- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Çok teşekkür ederim canım.Canim bak karar defterinde mezuniyet ile ilgili kuralyanlış yapmadiysam hesabı erken mezun olabileceksin
Eki Görüntüle 2221680
Birde sen hesapla bakalım var mı bir yanlisim
Salatanın tarifini yarın alıp ayrıntılı yazacağım tatlım. Enfes bir şeydi. Kararımi destekledigin için tesekkür ederim.Söyle canım,bugün içmedim söz dinledim
Büzüşmüş yaprak şeklinde
Salatanın tarifini isteriz çıtırım
Bencede abla 60 sana yeter de artar isabetli karar ki sen şimdi bile 60 gibi duruyosun hatta daha az
Afiyet olsun canım.Enfestişöyle özetlenebilir:
İki kaşık patates salatası, 3 kaşık yeşil salata, bir parça beyaz peynir, iki kaşık kuymak, iki kaşık domates soslu sotelenmiş biber, bir yumurtabunları yemek bayağı uzun sürdü
Ara bol limonlu çay
Akşam 6da bir kaşık pilavla çoban salata
Menümü de yazmış oldum
Tekrar geçmiş olsun kuzu. Menün çok güzel. Çorbayı bol bol iç.Meyveyi de yarın öğün aralarına yay.İyileşinceye kadar da diyet yapma.Off kulaklarım burnum tıkalı sinirim bozuluyo yaaaaasanki herşey kontrolümden çıkmış gibi hissediyorum daha öncede demiştim böyle olunca panikliyorum ,inşallah yarına daha iyi olurum
Menümü yazayım ama saatler tahmini olcak
Uyanınca bol limonlu ılık su
11.00 gibi Kahvaltı:
2 dilim tb ekmeğinden süzme peynirli yağsız tost, yeşil biber,domates,ıhlamur
14.00 gibi
1 kivi,1 mandalina
15.30
Bir kase dünkü tavuk suyuna çorba bol limonlu
18.00
Sade Türk kahvesi,1 incir,1 hurma,1 avuç sarı leblebi
Su:3 lt
Spor:yok malesef dermanım da yok
Birazdan 1 portakal yiyebilirimoynakbasi34
Banuşum çocuklara geçmiş olsun. Umarım çabuk atlatırlar. Limonlu çorbalar sıcak sıcak iyi gelir canim. Eşime de hesaplaptim sen yazmadan önce %82 vermiş oluyormuşum 60 kiloya düştüğümde.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Eve geldigimizden beri ancak firsat buldum buraya bakmaya
Habuz dönüşü büyük küzüntü zaten bir iki gündür nezleydi daha beter oldu hatta baş ağrısı başladımidem karnım ağrıyor diye tutturun biraz onu rahatlatmak için uğraştık ( ayaklarını fön ile isittik hatta en Son tam şu torbasini doldurup verecektim ki ufaklık benimde karnım ağrıyor demezmi )
Anlayacağınız iki kuzu birden yamuldu ( gerçi ufaklık biraz abartiyor sanki)
Abla hala ayni ama ufaklık arada unutup gayet neşeli oluyor sonra bir bakıyorsun yine karnım diyor şu torbasina el koyuyor
Toz olanı da var her cesit sallama daAnanaslı, Portakalli, acaili, naneli limonlu ♡ bir ara yumuşak içimli de vardı ama bayadır almadım meyveleri de genelde büyük kız içiyor
Toz olan 1 çay kaşığı kadar demleme aletine koyup demiyorum hani şu ağzı açılıp kapanan yuvarlak şeyler var ya ona
Bende yeşil teneke aldım ilksen sonra aktaran aldım açık ama ağır geldi sanki
Canım senin durumu bir danışmam lazımnormalde erken mezuniyet sanırım %5 kaldıysa hedefe oluyor ama malum Kilo düşünce yüzde daha da yükseliyor
netlik olsun hemen yazarım sanada tekrar bu karar defterine bakayım da
Şeytan ayrıntıda gizlidir.Canim bak karar defterinde mezuniyet ile ilgili kuralyanlış yapmadiysam hesabı erken mezun olabileceksin
Eki Görüntüle 2221680
Birde sen hesapla bakalım var mı bir yanlisim
napiyim Meryem bir akıl ver nasıl.bastiriyim bu şeker ihtiyacimiDün hala artidaydim canım. Pattislere ölümmmmm. Heyecanla sabahı bekliyorum iki gündür elimden geleni yaptım. Artı çıksam kendim için üzülmem de takımımın yüzdesini düşürmek beni üzecek...dert yok sorun yok durduk yere keyfi davrandığım için kızıyorum kendime. Haftaya toparlarim nasıl olsa...canım dün Dukan birasindan bahsetmiştin aklımda yarın yaparım artık..bı de bayağı ödem var farkındayım şiştim resmen...Takımdan ayrılmam kesinlikle mezun olayım belli bir kiloda olayım yeter. Burada olmak çok keyifli...okul stresi falan kalmıyor.
Anam beş hurma...şeker diyeti yapiyorum diye bastın hurmayı tabi...indirelim derken bindirdin be Hilalcim.Yalnız öğle salatan efsane olmuş ohhh yarasin canım yansın yağlar... adami düz duvara tırmandirir az bile bu oyunlar.. Afiyet olsun canım.
Brunch yemeden ölmek istemiyorum
himmm bir dahakine ona bakayımSöyle canım,bugün içmedim söz dinledim
Büzüşmüş yaprak şeklinde
Salatanın tarifini isteriz çıtırım
Bencede abla 60 sana yeter de artar isabetli karar ki sen şimdi bile 60 gibi duruyosun hatta daha az
çok hafif bir menü olmuş canım afiyet olsunOff kulaklarım burnum tıkalı sinirim bozuluyo yaaaaasanki herşey kontrolümden çıkmış gibi hissediyorum daha öncede demiştim böyle olunca panikliyorum ,inşallah yarına daha iyi olurum
Menümü yazayım ama saatler tahmini olcak
Uyanınca bol limonlu ılık su
11.00 gibi Kahvaltı:
2 dilim tb ekmeğinden süzme peynirli yağsız tost, yeşil biber,domates,ıhlamur
14.00 gibi
1 kivi,1 mandalina
15.30
Bir kase dünkü tavuk suyuna çorba bol limonlu
18.00
Sade Türk kahvesi,1 incir,1 hurma,1 avuç sarı leblebi
Su:3 lt
Spor:yok malesef dermanım da yok
Birazdan 1 portakal yiyebilirimoynakbasi34
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı geceler
Eve geldigimizden beri ancak firsat buldum buraya bakmaya
Habuz dönüşü büyük küzüntü zaten bir iki gündür nezleydi daha beter oldu hatta baş ağrısı başladımidem karnım ağrıyor diye tutturun biraz onu rahatlatmak için uğraştık ( ayaklarını fön ile isittik hatta en Son tam şu torbasini doldurup verecektim ki ufaklık benimde karnım ağrıyor demezmi )
Anlayacağınız iki kuzu birden yamuldu ( gerçi ufaklık biraz abartiyor sanki)
Abla hala ayni ama ufaklık arada unutup gayet neşeli oluyor sonra bir bakıyorsun yine karnım diyor şu torbasina el koyuyor
Toz olanı da var her cesit sallama daAnanaslı, Portakalli, acaili, naneli limonlu ♡ bir ara yumuşak içimli de vardı ama bayadır almadım meyveleri de genelde büyük kız içiyor
Toz olan 1 çay kaşığı kadar demleme aletine koyup demiyorum hani şu ağzı açılıp kapanan yuvarlak şeyler var ya ona
Bende yeşil teneke aldım ilksen sonra aktaran aldım açık ama ağır geldi sanki
Canım senin durumu bir danışmam lazımnormalde erken mezuniyet sanırım %5 kaldıysa hedefe oluyor ama malum Kilo düşünce yüzde daha da yükseliyor
netlik olsun hemen yazarım sanada tekrar bu karar defterine bakayım da
Her sayfasını sevgiyle umutla dolduracağin güzel günlerin olsun canım. Doğum günün kutlu olsun.Günaydın kızlarbugün benim doğum günüm ve birazdan tartılmaya gidiyorum
Banuşum çocuklara geçmiş olsun. Umarım çabuk atlatırlar. Limonlu çorbalar sıcak sıcak iyi gelir canim. Eşime de hesaplaptim sen yazmadan önce %82 vermiş oluyormuşum 60 kiloya düştüğümde.
Şeytan ayrıntıda gizlidir.gene buldum bir şeytanlık. Banucum ekran fotosundaki 258 bildirim maşallah diyelim gözümüz yok da ...oha dedim kendime bende üç dört bilemedin beş...oluyor gözüm döndü birden.
Günaydın kızlarbugün benim doğum günüm ve birazdan tartılmaya gidiyorum
Hayırlı sabahlar diyetdaşlarım kahvaltı hazırlıcam erken çıkıcaz o yüzden yazıyorum kilomu akşam neredeyse aç yattım artı görmedim Allaha şükür 73700 geçen hafta 74100 dü benim galiba kilo vermem şu an durdu inşallah plato etkisini çabuk atlatabilirim bide elma sirkesi ne başladım ödem için tavsiyelerinize açığım banucuğum çok geçmiş olsun inş çabuk atlatırsınız bizde de artık zencefil zerdeçal sofranın baştacı gibi oldu yemek masasında
Hiç brunch yemedim kiBen de brunch istiyorum.
Enfestişöyle özetlenebilir:
İki kaşık patates salatası, 3 kaşık yeşil salata, bir parça beyaz peynir, iki kaşık kuymak, iki kaşık domates soslu sotelenmiş biber, bir yumurtabunları yemek bayağı uzun sürdü
Ara bol limonlu çay
Akşam 6da bir kaşık pilavla çoban salata
Menümü de yazmış oldum
oynakbasi34 Banuşum bu hafta çok güzel menülerin oldu biraz hareketli de geçti zamanların. Hiiiiç korkma bacım gönül rahatlığıyla çık o tartiya ben umutluyum senden
Ebiciğim platodan bahsediyordu sanırım ben de aynı coğrafyadayimbu hafta eksi göremedim. Sadece artilarimi yok edebildim.Çok şükür. Dukan birasini içmeye gerek kalmadı dün gece malum günlere girdim Bu hafta odemler gidecek , mezuniyet sevdasıyla daha bir asılacağım moral motivasyon çok bizde anacim. Bildirimimi yapıyorum. Geçen haftanın aynısı
Eki Görüntüle 2221790
Kriminoloji inceleyebilir aynı foto değil aman diyim
Kendime geleyim hemen kahvaltimi da yapıp laptopa geçerim listemizi rahat düzenlemek için ♡♡♡♡
Sağ olasın canımufakliginki biraz naz ama büyük fena mecbur bugün sınavı var diye okula gitti ( gerçi maşallah devamsızlık sınırı okadar düşük ki kızcağız migreni yüzünden doldurdu mecbur gidecekti )
Bu arada seni de tebrik ederim yine gitmiş ki bence hiç de az olarak görmebakalım ben ne göreceğim birazdan tartida valla korkuyorum çıkmaya baya def gibi hissediyorum kendimi bu sabah
oynakbasi34 Banuşum bu hafta çok güzel menülerin oldu biraz hareketli de geçti zamanların. Hiiiiç korkma bacım gönül rahatlığıyla çık o tartiya ben umutluyum senden
Ebiciğim platodan bahsediyordu sanırım ben de aynı coğrafyadayimbu hafta eksi göremedim. Sadece artilarimi yok edebildim.Çok şükür. Dukan birasini içmeye gerek kalmadı dün gece malum günlere girdim Bu hafta odemler gidecek , mezuniyet sevdasıyla daha bir asılacağım moral motivasyon çok bizde anacim. Bildirimimi yapıyorum. Geçen haftanın aynısı
Eki Görüntüle 2221790
Kriminoloji inceleyebilir aynı foto değil aman diyim
kaptancım. ben mezun oldum ama bildirime devam edeyim.
çünkü kilo alımını ileriye saklıyorum
ama beni listeye eklemek zorunda değilsin. kendimi sana yük gibi hissediyorum. uğraşıyorsun hiç bir katkım yokken. çok saol.
geçen hafta: 64.1 (sanırım böyleydi net değilim)
bu hafta:63.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?