Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aa sayfada ilk kez yoga görüyorum.nasil bisey acaba

hay maşallah meryem abla
7.30 da kahvaltiyiyap ve 17.30 da akşam yemeği ye maşallah cidden
Oda yeni moda şekerim mavimli sağolsun o söyledi bizde atladık hemen

Kesinlikle bende kalori hesabına karşıyım daha öncede demiştim,bilinçli bi şekilde hesap yapılmazsa yani karbonla o kalori doldurulursa hesap şaşar sonuç kötü olur en iyisi mantık hesabı
Canım biz zumba yaptığımız için leslie kesmiyo hele zumbanın peşine yap ,bırak terletmeyi valla terini soğutuyo

aynen öyle oluyor.cok iyi ifade ettin beni

Teşekkürler canım yeniden çalışmak iyi gelecek.

dün erken çıktım evden bahane değil belki ama bi poğaça aldım yürürken anneme onuda yiyemedim zaten tamamen yemeklerin azalmasına gelince iştahım kapandı 2 gündür bugün zorla yaptım o kahvaltıyı canımın içi eş tarafından teyzem buradaydı onunla yaptık işte vesile oldu sağolsun yaptım kahvaltı akşamına olan salataya gecistirdim

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün nasıl yorulduysam resmen başım tuttu birde tabi regl olunca başımlâ micimın ağrısı aynı anda maf etti beni
Başım hafifleyince hemen kendimi yatağa attım gerçi gece defalarca uyandım anam kan gövdeyi götürüyor hesabı ama hep yanlış alarmdi

Hala deli gibi uykum var ama regl ağrılarım yüzünden rahat olmadığım için uyuyamam diye direk kahvaltimi da yaptım ( gerçi sadece 2 haşlanmış yumurta yedim canım istemiyor diye ama baya tikadi )

Bugün arkadaslarla Kuranli günümüz var gerçi ben Kurân tutamayacagim ama 15 gün önce de gitmedigim için ağrım da olsa gitmem lazım
Kuzuyu Annem sağ olsun havuza götürecek bende hem dinlenmiş hemde kafa dagitmis olurum

Günaydın gençlik..

biz fena değiliz kaptancım enişte fenaymış ama tutmamış yazık
saolasın cnm. evet aslında komik dursa da gözüne gelseymiş çok kötü olurmuş Allah muhafaza. hayvan yeni doğum yaptığı için yavrusuna ilk ağız sütü gerek. herhalde can acısından emzirmiyormuş onlarda sağmak isteyince tekmelemiş hayvan.

benim çirkef yanım vardır kaptancım. öyle bir şey aklının ucundan geçer sadece ama gerçek ama şaka gerisi yok olamaz.
baen diyor ki ne kocalar geliyor her gün neler görüyorum bana şükret sen mız mız yapıp oturuyorsun. sonra esprisine güya diyor ki sopa yesen dilin böyle uzun olmaz. ben de diyorum ki dene istersen kettle da suyu ısıtır haşlarım seni uyku da sonra da paşa paşa yatarım yaparsın beklerim diyor

benim kalbim katı kız. ona çok kızgın olduğumdan mütevellit arayıp sormadım bile nasıl oldun diye. işteydi gece.
erkek milletine birşey olmaz. evlatlarımız hariç

ayy ben bu 15 kiloyu kalori hesabıyla verdim aslında cnm. tabi kilo yapan yiyecekleri doldurmadım listeme.
ama mesela 1000 kaloriyi aşmamaya çalıştım. mesela tiramisu da yedim çikolata da yedim dolmada yedim kalori oranını geçmeyerek.
ve son olarak bu poğaçanın kalorisine oldum olası şok oluyorum. minnacık bir poğaça nasıl 180 kalori oluyor yaaa? aklım almıyor. koca simit, açma ondan az kaloriye denk geliyor. bir de şunu düşünüyorum.
ben bir ömür bunları yemeden yaşayamayacağıma göre diyetime ekleyerek az az yedim yani.
bir de böyle olunca diyeti bırakmıyorum ben.

aaa ekmek yok harikaaaa

Sağolasın canım. Nasıl buldun tibeti? Aç karına yap mutlaka.
cnm hayırlı olsun işin inş.

yarım dilim ekmekle tostu yapmayı nasıl becerdin kız

bence yoktur ya. hatta çok mantıklı tatlı krizleri için. çok cnm istedi. eşim hiç sevmez oğlumunda tarzı değil 2 dilim alayım da yapayım kendime

bu saat oldu kızım yeni uyudu 2 saat sonra annemler gelecek pufff akşam üzeri 2 3 saat uyudum ama sanırım yetmedi dinlenemedim
siz.mışıl mışıl uyuyorsunuz dimii :)))

ay ilginç bir şekilde kalktım 3 de yatamadım. dalmışım kalktım saat 5 artık yatamadım. aklımdan zorum neydi bilemiyorum ama hastayım ondan sanırım. şiddetli grip oldum eşimden geçti. zaten eve tüm mikrobik şeyleri kendisi getiri. inş oğluşuma bulaşmaz.

Aleyküm selam cnm. Allah kabul etsin inş.
günde yanına tarçınlı elma yeşilçay al istersen yersin. hem ödem söktürür hem ağzın boş durmaz cnm. bir de beni elma fena tıkıyor.

Bu hafta bir kilo verebilirsem haftaya ben de denemeyi düşünüyorum kabak tatlini hem ödül olur hem de özledim. Gercekten güzel bir alternatif olcuyu kaçırmamak şartıyla tabi.

Menunde yulafi görünce çok sevindim canım. Müthiş bir gıda hem tok tutuyor hem bagirsaklari çok güzel çalıştırıyor diğer öğünlere de dikkat ettiğinde ertesi gün eksi görüyorsun. Aksamdan sonraki mini misket kurabiye mükemmelliği bozmuş ...Ne guzel gidiyorduk ya ablam Menun gerçekten çok guzeldi. Daha dikkatli ol sevilaycim..

Sonrası fırına alman isabetli olmuş canım.

aa sayfada ilk kez yoga görüyorum.nasil bisey acaba

hay maşallah meryem abla
7.30 da kahvaltiyiyap ve 17.30 da akşam yemeği ye maşallah cidden
Bebeğim okulda olunca mecburen mide akşama ayarlı....elma ve kuruyemiş yedim ya aralarda..bitki çayları da tok tutuyor.

Meryemciğim kalori hesabı yapmaya bi kaç gündür takmıştım diyetisyen de kalori hesabı yapmıyoruz önemli olan içeriği zaten bi gofret le bi bardak süt aynı kalori dedi
Protein ve sebze yanına sağlıklı karbonhidratlar ekledik mi tamamdir. Su ve hareketle de destek. Canım ha gayret... Seninle derecemiz var güzel veriyorsun hem...

Evet en tuzsuz kabuklu olandan ))
Muthişsin...afiyet olsun seroşum.

Biz spor modasini çok iyi takip ederik. Yeni trendlerde halay modası da var ama aynı siteye bir taşımadık ki

Bizim grubun farkı burda Tibet yogası bilem var
Mavişin stresi bir anda kaybolunca cumburlob biz de içinde bulduk kendimizi. Kızlar mum da yakalim mi....kötü enerjiler gidiyormus. Olur ya kötü yağları da yakar belkim

bu saat oldu kızım yeni uyudu 2 saat sonra annemler gelecek pufff akşam üzeri 2 3 saat uyudum ama sanırım yetmedi dinlenemedim
siz.mışıl mışıl uyuyorsunuz dimii :)))
Canım sade bir kahve iç iyi gelir uyandırır seni...

kizlarrr sikke-i 1 bardak suyla gunaydinnnnn sizlere
Günaydın canım.

Allah kabul etsin Banucum. Dua bölümünde 8. Takım bu hafta bol yağ yaksin diye dua etmeyi unutma.

sonundaoldu tatlişim yazım hatası olmuş eksik yazmışım ozur
Bir dilim tb ekmeği ile yaptım o tostu. İkiye bölünce yarım oluyor ya... bu oklava kendim için.

ay cnm afiyet olsun. senin için 1 dilim de çok değil zaten. çünkü gayet az kalorili yiyorsun.
ben 2 dilim olmadan yapamıyorum da tostu
1 dilim bile az gelliyor gözüme. tostu çok severim nasıl yapsam diye çare arıyorken senin listeni görünce sorayım dedim
yok ben 1 dilimle d eyapamam bence

Benimki de hep der sen kasiniyorsun bir gün döverim seni diye Bende evet doversin ama sadece bir kere olur o sonra beni rüyanda bile goremezsin anında kapı önünde bulursun kendini diye
Hatta kızlar bile alıştı artık eşim şakasına doverim seni diyince hemen atliyorlar "Bir kere doversin sonra bavulu hazirlariz" diye

O tabi şakası Rabbim kimseye yasatmasin. ...Aminnnn

Benim tam tersi elma midemi kazindirir ama gitmeden kendime güzel bir salata yapacağım en azından çok acikmamis olurum orda da sırf salata ve çay tuketirim ♡ gerçi menüyü bilmiyorum ama 1 çeşit salata mutlaka oluyor

tabi cnm. zaten erkeğin gücü kadına her halukar da yeter. 5 yaşında oğlumun bile eli benden ağır yani. şiddet acizliktir. hak edene ettiğini vermek gerek bayanlar olarak gazımız da tamam olduğuna göre salataya gelelim. çok mantılı cnm. çay salata iyi olur. işte her insnaın bünyesi çok farklı bak. ben de salata yiyince şişiyorum.

7 de uyandım bende canm.geri yatarsam işlerimi yetistiremiyorum

evet erken kalkan yol alıyor her zaman bende erken kalkınca 12 ye kalmadan bitiyor yemek temizlik işi

çok geçmiş olsun canım toparlayın biran evvel inşallah

Tb ekmeği ile yap ye canım. Korumaya geçtigin için sıkıntı olmaz bence. Mübarek öyle de tok tutuyor ki . Geçen sene ramazanda sahurda çoğunlukla tost yaptım iftara kadar zerre aciktirmiyor yanına da bir yumurta. Eksi görmesen de en azından artı görmüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…