Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar iyi pazarlar

Dün akşam arkadaştan dönerken şarjı bitmişti o yüzden hiç bakamadan telefonu şarja takip yattım

Bu arada hala regl olmadim deli olacağım.
Hatta Size bir şey anlatayım da az gülün
Dün havuz dönüşü apartmana girdiğimde anam burnum bir koku geldi anlatamam ♡ biri sabah sabah turşu tavurmus ( bir kaç kez karadenizli bir komşumuz yemistim ) ama benim direk nedense fasulye turşusu aklıma düştü Anam öyle böyle canım istemedi hatta şimdi bile aklıma gelince ağzım sulandi
Gece de arkadaştan dönerken anam bir koku daha bu kez burnuma patlıcan kızartması koktu anammmm o saatte bu sefer de eşime yaaaa şimdi sarımsaklı yoğurtlu bir patlıcan olsa ne süper olurdu canım çekti valla yaaa dedim
Tabi eşim kızlara sabaha Ananiz fasulye turşusu istedi deyince büyük bana dönüp : " Lennnnn ne oluyor sana sen regl oldun mu ?" Dedi
Ufaklik da direk anammmm yoksa bana kardes mi geliyor demezmi
Yerlere yattım gülmekten

Gerci Tıpa var ( Spiral ) ama küçük kızı dogurdugum An doktoruma dönüp ben daha 15 yaşlarındayken makarasina biri 20, biri 30 ve en son biri de 40la dogururum diyordum iki tanesi saatine geldi demiştim Doktor da gülerek ne yani 10 sene sonra tekrar mı doğuracaktır demişti bende yok 40 çok olur ama 38 yaşında Son bir tane daha dogurabilirim demiştim Hatta doktor koptu daha 10 dakika oldu doğum yapalı ve sen 3.cuyu hesapliyorsun demisti
Tabi yaş 38 olunca bir tirsmadim değil hani buda saatine mi geldi diye çünkü tıpa da olsa hep derim ben şanslıyım gelir beni bulur diye

Regl olsam da netlesse şu durum

Günaydın
Mutlu pazarlar♡♡♡♡

Sana da günaydın canım ♡♡♡♡

tam zukkuma mesaj atıyordum yorumu gördüm çok güldüm ama çok haklısın

Aa sen gecikmişsin bak bizim aynı sıraydı benim bugün bitiyor. yoksa gerçekten

Aa sen gecikmişsin bak bizim aynı sıraydı benim bugün bitiyor. yoksa gerçekten

He valla 1 hafta gecikti neredeyse ve hala hiç bir belirti yok
Artık bu kehanetim de tutarsa kendimden korkarım zengin olacağım kehaneti de uydurayim ya tutarsa

kızlar günaydın...itirafta bulunayım önce.2 haftası yine salmıştım kendimi.cok ciddi kaçamaklar değildi ama diyet modunda da değildi.bu nedenle 2 haftadır sk sk uğratamıyordum buraya .utancımdan.kendimi toplicam geri döncem ins.

Buraya ugrayarak toparlanman daha etkili olur. .
Uzaklaşmak yaramaz inan

dimi oruç tutam ben oruç beni o.paklar
Canım benim oruç işin esprisiydi tabi borçlarını bitir. Güzel menüler planla kendin için kalem kağıt al yaz, araştır damak tadına uygun doyurucu liste yap. Sonra da alisverişini ona göre yap. Hiç üşenme ailene normal yemeğini yap gerekirse kendine özel salata çorba yap. Keyif bile alırsın. Çok basit sebze protein bı de yanına sağlıklı karbonhidrat ekle. Karatay zor değil bak... KK grupları bile var. Hatunlar cayır cayır yakıyor yağları...seni seviyorum ve bir an önce beslenmeni düzene koymanı çok istiyorum. Aslında müthiş irade var sende. Geçen haftalarda dünya oruç tuttun.

Günaydın
Mutlu pazarlar♡♡♡♡
Günaydın Yenoşum... Adını görmek bile beni gulumsetiyor Yenooooooo

Günaydın Banucum. Tez zamanda regl olmanı diliyorum canım. Bu ağrılarla zor olur bitanem hamilelik. Gelsin de iyileşince gelsin .

Sana da canım. Bugün Tibet yogasına başlıyorum evde. Heyecan dorukta
Mavişim adını duydum yoganın ama içeriğini bilmiyorum bir bakayım ben de...hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.

Mutlu pazarlar Monicim.

Diğer topikten arkadaşım uzun seneler yapıyor olumlu faydasını gördüğünü söyler hep. .

Yorumunu bekliyorum :)

Bende baslasammı ki :)
Tibetliler yapıyorsa var bı bildikleri hadi bakalım

He valla 1 hafta gecikti neredeyse ve hala hiç bir belirti yok
Artık bu kehanetim de tutarsa kendimden korkarım zengin olacağım kehaneti de uydurayim ya tutarsa
En iyisi zengin olmak.

Gunaydın mutlu pazarlar :))
Gunaydin seroş...

Bu mesajla beraber geçmişe bir sünger çekilmiştir.

Bugün başladım. Tibet gençlik sporu yaz çıkıyor zaten.
Mavişim Ece Vahapoğlu beş hareketi izledim ben de. Komşular hissetmeden rahatlıkla yapabileceğim hareketlerden oluşuyor. 21 gün yapacağım kararımı verdim canım. Bol enerjik günler bizi bekliyor harikasın kız. Hadi takımca başlayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…