Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kilo bildirimimi yapayım ama hiç hoş değil, regl etkisi diye düşünüyorum çünkü hasta halimle bile asla fazla yemedim
Geçen hafta:68.3
Bu hafta:67.9
Fark:-400
Eki Görüntüle 2221803
oynakbasi34

400 gr deyip geçme cnm. sana yeni rakamları açmış. ben her yeni rakam gördüğümde avayip gaza gelliyordum. eee regl de bitince haftaya gelsin 66 lar

İnşallah etmişimdir canım ama diyet öncesi gibi kesinlikle değilim bunu farkediyorum. Ve senin eksi mesajını gördüüüüm, şahanesin maşallah diyorum harikasın

Aynen canım haklısın aslında bende mutlu oluyorum da ne bekliyosam her hafta bir ve üzeri olsun istiyorum sanırım

yok haklısın o hepimizde var o. patır patır gitsin istiyoruz. ee aç kalıyoruz ellimizden geldiğince hareket ediyoruz haklıyız beklentiye girmekte. ama işte yeni rakam olunca o 400 gr olması seni sarsmasın onun tadını çıkar. hedefe ne kaldı ki şurda birkaç kilo.

İnşallah etmişimdir canım ama diyet öncesi gibi kesinlikle değilim bunu farkediyorum. Ve senin eksi mesajını gördüüüüm, şahanesin maşallah diyorum harikasın

etmişsindir eminim cm. hani bu kiiloda olp ona rağmen salmıyorsun hiç MaşAllah.
çok saol cnm. kısmet tabi de gebe kalmayı nasip ederse Rabbim doktora gitmeye yüzüm olsun. doktorum kilodan nefret ediyor. adam tığ gibi. ilk hamileliğimde her muhabbeti kiloydu. gram alma 5 ayda 2 kilo al tatlı asla yeme kilo aldın mı kilon nasıl sakın istemiyoru bla bla.. ondan korkuyorum o yüzden dikkatimi hala veriyorum.
yoksa şimdiye en azından hergün hadi waffle yiyelim diyen arkadaşıma (ki birlikte gidiyoruz o yiyor ben salep falan içiyorum), hadi künefeciye gidelim diyen eşime (hala gitmedim sallıyorum), anneeeee sen neden pilav yemiyorsun yütfennnn sen de tabak al diyen miniğime (ki geç saate kalan akşam yemeğinde almıyorum) çoktaaaannn uymuştum

Maşallah diyorum, inşallah ben de hedef kg ma geldiğimde böyle dikkat ederim senin gibi. Ve hayırlı bir evlat diliyorum bebek haberini de alırız inşallah

Ben de istiyorum uzun süredir aslında bebiş :) ama sağlık problemlerinden dolayı olmadı 2 senedir. Bende bari kilo vereyim dedim :)

aaaa öyle miii bak bilmiyordum bunu. ayyy hadi inş sen de ben de müjdeli haberler alırız . tabi sağlıkla huzurla hayırlısıyla. 3 leriz belki. meryem vr, sen-ben. ha bir d eeskilerden erolum vardı. o da hayırsız çıktı bak. bir gitti pir gitti. selam olsun ona da.

***8. TAKIM 603.ETAP***

oynakbasi34 ( 107,5 / 107 / 0,5 / 0,46 % )
mavimli ( 75,9 / 75 / 0,9 / 1,19 % )
serenalar ( 79,7 / / / % )
Meryemozcan27 ( 63,7 / / / % ) Sabit
ebideryal ( 74,1 / 73,7 / 0,4 / 0,54 % )
Lilimam25 ( 68,3 / 67,9 / 0,4 / 0,59 % )
Themarginal ( 56,6 / 56,2 / 0,4 / 0,71 %)

8. Takım Ortalaması: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…