- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Evet iki gündür haklısınız ama yarın başlıyor asıl inş diyetin dibine vurmaca
Gelsin eskiler bu hafta güzel şeyler olucak ons bu elma sirkesi çok güzel ödem için metabolizma için midesi hasta olmayan kelebekler için sizde
Ablacığım şahsen kişilik olarak nerede yasak görsem o yöne inatla gidiyorum, şimdiyr kadar diyetlerimi bu yüzden hep artı kilolarla bırakmak zorunda kaldım. Şu an yapmaya çalıştığım çok aşırı canım birşey istiyorsa nefsimi az da olsa mutmain edebilecek kadar tadıyorum. Diğer öğünde dikkat ediyorum. Şahsen ben diyetinde kişiye özel olduğunu düşünüyorum. Ama hala idolum sensin :) ) .Biraz patlamış mısır ve iki minnoş kek diyet listelerinde yer almıyor tatlım ama ben kendime inancımı yitirdim. Yiyenler çatır çatır eksileri görüyor.yarin mutlaka kontrol tartini takip et. Canım yediklerimiz sağlıksız olunca ruh halimizin iyi olması zor zaten.
Tarçının öyle bi etkisi olduğunu bilmiyodum, bence yarın da bekle yine olmazsan yapKızlar yarın sabah itibariyle bende şu birinci sayfada paylaştığım resimli detoks suyu var ya metabolizmayi hizlandirip yağ yakımı sağlayanonu yapayım diye düşünüyorum ama tarçın malum regl geciktiriyor acaba tam olmaya baslayacakken beklemem mi regl bitse de öyle mi yapsam
Dün arkadaş dedi bizim başka bir arkadaşımız başlamış çok az da dikkat edince 2 günde 1 kg eksi görmüşhe mutlaka ödem gitmiştir ilk etapta ama o karışımı yapan başka bir arkadaşımız da 1 ayda 5 kg verdi diyetle birlikte
Ne dersiniz yarın başlıyayim mi yoksa regl sonrasını mi beklesemTarcindan dolayı geçirir mi regl daha fazla?
Tarçının öyle bi etkisi olduğunu bilmiyodum, bence yarın da bekle yine olmazsan yap
Canım sonuna kadar sana katiliyorum. O yüzden dedim yarin kontrol et diye. Mezuniyetten sonra senin izlediğin yolu izleyeceğim ben de. Ayrıldığımız tek yön bu. İstediğim kiloya inene kadar her şeye dikkat etmek istiyorum sadece. Kendime uzun bir zaman dilimi vermedim. O yüzden kaçamak yapmamaya çalisiyorum, arkadaşlarım da yapsın istemiyorum. Zaman zaman sizleri sıkıyorsam bu da yarış havasından kaynaklanıyor. Diğer bir korkum endişemse bu gıdalara alışır sürekli yersiniz diye. Taviz tavizi getiriyor biliyorsun. Beni idol olarak görmen de çok gurur verici...Ablacığım şahsen kişilik olarak nerede yasak görsem o yöne inatla gidiyorum, şimdiyr kadar diyetlerimi bu yüzden hep artı kilolarla bırakmak zorunda kaldım. Şu an yapmaya çalıştığım çok aşırı canım birşey istiyorsa nefsimi az da olsa mutmain edebilecek kadar tadıyorum. Diğer öğünde dikkat ediyorum. Şahsen ben diyetinde kişiye özel olduğunu düşünüyorum. Ama hala idolum sensin :) ) .
Elime geçse basacam içine acıyı basacam acıyı ....Kız abla Hüsna ablayı bisküviden kurtardık şimdide börek başladı napsakki
Yok ablacığım ben merakla okuyorum yorumlarını ve şahsen yaptığın uyarıları dikkate alıyorum emin olabilirsin. Ben de seni seviyorum oklavalı uyarılarını da tabikiCanım sonuna kadar sana katiliyorum. O yüzden dedim yarin kontrol et diye. Mezuniyetten sonra senin izlediğin yolu izleyeceğim ben de. Ayrıldığımız tek yön bu. İstediğim kiloya inene kadar her şeye dikkat etmek istiyorum sadece. Kendime uzun bir zaman dilimi vermedim. O yüzden kaçamak yapmamaya çalisiyorum, arkadaşlarım da yapsın istemiyorum. Zaman zaman sizleri sıkıyorsam bu da yarış havasından kaynaklanıyor. Diğer bir korkum endişemse bu gıdalara alışır sürekli yersiniz diye. Taviz tavizi getiriyor biliyorsun. Beni idol olarak görmen de çok gurur verici...seviyorum kız seni...az ye öz ye daha çok severim.
Senin çarşaf çarşaf diyetisyen tavsiyelerin vardı bunyene uygun ne oldu. Yine yoldan ciktin kestirmelere saptin hadi topla kendini.Kızlar yarın sabah itibariyle bende şu birinci sayfada paylaştığım resimli detoks suyu var ya metabolizmayi hizlandirip yağ yakımı sağlayanonu yapayım diye düşünüyorum ama tarçın malum regl geciktiriyor acaba tam olmaya baslayacakken beklemem mi regl bitse de öyle mi yapsam
Dün arkadaş dedi bizim başka bir arkadaşımız başlamış çok az da dikkat edince 2 günde 1 kg eksi görmüşhe mutlaka ödem gitmiştir ilk etapta ama o karışımı yapan başka bir arkadaşımız da 1 ayda 5 kg verdi diyetle birlikte
Ne dersiniz yarın başlıyayim mi yoksa regl sonrasını mi beklesemTarcindan dolayı geçirir mi regl daha fazla?
Senin çarşaf çarşaf diyetisyen tavsiyelerin vardı bunyene uygun ne oldu. Yine yoldan ciktin kestirmelere saptin hadi topla kendini.
Bende ne yediğimi yazardım da taşlarsiniz beni. Hadi iyi geceler
Kardeşciklerim,
bu hafta 3. oldunuz kocaman tebrikler.
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 603. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. ==> 6.Takım ==> 1.107 %
2. ==> 14. Takım ==> 0,600%
3. ==>8. Takım ==>0,499%
BİREYSEL DERECELER
1. ==> @SaglikliYasam34 ( 6. Takım) ==> % 4
2. ==> @drdotty ( 14. Takım ) ==> % 2,85
3.==> @Pembegomlek ( 6.Takım ) ==> % 2,53
ETAP SONUNCUSU
==>> @DeryaOnDiet ( 4. Takım ) ==> % - 4
Anammmmm koca evde hiç çekilmiyor
O Tv izlerken mutfağa girdim biraz temizlik yapayım diyehazır topluyor azmasin hesabı tabi çamaşır da atınca benimki gelip demezmi hadi şu yatak odasındaki fazlaliklari da atalım bugün hazır ben evdeyken adam taktı bir sürü giymediklerin var ayiklayalim atalım diye len daha geçen attım ya desemde yok o gün beni susturmak için bir kaç parça attın bu sefer birlikte ayiklayacagiz diye
Neyse atayim da oda rahatlayip sussun bende dolapları tekrar düzenlemiş olayım
Oglenlik ne yerim henüz belli değil ama aksamlik kapuska yapacağım
Ne zamandır kantaron da sürülmüyor.@oynakbasi34
geldi mi annenler cnm??merhaba kızlar nasılsınız benim yoğunluk başladı giremiyorum sık sık
geldi mi annenler cnm??
ay benim kocayı inek tepmşkomik değil ama gülesim geliyor beni çok sinir etmişti. beddua da vermedim ama tepmiş valla.
zaten benim canımı sıktığı zaman illa işşi ters gider. sabah işçisi aradı inek doğum yaptı diye. çiftliğe gitti o . sonra aradı hastanedeyim diye.
dudağı patlamış burnu zedelenmiş. geleyim mi dedim yok dedi. zaten küsüm de geçmedim ben de eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?