- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
ayyy güldürdün beni canım ama inek tepmesi fena olur allah vermiş işte dersini annemler bu gece geliyorlar canım ama evi falan anca halledebildik yarın sabah itibarı ile oradayim
Oh eline sağlık bende dün yaptım aynısını bugün yine heryer heryerdeSlm kızlar
Bugün kahvaltı sonrası evı dip köşe temizledim kızcemi uyuttum dus alcam simdi
Aynen ablişkom nasıl bünyemiz varsa mübarekElime geçse basacam içine acıyı basacam acıyı ....börek yok bacım @ebideryal heyyy ebicim yarın bambaşka bir kelebek olucan di mi Meralcim bize kaçamak yaramıyor canım. Sporsuz da veremiyoruz. Napalim hedefe kadar böyle gideceğiz. az önce sporumu yaptım .
Bugünkü menüyü de yazayım. Yeni bir sayfa israf olmasın
Sabah 10.30 Bir yumurta, iki domates, maydanoz dereotu limonlu, peynir, zeytin, kayısı, yarım tb ekmeği
Öğle 15.00 Tarçınlı bir Trabzon elması
Akşam 17.00 Bir tabak zeytinyağlı bol pul biberli ve limonlu pırasa, roka
19.00 İki kivi
3 litre su , sabah ve akşam yemekten bir saat önce sandaloz sakızı ve bir bardak elma sirkeli su, Karışık bitki çayları, 45 dakika Leslie , Tibet yogası
Hayırlı geceler kelebekler
İnek tepmiş diyince insan istemsizce gülüyo malesefsaol cnm.. valla güllünmeyecek gibi değil. önce bir şok yaşadım. dudağım patladı burnumu hissetmiyorum deyince korktum. dr önmeli birşey yok demiş ondan beri gülüyorum
Canım geçmiş olsun. Hayatta ne acılar var bunların bı tanesi de inek tepmesi olsa gerek.geldi mi annenler cnm??
ay benim kocayı inek tepmşkomik değil ama gülesim geliyor beni çok sinir etmişti. beddua da vermedim ama tepmiş valla.
zaten benim canımı sıktığı zaman illa işşi ters gider. sabah işçisi aradı inek doğum yaptı diye. çiftliğe gitti o . sonra aradı hastanedeyim diye.
dudağı patlamış burnu zedelenmiş. geleyim mi dedim yok dedi. zaten küsüm de geçmedim ben de eve.
Canım sen yine de şefkatle yaklaş kıyamam falan de....çocuk gibi olur bizim o taşfirinlar küsluk olur mu bu zamanda. Gerçekten Allah korumuş gülüyoruz ama ciddi bir kazadan dönmüş eniştemiz. Hatta bir hayır çıkar tez vakitte.ay hadi Allah kavuştursun.
benim de suratımda gereksiz bir gülümsemebugün gece nöbeti var gidecek. karşılaşmasak iyi olur yoksa çok pis gülerim ben
Seroşcum güle güle otur canım. Dip bucak temizlik en sevdiğim misler gibi yaşayın .Slm kızlar
Bugün kahvaltı sonrası evı dip köşe temizledim kızcemi uyuttum dus alcam simdi
Varsın dağınık olsun...mutlu yuvaların belirtisidir dağınıklık...Oh eline sağlık bende dün yaptım aynısını bugün yine heryer heryerdesabah acele çıktık o yüzden ,hastane işimiz vardı kuzunun genel kontrolü,iştahsız ,kanına falan baktırmak için
Sagol canımOh eline sağlık bende dün yaptım aynısını bugün yine heryer heryerdesabah acele çıktık o yüzden ,hastane işimiz vardı kuzunun genel kontrolü,iştahsız ,kanına falan baktırmak için
Amin ablacımCanım geçmiş olsun. Hayatta ne acılar var bunların bı tanesi de inek tepmesi olsa gerek.senin sopanı yemesinden iyidir. İneğe kizamaz da yapmış bir ineklik inekcaaz gülünmeyecek gibi değil. Arkadaşlarının diline de düşer bu...hayırdır rafık der bizim Antepliler yenge seni eyi bı okşamış
Canım sen yine de şefkatle yaklaş kıyamam falan de....çocuk gibi olur bizim o taşfirinlar küsluk olur mu bu zamanda. Gerçekten Allah korumuş gülüyoruz ama ciddi bir kazadan dönmüş eniştemiz. Hatta bir hayır çıkar tez vakitte.
Seroşcum güle güle otur canım. Dip bucak temizlik en sevdiğim misler gibi yaşayın .
Varsın dağınık olsun...mutlu yuvaların belirtisidir dağınıklık...hadi bakalım güzel sonuçlar versin doktor.
Canım geçmiş olsun. Hayatta ne acılar var bunların bı tanesi de inek tepmesi olsa gerek.senin sopanı yemesinden iyidir. İneğe kizamaz da yapmış bir ineklik inekcaaz gülünmeyecek gibi değil. Arkadaşlarının diline de düşer bu...hayırdır rafık der bizim Antepliler yenge seni eyi bı okşamış
Canım sen yine de şefkatle yaklaş kıyamam falan de....çocuk gibi olur bizim o taşfirinlar küsluk olur mu bu zamanda. Gerçekten Allah korumuş gülüyoruz ama ciddi bir kazadan dönmüş eniştemiz. Hatta bir hayır çıkar tez vakitte.
Seroşcum güle güle otur canım. Dip bucak temizlik en sevdiğim misler gibi yaşayın .
Varsın dağınık olsun...mutlu yuvaların belirtisidir dağınıklık...hadi bakalım güzel sonuçlar versin doktor.
Tsk ederim ablamCanım geçmiş olsun. Hayatta ne acılar var bunların bı tanesi de inek tepmesi olsa gerek.senin sopanı yemesinden iyidir. İneğe kizamaz da yapmış bir ineklik inekcaaz gülünmeyecek gibi değil. Arkadaşlarının diline de düşer bu...hayırdır rafık der bizim Antepliler yenge seni eyi bı okşamış
Sagol canım
Gecmiş olsun sızedesonundaoldu sızede gecmiş olsun eşin artık ineklere korkarak yaklaşır
Sağol kuzumSagol canım
Gecmiş olsun sızedesonundaoldu sızede gecmiş olsun eşin artık ineklere korkarak yaklaşır
saol cnm. yok ya ne korkacak onda öyle bir duygu yok
çiftliğe aşık. tepse de tepelese de vazgeçmez
Sabah yapsaydık iyiydi ama ben de birazdan yapacağım canım. İyi bak unutmamişsin.Mazlumu getirin bana der gibimavimli getirin bana kızz neredesin nerde Tibet gençlik sporu
Birazdan yapacağım nasıl Gececek bakalım
Sabah yapamadım abla acken yapayım dedimSabah yapsaydık iyiydi ama ben de birazdan yapacağım canım. İyi bak unutmamişsin.mazlum görünmedi bugün. Brunch a mi gitti yoksa
Bi koşu tibete kadar gitti sanırımMazlumu getirin bana der gibimavimli getirin bana kızz neredesin nerde Tibet gençlik sporu
Birazdan yapacağım nasıl Gececek bakalım
Oranın havası baska diyerek hıııBi koşu tibete kadar gitti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?