Yavrum beşşşş hurma bu...
Yavrum beşşşş hurma bu...bak şoyle anlaşalım öğleyi ya da akşamı yeme onun yerine beş hhurma ye yanında yoğurt.. ne dersin. Tatlışim deli olacam bu şekilde yapma sayacak dermanim kalmadı görünce
Aynen canım hastalık başlıbaşına o moda sokuyorKuzuyu okuldan alıp geldim
Eşimde bugün erkenden kaçmış gitti büyük kızı okuldan almaya
Çıkmadan ben yedim birşeyler akşam yemeğimi de çok geçe kalmadan yerim
Çok geçmiş olsun canımRabbim hepimize şifa versin ….Aminnnn
Bende eksiklerimi alıp başlıyayım yarın o zaman Sibelin listelerine
Ay en sevdiğim ikili hurma ve kahve
Yarın kuzuyu havuzdan aldıktan sonra da bizim devamlı alışveriş yaptığımız kuruyemişçi var ona uğrayıp gün kurusu ve hurma alayım
Çok çok geçmiş olsunRabbim kuzusuna acil şifalar verir inşallah …..Aminnnnn
Ay bende öyleyimdirBenimkiler evet yakın ama bende bu sefer yok insan gelip çocuğuna bakmazmı yok efendim hiç umursamıyor diye ağlarım hatta her lafı batar o zaman etrafımın
Annemin meşhur lafıdır; '' Ne gerek var Doktora gitmeye Allahtan şifa ''
Anam deli eder beniulen doktora gitmem bile suç olur yaşlılara göre boşa verilen para yada kimyasal içmek daha zararlı onlara göre ( ilaç = kimyasal Anneme göre )
Kız şu omuzlarım için bile kaç kere gittim diye beni eleştirdi yok bizimde her yerimiz ağrıyor da ne nazlı çıktın yok efendim MRa girmek de zarar ilaça da gerek yok Allahtan şifa
Tamam Allahtan şifa da ben niye sürüneyim
Yani diyeceğim o ki yakında olsa uzakta ağlamaya bir sebep çıkıyor insan duygusal olunca
Haklısın canım ama yine de aynı şehirde olsam gelemeseydi bile gelme ihtimaliyle rahatlardım, canım annem biz koca kızken bile kendide hasta olsa hep bize bakar kendini bırakırdımeral cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şiifa versin inş.
hiç duygusala balama cnm. insana annesindne başkası yaan. bazen o bile kendi telaşında oluyor. mesela ben de memleketteym eşimd eyoğun çalışıyor her işimi kendim hallediyorum. hastanelere bile tin tin tek gidip geliyorum. Rabbim elden ayaktan düşürmein yeter ki.
sen greyfurt suyunu iç. portakal suyu da iç hatta. grip için doktorlar öneriyor. iyi ol da sonra kaldığın yerden devam edersin. bir de tarçınlı ıhlamur harika olur.
Sağol tatlımGecmıs olsun canım
Banada oluyor arada
Bak işte adamimsınGiriş katta meryem abla otursun gelen gidenin poşetini kontrol etsin
Bak işte adamimsınhayallerin kralı diye buna derim. Siteye girmeyecek yiyecek listesini asarim panoya. Hilale günlük üç hurmadan fazlasını yasaklarım mesela.
ımmmmm kuru dolma e bir sevdiğimCuma menüsü
Sabah 10.00 Peynir, zeytin, maydanoz, bir buçuk yumurta, ceviz, yarım kivi, çay
Akşam 18.30 Dört tane mercimekli köfte, marul, iki kuru dolma, bir bardak ayran( arkadaşa davetliydim)
2.5 litre su, gün içinde iki sade Nescafe , bitki çayı
Tebrik ederim hanımlarKızlarrr 3.görünüyoruz bu etapta
Hepinizi tebrik ediyorum
Regl istiyor ayağını geç bir defa. Bir tane ver bakalım reglini mi keseceköğlen yemeği yerine koyabilirim bak mantıklı napiyimmm anamm babamm regl işte istiyor caaann
Yaşasın kötülük o zamanyaaaaaa çok kötüsün taam yarin ki günü bi atlatam 3 hurma yiycem bundan sona
ımmmmm kuru dolma e bir sevdiğim
Allah'ın sopası yok yediğin hurmalar zamanı gelir işte böyle tırmalar seni....kızlar benim kız 6 buçukta uyumuş koltukta bende 1 saat kadar uydum şimdi hala ayaktayız belki de sabah licaz yarına misafir var aksi gibi bu kız nolacak böyle yaa gündüz uyusa yine 1 ı buluyor uyuması uyumasa kendiliğinden uyuya kaliyor
Helal bize...yılbaşı millet tıkınmış durmuşSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün akşam sağ olsun küçük kuzu rahat vermediille Anne benimle isim şehir oynasana diyip durdu Tabi öyle bir iki tür oynayıp rahat vermedi hadi biraz daha diye diye esir etti
Bu arada maşallah hiç tahmin etmeyeceğim bir şey olmuşyuzdemiz 3.culuge getirmiş biZi ♡♡♡♡ çok sevindim ve cidden daha yüksek yuzdeler gelir diye tahmin ettiğim için ilk 3e girecegimiz aklımın ucuna bile gelmedi
Hepimize güzel moral oldu ♡♡♡♡ haftasonu kacamaksiz geçirmek için bir sebep daha
Sanada Günaydın Ayşem ♡♡♡♡♡
Güzel ve hafif bir haftasonu olur inşallah
Bonusum hoş geldin canım. Pertsiz güzel bir gün diliyorum.Dikkatli ol bu hafta...hem artiyi temizleyip hem aşağılara inebilirsin canım. Bu arada geçmiş olsun yavrucunaGünaydın
Mutlu haftasonları
Çok yoğunluktan gelemedim. 2 gündür okulda aşı sonrasında kızım ateşlendi dün de bi yere davetliydik git gel ben pert
Geciken bildirim
Geçen hafta 102.9
Bu hafta 103.3
Fark + 0,4
oynakbasi34
Tesekkürler canım.Tebrik ederim hanımlar
Tatlışım.Ve aleykum selamm kaptanım çok güzel 3.cülüğümüzü ben de tebrik ediyorum çok güzel moral oldu ben de ufaklığı tiyatro ya getirdim bugünümüz yavrunun spor bu hepinize bol eksili mutlu huzurlu hafta sonları güzel arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?