- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Kilo bildirimimi yapayım ama hiç hoş değil, regl etkisi diye düşünüyorum çünkü hasta halimle bile asla fazla yemedim
Geçen hafta:68.3
Bu hafta:67.9
Fark:-400
Eki Görüntüle 2221803
oynakbasi34
Aynen canım haklısın aslında bende mutlu oluyorum da ne bekliyosam her hafta bir ve üzeri olsun istiyorum sanırım400 gr deyip geçme cnm. sana yeni rakamları açmış. ben her yeni rakam gördüğümde avayip gaza gelliyordum. eee regl de bitince haftaya gelsin 66 lar
İnşallah etmişimdir canım ama diyet öncesi gibi kesinlikle değilim bunu farkediyorum. Ve senin eksi mesajını gördüüüüm, şahanesin maşallah diyorum harikasınkesinllikle öyle. zaten birkaç hafta sonra bünye ve beyin alışıyor. bak mezun oldum ama inan elim tam olarak bozmaya gitmiyor. biraz biraz açıyorum. diyet modum yok ama yeme saatlerim kaloriler ortalama aynı. değişimleri de şaşırmıyorum. mesela tatlı birşeyler mi yedim öğünü geçiyorum.a ra öğün hala yapıyorum.
ama tabi ekmeği artık bir dilim değil 2 yiyorum, bazen simit yiyorum, kahveyle çikolata yiyorum gibi diyete uymayan beslenmem var. ama akşam geç yemiyorum. pilava abanmıyorum. ekmeği kahvaltı harici yemiyorum.
yemek üstüne tatlı falan yemiyorum.
az az sık sık yemeye devam ediyorum.araları hiç atlamıyorum. o yüzden ana öğüne saldırmıyorum.
sen de beynini ve nefsini terbiye ettin bence
Afiyet olsun ablişkom missss
Aynen canım haklısın aslında bende mutlu oluyorum da ne bekliyosam her hafta bir ve üzeri olsun istiyorum sanırım
İnşallah etmişimdir canım ama diyet öncesi gibi kesinlikle değilim bunu farkediyorum. Ve senin eksi mesajını gördüüüüm, şahanesin maşallah diyorum harikasın
ben de anlamamıştım da sorma kız dedim kendime. sonradakızarmış peynir mi acaba dedimAfiyet olsun ablişkom missssçatal tarafındaki iki tane şeyi anlayamadım
iyi doğdun canım nice güzel sağlıklı yaşların olsunGünaydın kızlarbugün benim doğum günüm ve birazdan tartılmaya gidiyorum
Afiyet olsun canım
ben geçen hafta kaçtım yahuu bir 87.6 çıktı sonra birdaha bu çıktı hangisini baz alalım bilemedim
Maşallah diyorum, inşallah ben de hedef kg ma geldiğimde böyle dikkat ederim senin gibi. Ve hayırlı bir evlat diliyorum bebek haberini de alırız inşallahyok haklısın o hepimizde var o. patır patır gitsin istiyoruz. ee aç kalıyoruz ellimizden geldiğince hareket ediyoruz haklıyız beklentiye girmekte. ama işte yeni rakam olunca o 400 gr olması seni sarsmasın onun tadını çıkar. hedefe ne kaldı ki şurda birkaç kilo.
etmişsindir eminim cm. hani bu kiiloda olp ona rağmen salmıyorsun hiç MaşAllah.
çok saol cnm. kısmet tabi de gebe kalmayı nasip ederse Rabbim doktora gitmeye yüzüm olsun. doktorum kilodan nefret ediyor. adam tığ gibi. ilk hamileliğimde her muhabbeti kiloydu. gram alma 5 ayda 2 kilo al tatlı asla yeme kilo aldın mı kilon nasıl sakın istemiyoru bla bla.. ondan korkuyorumo yüzden dikkatimi hala veriyorum.
yoksa şimdiye en azından hergün hadi waffle yiyelim diyen arkadaşıma (ki birlikte gidiyoruz o yiyor ben salep falan içiyorum), hadi künefeciye gidelim diyen eşime (hala gitmedim sallıyorum), anneeeee sen neden pilav yemiyorsun yütfennnn sen de tabak al diyen miniğime (ki geç saate kalan akşam yemeğinde almıyorum) çoktaaaannn uymuştum
Maşallah diyorum, inşallah ben de hedef kg ma geldiğimde böyle dikkat ederim senin gibi. Ve hayırlı bir evlat diliyorum bebek haberini de alırız inşallah
Ben de istiyorum uzun süredir aslında bebiş :) ama sağlık problemlerinden dolayı olmadı 2 senedir. Bende bari kilo vereyim dedim :)oyyy cnm çok saol. Allah razı olsun. hepinizin ne güzel dualarını aldım. amin cnm.
Ben de istiyorum uzun süredir aslında bebiş :) ama sağlık problemlerinden dolayı olmadı 2 senedir. Bende bari kilo vereyim dedim :)
bende de oluyor böyle en son birkaç kere çıkınca ne çıkıyorsa onu baz alıyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?