Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ne özürü abla şekersiz diyetten kaynaklı olabilir 12 gündür yemedim e dün şaşırdı demek ki
Bebeğim 5 aydır adını koymadiğim şekersiz diyetteyim. Hatta bizim takıma gelmeden önce tahlil yaptirmiştim doktor hipoglisemi tehlikesi var sen ne yapıyorsun diye uyardı beni...ondan sonra kuru üzüm meyve yemeye başladım şeker olsun diye...
Kör olmayasica bı benimki akıllı çıktı şaşirmiyor hiç maşallah kuzum gene de...

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Dün patlıcan da patlıcan diye tutturmustum ya bugün yaptım yedim rahatladım
Anam evdekiler halime koptular resmen

Büyük kız bir ara len sen kesin bir hatlar yedin hemen söyle babam test alsın valla çaları meraktan diye tutturdu hatta nöbetçi eczane bile buldu netten ama eşim aman acele etme şimdi bir test için çıkmam dedi Beni sıkıştırınca dalga geçmeye başladım genç kizlik duygularımla oynadı kandirildim diye
Tabi o işin gırgırı çünkü bir iki güne gecikmeli de olsa regl olurum gibime geliyor

Tünaydın kızlar

Haticecigim seni burada tekrar görmek ne güzel ♡♡♡♡ Hadi sizlerde dönün de benı bir silkeleyin Hadi Gülşenin doğuma az kaldı Fatosu da cekeleyelim de artık bu yaza kadar bari vereyim şu kilolarimi ♡
Valla bak yanlış alarm da olsa arada beni hir titretiyor

oynakbasi34 canım sen patlıcan kızartması mı yaptın

Yok kız tövbe
Suç bende ayrıntıya girmedim
Yağsız tavaya çok çok az yağ döktüm hatta ilk patliycani alıp her yerine gelsin diye tavada gezirdim sonrada öyle kizarttim hatta kabak vardı onuda tamamen yağsız tavada kizarttim
İnan hiç kızartma tarzı değil hatta sıcakken hep üst üste koydum ki yumusasin diye yoksa baya kuru oluyor sarımsaklı yogurtu görünce yumuşacık oluyor zaten ♡♡♡♡♡♡

hurma ye o zaman hurma kan şekerini yukseltiyormus 6 taner hurma ye şaka bir yana dikkat et abla yaş aldıkça hastalıklar kapımızı çalıyor malesef

Dün akşam patlıcan kızartması kokusu geldi deyince neyse ki korktuğum başıma gelmedi. Afiyet olsun canım.

hurma ye o zaman hurma kan şekerini yukseltiyormus 6 taner hurma ye şaka bir yana dikkat et abla yaş aldıkça hastalıklar kapımızı çalıyor malesef
Hurmayı çok severim canım. Turk kahvesi ile yerim arada bir ....en fazla iki ama... yemek yoksa beş tanesi yoğurtla bir öğün olarak iyi gider. Tavsiyene uyicim şekerim.

İyi akşamlar arkadaşlar, dünkü menümü yazayım önce,
Sabah bir aile klasiği olarak patatesli omlet eşliğinde kahvaltı :))
öğle yok, akşam 1 greyfurt ve biraz patlamış mısır yedim.
Bu sabah omlet 1 dilim kadar kepek ekmeği
Arada 2 minnoş dilim kek
Akşam yarım ayva
İnşallah pztsi enerjik başlayabilirsem suyuma çaylarıma ve öğünlerime daha fikkat edeceğim inşallah. Reglin negatif havasındayım 2 gündür yorulmadan yorgun, enerji harcamadan enerjisiz hissediyorum ruh halim harap

Bal hakkımı şekersiz kabakta kullandım ablişkom yine de teşekkür ederimmm

Senin kehanet yolda demedi deme

Beşinci sıradayım. ( Tesbihli oturan dilber ay smile)
Bende bende beşim ablaaaaaa başında küçük bi sayı daha var ama önemli değil canııım yinede küçük sayıyıda diyim bari 3

Bak uyanığa bak kekleri minnoş olarak sevimlileştirip araya kaynatmaya çalışıyoooo ama sence Meryem hatun yer mi bunu

Dün akşam patlıcan kızartması kokusu geldi deyince neyse ki korktuğum başıma gelmedi. Afiyet olsun canım.

Eeee zamanla insan sevdiği şeylerin sağlıklı şeklini de keşfediyor ♡ yoksa nefis insanı zora sokabilir

Beşinci sıradayım. ( Tesbihli oturan dilber ay smile)

Süpersin canım bende bir zamanlar ilk 5lerdeydim ama Kilo alınca tabi geriledim neyse inşallah bir sonraki bireserler listesinde hepimiz daha yüksek sıralamaları da görürüz ♡♡♡♡♡

Senin kehanet yolda demedi deme

Yok yok tehlike geçti Sıcak bir duş aldım biraz evvelde sanki biraz rahatlar gibi oldum sanırım yarın falan olmaya başlarım kendini sıcağı görünce hafif belli etmeye başladı sanki

O yemez ama ben yidim :) )

Merhabalar
Menüm kalkınca elma sirkeli şu
Sabah tarhana çorbası haşlanmış yumurta yarım dilim börek maydanoz vs 5 zeytin 1 dilim kepekli Ekmek yarım kk peynir 3 ceviz
Bibrdak elma sirkeli su Aksam bi kase çorba az bi salata bi porsiyon Kıymalı az yağlı mantar sote bi köfte yarım kASE yogurt
Çay leblebi Bk kaşık ve üzüm bi lokma Gofret
Yarım bardak sütlü menengic şu 7 bardak spor 2 saate yakın fitnes

Biraz patlamış mısır ve iki minnoş kek diyet listelerinde yer almıyor tatlım ama ben kendime inancımı yitirdim. Yiyenler çatır çatır eksileri görüyor. yarin mutlaka kontrol tartini takip et. Canım yediklerimiz sağlıksız olunca ruh halimizin iyi olması zor zaten.

Tarhana çorbası iki kepçe olsa iki dilim ekmek, bir dilim de kepekli ekmek, yarım dilim börek bir dilim ekmekten fazla kalori ve karbonhidrat içerir. Bayağı yuklenmişsin canım. Gofreeeeeeeet yeni fark ettim...bir lokma dahi olsa yeme.Yarin daha iyi seçimlerin olsun. Afiyet olsun.

Kız abla Hüsna ablayı bisküviden kurtardık şimdide börek başladı napsakki

Malesef bu tezin gerçekliğini her cuma doğruluyorlar şekerim bende anlamadım gitti, cuma günleri artık diğer takımlara bakmama kararı aldım yoksa dellenmemek elde değil ben bikaçgün spor yapamadım ama yediklerime dikkat ettim hemen düşüşüm yavaşladı Thinkerwoman canım sen sakın yanlış anlama sözüm asla bu takıma değil

Kızlar yarın sabah itibariyle bende şu birinci sayfada paylaştığım resimli detoks suyu var ya metabolizmayi hizlandirip yağ yakımı sağlayan onu yapayım diye düşünüyorum ama tarçın malum regl geciktiriyor acaba tam olmaya baslayacakken beklemem mi regl bitse de öyle mi yapsam

Dün arkadaş dedi bizim başka bir arkadaşımız başlamış çok az da dikkat edince 2 günde 1 kg eksi görmüş he mutlaka ödem gitmiştir ilk etapta ama o karışımı yapan başka bir arkadaşımız da 1 ayda 5 kg verdi diyetle birlikte

Ne dersiniz yarın başlıyayim mi yoksa regl sonrasını mi beklesem Tarcindan dolayı geçirir mi regl daha fazla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…