Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Geçmiş olsun canım. . Ufmu oldun sen Kıyamam
Hastalaninca ben de çok duygusal olurum.

Kuzuyu okuldan alıp geldim
Eşimde bugün erkenden kaçmış gitti büyük kızı okuldan almaya
Çıkmadan ben yedim birşeyler akşam yemeğimi de çok geçe kalmadan yerim

evet kuzum hazır listelerimiz var uymaya çalışırsak kilo da verebiliriz.
çektirmedim , ağrılarım tam geçmedi . birkaç gündür de tansiyonum ve şekerim yükseliyor onlarla uğraşıyorum, sersem gibiyim

Çok geçmiş olsun canım Rabbim hepimize şifa versin ….Aminnnn
Bende eksiklerimi alıp başlıyayım yarın o zaman Sibelin listelerine

Ben misal kahve yanına 2 ceviz 1 hurma yediğim de 2-3 saat tok tutuyor beni ..

Ay en sevdiğim ikili hurma ve kahve
Yarın kuzuyu havuzdan aldıktan sonra da bizim devamlı alışveriş yaptığımız kuruyemişçi var ona uğrayıp gün kurusu ve hurma alayım

oynakbasi34 banucum bonusun kızı Ateşlendi gece acildelerdi o yüzden ugrayamamistir

Çok çok geçmiş olsun Rabbim kuzusuna acil şifalar verir inşallah …..Aminnnnn

Ay bende öyleyimdir Benimkiler evet yakın ama bende bu sefer yok insan gelip çocuğuna bakmazmı yok efendim hiç umursamıyor diye ağlarım hatta her lafı batar o zaman etrafımın
Annemin meşhur lafıdır; '' Ne gerek var Doktora gitmeye Allahtan şifa ''
Anam deli eder beni ulen doktora gitmem bile suç olur yaşlılara göre boşa verilen para yada kimyasal içmek daha zararlı onlara göre ( ilaç = kimyasal Anneme göre )

Kız şu omuzlarım için bile kaç kere gittim diye beni eleştirdi yok bizimde her yerimiz ağrıyor da ne nazlı çıktın yok efendim MRa girmek de zarar ilaça da gerek yok Allahtan şifa
Tamam Allahtan şifa da ben niye sürüneyim

Yani diyeceğim o ki yakında olsa uzakta ağlamaya bir sebep çıkıyor insan duygusal olunca

meral cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şiifa versin inş.
hiç duygusala balama cnm. insana annesindne başkası yaan. bazen o bile kendi telaşında oluyor. mesela ben de memleketteym eşimd eyoğun çalışıyor her işimi kendim hallediyorum. hastanelere bile tin tin tek gidip geliyorum. Rabbim elden ayaktan düşürmein yeter ki.
sen greyfurt suyunu iç. portakal suyu da iç hatta. grip için doktorlar öneriyor. iyi ol da sonra kaldığın yerden devam edersin. bir de tarçınlı ıhlamur harika olur.

kaptanım listede değil ya henüz.tartilmayi unuttum.sonra tartılırım dedim

kız allah mi yazdırdı 68 ı 86 tiydi ama coookk hoş durdu 68 de

sanmıyorum ama bir pil değişikliği yapacağım yarın gün için gelecek gelinimiz o bir baksiin bakalım ne çıkacak belkim doğrudur ama benn 86.8 den ümitliyim inşallah daha az çıkacak rakamlarida gorecegimmm

Bı kase mercimek çorbası ıctım simdi
Yılbaşı ne kadar kuruyemıse saldırmıssam haa bide ishal gecsın diye kola içmiştim kac bardak
Sabit kaldım

Aksam balık corba salata var

Bugün yedıklerım

Sabah 10 :30 yagsız tost

12:00 Bı muz

13:00 Bı portakal

14:30 Bı kucuk mandalina kadar turp

15:00bı dılım ekmek salcalı

16:30 corba

18:45gıbı hamsi tava yagsız tuzsuz salata yarım kase corba

20:30 gıbı turp yerim tok tutuyor gibi geldi

22:00 yesıl cay

kaptanım listede değil ya henüz.tartilmayi unuttum.sonra tartılırım dedim

Tamamdır canım yarında olsa yaz ki aklımızda ucarsa bakarız cengaverler listesine ♡

Anammm içime doğmuş demekki yaza 68 garanti
Duzelteyim onuda hemen

Afiyet olsun canım Bende severim turbu bol limonlu ♡
Hatta bende akşam yerim inşallah birde kırmızı mercimek çorbası yapacağım tabi pattissiz

afiyet olsun canım güzel bir menü olmuş bende bu ara hamsiye sardım yarın bakıyım da alayım bende

68 ı gördüğüm gün diyeceğim ki banuuu bakkala yar evvel yazmıştın gerçek.oldu

bende yazayım menumu yedim durdum bugün
ara 9.00
bitki çayı

sabah 10.00
2 yumurta haşlama
domates havuç peynir
2 dil tb ekmeği

14.30öğlen
1 tabak.mercimek yemeği
1 tabak portakallı kereviz

ara 17.00
5 hurma

akşam 18.50
1 tabak karnabahar
salata
portakal büyüklüğün de turp
3.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…