Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende varım aksam bende bakarım netten bugün annemın halasının mevlutu var hazırlanıyorum gitmeden corba içecegım orda sadece ayran içerim

bende varım aksam bende bakarım netten bugün annemın halasının mevlutu var hazırlanıyorum gitmeden corba içecegım orda sadece ayran içerim
Canım beş dakikami aldı harika bir şey çok memnun kalacağına eminim. Mevlitte yapacağın bütün duaların kabul edilmesi dileklerimle ...ayran tamamdır . Tavuk varsa sadece etlerini ye bebeğim.

Hatırlanmak çok güzel. Firari değil mezun
Kep vermemişler demek ki eski mezunlardan.

Kızımı esıme bırakıp kahvaltı sonrası tempolu 40dk yurudüm ))
Çok güzel.

real bitsin de Başlıcam yine abla oruca irademi oruç daha çok koruyor benim çünkü bide tek öğün yiyorum o zaman uyku vakti de geliyor hemen yat yapıyorum sabah güzel bir eksi gördüm inşallah böyle giderse 85.9 bile görebilirim yani

Merhaba kızlaaar Herkese mutlu pazarlar...
Kaç gündür eve kurt düştü fena halde temizlik yapıyorum kahve molası verdim tibet yogası denmiş hemen mavimlinin peşine düşüp videoya baktım bende yarın başlarım artık bugün daha dünyaaa kadar iş var

Hilalcim akşamki mesajımdan dolayı özür dilerim tatlım. o kadar yiyip de eksi gorduysen sakin beni takma...ama şunu da unutma deliler gibi kıskanıyorum seni.

Temizlik yapılıyorsa iyileştik demektir. kolay gelsin canım. Evde elma sirken vardı senin . Bir bardak suya bir yk kaşığı sirke, bir tatlı kasigi bal karıştır iç tatlım müthiş enerji veriyor. Çalışırken yağlarını da yakar bir güzel.

Sadece ayran içtim dönüste marketten mantar aldım tost makınasında iki tane pişirip yedım bıde bulgurla yaprak sardıydım üç tane yedim

Ohhh harika.
Bu hafta güzel rakam göreceksin gibi bir his var içim de ♡
İnşallah abla

Yarın start veriyoruz o zaman heyytt be enerjiye gelll

Hilalcim akşamki mesajımdan dolayı özür dilerim tatlım. o kadar yiyip de eksi gorduysen sakin beni takma...ama şunu da unutma deliler gibi kıskanıyorum seni.
ne özürü abla şekersiz diyetten kaynaklı olabilir 12 gündür yemedim e dün şaşırdı demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…