nıhal bende almıştım beşı bıryerde cay ama sıkıldım her dk hazırlamaktan ya
ev hanımı olmanın sonucları işte olsaydık uyumazdık mecbur calışırdık bende öyleden sonra carşıya cıkayım dıyorum cunkı evde vakıt gecmıyor arkadaşlarada gıtmek ıstemıyorum cünkı genemı rejımdesın dıyecekler moralım bozulacak en ıyısı carşı gıdıp gezeyım
canım istediğin kiloya ulaşınca takımdan çıkıcaksın ama istediğin kiloya ulaşmazsanda takımdan çıkmayacaksın diskalifiye olacaksın ayrıca ben şişkoyun diyede her yerde ilan edeceksin bence sen bir an önce istediğin kiloya ulaş :roflol:Arkadaşlarına hiçbir zaman diyette olduğunu söyleme (madem kırıcı konuşuyorlar taviz verme)
Selmacığım sana birşey söyleyeyim mi kendine bile sakın ben diyetteyim deyipte beyne(tedbirini yağları depolayarak almasın diye) uyurı gönderme . Kendi kendine ben zaten kilo almıyorum yediğimi vücudum hemen eritiyor de şaka yapmıyorum cidden bi dene karlı çıktığını göreceksin .Hep duyarız ben o kadar yiyiyorum ama kilo almıyorum diyeni işte beyne bu şekilde uyarı gönderdikleri için metabolizmaları hızlı çalışıyor. Ben birinci olduğum hafta bu söylediklerimi uyguladım. Kızlar hepinize bu yöntemi tavsiye ederim. Size bir sır vereyim mi ben istediğim kiloya ulaşırsam acaba takımdan çıkarılır mıyım korkusu var. Ne dersiniz yersiz mi düşünüyorum?
Arkadaşlarına hiçbir zaman diyette olduğunu söyleme (madem kırıcı konuşuyorlar taviz verme)
Selmacığım sana birşey söyleyeyim mi kendine bile sakın ben diyetteyim deyipte beyne(tedbirini yağları depolayarak almasın diye) uyurı gönderme . Kendi kendine ben zaten kilo almıyorum yediğimi vücudum hemen eritiyor de şaka yapmıyorum cidden bi dene karlı çıktığını göreceksin .Hep duyarız ben o kadar yiyiyorum ama kilo almıyorum diyeni işte beyne bu şekilde uyarı gönderdikleri için metabolizmaları hızlı çalışıyor. Ben birinci olduğum hafta bu söylediklerimi uyguladım. Kızlar hepinize bu yöntemi tavsiye ederim. Size bir sır vereyim mi ben istediğim kiloya ulaşırsam acaba takımdan çıkarılır mıyım korkusu var. Ne dersiniz yersiz mi düşünüyorum?
tamam ozaman zen o kaloriyi düş ordan daha az olur ki buda senin yararına hem vucudun sıkılaşır hemde yağlar erir süper birşey ayni opuyorumnanaktanilter yürüyüşte tam olarak 340 kcl yaktım nerdeyse koştum sayılır canım cünki yaktıgım kcl orda yazıyor 6 km yürüdüm tam olarak
bu arada bu hesabıda yaptım nihalin dediğine geldim :roflol::roflol:laelaelaelaelae
:roflol: yok merak etmeyin kimseyi kesmem kendim hariçhayretle okuyorum ilterim valla ne diyeyim süpersin de bu kadar kalorilere boğulma derim ben ..sıkılırsın sonra hepimizi kesersinkötükedihüsokötükedihüso
salmacım bence otur arkadaşlardan bir müddet uzak dur en azından hedefine ulaşıncaya kadar kimseye ben dietteyim deme bu durum kimseyi ilgilendiren bur durum değil kimsenin snei incitmesine izinde verme bitanemevet ya cok sıkıldım başkalarına dıyetteyım demekten bu sene arkadaşlarla kunuşacagım günlerımız var asla kımse dıyetten bahsetmesın kım ne yerse yesın ısrar yok dıye konuşacagım o kadar ısrarcılarkı anlatamam gıcık oluyorum bunu onların kendısınede söyluyorum ama anlamıyorlar kötükedihüsokötükedihüso
:roflol: yok merak etmeyin kimseyi kesmem kendim hariç
hayat felsemen herzaman insan ne yaparsa kendine yapar olmuştur ben burda sizleri motive ederken esasında kendimide motive etmiş oluyorum ve kendimi sorumlu hisediyorum sizlerde bu sorumluluğun farkındasınız gerçi ama eger sonuna kadar böyle giderseniz benim için değil sadece kendiniz için kilo vermiş olacaksınız burda bir takım olmamızın tek amacı bence birbirimize testek olmak kilo vermemizi kolaylaştırmak onun dışındakiler sadece birer araç
ev hanımı olmanın sonucları işte olsaydık uyumazdık mecbur calışırdık bende öyleden sonra carşıya cıkayım dıyorum cunkı evde vakıt gecmıyor arkadaşlarada gıtmek ıstemıyorum cünkı genemı rejımdesın dıyecekler moralım bozulacak en ıyısı carşı gıdıp gezeyım
selmacım bence de arkadaşlarına bir süre gitme neden dersen al şunu da ye bundan da iç bak bişicik olmaz diyecekler şimdi kaçırmaya müsaitiz daha yeni yola koyulduk ondan kendi sisteminden çıkma derim..ama onlara diyetteyim deme sakın ağzılarına pelsesenk olmana gerek yok..hem senden uzak kalsınlar ki gördüklerinde zayıfladığını daha iyi anlasınlar seni de aaa ne çok zayıflamışsın zöleriyle gaza getirsinlerkaydirigubbakcemile5
ben ilk 2007 de girmiştim buraya yıllar sonra diet yapmaya cesaret etmiştim aslında 100 kiloyla başlamıştım ama kilomdan o kadar utanıyordumki takımlara girmeden takip ettim biir süre ve 89 a düşünce girdim takıma bu o zaman 3 haftamı almıştı ama o zamanki tekniğim şuydu önüme gelen herkese ben dietteyim demiştim:))))
herkes bilsinki utanırda yemem diye düşünmüştüm öylede oldu 69 a düştüm ve ayrıldım takımdan bana göre yeter geldiği için
ah o sonralar olmasa hep öyle kalabilsek anacım olmuyor olmuyor olmuyor
diet hikaye herkesin dediği yeme düzenimizi alışkanlıklarımızı değiştirmeliyiz
yoksa millet bilse ne bilmese ne
kimseyi taktığım yok tek sorun benim((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?