Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yatak Odası Mı

Ne zamandır kantaron da sürülmüyor. @oynakbasi34

Ay siz çok fenasiniz
Bende dün makarasina dedim len okadar yagliyorsun hem boşa diye Anam hatun kafayı yedi diye gülüyor kendi kendine
Sabah regl oldum onun fikri oymus da ben müjdeyi verince bahtsiz bedeviyim işte diyor
Okadar evdeyim boşuna mı dedi dedim yok annem yatak odasını sen toparla ben ütüleri yaparken gicik diyor bana

merhaba kızlar nasılsınız benim yoğunluk başladı giremiyorum sık sık

Sana kolay gelsin canım

Çok çok geçmiş olsun yine verilmiş sadakaniz varmış ki ucuz atlatmış

Son düzenleme:
Bu üstteki mesajı da 2 saat önce yazdım gönderdim saniyordum

Anam dağ gibi ütü biriktirirsem böyle 2 saattir cebellesirim işte
Büyük kıza bırakırsak daha üzerine bir okadar daha birikir kıza evi kazi de maşallah benden beter inceler ama ütü dediğim An suratı far görmüş tavşan gibi oluyor

Neyseki çoğu bitti azı kaldı gerçi bir posta daha yıkandı kuruyacak ama az olunca hemen onuda aradan çıkarırım nasılsa birde çarşaf yikamistim onları duzleyip kaldiririm serecegim zaman utulerim mis gibi hemen utuyu azaltmayi da nasıl becerdim

puhaha aynen derler böyle bir şey oluca diyor ki hanım yaptı diye karakola gitsemmi
şimdi kendi ifade alıyor ehr türlü pisliği öğreniyorum gelen gidenlerden ötürü diyor yakıcak başımı

Benimki de aynı kafada
Geçenlerde Annesinde kuran vardı ya bizimki sonradan geldi akrabalar dagilmadan ( erkek olarak giriş izni olan tek kişi )

Tabi hanımlar bana ay demin soramadik neden omzunda aşkı var fıtık ameliyatı ne zaman olacaksın falan dediler
Benimki hemen atladı " ya yok uyduruyor beni sinirlendirdi bende çizgi filmlerinde gibi bir sağ bir söle carptim hatunu "

Millet nasıl gülüyor
Ama kendi de kazayla bir yerine birsey olsun hemen Annemmmmmmm kurtar beni valla neler çekiyorum ben bunun elinden okadar da dedim görünmeyen yerlerine vur diye Annesine yapışır

Tabi herkes bizi bildiği için gülüp hadi ordan sen kiyamasın eşine yada birbirinizin gözünün içine bakıyorsunuz git başkasıyla dalga geç derler

Altta kimse görünmüyor ben utuye devam edeyim ama gözüm burada arada bakarım bizim yağcı kızı okuldan alıp bıraktıktan sonra kaçtı gidip kaynımın ( hastanede tanıştığım can arkadaşına öyle diyor ) dukkaninda duvar boyayım bari dedi çıktı

Bu işler nasip yağ umarken boyayla idare edecek.

Canlar kolay gelsin
Sabah bi buçuk bardak elma sirkeli su bi kk peynir 1,5 dlim kepek ekmek domates salatalık biber iki zeytin bi çay kaşığı bal akşam bi küçük tabak barbunya 4 kaşık pilav
Çay biraz büyükçe tatlı kaşığı yaban mersin kuru üzüm
Bi bardaktan az baharatlı yoğurt
Su içmeye çalışıyorum 7 bardak anca spor Step +fitnes
Temmuzda diyetisyene başlamıştı 3 kere gittim daha 3 kere paket hakkın vardı kalmıştı aradı lar hakkınız var gelin diye bugün gitmek çok iyi geldi ugün listesine ıyamadom ama yarın başlıcam inş ara öğün de yapıp yaklaşık 1100 kalori civarı meryemciğim geliyorum az kaldı güzelim
Sonunda oldu çok komik olsa da sevdiceğinin canı baya yanmış yüzüne gül ama sevgi ve şefkatle erkekler bence bayanlar dan ruhen daha hassaslar yada yaş ilerledikçe muhabbete şekkat daha çok yakışıyor lilimam şu süs biberi bitti kaysı da öyle demin eve gelirken anca sebze aldım diyet gerçekten pahalı bence de ama sağlığın hiç fiyatı yok
Bu arada meryemciğim bende kitap okumaya bayılırım ve hep öğrenci olmak gibi bi favorim var

Kalori hesabı diyetini hiç sağlıkli bulmuyorum ebicim. Mesela bir minik poğaça 2 dilim ekmek + bir dilim peynir+ bir yumurtaya denk geliyor. Poğaçanin içindeki yağlar da cabası...hem de çok çabuk aciktiriyor. İyi araştırmak gerekiyor.
Sevgili takım arkadaşlarım günlük menü paylaşımını düzenli yaparsak elimizden geldiğince yorumlarimizi paylaşırsak hepimiz kendimize daha çok dikkat ederiz diye düşünüyorum. Kaçamaklara son vererek bu haftayı güzel geçirelim. Hamur işleri, tatlılar, paketlenmiş her türlü gıdalar, sağlıksız pişirilen yemekler, kavrulmuş kuruyemişler, patlamış mısır , patates, pirinç , beyaz ekmek, meyve suları, gazlı içecekler yazarken bile aklınıza getirmekten endişeleniyorum, fizigimizi bozan ciss yiyecekler. Bingil bingil yağ olarak aynada öğğğ dedirten her şeyden uzak durmak önceliğimiz olsun.
Yavaş yavaş belimi görmeye başladım. Yıllardır kat kat olan yağlardan gözüme perde inmiş. Buna değmez mi
Siz olmasaniz burada olmasam kabusun içinde yaşamaya devam ederdim. Burada harcadigim zamana hiç acımıyorum. Where is hareket there is bereket

Canım diyetisyenin şu güzelliği var yağını kasını olcuyor en azından. Listeni yakından göreceğiz ne güzel. Kitap okuyan insanlarla iletişim kurmak daha kolay oluyor. Önyargili , egolu olmuyorlar geneli tabi. Öğrenmek merak etmek arzusu insanı geliştiriyor senin adına sevindim. Ben de okumadan duramam. İki kitabım var elimde şu an...biri evde diğeri okulda. Yazılı sozlu işleri bitsin yoğunlaşacam insallah...bı de sizlerle beraber olma fikri de var aklımda tabi...bu da önemli , çıtır bir kayinvalide adayıyım sonuçta...

valla esas sana kolay gelsin

Ceplerine hurma doldurmuştur hilal gibi ...patlamaya hazır gençlik pınarı misali
bakk hilalsiz de yapamaz ille dokunacak bana valla hurma neyim yokkk cebimde yarın aktif olarak gelenelere hurma ikram edeceğim için sanmıyorum artık totomu koyamda bir yere hurma yiyem çünkü annem hoca olduğu için giden gelen zibilyon kişi olacak bende çalışmaktan akşamları oturacegimmm

dün menü yazmadım niye yazmadım çünkü yediğim tek kayda değer şey sabah yarım pogaca akşam karnabahar salatası ve 1 but haşlama bu kadarcık bugüne gelecek olursak

sabah 9.00
1 bitki çayı 2 adet hurma

10.00
1 yumurta
1 yk menemen
peynir zeytin
1 dl tb ekmeği
çay

akşam 19.30
1 tabak karnabahar salatası

2 lt su

Bugün yedıklerım
Sabah 09:00 sahanda yumurta peynir zeytin iki dilim ekmek

10:00 bir fincan kadar yer fıstığı

12:00 Bı kase corba

13:00 iki kucuk mandalina

14:30 yarım cay bardağı leblebi

16:30 Bı küçük muz

18:00 Bı tabak kabuska Bı bardak ayran

Uyumadan yesıl cay

Spor Tibet +30dk spor

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Hele şükür utulerim bitti gerçi saat 18.30 gibi bitti ama ancak kendime geldim Anam birde onları yerleştirmek var ama birazdan herkes kendi eşyalarını dolabına yerleştirin hiç kusura bakmasinlar geberiyorum yorgunluktan 3 makineden fazla çamaşır utulemisimdir

Tövbe bir daha biriktirmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…