Günaydın
Mutlu pazarlar♡♡♡♡
 tam zukkuma mesaj atıyordum yorumu gördüm çok güldüm ama çok haklısınAllah iman verdi Hilalcim hurmanın fazlasını elinin tersiyle itti.Meryem ablanın sevinci öğle menüsüyle bir balon köpüğü gibi bir anda söndü. Füze gönder bir anda öleyim bari şaka mi bu ya.... bir küçük dilim tiramisu mu, poğaça mi, ha bir de makarna salatasi ve mercimekli köfte de var...oh oh...kıtlıktan çıkmış bizim kiz...gözlüğüm olmasa inanamicam ... Yavrum yeme bunları ...yemeden geçtim aklına bile getirme...kahvaltı ve akşam yok ama ciss yemişsin göz göre göre...Allah'ın o kadar nimetleri var... Bebeğim sen oruç tut en iyisi....
Kuzum Meryem haklı naptındimi oruç tutam ben oruç beni o.paklar
Sana da canım. Bugün Tibet yogasına başlıyorum evde. Heyecan doruktaGünaydın
Mutlu pazarlar♡♡♡♡
Aa sen gecikmişsinSelamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar iyi pazarlar
Dün akşam arkadaştan dönerken şarjı bitmişti o yüzden hiç bakamadan telefonu şarja takip yattım
Bu arada hala regl olmadimdeli olacağım.
Hatta Size bir şey anlatayım da az gülün
Dün havuz dönüşü apartmana girdiğimde anam burnum bir koku geldi anlatamam ♡ biri sabah sabah turşu tavurmus ( bir kaç kez karadenizli bir komşumuz yemistim ) ama benim direk nedense fasulye turşusu aklıma düştüAnam öyle böyle canım istemedi hatta şimdi bile aklıma gelince ağzım sulandi
Gece de arkadaştan dönerken anam bir koku dahabu kez burnuma patlıcan kızartması koktu anammmm o saatte bu sefer de eşime yaaaa şimdi sarımsaklı yoğurtlu bir patlıcan olsa ne süper olurdu canım çekti valla yaaa dedim
Tabi eşim kızlara sabaha Ananiz fasulye turşusu istedi deyince büyük bana dönüp : " Lennnnn ne oluyor sana sen regl oldun mu ?" Dedi
Ufaklik da direk anammmm yoksa bana kardes mi geliyor demezmi
Yerlere yattım gülmekten
Gerci Tıpa var ( Spiral ) ama küçük kızı dogurdugum An doktoruma dönüp ben daha 15 yaşlarındayken makarasina biri 20, biri 30 ve en son biri de 40la dogururum diyordum iki tanesi saatine geldi demiştimDoktor da gülerek ne yani 10 sene sonra tekrar mı doğuracaktır demişti bende yok 40 çok olur ama 38 yaşında Son bir tane daha dogurabilirim demiştim Hatta doktor koptu daha 10 dakika oldu doğum yapalı ve sen 3.cuyu hesapliyorsun demisti
Tabi yaş 38 olunca bir tirsmadim değil hani buda saatine mi geldi diyeçünkü tıpa da olsa hep derim ben şanslıyım gelir beni bulur diye
Regl olsam da netlesse şu durum
Sana da günaydın canım ♡♡♡♡
Diğer topikten arkadaşım uzun seneler yapıyor olumlu faydasını gördüğünü söyler hep. .Sana da canım. Bugün Tibet yogasına başlıyorum evde. Heyecan dorukta
Başla başlaDiğer topikten arkadaşım uzun seneler yapıyor olumlu faydasını gördüğünü söyler hep. .
Yorumunu bekliyorum :)
Bende baslasammı ki :)
Aa sen gecikmişsinbak bizim aynı sıraydı benim bugün bitiyor. yoksa gerçekten
Linkini atarmisin canım.Başla başlahem birbirimize destek oluruz.
Buraya ugrayarak toparlanman daha etkili olur. .kızlar günaydın...itirafta bulunayım önce.2 haftası yine salmıştım kendimi.cok ciddi kaçamaklar değildi ama diyet modunda da değildi.bu nedenle 2 haftadır sk sk uğratamıyordum buraya .utancımdan.kendimi toplicam geri döncem ins.
Canım benim oruç işin esprisiydi tabi borçlarını bitir. Güzel menüler planla kendin için kalem kağıt al yaz, araştır damak tadına uygun doyurucu liste yap. Sonra da alisverişini ona göre yap. Hiç üşenme ailene normal yemeğini yap gerekirse kendine özel salata çorba yap. Keyif bile alırsın. Çok basit sebze protein bı de yanına sağlıklı karbonhidrat ekle. Karatay zor değil bak... KK grupları bile var. Hatunlar cayır cayır yakıyor yağları...seni seviyorum ve bir an önce beslenmeni düzene koymanı çok istiyorum. Aslında müthiş irade var sende. Geçen haftalarda dünya oruç tuttun.dimi oruç tutam ben oruç beni o.paklar
Günaydın Yenoşum... Adını görmek bile beni gulumsetiyor YenoooooooGünaydın
Mutlu pazarlar♡♡♡♡
Günaydın Banucum. Tez zamanda regl olmanı diliyorum canım. Bu ağrılarla zor olur bitanem hamilelik. Gelsin de iyileşince gelsin .Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar iyi pazarlar
Dün akşam arkadaştan dönerken şarjı bitmişti o yüzden hiç bakamadan telefonu şarja takip yattım
Bu arada hala regl olmadimdeli olacağım.
Hatta Size bir şey anlatayım da az gülün
Dün havuz dönüşü apartmana girdiğimde anam burnum bir koku geldi anlatamam ♡ biri sabah sabah turşu tavurmus ( bir kaç kez karadenizli bir komşumuz yemistim ) ama benim direk nedense fasulye turşusu aklıma düştüAnam öyle böyle canım istemedi hatta şimdi bile aklıma gelince ağzım sulandi
Gece de arkadaştan dönerken anam bir koku dahabu kez burnuma patlıcan kızartması koktu anammmm o saatte bu sefer de eşime yaaaa şimdi sarımsaklı yoğurtlu bir patlıcan olsa ne süper olurdu canım çekti valla yaaa dedim
Tabi eşim kızlara sabaha Ananiz fasulye turşusu istedi deyince büyük bana dönüp : " Lennnnn ne oluyor sana sen regl oldun mu ?" Dedi
Ufaklik da direk anammmm yoksa bana kardes mi geliyor demezmi
Yerlere yattım gülmekten
Gerci Tıpa var ( Spiral ) ama küçük kızı dogurdugum An doktoruma dönüp ben daha 15 yaşlarındayken makarasina biri 20, biri 30 ve en son biri de 40la dogururum diyordum iki tanesi saatine geldi demiştimDoktor da gülerek ne yani 10 sene sonra tekrar mı doğuracaktır demişti bende yok 40 çok olur ama 38 yaşında Son bir tane daha dogurabilirim demiştim Hatta doktor koptu daha 10 dakika oldu doğum yapalı ve sen 3.cuyu hesapliyorsun demisti
Tabi yaş 38 olunca bir tirsmadim değil hani buda saatine mi geldi diyeçünkü tıpa da olsa hep derim ben şanslıyım gelir beni bulur diye
Regl olsam da netlesse şu durum
Sana da günaydın canım ♡♡♡♡
Mavişim adını duydum yoganın ama içeriğini bilmiyorum bir bakayım ben de...hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.Sana da canım. Bugün Tibet yogasına başlıyorum evde. Heyecan dorukta
Mutlu pazarlar Monicim.
Tibetliler yapıyorsa var bı bildikleriDiğer topikten arkadaşım uzun seneler yapıyor olumlu faydasını gördüğünü söyler hep. .
Yorumunu bekliyorum :)
Bende baslasammı ki :)
En iyisi zengin olmak.He valla 1 hafta gecikti neredeyse ve hala hiç bir belirti yok
Artık bu kehanetim de tutarsa kendimden korkarımzengin olacağım kehaneti de uydurayim ya tutarsa
Gunaydin seroş...Gunaydın mutlu pazarlar :))
Bu mesajla beraber geçmişe bir sünger çekilmiştir.kızlar günaydın...itirafta bulunayım önce.2 haftası yine salmıştım kendimi.cok ciddi kaçamaklar değildi ama diyet modunda da değildi.bu nedenle 2 haftadır sk sk uğratamıyordum buraya .utancımdan.kendimi toplicam geri döncem ins.
Bugün başladım. Tibet gençlik sporu yaz çıkıyor zaten.Linkini atarmisin canım.
Yarinmi başlıyorsun
Mavişim Ece Vahapoğlu beş hareketi izledim ben de. Komşular hissetmeden rahatlıkla yapabileceğim hareketlerden oluşuyor. 21 gün yapacağım kararımı verdim canım. Bol enerjik günler bizi bekliyor harikasın kız. Hadi takımca başlayalım...Bugün başladım. Tibet gençlik sporu yaz çıkıyor zaten.
SüperMavişim Ece Vahapoğlu beş hareketi izledim ben de. Komşular hissetmeden rahatlıkla yapabileceğim hareketlerden oluşuyor. 21 gün yapacağım kararımı verdim canım. Bol enerjik günler bizi bekliyor harikasın kız. Hadi takımca başlayalım...
Günaydin firari çok da eski olmayan takım arkadaşımız. Ben Meryem ... Hoş geldinTünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?