Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

56.2 olmuşum kızlaar, - 400 gitmiş geçen haftaya göre. Dün menümü yazamadım uyuyakaldım onu da yazayım gerçi tek düze oldu ama.
Dün peyniraltı suyumla ekstra organik poğaça a yapmıştım küçük ebatlarda minnoş minnoş. Sabah ve akşama doğru ondan yedim birkaç tane toplamda. Önceki günden uykusuz kalınca erkenden uyudum oğlum babasıyla dışarıda olduğu için kafam rahattı. Herkese bol eksiler diliyorum.inşallah 1. Oluruz :)

Sağlıklı da olsa tartı öncesi o tür besinler tuketmemen iyi olur.

Hedef kilon kaç canım ?

Nasılsın canım
Modun düşüktü yoluna girmistir umarım seni sıkan meseleler

ay çok mantıklı. hem kopmamış oluruz hem de kilo almayız.
çok şükür daha iyiyim ama arda bir gerginlik gelip gidiyor
saol cnm ilgine. sen nasılsın , yeni yılın nasıl başladı ??

gayet iyi cnm. kilon baya az olmasına rağmen güzel güzel eksiliyor. haftaya gelsin 55 ler

Sağolasın canım bu arada adımı da ifşa etmişsin

meryem abla ciddi mi sen 50 yaşında misnnn

Günaydın kızlar bugün benim doğum günüm ve birazdan tartılmaya gidiyorum
doğum günün kutlu olsun canm.ailenle nice nice yıllara ins

aa neden görmeyesin. hiç artı bildirimin olmadı hatırlaadığım kadarıyla.
2 haftaya bir yeni kiloya merhaba diyorsun ortalama. daha ne olsun MaşAllah cnm
İnşallah canım Bu konuda ben de şaşırıyorum zira bu hafta içtiğim suya çaya hiç dikkat etmedim. Sanırım kurtaran sağlıklı beslenmek ve abartmamak oldu.

Günaydın kızlar bugün benim doğum günüm ve birazdan tartılmaya gidiyorum
Günaydın canım, nice mutlu yıllara

Meral cnm bravo sana soda keyfinden vazgeçmişsin bu azimle o kiilolar patır patırgider tatlım.
hadi güzel bildirimlerin olsun inş.
İnşallah canım sağol

Günaydın
Hayırlı cumalar
Günaydın Hayırlı Cumalar ablacım

Sağolasın canım bu arada adımı da ifşa etmişsin
Bende o ayrıntıyı farkettim

İnşallah canım Bu konuda ben de şaşırıyorum zira bu hafta içtiğim suya çaya hiç dikkat etmedim. Sanırım kurtaran sağlıklı beslenmek ve abartmamak oldu.

kesinllikle öyle. zaten birkaç hafta sonra bünye ve beyin alışıyor. bak mezun oldum ama inan elim tam olarak bozmaya gitmiyor. biraz biraz açıyorum. diyet modum yok ama yeme saatlerim kaloriler ortalama aynı. değişimleri de şaşırmıyorum. mesela tatlı birşeyler mi yedim öğünü geçiyorum.a ra öğün hala yapıyorum.
ama tabi ekmeği artık bir dilim değil 2 yiyorum, bazen simit yiyorum, kahveyle çikolata yiyorum gibi diyete uymayan beslenmem var. ama akşam geç yemiyorum. pilava abanmıyorum. ekmeği kahvaltı harici yemiyorum.
yemek üstüne tatlı falan yemiyorum.
az az sık sık yemeye devam ediyorum.araları hiç atlamıyorum. o yüzden ana öğüne saldırmıyorum.
sen de beynini ve nefsini terbiye ettin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…