Sağol canım inşallahaaa evet sen de vardın hep birlikte götürürüz süreçlerimiz belki de. sana da inş cnm..
kapımız sana da her zaman açık. ne zaman gelirsen başım üstüne
Sağol canım inşallahbu takım böylece bizim sitede otursa ne olurdu
@meryemozcan27 abla diyete ara vermedim canım ilaçlarla ayakta durmaya çalışıyorum, akşam da bi güzel ağladımhiçkimsem yok yapayalnızım kızımı uzaklara göndermiycem dedim ağladım,çocuk hasta ilgi bekliyo ben perişan bir Allahın kulu da bi kaşık çorba vermiyo dedim içlendikçe içlendim ,bambaşka memlektte olsak bukadar zoruma gitmez ... aman neyse her hastalıkta ben bi posta ağlarım
Evet ablaaa sev beni lütfeeeenGeçmiş olsun canım. . Ufmu oldun sen Kıyamam
Hastalaninca ben de çok duygusal olurum.
Giriş katta meryem abla otursun gelen gidenin poşetini kontrol etsinçok güzel olurduk eminimhiç kiloda almazdık. hep salata yapar yapar yerdik bitki çayı eşliğinde
evet kuzum hazır listelerimiz var uymaya çalışırsak kilo da verebiliriz.
çektirmedim , ağrılarım tam geçmedi . birkaç gündür de tansiyonum ve şekerim yükseliyor onlarla uğraşıyorum, sersem gibiyim
Ben misal kahve yanına 2 ceviz 1 hurma yediğim de 2-3 saat tok tutuyor beni ..
oynakbasi34 banucum bonusun kızı Ateşlendi gece acildelerdi o yüzden ugrayamamistir
@meryemozcan27 abla diyete ara vermedim canım ilaçlarla ayakta durmaya çalışıyorum, akşam da bi güzel ağladımhiçkimsem yok yapayalnızım kızımı uzaklara göndermiycem dedim ağladım,çocuk hasta ilgi bekliyo ben perişan bir Allahın kulu da bi kaşık çorba vermiyo dedim içlendikçe içlendim ,bambaşka memlektte olsak bukadar zoruma gitmez ... aman neyse her hastalıkta ben bi posta ağlarım
kaptanım listede değil ya henüz.tartilmayi unuttum.sonra tartılırım dedimsevilay80 Canım seninde bildirimini alalım mı yoksa ben mi gözden kaçırdım
@Bonus kuzum sen ne durumdasın
Su perisi86 listede bir tek senin bildirimin eksik baktım ama gözden de kaçmamış aynı anda yazmışız ekledim
LİSTE DIŞI CENGAVERLERİ
Bonus ( 101,5 / / /% ) 579. Etapta 7. Takımdan bildirimsiz izne ayrılan üye, 91,1 kg ile izne ayrılmıştı, 2 B kural gereği kilo artışı ile listeye dönüyor, Listeye dönüş tarihi 18. Ocak 2019
Black_House ( 80 / / / % ) Yeni üye, Başlangıç 8 Aralık, Başlangıç kilosu 81,9 Kg, hedef 70 kg, Listeye giriş tarihi 29 Aralık ( düzenli paylaşım yapılmadığı için süre 11 ocağa uzadi )
Sevilay80 ( 77,5 / / / % ) 576. Etapta 1. Takımdan 75 kg ile izne ayrılan üye, 75 kgyu gördüğü an listeye anında giriyor ( 2 B kuralı geçerli olmuyor alınan kilo son kilosuna göre 5 %in altında olduğu için )
zukkum ( 87,7 / 68,8 / 0,9 / 1,03 % ) 591.Etapta bildirimsiz izne ayrıldı ( 85,5 kg son bildirimi )
kittenlove ( 61,7 / / / % ) 31 Mart 2018de 562. Etapta 59,8 kg ile Mezun oldu
sonundaoldu ( 64,1 / 63,2 / 0,9 / 1,40 % ) 21 Aralık 2018de 601. Etapta 64,7 kg ile Mezun oldu
sanmıyorum ama bir pil değişikliği yapacağım yarın gün için gelecek gelinimiz o bir baksiin bakalım ne çıkacak belkim doğrudur ama benn 86.8 den ümitliyimCanım dün alisverişe gidecektim okul sonrası...peynirim bitmişti yorgunluktan vazgeçtim.. Sabah da dolapta hellimi görünce kizarttimdeme ben peyniri yagli yağsız ayırt etmiyorum. Sadece işlenmemiş olsun yeter.
Hellim takıldım bu sabah.
Canım pil bozuk olmasın. Dusuk olanı baz al desem hafta içi zorlanırsin bu sefer.
Gecmıs olsun canımEvet ablaaa sev beni lütfeeeen
kaptanım listede değil ya henüz.tartilmayi unuttum.sonra tartılırım dedim
kız allah mi yazdırdı68 ı 86 tiydi ama coookk hoş durdu 68 de
sanmıyorum ama bir pil değişikliği yapacağım yarın gün için gelecek gelinimiz o bir baksiin bakalım ne çıkacak belkim doğrudur ama benn 86.8 den ümitliyiminşallah daha az çıkacak rakamlarida gorecegimmm
Aksam balık corba salata var
Bugün yedıklerım
Sabah 10 :30 yagsız tost
12:00 Bı muz
13:00 Bı portakal
14:30 Bı kucuk mandalina kadar turp
15:00bı dılım ekmek salcalı
16:30 corba
18:45gıbı hamsi tava yagsız tuzsuz salata yarım kase corba
20:30 gıbı turp yerim tok tutuyor gibi geldi
22:00 yesıl cay
Selam kardeşş takım
Hep oymak başım geliyor bi iadeyi ziyaret edem dedim
afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş bende bu ara hamsiye sardım yarın bakıyım da alayım bendeAksam balık corba salata var
Bugün yedıklerım
Sabah 10 :30 yagsız tost
12:00 Bı muz
13:00 Bı portakal
14:30 Bı kucuk mandalina kadar turp
15:00bı dılım ekmek salcalı
16:30 corba
18:45gıbı hamsi tava yagsız tuzsuz salata yarım kase corba
20:30 gıbı turp yerim tok tutuyor gibi geldi
22:00 yesıl cay
68 ı gördüğüm gün diyeceğim ki banuuu bakkala yar evvel yazmıştın gerçek.olduTamamdır canım yarında olsa yaz ki aklımızda ucarsa bakarız cengaverler listesine ♡
Anammm içime doğmuş demekki yaza 68 garanti
Duzelteyim onuda hemen
Afiyet olsun canımBende severim turbu bol limonlu ♡
Hatta bende akşam yerim inşallahbirde kırmızı mercimek çorbası yapacağım tabi pattissiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?