Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

öğlen yemeği yerine koyabilirim bak mantıklı napiyimmm anamm babamm regl işte istiyor caaann

Kardeşciklerim,
bu hafta 3. oldunuz kocaman tebrikler.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 603. ETAP

TAKIM DERECELERİ

1. ==> 6.Takım ==> 1.107 %

2. ==> 14. Takım ==> 0,600%

3. ==>8. Takım ==>0,499%

BİREYSEL DERECELER

1. ==> SaglikliYasam34 ( 6. Takım) ==> % 4
2. ==> drdotty ( 14. Takım ) ==> % 2,85
3.==> @Pembegomlek ( 6.Takım ) ==> % 2,53

ETAP SONUNCUSU

==>> DeryaOnDiet ( 4. Takım ) ==> % - 4

Aynen canım hastalık başlıbaşına o moda sokuyor Benim annem de bugün görüntülü konuşurken ben yine ağlayınca saydırmaya başladı meyve yemiyosun pekmez içmiyosun bi tutturdun zayıflıycam vitaminsiz kaldın işte direncin düştü.......kendi kendime olsam tamam eşimden kaptım diyorum tamam işte yiyip içseydin sana geçmezdi diyo taktı zayıflamama ne olsa ona buluyo benimki de aksine hastayım dediğin an hemen bi doktora görün diyip sonra azarını yapar sonra da önerilerini sıralar

Haklısın canım ama yine de aynı şehirde olsam gelemeseydi bile gelme ihtimaliyle rahatlardım, canım annem biz koca kızken bile kendide hasta olsa hep bize bakar kendini bırakırdı ilaç içtiğim için greyfurt yemiyorum ama ıhlamur portakal kiviyle devam kuzum sağol

Gecmıs olsun canım
Banada oluyor arada
Sağol tatlım

Cuma menüsü
Sabah 10.00 Peynir, zeytin, maydanoz, bir buçuk yumurta, ceviz, yarım kivi, çay
Akşam 18.30 Dört tane mercimekli köfte, marul, iki kuru dolma, bir bardak ayran( arkadaşa davetliydim)
2.5 litre su, gün içinde iki sade Nescafe , bitki çayı

Bak işte adamimsın hayallerin kralı diye buna derim. Siteye girmeyecek yiyecek listesini asarim panoya. Hilale günlük üç hurmadan fazlasını yasaklarım mesela.
yaaaaaa çok kötüsün taam yarin ki günü bi atlatam 3 hurma yiycem bundan sona

ımmmmm kuru dolma e bir sevdiğim

kızlar benim kız 6 buçukta uyumuş koltukta bende 1 saat kadar uydum şimdi hala ayaktayız belki de sabah licaz yarına misafir var aksi gibi bu kız nolacak böyle yaa gündüz uyusa yine 1 ı buluyor uyuması uyumasa kendiliğinden uyuya kaliyor

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün akşam sağ olsun küçük kuzu rahat vermedi ille Anne benimle isim şehir oynasana diyip durdu Tabi öyle bir iki tür oynayıp rahat vermedi hadi biraz daha diye diye esir etti

Bu arada maşallah hiç tahmin etmeyeceğim bir şey olmuş yuzdemiz 3.culuge getirmiş biZi ♡♡♡♡ çok sevindim ve cidden daha yüksek yuzdeler gelir diye tahmin ettiğim için ilk 3e girecegimiz aklımın ucuna bile gelmedi

Hepimize güzel moral oldu ♡♡♡♡ haftasonu kacamaksiz geçirmek için bir sebep daha

Sanada Günaydın Ayşem ♡♡♡♡♡
Güzel ve hafif bir haftasonu olur inşallah

öğlen yemeği yerine koyabilirim bak mantıklı napiyimmm anamm babamm regl işte istiyor caaann
Regl istiyor ayağını geç bir defa. Bir tane ver bakalım reglini mi kesecek gözün aç senin. Dünyayı yese doymaz ahiretten borç ister bir iştiha var bizde. Bursa'yı dar ederim sana bugün az hurma görmezsem.
yaaaaaa çok kötüsün taam yarin ki günü bi atlatam 3 hurma yiycem bundan sona

ımmmmm kuru dolma e bir sevdiğim
Yaşasın kötülük o zaman kriz zamanlarında kendini kontrol edebilmeyi başarabilirsen diğer günlerde gözüm kapalı güvenirim sana. Bugünü atlatayim falan yok kandırma kendini.

Allah'ın sopası yok yediğin hurmalar zamanı gelir işte böyle tırmalar seni....uyuma bebişim Hilale rahat yok .

Helal bize...yılbaşı millet tıkınmış durmuş bu da bize yaradı. Bomba gibi geliyoruz hastalarımız iyileşsin malum günler geçsin odemler sökülsün....kim tutar bizi disiplinli bir hafta planlıyorum kızlar su koyuvermeyin birlikte hareket edelim .
Bonusum hoş geldin canım. Pertsiz güzel bir gün diliyorum.Dikkatli ol bu hafta...hem artiyi temizleyip hem aşağılara inebilirsin canım. Bu arada geçmiş olsun yavrucuna

Tebrik ederim hanımlar
Tesekkürler canım.

Tatlışım. hepimize iyi geldi gerçekten. dileklerinin gerçekleşeceği güzel bir haftaya başlayalım inşallah.

zukkum
Hurma diyete uygun mudur?

Evet, hurma diyete uygun bir meyvedir. En başta, doğal yoldan tatlı ihtiyacını karşılar ama miktarına özel gösterilmelidir. Eğer, kilo vermek için diyet yapıyorsanız ara öğünlerde hurma yiyebilirsiniz. Örneğin, 3 adet orta boy hurma ve 1 su bardağı tam yağlı sütle ikindi vakti ara öğün yaptığında ortalama 250 kalori alırsınız. Bu sizi uzun süre tok tutar ve tatlı krizlerinin giderilmesine yardımcı olur. (diyetebasliyorum.com)

Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan hurma, hem oluşan tatlı isteğini bastırır hem de içerdiği yüksek oranda lif sayesinde oluşabilecek olan kabızlık riskini azaltır ve içerdiği vitamin ve mineraller açısından sağlık için faydalıdır. Fakat hurma tüketilirken dikkatli olunmalı, şeker içeriği yüksek olduğu için miktar abartılmamalıdır.

Selahattin DÖNMEZ
sdonmez@sdonmez.com
Kuru hurma şişmanlatıyor

Sağlıklı yaşam ve düzenli kilo vermek için ara öğünler oldukça önemlidir. Zayıflamak isteyen çoğu kişi ara öğünlerde bulunması daha kolay olan kuru meyveleri tercih ediyor. Son yıllarda ara öğünlerde en çok tüketilen kuru meyvelerin başında da kuru hurma var. Ancak her besin gibi kuru hurmada da ölçüyü kaçırmamak gerek. Çünkü hurma düşük kalorili ya da düşük şeker içerikli bir besin değildir. Tek bir hurmada 15-40 kalori mevcuttur. Metabolik sendromu ya da diyabet gibi kan şekeri sorunu olanlar hurmayı gelişi güzel tüketmemeli. Günde 3 kuru hurmanın üzerinde yemek hem kilo vermeyi önler hem de kan şekerinin hızla yükselmesini sağlar.

3’ten fazlasını yerken dikkatli olun

Kuru hurmanın kabızlık başta olmak üzere, hazımsızlık, sindirim sistemi problemleri, mide bulantısı, iştahsızlık, zayıflık, kalp problemleri ve kansere karşı koruyucu etkisi var. Bir bardak ılık su ile kahvaltıdan önce iki adet kuru hurma yenildiğinde sindirim sorunu ortadan kalkıyor. Kuru hurma kötü huylu kolesterolü düşürür, karaciğer yağlanmasını önler ve toksik maddelerin atılımını kolaylaştırıyor. Aç karnına tüketilen hurmanın bağırsak parazitlerini öldürdüğü biliniyor. Yapılan araştırmalar glisemik indeksi yüksek olan kuru hurma dahil diğer kuru meyvelerin ara öğünde 1 porsiyondan yani 3 kuru hurma, kuru erik, kuru incir, kuru kayısı üzerinde yenilmesinin insülin direncini arttırabileceğini gösteriyor. Özellikle yumurtalıklarında kistleri olan genç kadınlar üzerinde yapılan kontrol çalışmalarında kuru meyveleri fazla yemenin kilo vermeyi durduğu, uzun bir süre kilo kaybının oluşmadığı ortaya koyuluyor. Bu nedenle sağlıklı içeriği olan kuru hurmayı günde 3 adetten fazla yememeye dikkat etmek gerekiyor.

Havuz faslindan sonra biraz iş yapıp uzandım
Akşam arkadaşa çaya gideceğiz tabi önce bir eşimle konuşmam lazım

Pasamiz evden çıkmadan beni biraz sinirlendirmek için elinden geleni yaptı tabi bende Trip atmak için o çıkarken kapıya gelmiyorum deyince bizimki omuzumu unutup gel kız naz yapma diye kolumu cekeleyince biraz canım yandı len zaten kolum sakat daha beter sakat bırakacaktır beni dedim diye bozuldu neyseki benim naz yaptığımı biliyor ama adamcağız canım yandı diye baya üzüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…