- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Mavişim Ece Vahapoğlu beş hareketi izledim ben de. Komşular hissetmeden rahatlıkla yapabileceğim hareketlerden oluşuyor. 21 gün yapacağım kararımı verdim canım. Bol enerjik günler bizi bekliyor harikasın kız. Hadi takımca başlayalım...
bende varım aksam bende bakarım netten bugün annemın halasının mevlutu var hazırlanıyorum gitmeden corba içecegım orda sadece ayran içerim
Hatırlanmak çok güzel. Firari değil mezunGünaydin firari çok da eski olmayan takım arkadaşımız. Ben Meryem ... Hoş geldin
Canım beş dakikami aldı harika bir şey çok memnun kalacağına eminim. Mevlitte yapacağın bütün duaların kabul edilmesi dileklerimle ...ayran tamamdır . Tavuk varsa sadece etlerini ye bebeğim.bende varım aksam bende bakarım netten bugün annemın halasının mevlutu var hazırlanıyorum gitmeden corba içecegım orda sadece ayran içerim
Kep vermemişler demek ki eski mezunlardan.Hatırlanmak çok güzel. Firari değil mezun
Çok güzel.Kızımı esıme bırakıp kahvaltı sonrası tempolu 40dk yurudüm))
Bugün başladım. Tibet gençlik sporu yaz çıkıyor zaten.
Tünaydın kızlar
Kızımı esıme bırakıp kahvaltı sonrası tempolu 40dk yurudüm))
real bitsin de Başlıcam yine abla oruca irademi oruç daha çok koruyor benim çünkü bide tek öğün yiyorum o zaman uyku vakti de geliyor hemen yat yapıyorum sabah güzel bir eksi gördüm inşallah böyle giderse 85.9 bile görebilirim yaniCanım benim oruç işin esprisiydi tabi borçlarını bitir. Güzel menüler planla kendin için kalem kağıt al yaz, araştır damak tadına uygun doyurucu liste yap. Sonra da alisverişini ona göre yap. Hiç üşenme ailene normal yemeğini yap gerekirse kendine özel salata çorba yap. Keyif bile alırsın. Çok basit sebze protein bı de yanına sağlıklı karbonhidrat ekle. Karatay zor değil bak... KK grupları bile var. Hatunlar cayır cayır yakıyor yağları...seni seviyorum ve bir an önce beslenmeni düzene koymanı çok istiyorum. Aslında müthiş irade var sende. Geçen haftalarda dünya oruç tuttun.
Günaydın Yenoşum... Adını görmek bile beni gulumsetiyor Yenooooooo
Günaydın Banucum. Tez zamanda regl olmanı diliyorum canım. Bu ağrılarla zor olur bitanem hamilelik. Gelsin de iyileşince gelsin .
Mavişim adını duydum yoganın ama içeriğini bilmiyorum bir bakayım ben de...hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.
Mutlu pazarlar Monicim.
Tibetliler yapıyorsa var bı bildiklerihadi bakalım
En iyisi zengin olmak.
Gunaydin seroş...
Bu mesajla beraber geçmişe bir sünger çekilmiştir.
Hilalcim akşamki mesajımdan dolayı özür dilerim tatlım.real bitsin de Başlıcam yine abla oruca irademi oruç daha çok koruyor benim çünkü bide tek öğün yiyorum o zaman uyku vakti de geliyor hemen yat yapıyorum sabah güzel bir eksi gördüm inşallah böyle giderse 85.9 bile görebilirim yani
Temizlik yapılıyorsa iyileştik demektir.Merhaba kızlaaarHerkese mutlu pazarlar...
Kaç gündür eve kurt düştü fena halde temizlik yapıyorum kahve molası verdimtibet yogası denmiş hemen mavimlinin peşine düşüp videoya baktım bende yarın başlarım artık bugün daha dünyaaa kadar iş var
İyiyim tatlım sen nasılsınCanim nasılsın ?
Sadece ayran içtim dönüste marketten mantar aldım tost makınasında iki tane pişirip yedım bıde bulgurla yaprak sardıydım üç tane yedimCanım beş dakikami aldı harika bir şey çok memnun kalacağına eminim. Mevlitte yapacağın bütün duaların kabul edilmesi dileklerimle ...ayran tamamdır . Tavuk varsa sadece etlerini ye bebeğim.
Kep vermemişler demek ki eski mezunlardan.
Çok güzel.
İnşallah ablaOhhh harika.
Bu hafta güzel rakam göreceksin gibi bir his var içim de ♡
Yarın start veriyoruz o zaman heyytt be enerjiye gelllMerhaba kızlaaarHerkese mutlu pazarlar...
Kaç gündür eve kurt düştü fena halde temizlik yapıyorum kahve molası verdimtibet yogası denmiş hemen mavimlinin peşine düşüp videoya baktım bende yarın başlarım artık bugün daha dünyaaa kadar iş var
ne özürü abla şekersiz diyetten kaynaklı olabilir 12 gündür yemedim e dün şaşırdı demek kiHilalcim akşamki mesajımdan dolayı özür dilerim tatlım.o kadar yiyip de eksi gorduysen sakin beni takma...ama şunu da unutma deliler gibi kıskanıyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?