Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayyy güldürdün beni canım ama inek tepmesi fena olur allah vermiş işte dersini annemler bu gece geliyorlar canım ama evi falan anca halledebildik yarın sabah itibarı ile oradayim

ay hadi Allah kavuştursun.
benim de suratımda gereksiz bir gülümseme bugün gece nöbeti var gidecek. karşılaşmasak iyi olur yoksa çok pis gülerim ben

Slm kızlar
Bugün kahvaltı sonrası evı dip köşe temizledim kızcemi uyuttum dus alcam simdi
Oh eline sağlık bende dün yaptım aynısını bugün yine heryer heryerde sabah acele çıktık o yüzden ,hastane işimiz vardı kuzunun genel kontrolü,iştahsız ,kanına falan baktırmak için

Ay Allahım senin yüzünden bende güldüm geçmiş olsun canım sonundaoldu

saol cnm.. valla güllünmeyecek gibi değil. önce bir şok yaşadım. dudağım patladı burnumu hissetmiyorum deyince korktum. dr önmeli birşey yok demiş ondan beri gülüyorum

Aynen ablişkom nasıl bünyemiz varsa mübarek

Canım geçmiş olsun. Hayatta ne acılar var bunların bı tanesi de inek tepmesi olsa gerek. senin sopanı yemesinden iyidir. İneğe kizamaz da yapmış bir ineklik inekcaaz gülünmeyecek gibi değil. Arkadaşlarının diline de düşer bu...hayırdır rafık der bizim Antepliler yenge seni eyi bı okşamış

ay hadi Allah kavuştursun.
benim de suratımda gereksiz bir gülümseme bugün gece nöbeti var gidecek. karşılaşmasak iyi olur yoksa çok pis gülerim ben
Canım sen yine de şefkatle yaklaş kıyamam falan de....çocuk gibi olur bizim o taşfirinlar küsluk olur mu bu zamanda. Gerçekten Allah korumuş gülüyoruz ama ciddi bir kazadan dönmüş eniştemiz. Hatta bir hayır çıkar tez vakitte.

Slm kızlar
Bugün kahvaltı sonrası evı dip köşe temizledim kızcemi uyuttum dus alcam simdi
Seroşcum güle güle otur canım. Dip bucak temizlik en sevdiğim misler gibi yaşayın .

Oh eline sağlık bende dün yaptım aynısını bugün yine heryer heryerde sabah acele çıktık o yüzden ,hastane işimiz vardı kuzunun genel kontrolü,iştahsız ,kanına falan baktırmak için
Varsın dağınık olsun...mutlu yuvaların belirtisidir dağınıklık... hadi bakalım güzel sonuçlar versin doktor.

Sagol canım
Gecmiş olsun sızede sonundaoldu sızede gecmiş olsun eşin artık ineklere korkarak yaklaşır

Amin ablacım

puhaha aynen derler böyle bir şey oluca diyor ki hanım yaptı diye karakola gitsemmi
şimdi kendi ifade alıyor ehr türlü pisliği öğreniyorum gelen gidenlerden ötürü diyor yakıcak başımı

Tsk ederim ablam

Mazlumu getirin bana der gibi mavimli getirin bana kızz neredesin nerde Tibet gençlik sporu

Birazdan yapacağım nasıl Gececek bakalım
Sabah yapsaydık iyiydi ama ben de birazdan yapacağım canım. İyi bak unutmamişsin. mazlum görünmedi bugün. Brunch a mi gitti yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…