- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Oranın havası baska diyerek hııı
Dönüşte kek fln yemese bari bu sessizlik ürkütücü
ay hadi Allah kavuştursun.
benim de suratımda gereksiz bir gülümsemebugün gece nöbeti var gidecek. karşılaşmasak iyi olur yoksa çok pis gülerim ben
Yatak Odası Mı
Ne zamandır kantaron da sürülmüyor.@oynakbasi34
merhaba kızlar nasılsınız benim yoğunluk başladı giremiyorum sık sık
geldi mi annenler cnm??
ay benim kocayı inek tepmşkomik değil ama gülesim geliyor beni çok sinir etmişti. beddua da vermedim ama tepmiş valla.
zaten benim canımı sıktığı zaman illa işşi ters gider. sabah işçisi aradı inek doğum yaptı diye. çiftliğe gitti o . sonra aradı hastanedeyim diye.
dudağı patlamış burnu zedelenmiş. geleyim mi dedim yok dedi. zaten küsüm de geçmedim ben de eve.
puhaha aynen derlerböyle bir şey oluca diyor ki hanım yaptı diye karakola gitsemmi
şimdi kendi ifade alıyor ehr türlü pisliği öğreniyorum gelen gidenlerden ötürü diyoryakıcak başımı
Ceplerine hurma doldurmuştur hilal gibi ...patlamaya hazır gençlik pınarı misaliOranın havası baska diyerek hııı
Dönüşte kek fln yemese bari bu sessizlik ürkütücü
Bu işler nasipAy siz çok fenasiniz
Bende dün makarasina dedim len okadar yagliyorsun hem boşa diyeAnam hatun kafayı yedi diye gülüyor kendi kendine
Sabah regl oldumonun fikri oymus da ben müjdeyi verince bahtsiz bedeviyim işte diyor
Okadar evdeyim boşuna mı dedidedim yok annem yatak odasını sen toparla ben ütüleri yaparken gicik diyor bana
Canım diyetisyenin şu güzelliği var yağını kasını olcuyor en azından. Listeni yakından göreceğiz ne güzel. Kitap okuyan insanlarla iletişim kurmak daha kolay oluyor. Önyargili , egolu olmuyorlar geneli tabi. Öğrenmek merak etmek arzusu insanı geliştiriyor senin adına sevindim. Ben de okumadan duramam. İki kitabım var elimde şu an...biri evde diğeri okulda. Yazılı sozlu işleri bitsin yoğunlaşacam insallah...bı de sizlerle beraber olma fikri de var aklımda tabi...bu da önemli , çıtır bir kayinvalide adayıyım sonuçta...Canlar kolay gelsin
Sabah bi buçuk bardak elma sirkeli su bi kk peynir 1,5 dlim kepek ekmek domates salatalık biber iki zeytin bi çay kaşığı bal akşam bi küçük tabak barbunya 4 kaşık pilav
Çay biraz büyükçe tatlı kaşığı yaban mersin kuru üzüm
Bi bardaktan az baharatlı yoğurt
Su içmeye çalışıyorum 7 bardak anca spor Step +fitnes
Temmuzda diyetisyene başlamıştı 3 kere gittim daha 3 kere paket hakkın vardı kalmıştı aradı lar hakkınız var gelin diye bugün gitmek çok iyi geldi ugün listesine ıyamadom ama yarın başlıcam inş ara öğün de yapıp yaklaşık 1100 kalori civarı meryemciğim geliyorum az kaldı güzelim
Sonunda oldu çok komik olsa da sevdiceğinin canı baya yanmış yüzüne gül ama sevgi ve şefkatle erkekler bence bayanlar dan ruhen daha hassaslar yada yaş ilerledikçe muhabbete şekkat daha çok yakışıyor lilimam şu süs biberi bitti kaysı da öyle demin eve gelirken anca sebze aldım diyet gerçekten pahalı bence de ama sağlığın hiç fiyatı yok
Bu arada meryemciğim bende kitap okumaya bayılırım ve hep öğrenci olmak gibi bi favorim var
Yaptın mı söyle bakalımMazlumu getirin bana der gibimavimli getirin bana kızz neredesin nerde Tibet gençlik sporu
Birazdan yapacağım nasıl Gececek bakalım
Ay siz çok fenasiniz
Bende dün makarasina dedim len okadar yagliyorsun hem boşa diyeAnam hatun kafayı yedi diye gülüyor kendi kendine
Sabah regl oldumonun fikri oymus da ben müjdeyi verince bahtsiz bedeviyim işte diyor
Okadar evdeyim boşuna mı dedidedim yok annem yatak odasını sen toparla ben ütüleri yaparken gicik diyor bana
Sana kolay gelsin canım
Çok çok geçmiş olsunyine verilmiş sadakaniz varmış ki ucuz atlatmış
bakk hilalsiz de yapamaz ille dokunacak banaCeplerine hurma doldurmuştur hilal gibi ...patlamaya hazır gençlik pınarı misali
Yaptım tabıkıYaptın mı söyle bakalımben işe başlıyorum kısmetse görüşmeye gittim bugün. Artık eskisi kadar aktif olamayabilirim
Sağolasın canım. Nasıl buldun tibeti? Aç karına yap mutlaka.Yaptım tabıkı))
Yeni işin hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?