyutmamaya çalışırken ben inanın gözlerimi açık tutamadım :KK43:

Tabiki saglikli beslenmeye devam da ara öğün yapmam şart benim yoksa öyle çok erken yemek bana iyi gelmeyecek anlaşıldı; )

İç açımdan bayıldım bayıldım neredeyse :KK70: bu bünyeye okadar erken yemek yaramıyor :KK70:

Geçmiş olsun canım :KK66: Maalesef akrabayla çok zor iş yapmak Hee tabi akrabaya göre değişiyor o durum ama genelde öyle :KK43:

Benim eşimin de baba mesleği marangozluk hatta bir çok akrabaya mutlaka bir şeyler yapmıştır hatta hep montajı birlikte yaptık usta çırak hesabi ( Tabi kabul etmese de ben ustayim :KK70: ) Çok şükür birinden bir gün kötü bir söz duymadık aksine hepsi de der maşallah taş gibi diye :KK70:
Hatta benim salonun eski vitrinlerini de eşim yaptı birini annem 15 sene oldu hala kullanıyor birini de eşimin halasina vermiştik oda 5 sene kullandı sonra ihtiyaç sahibi birine verdi kendine daha ufak ünite alınca :KK66:

Rahmetli KP Seneler önce mutfagimi değiştirmek istediğimde hemen tutturdu şahane bir şey yapacağım tam istediğin gibi olacak falan :KK66: ben oturdum kendim yaptım cizimini aynı böyle istiyorum diye ve sadece malzeme parası alacağım diyen KP benden 1 800 Lira para aldı 15 sene önce :oha:
Aynı sene benim alt komşulara biri Teka'ya bir mutfak yaptırdı 900 tl :KK57: ki onunkinde benim istediğim tüm ray sistemleri var :KK66:

Hadi iki misline yaptı bari istediğim gibi olsaydı :KK43: adam benim cizimi hiç dikkate almadan kafasına göre yapmış :KK43: resmen aglayacaktim sinirden :KK61:
Eşim babasına tek kelime edemedi tabi hatta bana devamli aşkım birkac sene kullan sonra ben yenisini yapacağım kendi ellerimle dedi ( eşim başka yerde çalışıyordu diye onlara güvenip bakmadı bile )
Hala duruyor aynı dolaplar ama eşime he desem anında değiştirmek için kolları sivar :KK70:

ya banu alt bazalari yapmadı üstler eksik çatı katı benim evim özel ölçü oldu heryer ama bıktım artık eski evimde de o yapmıştı yine eksikti 2800 ödedik boz sadece kapaklara oda malzeme parası aldı sözde ya alsın işçilik de alsın ama resmen başka bir malzeme bu benim istediğim görüntüde ama mal fark li valla bir marangoz getirtim onaylaticam sonra ona sorucam artık

ya banu alt bazalari yapmadı üstler eksik çatı katı benim evim özel ölçü oldu heryer ama bıktım artık eski evimde de o yapmıştı yine eksikti 2800 ödedik boz sadece kapaklara oda malzeme parası aldı sözde ya alsın işçilik de alsın ama resmen başka bir malzeme bu benim istediğim görüntüde ama mal fark li valla bir marangoz getirtim onaylaticam sonra ona sorucam artık

Canım ilkinde eksik yaptıysa keşke ikinciye ona yaptirmasaydiniz ama işte olmuş ile ölmüşe çare yok ;)
Kesinlikle hata varsa telafi etmek zorunda ;) baktın kiviriyor o zaman ben belki para kaybetmiş olabilirim ama en azından kül hakkı yemedim de ;) kibarca hakkını helal etmediğini iletmis olursun oda artık ondan sonra ister telafi etsin ister etmesin ;)

Günaydın gençlik. çok mutluum 4 ay sonra falan simit yedim yarım tane. ne özlemişimmmmmmmmm :D

Kuzum benim kıyamıyorum sana kuzusun işte .:KK14: yediklerime gelince cumadan beri+600 gram artı var. Eksiye düşmekten vazgeçtim en azından sabitlemem gerekli. Yarın da bir çaresine bakacam.Arkadasim yarın ıspanak salatası yapicam bir şey getirme dedi yoğurda devam yani. Saf protein de çözüm olmuyor bana....çok zor durumdayım regl de kapıda ...onunda stresi var g.......sler taş gibi oldu ama tık yok hala ...yağ yakamiyorum stres kaynaklı hepsi üst üste geldi...dua et nolur gitsin bu fazlalık...:eek:

Afiyet olsun. Kusursuz bir hasta menüsü. Küçük kuzuya da içir bol bol...su süper olmuş.

Cevap alamasak da biz yazmaya devam edelim. :eğlence:emin ol enerjin herkese iyi geliyor. İyi ki gelmişsin buraya. :emir_bebek:sen bizim minik kuşumuzsun cıvıltıni duymayinca bir garip oluyor etraf...:KK15:

Nihalcim her şey süper. Dört hurmani önce üçe sonra ikiye düşürelim mi aşama aşama...bu soğukta 1.5 saat yürüyüş de büyük başarı. Akşam saatlerinde bir saat yürüdüm ben de unutmuşum menüye yazmayi. :işsiz:

Soda veya maden suyunda hemfikirim canım. Ödem yapıyor hem de böbrekler süzmekte zorlaniyormuş. Eşime de doktor fazla tüketme demişti taş kırma ameliyatı oldu o da...

evet cnm sodayla ilgili açıklama çok. aslında merale yazarken aklıma hep şey geliyor. kız zaten diyette demek ki en büyük keyfi kahve soda kuruymeişle yapıyor. çünkü bende nescafe dutkurusuyla yapardım. demesen mid iyorum sonra tutamıyorum kendimi :D

benim ki de babannesine kaçtı gelsin direk yatağa atacağım onu gündüz uyumadı benimkide:KK70:

amaaannn sen yeter ki şiş biz sana destek oluruz allah nasip etsin bir an evvel inşallah :))

canım ben malum sıfır şekerli bir 3 hafta geçiriyorum hurmayi da yemezsem heleki adet olmuşum duramam kiii çikolataya gire daha masum yaaaaa

haha duaya bak :D çok şişmeyim de insani boyutta olayım amin :D

ay kızlar çok sinirliyim yaaa eve taşınırken herşeyi bizzat tek tek arastirarak yaptırdım mutfak dolaplarimi da akrilik yaptırdım eşimin kuzenine ya çok pişmanım resmen kandirilmisiz sadece kapaklarına dünya para verdik normalde akrilik de çizilme vs olmaz bizzat cizmedikce ama dolaplar sanki tellenmis gibi çizik dolu çıldırmamak elde değil ya eşim cok kızgın söylemek istemiyor boşver diye ben o kadar para vermisim ama yaa

ya gerekirse çirkefleş cnm. yazık günah. kolay mı kazanılıyor par. hem de birkaç ayda kötü olunur mu dolap??
ben kıytırık lojmandaydım 5 yıl kaldım dolapların sadece kapakları menteşelerinden ayrıktı biraz ki ben 5 yıl oturdum benden öncede oturulmuştu. kesinlikle peşine düş.

Ebicim sapla mapla atlatacak gibi değiliz canimmmm:mad: Hele ben ekmek arası hastasıyım her şeyi dürüm Yapa yapa tombik dürüm olduydum. Patlıcan dolmasını tost yapıp yiyen insanım bol tereyağlı salçalı hem de...:KK22: unut unut hiç hatırlama ...vicdan yaptıkça moral bozuyoruz. :KK57:

ay cnm benim de sadece ekmekle aram yok :D onun haricinde her şeyle iyiyim yani :D nohut dürümünün bile içini yerim tek :D demek ki sana kilo aldıran baş ürün ekmekmiş.
bana da şeker.

Yarın öglen protein salata agırlıklı beslenırım aksam yogurt yesıl cay fln
Eminim ablam cuma artı görmezsin sen en azından sabit olur yarın sabahtan verelim coskuyu motivasyonu tuzuda sıfır kullansın herkes zeytin cısss olsun su tutmasın vucut

bence bugün sık dişini cnm. artı k şu 80lerden iyice uzaklaş. çünkü ben bir rakamdan iyice uzaklaşmazsam kalıcı olmayabilir diye düşünüyorum.

valla kaptancım baya hafifti menü acıkman çok normal. bir de erken kapatmışsın helal olsun.
bu cuma senden çok umutuyum ;)

Canım ilkinde eksik yaptıysa keşke ikinciye ona yaptirmasaydiniz ama işte olmuş ile ölmüşe çare yok :KK66:
Kesinlikle hata varsa telafi etmek zorunda :KK66: baktın kiviriyor o zaman ben belki para kaybetmiş olabilirim ama en azından kül hakkı yemedim de :KK66: kibarca hakkını helal etmediğini iletmis olursun oda artık ondan sonra ister telafi etsin ister etmesin :KK66:

bir gelsin konuşacağım ama eşim işte konuştum diye bile kızdı bırak ya ne hali varsa görsün boşver diyor niye bosvereyim enayimiyim ben

Günaydın gençlik. çok mutluum 4 ay sonra falan simit yedim yarım tane. ne özlemişimmmmmmmmm :KK70:

evet cnm sodayla ilgili açıklama çok. aslında merale yazarken aklıma hep şey geliyor. kız zaten diyette demek ki en büyük keyfi kahve soda kuruymeişle yapıyor. çünkü bende nescafe dutkurusuyla yapardım. demesen mid iyorum sonra tutamıyorum kendimi :KK70:

haha duaya bak :KK70: çok şişmeyim de insani boyutta olayım amin :KK70:

ya gerekirse çirkefleş cnm. yazık günah. kolay mı kazanılıyor par. hem de birkaç ayda kötü olunur mu dolap??
ben kıytırık lojmandaydım 5 yıl kaldım dolapların sadece kapakları menteşelerinden ayrıktı biraz ki ben 5 yıl oturdum benden öncede oturulmuştu. kesinlikle peşine düş.

ay cnm benim de sadece ekmekle aram yok :KK70: onun haricinde her şeyle iyiyim yani :KK70: nohut dürümünün bile içini yerim tek :KK70: demek ki sana kilo aldıran baş ürün ekmekmiş.
bana da şeker.

bence bugün sık dişini cnm. artı k şu 80lerden iyice uzaklaş. çünkü ben bir rakamdan iyice uzaklaşmazsam kalıcı olmayabilir diye düşünüyorum.

valla kaptancım baya hafifti menü acıkman çok normal. bir de erken kapatmışsın helal olsun.
bu cuma senden çok umutuyum :KK66:
yok yok çok sismessin :)
eşim ya işte o çok kızdı o adama bu yüzden bırak lanet gelsin diyor ama ben her dolabı sildiğimde sinirden geberiyorum

Hayırlı sabahlar hepinize bugün tabletime kalori sayac i indirince hatami tam anladım sabah kahvaltısı rahat 500 kaloriyi geçti bugün menüleri yedikce yazıcam kendimi kontrol altına almak için
Sabah tarhana çorba bi kk peynir 5 zeytin 1,5 dilim kepek ekmek halk ekmeğin var ya ondan iki haşlanmış yumurta ve çay

Hayırlı sabahlar hepinize bugün tabletime kalori sayac i indirince hatami tam anladım sabah kahvaltısı rahat 500 kaloriyi geçti bugün menüleri yedikce yazıcam kendimi kontrol altına almak için
Sabah tarhana çorba bi kk peynir 5 zeytin 1,5 dilim kepek ekmek halk ekmeğin var ya ondan iki haşlanmış yumurta ve çay

haırlı sabahlar cnm.. ben 350 kalori tutuyorum en fazla cnm.

Kaptanim insülin direnciyle uzun süre nasıl aç kalıcAksın
Harika gidiyorsun glisemik indeksi düşük gıdalarla çok güzel vericeksin inş
Hilalcigim zaten akrabayla alışveriş zor inş güzellikle haallolur sabırlı ol tatlım meryemcigim haklisin sapla samanla olmucak artık günlük kalori miktarını da bildiricem inş Serenalar mavim li sonunda oldu lillimam hilal therminal bonus yena Kitty hepinize selam olsun

bir gelsin konuşacağım ama eşim işte konuştum diye bile kızdı bırak ya ne hali varsa görsün boşver diyor niye bosvereyim enayimiyim ben

yok yok çok sismessin :)
eşim ya işte o çok kızdı o adama bu yüzden bırak lanet gelsin diyor ama ben her dolabı sildiğimde sinirden geberiyorum

Canım kesinlikle eşine bakma :KK66: o kötü olmak istemiyor ama para kolay kazanılmıyor :KK43: adam af edersin köpek gibi çalışsın al ben yemedim sen ye :KK20: yok öyle bir dünya :KK66:
Benim eşimde bazen haklıyken aman boşver der ama hiç kusura bakmasınlar onlar sessiz kalsa da ortada bir haksızlık varsa asla susmam :KK70: anarşiklik ruhuma işlemiş :KK70:

banuuuuu dün gece sabaha kadar bağırsaklarım kolbastı tepti resmen :KK70: çay da ki acı çehre tohumundan sebep

Abooooowwww desene tam benlik :KK70:
Ayıptır söylemesi ben ne zaman lavaboya gitsem belli bir süreden sonra evdekiler kızzzzzzzzzzzz yaşıyormusun diye sesleniyorlar :KK70:
Cidden beni çok zorluyor bu bağırsakların tembelliği :KK43: yüzüme kan oturduğunu bilirim o_O
Bakalım bizim buralardaki eczanelerde var mı olmadı internetten sipariş veririm :KK66:

Günaydın kardeş takım :KK36:

Cuma öncesi herkesin çok dikkat ettiği kaçamaksız bir gün olsun :KK36:

Sağ olasın Kardeşceğizim :KK68:
İnşallah hepimiz için bol sıvılı az kalorili bir gün olur ve tartılar yüzümüze güler ….Aminnnn

Baya iyi cnm. Ama şu sofayı dene sen içmemeyi. Bugün bir yerde daha gördüm suni maden suyu oldukları için tuzu fazla oluyormuş falan
Ben soda diyip duruyorum ama maden suyu içtiğim,ikisi aynı şey mi canım o_O

Tabiki söyle hatta peşini bırakma,bi kaç yıla tüm soyulup dökülecek daha mı iyi olacak canım ,hem malına hem canına yazık :KK20:

Ara öğün yap ama akşam değil ,akşam yemeğini biraz geçe çekersen daha iyi hissedeceksin canım,bende çok zorlanıyorum çok erken kapatınca :işsiz:

Günaydın gençlik. çok mutluum 4 ay sonra falan simit yedim yarım tane. ne özlemişimmmmmmmmm :KK70:

evet cnm sodayla ilgili açıklama çok. aslında merale yazarken aklıma hep şey geliyor. kız zaten diyette demek ki en büyük keyfi kahve soda kuruymeişle yapıyor. çünkü bende nescafe dutkurusuyla yapardım. demesen mid iyorum sonra tutamıyorum kendimi :KK70:

haha duaya bak :KK70: çok şişmeyim de insani boyutta olayım amin :KK70:

ay cnm benim de sadece ekmekle aram yok :KK70: onun haricinde her şeyle iyiyim yani :KK70: nohut dürümünün bile içini yerim tek :KK70: demek ki sana kilo aldıran baş ürün ekmekmiş.
bana da şeker.

bu cuma senden çok umutuyum :KK66:
Afiyet olsun canım :KK68:
Yok yok söyle lütfen yanlışsa keserim bi süre :KK66:

Abla kepek ekmeği yerine tam buğday yada çavdar da tercih edebilirsin,kepek ekmeğiyle de ilgili olumsuz yazılar okumuştum :KK66:

Kaptanim insülin direnciyle uzun süre nasıl aç kalıcAksın
Harika gidiyorsun glisemik indeksi düşük gıdalarla çok güzel vericeksin inş
Hilalcigim zaten akrabayla alışveriş zor inş güzellikle haallolur sabırlı ol tatlım meryemcigim haklisin sapla samanla olmucak artık günlük kalori miktarını da bildiricem inş Serenalar mavim li sonunda oldu lillimam hilal therminal bonus yena Kitty hepinize selam olsun
Selam ablacım :KK68:

Günaydın kardeş takım :KK36:

Cuma öncesi herkesin çok dikkat ettiği kaçamaksız bir gün olsun :KK36:
Merhaba kardeş kaptanım,amin inşallah :KK200:

Merhaba kızlar :KK24:

Kızımın yemegını yaptım kendime de köfte salata yaptım yarım saat sonra öglen yemegını yıyecegım :KK72:

sonundaoldu sonundaoldu canım evet bende öyle düşünüyorum 80kiloda hıc bu kadar kalmamıstım:KK12: 77 ve 74 kilit kiloda kaldıgımdır pes etmek yok basaracagım sizler sayesinde :KK36::KK36::KK36:

Merhaba kızlar :KK24:

Kızımın yemegını yaptım kendime de köfte salata yaptım yarım saat sonra öglen yemegını yıyecegım :KK72:

sonundaoldu sonundaoldu canım evet bende öyle düşünüyorum 80kiloda hıc bu kadar kalmamıstım:KK12: 77 ve 74 kilit kiloda kaldıgımdır pes etmek yok basaracagım sizler sayesinde :KK36::KK36::KK36:
Benimde 72 idi şükür geçtim ve bidaha takılma korkusuyla spora da yoğunluk verdim , sonundaoldu sonundaoldu çok haklı mümkün olduğunca o kilit kilolardan uzağa gitmeliyiz canım ,köfte salata da güzel seçim afiyet olsun :KK68:

Thinkerwoman Thinkerwoman canım vaktin varsa bence daha sık uğra buralara, senin menülerin hakkında aklımda kalan çok şey olmuyo malesef yani günde bi kez falan geldiğin için yeme tarzın hakkında çok yorum sahibi olamıyoruz ama çok az yediğini hatırlıyorum ve kilon da çok çok gitmiyo sanırım yanılıyo da olabilirim, biyerlerde hata varsa birlikte çözebiliriz bence :KK25:

Back
X