Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Salatanın tarifini yarın alıp ayrıntılı yazacağım tatlım. Enfes bir şeydi. Kararımi destekledigin için tesekkür ederim. Bir ay daha mücadeleye devam.

Afiyet olsun canım.

Tekrar geçmiş olsun kuzu. Menün çok güzel. Çorbayı bol bol iç.Meyveyi de yarın öğün aralarına yay.İyileşinceye kadar da diyet yapma.
Banuşum çocuklara geçmiş olsun. Umarım çabuk atlatırlar. Limonlu çorbalar sıcak sıcak iyi gelir canim. Eşime de hesaplaptim sen yazmadan önce %82 vermiş oluyormuşum 60 kiloya düştüğümde.

Canim bak karar defterinde mezuniyet ile ilgili kural yanlış yapmadiysam hesabı erken mezun olabileceksin

Eki Görüntüle 2221680

Birde sen hesapla bakalım var mı bir yanlisim
Şeytan ayrıntıda gizlidir. gene buldum bir şeytanlık. Banucum ekran fotosundaki 258 bildirim maşallah diyelim gözümüz yok da ...oha dedim kendime bende üç dört bilemedin beş...oluyor gözüm döndü birden.

napiyim Meryem bir akıl ver nasıl.bastiriyim bu şeker ihtiyacimi
aynen öğlen çok iyiydi akşamı da hafif kapadım ya daha birsey yemedim 1 lt daha şu içmişim 1 de bitki çayı

himmm bir dahakine ona bakayım

çok hafif bir menü olmuş canım afiyet olsun

geçmiş olsun canım bende ağır diye duydum diğer Çaykara göre bir dahakine bir denicem bakalım

Hayırlı sabahlar diyetdaşlarım kahvaltı hazırlıcam erken çıkıcaz o yüzden yazıyorum kilomu akşam neredeyse aç yattım artı görmedim Allaha şükür 73700 geçen hafta 74100 dü benim galiba kilo vermem şu an durdu inşallah plato etkisini çabuk atlatabilirim bide elma sirkesi ne başladım ödem için tavsiyelerinize açığım banucuğum çok geçmiş olsun inş çabuk atlatırsınız bizde de artık zencefil zerdeçal sofranın baştacı gibi oldu yemek masasında

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar ♡ Rabbim şu mübarek günün hürmetine gonlumuzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah. .....Aminnnn

Bugün zor kalktım yataktan gece yine iki kere uykudan ağrı ile uyandım sanırım dün kızın cantalarini yüklenince zorlandim gerçi ablası havuzda hazırladı tabi eve gelince de mutfağa giristim biraz oda etkilemiştir ağrım yok diye bir iki gundur fazla guvendim kendime sanırım

Yada soğuktan mı azdı ağrı anlamadım neyse eşime hemen kalkar kalkmaz kantaron yağını surdurdum bugün bir tek kuzuyu okuldan alacağım başka bir şey yapmayı düşünmüyorum

Banuşum çocuklara geçmiş olsun. Umarım çabuk atlatırlar. Limonlu çorbalar sıcak sıcak iyi gelir canim. Eşime de hesaplaptim sen yazmadan önce %82 vermiş oluyormuşum 60 kiloya düştüğümde.

Aynen canım 60a düştüğünde mezun olabilirsin erkenden
Gerci mezun da olsan hiç bir yere gitmek yok ♡ bizi de düzene sokarsın yoksa masum sanıp ufak kaçaklar oluyormuş bak

Kız bir iki gündür bakmamişim
Paylaşım Alanı birde kardeş takımı derken öyle oluyor ♡
Maşallah çok da dikkatlisin ♡♡♡♡

Günaydın kızlar bugün benim doğum günüm ve birazdan tartılmaya gidiyorum

Günaydın canım ♡
Yani yaşın sana bol mutluluk, huzur, bereket ve en önemlisi sağlık getirsin ♡♡♡♡♡♡
Çok güzel kilolar verip bir sonraki doğum gününde çok daha fıstık ol inşallah ♡♡♡♡
İyiki doğdun ve iyiki seni tanimisiz

Kendime geleyim hemen kahvaltimi da yapıp laptopa geçerim listemizi rahat düzenlemek için ♡♡♡♡

Sağ olasın canım ufakliginki biraz naz ama büyük fena mecbur bugün sınavı var diye okula gitti ( gerçi maşallah devamsızlık sınırı okadar düşük ki kızcağız migreni yüzünden doldurdu mecbur gidecekti )

Bu arada seni de tebrik ederim yine gitmiş ki bence hiç de az olarak görme bakalım ben ne göreceğim birazdan tartida valla korkuyorum çıkmaya baya def gibi hissediyorum kendimi bu sabah

oynakbasi34 Banuşum bu hafta çok güzel menülerin oldu biraz hareketli de geçti zamanların. Hiiiiç korkma bacım gönül rahatlığıyla çık o tartiya ben umutluyum senden
Ebiciğim platodan bahsediyordu sanırım ben de aynı coğrafyadayim bu hafta eksi göremedim. Sadece artilarimi yok edebildim.Çok şükür. Dukan birasini içmeye gerek kalmadı dün gece malum günlere girdim Bu hafta odemler gidecek , mezuniyet sevdasıyla daha bir asılacağım moral motivasyon çok bizde anacim. Bildirimimi yapıyorum. Geçen haftanın aynısı

Kriminoloji inceleyebilir aynı foto değil aman diyim

Günaydın kızlar..

Hiç brunch yemedim ki Ben de brunch istiyorum.

ay ben de ben de
bu arada sen gerçekten kilonu belli etmmiyorsun MaşAllah cnm. ben hemen at gibi oluyorum
60 gayet güzel olur. ası hedefimiz korumak olmalı. hani aşağıya gram gram giderse ne ala. ama almamalıyız haybeye

owww sen yine kuymak mı yedin ben daha deneyemedim. çok merak ediyorum tadını.
nice hayırlı sağlıklı huzurlu ömürlerin olsun cnm.
2019 senin yılın olur inş. ailenle tüm hedelerini gerçekleştirmeyi nasip etsin Rabbim.

MaşAllah cnm azmin elinden kurtulamadı kiilolar.
eminim haftaya çok çok güzel eksin olacak regl şişkinliği de varmış sen de demek ki.
tek suçlu patates değilmiş

cnm senin de eksi göreceğine inanıyorum. bu hafta baya aç gezdin

kaptancım. ben mezun oldum ama bildirime devam edeyim.
çünkü kilo alımını ileriye saklıyorum
ama beni listeye eklemek zorunda değilsin. kendimi sana yük gibi hissediyorum. uğraşıyorsun hiç bir katkım yokken. çok saol.

geçen hafta: 64.1 (sanırım böyleydi net değilim)
bu hafta:63.2

Aaa iyi ki doğdun mineciğim
Iyi ki tanıdım seni.
Herşey gönlünce olsun ..

Ahahah seni çılgın bir obsesif olarak tartı parke üzerin de hafif yamuk duruyor. Olmamiss

Meryem de korumada olacak. Korumacılar olarak ayrı bir liste tutalım en iyisi. Hem burdan kopmamış olunur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…