Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bizi okuyanlar ellerindeki yavan diyetisyen listelerini atsinlar. Ömür öyle biter mi Canan Karatay bu konuda bir numara . Buruşmadan kirişmadan kan degerleri alabora olmadan da sağlıklı kilo veriliyormuş canlı orneğiyim.

yok ya cnm istedi. severim beyranı. kelebek güzel yapar. biliyorsun di mi?? geldiğinde havalar çok sıcak olmazsa gideriz içmeye. hem sağlıklı da
Bak hele...aslına bigane kalan bir Antepli olarak utanıyorum.Kelebeki bilmiyorum. Kavaklık in orada parkin karşısında bir yere giderdik adını da unuttum. İnsallah ya seninle bir karşilaşayim neler yapmam ki

Bak hele...aslına bigane kalan bir Antepli olarak utanıyorum.Kelebeki bilmiyorum. Kavaklık in orada parkin karşısında bir yere giderdik adını da unuttum. İnsallah ya seninle bir karşilaşayim neler yapmam ki

Maşallahcnm. harika kilo verdin. bir daha almaman dileğimle
bence aynı yer cnm kelebek kavaklığın karşı tarafında
hıh orası güzel. bir de metaneti çok övüyorlarda oraya gitmek kısmet olmadı. tam da bilmiyorum yerini kalenin oralarda diye duymuştum hepsini yaparız

Elhan Yaşam koçumuz Takımımızın eli sopa yüreği Pamuk Ablası
Ya sana bir şey danışayım ( tabi diğer arkadaşların da fikirlerine açığım )

Hani bende şu insülin direnci yüzünden çok çabuk acıkmalar var ya mesela sabah kahvaltısında 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir ve 1 adet portakal yedim ( bundan sonra geç saatlerde yememeye karar verdim meyveyi o yüzden kahvaltıya ekledim tatlı isteğini de keser diye )
Saat 08.30da kahvaltı ettim sanırım ve şu anda baya bir acıkma durumu oldu

Sence yada sizce şimdi kendime marul salatası yapsam da kız okuldan geldikten sonra saat 14:45 de kuzuyla mi öğlenlik yesem tabi akşamda çok acıkmamış olurum ve daha geçte yesem ( 18.00 gibi ) fazla yeme istediği olmaz gibime geliyor Ne dersiniz

Yada şimdi sadece bir türk Kahvesi içip öğlende mi çorba salata yapsam kendime ( kızı almadan saat 13.45 gibi )

Kestane kebap acele cevap

ay görünce yazmak istedim, banucum kahvaltıyı erken yapmışsın acıkman çok normal. aslında 10,30 gibi 1 ara öğün yapıp birazdan da öğle yemeğini yemeliydin. sibelin listeleri gibi.
bence sen şu an öğle yemeğini ye yoksa çok fazla acıkıcaksın. akşama kadar da 2 ara yaparsın listelerimiz gibi

Aslında bende Sibelin listelerini tekrar ortaya çıkarsam iyi olacak en azından adı konduğunda daha rahat oluyorum öbür türlü onumu yesem bunu mu yesem diye tereddütte kalıyorum

Bu arada sen nasıl oldun Ayşem
Çektirebildin mi MRını

Bir toparlanıp buluşamadık be güzelim

evet kuzum hazır listelerimiz var uymaya çalışırsak kilo da verebiliriz.
çektirmedim , ağrılarım tam geçmedi . birkaç gündür de tansiyonum ve şekerim yükseliyor onlarla uğraşıyorum, sersem gibiyim

Sağolasın canım bu arada adımı da ifşa etmişsin

Yaaa yanlış bişeymi yaptım

Eki Görüntüle 2221807
Kahvaltıya gel.nerede kalmıştık. iki gündür özledim bayağı

Nam nam ne kışkırtıcı bir tabak öyle.
Afiyet olsun

Hemen Cengaverleri de ayarlıyorum kızlarrrrrrrr

Bu arada vere vere 500 gram vermişim
Bir ileri iki geri gitmekten bıktım valla yaaa ama pes etmek yok

Emeğine sağlık canım.
Banucum nacizane biraz daha çeşitlendir menülerini özellikle yeşillik çok önemli midede yer kapladığı için doygunluk hissi veriyor..
Bir de ara yapmalısın madem çok açıkıyorsun. Misal çiğ kuruyemiş çok işe yarıyor.
500 gr diye küçümseme onlar birikince kocaman rakamlar olacak. Önemli olan her hafta eksilmek

Canım kaptanim bu durumda işini gorecek bir bardak tarçınlı süt...diyet işi gerçekten kişiye özel...aynı öğün kimini tık tutarken kimini aciktirabilir. Vücudun sinyal gönderdiğinde ilk işin su icmek olsun. Sonra da süt...yoksa doğal karbonhidrat kuruyemişlerinden kullan. Salata bazen açlığı kesmeyebiliyor. Bence süt...

Aynen süt ve yoğurt

bişey olmaz takılma

cnm ben az az sık sık beslenmeden yanayım. bana da iyi gelliyr. eski listelerine baktığımda sen de öyle besleniyormuşsun ve baya da vermişsin. bence kendine yarayanı yap. bu kadar aç bırakma kendini.
zaten karatay da 2 öğün yeniyoor ama acıkma başladığı an kil verme olayı duruyor. onunad mantığında acıkmama var.
ama gece acıkırsan yeme

kesinlikle dön o listelere cnm

Ben misal kahve yanına 2 ceviz 1 hurma yediğim de 2-3 saat tok tutuyor beni ..

beni de tok tutan şey tam da bu. şekersiz nescafe yanında hafif atıştırmalık.

Aaa benide unutma şekerim hedefe hızla ulaşma isteğim tam da bu yüzdennn

Ben de arada salatalarıma hellim koyuyorum çok mu yağlıymış kii kaşar bariz kalori diye bi tek onu tamamen kestim ben genelde süzme yiyorum

Listemizi paylaşım alanına taşıdım
Geçen hafta olduğu gibi yine ilk biz paylaşmış olduk
Cuma paylaşımları konusunda en istikrarlı ve hızlı takım biziz
Ellerine sağlık kaptanım kimse senden hızlı taşıyamaz

Hiçte kıskanmadık

Ben misal kahve yanına 2 ceviz 1 hurma yediğim de 2-3 saat tok tutuyor beni ..
Benim de kahve yanına tercih etmem tamamen bu sebepten ablacım bide tabi kahve sade olduğu için şekerli bişeyler arama isteğimde etkili olabilir

aaa evet sen de vardın hep birlikte götürürüz süreçlerimiz belki de. sana da inş cnm..
kapımız sana da her zaman açık. ne zaman gelirsen başım üstüne

Elhan abla diyete ara vermedim canım ilaçlarla ayakta durmaya çalışıyorum, akşam da bi güzel ağladım hiçkimsem yok yapayalnızım kızımı uzaklara göndermiycem dedim ağladım,çocuk hasta ilgi bekliyo ben perişan bir Allahın kulu da bi kaşık çorba vermiyo dedim içlendikçe içlendim ,bambaşka memlektte olsak bukadar zoruma gitmez ... aman neyse her hastalıkta ben bi posta ağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…