Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İçine varsa tarçın ve limonla ekle canım bak şimdi bende ondan bahsettim ♡ arkadasa diyetisyen yağ yakımı için vermiş hatta bütün danisanlara bunu kesinlikle ihmal etmeyin diyormuş

Ablacığım şahsen kişilik olarak nerede yasak görsem o yöne inatla gidiyorum, şimdiyr kadar diyetlerimi bu yüzden hep artı kilolarla bırakmak zorunda kaldım. Şu an yapmaya çalıştığım çok aşırı canım birşey istiyorsa nefsimi az da olsa mutmain edebilecek kadar tadıyorum. Diğer öğünde dikkat ediyorum. Şahsen ben diyetinde kişiye özel olduğunu düşünüyorum. Ama hala idolum sensin :) ) .

Tarçının öyle bi etkisi olduğunu bilmiyodum, bence yarın da bekle yine olmazsan yap

Canım sonuna kadar sana katiliyorum. O yüzden dedim yarin kontrol et diye. Mezuniyetten sonra senin izlediğin yolu izleyeceğim ben de. Ayrıldığımız tek yön bu. İstediğim kiloya inene kadar her şeye dikkat etmek istiyorum sadece. Kendime uzun bir zaman dilimi vermedim. O yüzden kaçamak yapmamaya çalisiyorum, arkadaşlarım da yapsın istemiyorum. Zaman zaman sizleri sıkıyorsam bu da yarış havasından kaynaklanıyor. Diğer bir korkum endişemse bu gıdalara alışır sürekli yersiniz diye. Taviz tavizi getiriyor biliyorsun. Beni idol olarak görmen de çok gurur verici... seviyorum kız seni...az ye öz ye daha çok severim.

Kız abla Hüsna ablayı bisküviden kurtardık şimdide börek başladı napsakki
Elime geçse basacam içine acıyı basacam acıyı .... börek yok bacım E ebideryal heyyy ebicim yarın bambaşka bir kelebek olucan di mi Meralcim bize kaçamak yaramıyor canım. Sporsuz da veremiyoruz. Napalim hedefe kadar böyle gideceğiz. az önce sporumu yaptım .
Bugünkü menüyü de yazayım. Yeni bir sayfa israf olmasın
Sabah 10.30 Bir yumurta, iki domates, maydanoz dereotu limonlu, peynir, zeytin, kayısı, yarım tb ekmeği
Öğle 15.00 Tarçınlı bir Trabzon elması
Akşam 17.00 Bir tabak zeytinyağlı bol pul biberli ve limonlu pırasa, roka
19.00 İki kivi
3 litre su , sabah ve akşam yemekten bir saat önce sandaloz sakızı ve bir bardak elma sirkeli su, Karışık bitki çayları, 45 dakika Leslie , Tibet yogası

Hayırlı geceler kelebekler

Yok ablacığım ben merakla okuyorum yorumlarını ve şahsen yaptığın uyarıları dikkate alıyorum emin olabilirsin. Ben de seni seviyorum oklavalı uyarılarını da tabiki

Senin çarşaf çarşaf diyetisyen tavsiyelerin vardı bunyene uygun ne oldu. Yine yoldan ciktin kestirmelere saptin hadi topla kendini.
Bende ne yediğimi yazardım da taşlarsiniz beni. Hadi iyi geceler

Senin çarşaf çarşaf diyetisyen tavsiyelerin vardı bunyene uygun ne oldu. Yine yoldan ciktin kestirmelere saptin hadi topla kendini.
Bende ne yediğimi yazardım da taşlarsiniz beni. Hadi iyi geceler

Valla ne desen haklısın canım
doğru soyluyorsun ne zaman ki hastaliklardan arti görmeye başlayınca panik yapıp hadi detoks yapayım yok bir kerelik de olsa şok yapayım derken işin ucu kaçtı tabi sonra da motivasyon

Yok yok bana cidden yine ancak Sibel listeleri yarayacak Ayse de o konuda daha bugün uyardı beni sabah hemen listelerimin olduğu dosyayi gün yüzüne çıkarıyorum ♡♡♡♡ yoksa TlC deki de izleye izleye iyice panik olacağım ya sapitirsam korkusuna
Şişlik de olunca valla sabah zor giydim corabimi ve o An cidden yine korktum ya yine eskisi gibi olursam diye Allah korusun ♡

Allah korusun canım ama çektiğini bir sen bilirsin. Ayrıca başkaları önünde kul köle dahi olsa kendi başına yaptığın en ufak işin yerini tutamaz. Beni annemi biliyorsun işte. Annem eski kilosunda olsa hayatta böyle bir ameliyati kaldiramazdi bu kadar gugüz toplanamazdi. Dikkat et canım

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bu gece defalarca uyandım sersem gibiyim aslında felaket uykum var ama birazdan kuzuyu uyandirip okula göndermem lazım

Neyse hemen suyumu kaynattim sıcak suyla güne başlıyorum sonra da kahvaltimi hazirlarim nasılsa kendime gelirim

Eşim bugün işe gitmeyecekmis kızı okula bırakıp geleyim de kahvaltı edelim dedi tabi ekmeklik ve sağlıklı bir şekilde kendime kahvaltı tabağı hazirlayacagim ♡

Günaydın gençlik..

aaa süper. tebrik ederim kızlarcım..
Elhan cnm sıralamanı ayrıyetten tebrik ederim cnm

Anammmmm koca evde hiç çekilmiyor
O Tv izlerken mutfağa girdim biraz temizlik yapayım diye hazır topluyor azmasin hesabı tabi çamaşır da atınca benimki gelip demezmi hadi şu yatak odasındaki fazlaliklari da atalım bugün hazır ben evdeyken adam taktı bir sürü giymediklerin var ayiklayalim atalım diye len daha geçen attım ya desemde yok o gün beni susturmak için bir kaç parça attın bu sefer birlikte ayiklayacagiz diye

Neyse atayim da oda rahatlayip sussun bende dolapları tekrar düzenlemiş olayım

Oglenlik ne yerim henüz belli değil ama aksamlik kapuska yapacağım

Yatak Odası Mı

merhaba kızlar nasılsınız benim yoğunluk başladı giremiyorum sık sık
geldi mi annenler cnm??

ay benim kocayı inek tepmş komik değil ama gülesim geliyor beni çok sinir etmişti. beddua da vermedim ama tepmiş valla.
zaten benim canımı sıktığı zaman illa işşi ters gider. sabah işçisi aradı inek doğum yaptı diye. çiftliğe gitti o . sonra aradı hastanedeyim diye.
dudağı patlamış burnu zedelenmiş. geleyim mi dedim yok dedi. zaten küsüm de geçmedim ben de eve.

ayyy güldürdün beni canım ama inek tepmesi fena olur allah vermiş işte dersini annemler bu gece geliyorlar canım ama evi falan anca halledebildik yarın sabah itibarı ile oradayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…