Nasılsın canımgünaydın cnm. sana da hayırlı cumalar
Kilonu merak ediyorum kuzum.
Cok sükür gectı ablamKilonu merak ediyorum kuzum.
Senin göz segirmen geçtimi canım ?
Cok sükür gectı ablam
Yeni uyandım biraz bekleyip tartılırım
56.2 olmuşum kızlaar, - 400 gitmiş geçen haftaya göre. Dün menümü yazamadım uyuyakaldım onu da yazayım gerçi tek düze oldu ama.
Dün peyniraltı suyumla ekstra organik poğaça a yapmıştım küçük ebatlarda minnoş minnoş. Sabah ve akşama doğru ondan yedim birkaç tane toplamda. Önceki günden uykusuz kalınca erkenden uyudum oğlum babasıyla dışarıda olduğu için kafam rahattı. Herkese bol eksiler diliyorum.inşallah 1. Oluruz :)
Aaa iyi ki doğdun mineciğim
Iyi ki tanıdım seni.
Herşey gönlünce olsun ..
Ahahah seni çılgınbir obsesif olarak tartı parke üzerin de hafif yamuk duruyor. Olmamiss
Meryem de korumada olacak. Korumacılar olarak ayrı bir liste tutalım en iyisi. Hem burdan kopmamış olunur ..
Nasılsın canım
Modun düşüktü yoluna girmistir umarım seni sıkan meseleler
56.2 olmuşum kızlaar, - 400 gitmiş geçen haftaya göre. Dün menümü yazamadım uyuyakaldım onu da yazayım gerçi tek düze oldu ama.
Dün peyniraltı suyumla ekstra organik poğaça a yapmıştım küçük ebatlarda minnoş minnoş. Sabah ve akşama doğru ondan yedim birkaç tane toplamda. Önceki günden uykusuz kalınca erkenden uyudum oğlum babasıyla dışarıda olduğu için kafam rahattı. Herkese bol eksiler diliyorum.inşallah 1. Oluruz :)
Doğru diyırsun canım aslında oğluma yapmıştım ama evde olunca dayanamadım. Hedef kg 52.Sağlıklı da olsa tartı öncesi o tür besinler tuketmemen iyi olur.
Hedef kilon kaç canım ?
İnşallah bir görebilseydim artık 55lerigayet iyi cnm. kilon baya az olmasına rağmen güzel güzel eksiliyor. haftaya gelsin 55 ler
İnşallah bir görebilseydim artık 55leri
Sağolasın canım bu arada adımı da ifşa etmişsinAaa iyi ki doğdun mineciğim
Iyi ki tanıdım seni.
Herşey gönlünce olsun ..
Ahahah seni çılgınbir obsesif olarak tartı parke üzerin de hafif yamuk duruyor. Olmamiss
Meryem de korumada olacak. Korumacılar olarak ayrı bir liste tutalım en iyisi. Hem burdan kopmamış olunur ..
meryem abla ciddi mi sen 50 yaşında misnnnSevgili oynakbaşım , bı konuda fikrini almak istiyorum. Diyete başladigimda hedef kilo olarak 56 ' yi belirlemiştim. 6'lı rakamı gördükten sonra önceki kilolarimdaki rahat kilo verme seruvenimde çok zorlanır oldum. Yarışma kurallarına şayet uygunsa 60 kiloya ulaştigimda tamam demek istiyorum. Yaklaşık 4 kilom kalmış olacak. Bu kararı vermemde elbette birkaç neden var. Hayalim 38 beden olabilmekti ama 38 beden giyen arkadaşımdan daha zayıf gorunmem de ayrı bir güzel. Zaten kilolu halimdeyken bile o kiloya kimse inanamazdi-20 kilo bence yeterli.... 50 yaşındaki bir hatun için bu kadarına yeter deyip kilomu kontrol etmeye gecmeyi düşünüyorum canım. oynakbasi34
Bilgine tatlım.
doğum günün kutlu olsun canm.ailenle nice nice yıllara insGünaydın kızlarbugün benim doğum günüm ve birazdan tartılmaya gidiyorum
İnşallah canımaa neden görmeyesin. hiç artı bildirimin olmadı hatırlaadığım kadarıyla.
2 haftaya bir yeni kiloya merhaba diyorsun ortalama. daha ne olsunMaşAllah cnm
Günaydın canım, nice mutlu yıllaraGünaydın kızlarbugün benim doğum günüm ve birazdan tartılmaya gidiyorum
İnşallah canım sağolMeral cnm bravo sana soda keyfinden vazgeçmişsin bu azimle o kiilolar patır patırgider tatlım.
hadi güzel bildirimlerin olsun inş.
Günaydın Hayırlı Cumalar ablacımGünaydın
Hayırlı cumalar
Bende o ayrıntıyı farkettimSağolasın canım bu arada adımı da ifşa etmişsin
İnşallah canımBu konuda ben de şaşırıyorum zira bu hafta içtiğim suya çaya hiç dikkat etmedim. Sanırım kurtaran sağlıklı beslenmek ve abartmamak oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?