Bizi okuyanlar ellerindeki yavan diyetisyen listelerini atsinlar. Ömür öyle biter micnm ben de hiç ayırt etmiyorum. diyet kriterim belli yani. hamur işi şekerli şeyler pilav türü hariç yiyorum.
peynir ne varsa yedim, zeytin ne varsa yedim, ekmek ne varsa 1 dilim yedim, yemek ne varsa bir kase falan yedim.
yani ev halkına ayrı kendime ayrı peynir zeytin falan almam zor yani. yalnız ben de genel oalrak doğal şeyleri severim. doğal yoğurt, süt, peynir, yağ, et falan.. bunu yapsak bile gidiyor kilolar. afiyet bal olsun
Bak hele...aslına bigane kalan bir Antepli olarak utanıyorum.yok ya cnm istedi. severim beyranı. kelebek güzel yapar. biliyorsun di mi?? geldiğinde havalar çok sıcak olmazsa gideriz içmeye. hem sağlıklı da
Bizi okuyanlar ellerindeki yavan diyetisyen listelerini atsinlar. Ömür öyle biter miCanan Karatay bu konuda bir numara . Buruşmadan kirişmadan kan degerleri alabora olmadan da sağlıklı kilo veriliyormuş canlı orneğiyim.
Bak hele...aslına bigane kalan bir Antepli olarak utanıyorum.Kelebeki bilmiyorum. Kavaklık in orada parkin karşısında bir yere giderdik adını da unuttum. İnsallah ya seninle bir karşilaşayim neler yapmam ki
ay görünce yazmak istedim,Elhan Yaşam koçumuz Takımımızın eli sopa yüreği Pamuk Ablası
Ya sana bir şey danışayım ( tabi diğer arkadaşların da fikirlerine açığım)
Hani bende şu insülin direnci yüzünden çok çabuk acıkmalar var yamesela sabah kahvaltısında 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir ve 1 adet portakal yedim ( bundan sonra geç saatlerde yememeye karar verdim meyveyi o yüzden kahvaltıya ekledim tatlı isteğini de keser diye )
Saat 08.30da kahvaltı ettim sanırım ve şu anda baya bir acıkma durumu oldu
Sence yada sizceşimdi kendime marul salatası yapsam da kız okuldan geldikten sonra saat 14:45 de kuzuyla mi öğlenlik yesem tabi akşamda çok acıkmamış olurum ve daha geçte yesem ( 18.00 gibi ) fazla yeme istediği olmaz gibime geliyor Ne dersiniz
Yada şimdi sadece bir türk Kahvesi içip öğlende mi çorba salata yapsam kendime ( kızı almadan saat 13.45 gibi )
Kestane kebap acele cevap
ay görünce yazmak istedim,banucum kahvaltıyı erken yapmışsın acıkman çok normal. aslında 10,30 gibi 1 ara öğün yapıp birazdan da öğle yemeğini yemeliydin. sibelin listeleri gibi.
bence sen şu an öğle yemeğini ye yoksa çok fazla acıkıcaksın. akşama kadar da 2 ara yaparsın listelerimiz gibi
evet kuzum hazır listelerimiz var uymaya çalışırsak kilo da verebiliriz.Aslında bende Sibelin listelerini tekrar ortaya çıkarsam iyi olacaken azından adı konduğunda daha rahat oluyorum öbür türlü onumu yesem bunu mu yesem diye tereddütte kalıyorum
Bu arada sen nasıl oldun Ayşem
Çektirebildin mi MRını
Bir toparlanıp buluşamadık be güzelim
gördüm gördüm kaçar mımavimli canım üç sayfa önce msj yazdım ama etiket yapmamışım nice mutlu senelere sevdiklerinle birlikte canım
Sağolasın canım bu arada adımı da ifşa etmişsin
Hemen Cengaverleri de ayarlıyorum kızlarrrrrrrr
Bu arada vere vere 500 gram vermişim
Bir ileri iki geri gitmekten bıktım valla yaaa ama pes etmek yok
Canım kaptanim bu durumda işini gorecek bir bardak tarçınlı süt...diyet işi gerçekten kişiye özel...aynı öğün kimini tık tutarken kimini aciktirabilir. Vücudun sinyal gönderdiğinde ilk işin su icmek olsun. Sonra da süt...yoksa doğal karbonhidrat kuruyemişlerinden kullan. Salata bazen açlığı kesmeyebiliyor. Bence süt...Elhan Yaşam koçumuz Takımımızın eli sopa yüreği Pamuk Ablası
Hani bende şu insülin direnci yüzünden çok çabuk acıkmalar var yamesela sabah kahvaltısında 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir ve 1 adet portakal yedim ( bundan sonra geç saatlerde yememeye karar verdim meyveyi o yüzden kahvaltıya ekledim tatlı isteğini de keser diye )
Sence yada sizceşimdi kendime marul salatası yapsam da kız okuldan geldikten sonra saat 14:45 de kuzuyla mi öğlenlik yesem tabi akşamda çok acıkmamış olurum ve daha geçte yesem ( 18.00 gibi ) fazla yeme istediği olmaz gibime geliyor Ne dersiniz
Yada şimdi sadece bir türk Kahvesi içip öğlende mi çorba salata yapsam kendime ( kızı almadan saat 13.45 gibi )
Canım kaptanim bu durumda işini gorecek bir bardak tarçınlı süt...diyet işi gerçekten kişiye özel...aynı öğün kimini tık tutarken kimini aciktirabilir. Vücudun sinyal gönderdiğinde ilk işin su icmek olsun. Sonra da süt...yoksa doğal karbonhidrat kuruyemişlerinden kullan. Salata bazen açlığı kesmeyebiliyor. Bence süt...
bişey olmaz takılmaYaaa yanlış bişeymi yaptım
Nam nam ne kışkırtıcı bir tabak öyle.
Afiyet olsun
Emeğine sağlık canım.
Banucum nacizane biraz daha çeşitlendir menülerini özellikle yeşillik çok önemli midede yer kapladığı için doygunluk hissi veriyor..
Bir de ara yapmalısın madem çok açıkıyorsun. Misal çiğ kuruyemiş çok işe yarıyor.
500 gr diye küçümseme onlar birikince kocaman rakamlar olacak. Önemli olan her hafta eksilmek
Elhan Yaşam koçumuz Takımımızın eli sopa yüreği Pamuk Ablası
Aslında bende Sibelin listelerini tekrar ortaya çıkarsam iyi olacaken azından adı konduğunda daha rahat oluyorum öbür türlü onumu yesem bunu mu yesem diye tereddütte kalıyorum
Bu arada sen nasıl oldun Ayşem
Çektirebildin mi MRını
Bir toparlanıp buluşamadık be güzelim
Ben misal kahve yanına 2 ceviz 1 hurma yediğim de 2-3 saat tok tutuyor beni ..
Aaa benide unutma şekerimaaaa öyle miii bak bilmiyordum bunu. ayyy hadi inş sen de ben de müjdeli haberler alırız . tabi sağlıkla huzurla hayırlısıyla. 3 leriz belki. meryem vr, sen-ben. ha bir d eeskilerden erolum vardı. o da hayırsız çıktı bak. bir gitti pir gitti. selam olsun ona da.
Ben de arada salatalarıma hellim koyuyorum çok mu yağlıymış kiiCanım dün alisverişe gidecektim okul sonrası...peynirim bitmişti yorgunluktan vazgeçtim.. Sabah da dolapta hellimi görünce kizarttimdeme ben peyniri yagli yağsız ayırt etmiyorum. Sadece işlenmemiş olsun yeter.
Hellim takıldım bu sabah.
Canım pil bozuk olmasın. Dusuk olanı baz al desem hafta içi zorlanırsin bu sefer.
Ellerine sağlık kaptanım kimse senden hızlı taşıyamazListemizi paylaşım alanına taşıdım
Geçen hafta olduğu gibi yine ilk biz paylaşmış olduk
Cuma paylaşımları konusunda en istikrarlı ve hızlı takım biziz
Hiçte kıskanmadıkMaşallahcnm. harika kilo verdin. bir daha almaman dileğimle
bence aynı yer cnm kelebek kavaklığın karşı tarafında
hıh orası güzel. bir de metaneti çok övüyorlarda oraya gitmek kısmet olmadı. tam da bilmiyorum yerini kalenin oralarda diye duymuştumhepsini yaparız
Benim de kahve yanına tercih etmem tamamen bu sebepten ablacım bide tabi kahve sade olduğu için şekerli bişeyler arama isteğimde etkili olabilirBen misal kahve yanına 2 ceviz 1 hurma yediğim de 2-3 saat tok tutuyor beni ..
aaa evet sen de vardın hep birlikte götürürüz süreçlerimiz belki de. sana da inş cnm..Aaa benide unutma şekerimhedefe hızla ulaşma isteğim tam da bu yüzdennn
Ben de arada salatalarıma hellim koyuyorum çok mu yağlıymış kiikaşar bariz kalori diye bi tek onu tamamen kestim ben genelde süzme yiyorum
Ellerine sağlık kaptanım kimse senden hızlı taşıyamaz
Hiçte kıskanmadık
Benim de kahve yanına tercih etmem tamamen bu sebepten ablacım bide tabi kahve sade olduğu için şekerli bişeyler arama isteğimde etkili olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?