- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
uyanınca direk çıktım biraz beklesem demek 86 çıkacak bekleyemedim
ben geçen hafta kaçtım yahuu bir 87.6 çıktı sonra birdaha bu çıktı hangisini baz alalım bilemedim
Hemen Cengaverleri de ayarlıyorum kızlarrrrrrrr
Bu arada vere vere 500 gram vermişim
Bir ileri iki geri gitmekten bıktım valla yaaa ama pes etmek yok
Kız HemşomMaşAllah cnm azmin elinden kurtulamadı kiilolar.
eminim haftaya çok çok güzel eksin olacak regl şişkinliği de varmış sen de demek ki.
tek suçlu patates değilmiş
Günaydın canım anarşikim.Günaydın
Hayırlı cumalar
Canım maşallah sana eksilerin çok normal belli ki yağ yok vucutta. Protein ve saglikli karbonhidratları eksik etme sofrandan. O minnoşlar yulaf kepeği veya tam tahilli undan olabilirdi gerçi tam tahillara da fazla guvenmeyin diyorlar. Mezuniyet sonrasina sakla yine de.56.2 olmuşum kızlaar, - 400 gitmiş geçen haftaya göre. Dün menümü yazamadım uyuyakaldım onu da yazayım gerçi tek düze oldu ama.
Dün peyniraltı suyumla ekstra organik poğaça a yapmıştım küçük ebatlarda minnoş minnoş. Sabah ve akşama doğru ondan yedim birkaç tane toplamda. Önceki günden uykusuz kalınca erkenden uyudum oğlum babasıyla dışarıda olduğu için kafam rahattı. Herkese bol eksiler diliyorum.inşallah 1. Oluruz :)
Mine de Mine....Kızlar tam tamına 75 kiloyum. 10 kilom kaldı. Yaza kadar gidecek inşallah
oynakbasi34 geçen hafta kaçtı unuttum çok fazlaydı hafızadan silmişim
Çok ciddiyim.meryem abla ciddi mi sen 50 yaşında misnnn
doğum günün kutlu olsun canm.ailenle nice nice yıllara ins
Çabuk iyileş canım benim.Kilo bildirimimi yapayım ama hiç hoş değil, regl etkisi diye düşünüyorum çünkü hasta halimle bile asla fazla yemedim
Geçen hafta:68.3
Bu hafta:67.9
Fark:-400
Eki Görüntüle 2221803
oynakbasi34
İnşallah canım, hayırlısıyla sağlıkla. Ama ben eskisi gibi heyecanla bekleyemiyorum yani uzun süre olmaz gibi geliyor halaaaaa öyle miii bak bilmiyordum bunu. ayyy hadi inş sen de ben de müjdeli haberler alırız . tabi sağlıkla huzurla hayırlısıyla. 3 leriz belki. meryem vr, sen-ben. ha bir d eeskilerden erolum vardı. o da hayırsız çıktı bak. bir gitti pir gitti. selam olsun ona da.
Canım dün alisverişe gidecektim okul sonrası...peynirim bitmişti yorgunluktan vazgeçtim.. Sabah da dolapta hellimi görünce kizarttimAfiyet olsun ablişkom missssçatal tarafındaki iki tane şeyi anlayamadım
Hellim takıldım bu sabah.afiyet şifa olsun. tam bir karatay kahvaltısı olmuş..
Canım pil bozuk olmasın. Dusuk olanı baz al desem hafta içi zorlanırsin bu sefer.ben geçen hafta kaçtım yahuu bir 87.6 çıktı sonra birdaha bu çıktı hangisini baz alalım bilemedim
Kız Hemşombeyran tadında bir mesaj yazmışın sımsıcak... gidecek di mi hep reglden bilmem mi...
Günaydın canım anarşikim.
Canım maşallah sana eksilerin çok normal belli ki yağ yok vucutta. Protein ve saglikli karbonhidratları eksik etme sofrandan. O minnoşlar yulaf kepeği veya tam tahilli undan olabilirdi gerçi tam tahillara da fazla guvenmeyin diyorlar. Mezuniyet sonrasina sakla yine de.
Mine de Mine....ama mavişim daha bı tatlı.... bebeğim sil hafızadan hiç hatirlama...75 çok güzel. Tebrikler.
Çok ciddiyim.Dört ay var 50 olmama ama yıl olarak girdim işte... Bebim geceleri saymadigim için ruhumun haberi yok ondan fark edilmiyor sen de şaşırdın bak.
Çabuk iyileş canım benim.sonuç güzel sakın uzülme..Haftaya guzel bir başlangıç yaparsın.
LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ
Bonus ( 101,5 / / /% ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 18. Ocak 2019
Black_House ( 80 / / / % ) Yeni üye, Başlangıç 8 Aralık, Başlangıç kilosu 81,9 Kg, hedef 70 kg, Listeye giriş tarihi 29 Aralık ( düzenli paylaşım yapılmadığı için süre 11 ocağa uzadi )
Sevilay80 ( 77,5 / / / % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
zukkum ( 87,7 / 68,8 / 0,9 / 1,03 % ) 591.Etapta bildirimsiz izne ayrıldı ( 85,5 kg son bildirimi )
kittenlove ( 61,7 / / / % ) 31 Mart 2018de 562. Etapta 59,8 kg ile Mezun oldu
sonundaoldu ( 64,1 / 63,2 / 0,9 / 1,40 % ) 21 Aralık 2018de 601. Etapta 64,7 kg ile Mezun oldu
İnşallah canım, hayırlısıyla sağlıkla. Ama ben eskisi gibi heyecanla bekleyemiyorum yani uzun süre olmaz gibi geliyor hala
cnmmmmmmm eline sağlık helal et hakkını. yine yapmışsın bize de liste renkli renkli çok şirin
Amin canım inşallahgidecek mi demek ne yaaaaa??
tabi gidecek canım benim. helsin hedef kiloben haftaya en az 1 kilo öngryorum sen de net yani
beyran mıııı kelebek geldi bak aklımatakımımız da kelebek ne tesadüf
cnmmmmmmm eline sağlık helal et hakkını. yine yapmışsın bize de liste renkli renkli çok şirin
umutsuzluk bize yakışmaz cnm. umut bizden gerisi Allah'dan ben her ay hamile heyecanı yaşıyorum. o da ayrı güzel
Rabbim yeter ki yanımızdaki evlatlarımıza sağlık huzur uzun güzel ömürler versin. diğeri de hayırlısıysa gelsin inş
Canım dün alisverişe gidecektim okul sonrası...peynirim bitmişti yorgunluktan vazgeçtim.. Sabah da dolapta hellimi görünce kizarttimdeme ben peyniri yagli yağsız ayırt etmiyorum. Sadece işlenmemiş olsun yeter.
Hellim takıldım bu sabah.
Canım pil bozuk olmasın. Dusuk olanı baz al desem hafta içi zorlanırsin bu sefer.
Ne demek canım seve seveHakkım varsa da helali hoş olsun
sonundaoldu canım beyran sana birini hatırlattı sanırsam.
oynakbasi34 kaptanım yaptın yine kaptanlığını ellerine sağlık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?