Oda yeni moda şekerim mavimli sağolsun o söyledi bizde atladık hemenaa sayfada ilk kez yoga görüyorum.nasil bisey acaba
hay maşallah meryem abla
7.30 da kahvaltiyiyap ve 17.30 da akşam yemeği ye maşallah cidden
Kesinlikle bende kalori hesabına karşıyım daha öncede demiştim,bilinçli bi şekilde hesap yapılmazsa yani karbonla o kalori doldurulursa hesap şaşar sonuç kötü olur en iyisi mantık hesabıkalori hesabı bana da hiç mantıklı gelmiyor.sayfa ya uğrama menuh yazma konusunda cooooookkkk haklısın .ben ne zaman uğramasam o zaman amaannnn battı balık... deyiveriyorumm.
şu kabuskayi hic sevemedim.dana afiyet olsunn
iyi bari bi kaç hafta elin ütüye gitme z kaptanımım ellerine saglim
leslie bacı candır can ben de regl hafta si zumba yapamayınca leslie baciya sarılıyorum.benim vucudum leslie ye alışık oldugundan ter atamıyorum fazla .favozrim zum ba
Sağolasın canım. Nasıl buldun tibeti? Aç karına yap mutlaka.
aynen öyle oluyor.cok iyi ifade ettin beniOda yeni moda şekerim mavimli sağolsun o söyledi bizde atladık hemen
Kesinlikle bende kalori hesabına karşıyım daha öncede demiştim,bilinçli bi şekilde hesap yapılmazsa yani karbonla o kalori doldurulursa hesap şaşar sonuç kötü olur en iyisi mantık hesabı
Canım biz zumba yaptığımız için leslie kesmiyo hele zumbanın peşine yap ,bırak terletmeyi valla terini soğutuyo
Bizim grubun farkı burdaaa sayfada ilk kez yoga görüyorum.nasil bisey acaba
hay maşallah meryem abla
Teşekkürler canım yeniden çalışmak iyi gelecek.Yeni işin hayırlı olsun maviş. Senin adına çok sevindim.
Afiyet olsun. Akşam saatlerinden sonra acikirsan meyve yoğurt tüketebilirsin. Yeşil çay ve kuruyemiş de olabilir.
Ahirete yatırım yapmak totoşa yapmaktan daha hayırlı canım.
Bence ne olursa olsun menunu paylaşmalısin. Bak kasla göz arasında gene götürmüş pogaçayi ...yarım onu yiyeceğine bir tb ekmeği yiyeydin yanına peynir, domates marul ...gözümüz gönlümüz doyardi.Olmadi tatlişim az yemeni değil sağlıklı bir menü bekliyoruz senden. Bugünkü menü güzel mesela. Menemeni bir porsiyon yiyebilirsiin. Bir kaşıkla niye yetindin ki ...hurma değil kuzum buAfiyet olsun canım.
dün erken çıktım evden bahane değil belki ama bi poğaça aldım yürürken anneme onuda yiyemedim zaten tamamen yemeklerin azalmasına gelince iştahım kapandı 2 gündür bugün zorla yaptım o kahvaltıyı canımın içi eş tarafından teyzem buradaydı onunla yaptık işte vesile oldu sağolsun yaptım kahvaltı akşamına olan salataya gecistirdimYeni işin hayırlı olsun maviş. Senin adına çok sevindim.
Afiyet olsun. Akşam saatlerinden sonra acikirsan meyve yoğurt tüketebilirsin. Yeşil çay ve kuruyemiş de olabilir.
Ahirete yatırım yapmak totoşa yapmaktan daha hayırlı canım.
Bence ne olursa olsun menunu paylaşmalısin. Bak kasla göz arasında gene götürmüş pogaçayi ...yarım onu yiyeceğine bir tb ekmeği yiyeydin yanına peynir, domates marul ...gözümüz gönlümüz doyardi.Olmadi tatlişim az yemeni değil sağlıklı bir menü bekliyoruz senden. Bugünkü menü güzel mesela. Menemeni bir porsiyon yiyebilirsiin. Bir kaşıkla niye yetindin ki ...hurma değil kuzum buAfiyet olsun canım.
7 de uyandım bende canm.geri yatarsam işlerimi yetistiremiyorumbu saat oldu kızım yeni uyudu 2 saat sonra annemler gelecek pufff akşam üzeri 2 3 saat uyudum ama sanırım yetmedi dinlenemedim
siz.mışıl mışıl uyuyorsunuz dimii :)))
Ay siz çok fenasiniz
Bende dün makarasina dedim len okadar yagliyorsun hem boşa diyeAnam hatun kafayı yedi diye gülüyor kendi kendine
Sabah regl oldumonun fikri oymus da ben müjdeyi verince bahtsiz bedeviyim işte diyor
Okadar evdeyim boşuna mı dedidedim yok annem yatak odasını sen toparla ben ütüleri yaparken gicik diyor bana
Sana kolay gelsin canım
Çok çok geçmiş olsunyine verilmiş sadakaniz varmış ki ucuz atlatmış
Benimki de aynı kafada
Geçenlerde Annesinde kuran vardı ya bizimki sonradan geldi akrabalar dagilmadan ( erkek olarak giriş izni olan tek kişi)
Tabi hanımlar bana ay demin soramadik neden omzunda aşkı var fıtık ameliyatı ne zaman olacaksın falan dediler
Benimki hemen atladı " ya yok uyduruyor beni sinirlendirdi bende çizgi filmlerinde gibi bir sağ bir söle carptim hatunu "
Millet nasıl gülüyor
Ama kendi de kazayla bir yerine birsey olsun hemen Annemmmmmmm kurtar beni valla neler çekiyorum ben bunun elinden okadar da dedim görünmeyen yerlerine vur diye Annesine yapışır
Tabi herkes bizi bildiği için gülüp hadi ordan sen kiyamasın eşine yada birbirinizin gözünün içine bakıyorsunuz git başkasıyla dalga geç derler
Canlar kolay gelsin
Sabah bi buçuk bardak elma sirkeli su bi kk peynir 1,5 dlim kepek ekmek domates salatalık biber iki zeytin bi çay kaşığı bal akşam bi küçük tabak barbunya 4 kaşık pilav
Çay biraz büyükçe tatlı kaşığı yaban mersin kuru üzüm
Bi bardaktan az baharatlı yoğurt
Su içmeye çalışıyorum 7 bardak anca spor Step +fitnes
Temmuzda diyetisyene başlamıştı 3 kere gittim daha 3 kere paket hakkın vardı kalmıştı aradı lar hakkınız var gelin diye bugün gitmek çok iyi geldi ugün listesine ıyamadom ama yarın başlıcam inş ara öğün de yapıp yaklaşık 1100 kalori civarı meryemciğim geliyorum az kaldı güzelim
Sonunda oldu çok komik olsa da sevdiceğinin canı baya yanmış yüzüne gül ama sevgi ve şefkatle erkekler bence bayanlar dan ruhen daha hassaslar yada yaş ilerledikçe muhabbete şekkat daha çok yakışıyor lilimam şu süs biberi bitti kaysı da öyle demin eve gelirken anca sebze aldım diyet gerçekten pahalı bence de ama sağlığın hiç fiyatı yok
Bu arada meryemciğim bende kitap okumaya bayılırım ve hep öğrenci olmak gibi bi favorim var
Kalori hesabı diyetini hiç sağlıkli bulmuyorum ebicim. Mesela bir minik poğaça 2 dilim ekmek + bir dilim peynir+ bir yumurtaya denk geliyor. Poğaçanin içindeki yağlar da cabası...hem de çok çabuk aciktiriyor. İyi araştırmak gerekiyor.
Sevgili takım arkadaşlarım günlük menü paylaşımını düzenli yaparsak elimizden geldiğince yorumlarimizi paylaşırsak hepimiz kendimize daha çok dikkat ederiz diye düşünüyorum. Kaçamaklara son vererek bu haftayı güzel geçirelim. Hamur işleri, tatlılar, paketlenmiş her türlü gıdalar, sağlıksız pişirilen yemekler, kavrulmuş kuruyemişler, patlamış mısır , patates, pirinç , beyaz ekmek, meyve suları, gazlı içecekler yazarken bile aklınıza getirmekten endişeleniyorum, fizigimizi bozan ciss yiyecekler. Bingil bingil yağ olarak aynada öğğğ dedirten her şeyden uzak durmak önceliğimiz olsun.
Yavaş yavaş belimi görmeye başladım. Yıllardır kat kat olan yağlardan gözüme perde inmiş. Buna değmez mi
Siz olmasaniz burada olmasam kabusun içinde yaşamaya devam ederdim. Burada harcadigim zamana hiç acımıyorum.Where is hareket there is bereket
aaa ekmek yok harikaaaaBugün yedıklerım
Sabah 09:00 sahanda yumurta peynir zeytin iki dilim ekmek
10:00 bir fincan kadar yer fıstığı
12:00 Bı kase corba
13:00 iki kucuk mandalina
14:30 yarım cay bardağı leblebi
16:30 Bı küçük muz
18:00 Bı tabak kabuska Bı bardak ayran
Uyumadan yesıl cay
Spor Tibet +30dk spor
cnm hayırlı olsun işin inş.Sağolasın canım. Nasıl buldun tibeti? Aç karına yap mutlaka.
Bugünkü menüm
Elma sirkeli su
Sabah 7.30 Bir yumurta, iki çatal peynir, çeyrek tb ekmeği
Öğle 13.00 Bir yeşil elma
Teneffüste arkadaş kuruyemiş ikram etti içinden beş kadar kara üzüm bir fındık aldım
Akşam 17.00 Yarım tb ekmeği beyaz peynirle tost, iki çeri, iki çatal avokado meze, bir mercimekli köfte
İki litre su, 45 dakika Leslie , gün içinde bitki çayları , şu an spor sonrası sütlü menengiç kahvesi içiyorum.
İyi geceler , güzel rüyalar ...
Yok abla kontrol etmedim ama sizlere sorcaktım bi sakıncası varmıdır diye çünkü o haldede çok güzel oldu hatta balsız bile yenilebilecek kadar kendi tadı vardı ,avuç içi kadar ince bi dilim üzerine bir çay kaşığı bal ve çekilmiş ceviz ,tatlı krizleri için çok iyi bi alternatif gibi geldi
bu saat oldu kızım yeni uyudu 2 saat sonra annemler gelecek pufff akşam üzeri 2 3 saat uyudum ama sanırım yetmedi dinlenemedim
Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nasıl yorulduysam resmen başım tuttubirde tabi regl olunca başımlâ micimın ağrısı aynı anda maf etti beni
Başım hafifleyince hemen kendimi yatağa attımgerçi gece defalarca uyandım anam kan gövdeyi götürüyor hesabı ama hep yanlış alarmdi
Hala deli gibi uykum var ama regl ağrılarım yüzünden rahat olmadığım için uyuyamam diye direk kahvaltimi da yaptım ( gerçi sadece 2 haşlanmış yumurta yedim canım istemiyor diye ama baya tikadi )
Bugün arkadaslarla Kuranli günümüz vargerçi ben Kurân tutamayacagim ama 15 gün önce de gitmedigim için ağrım da olsa gitmem lazım
Kuzuyu Annem sağ olsun havuza götürecekbende hem dinlenmiş hemde kafa dagitmis olurum
Bu hafta bir kilo verebilirsem haftaya ben de denemeyi düşünüyorum kabak tatlini hem ödül olur hem de özledim. Gercekten güzel bir alternatif olcuyu kaçırmamak şartıyla tabi.Yok abla kontrol etmedim ama sizlere sorcaktım bi sakıncası varmıdır diye çünkü o haldede çok güzel oldu hatta balsız bile yenilebilecek kadar kendi tadı vardı ,avuç içi kadar ince bi dilim üzerine bir çay kaşığı bal ve çekilmiş ceviz ,tatlı krizleri için çok iyi bi alternatif gibi geldi
Menunde yulafi görünce çok sevindim canım. Müthiş bir gıda hem tok tutuyor hem bagirsaklari çok güzel çalıştırıyor diğer öğünlere de dikkat ettiğinde ertesi gün eksi görüyorsun. Aksamdan sonraki mini misket kurabiye mükemmelliği bozmuş ...Ne guzel gidiyorduk ya ablambugünkü menüm
kahvaltı 1 elma .2 ksk yulaf 1 ceviz.tarcin 1 bardak yarim yağlı süt.zerdeçal
ara 1 küçük havuç
öğle brokoli salatası 1 dilim ekmek
ara 1 bardak tarçınlı yarim yağlı süt.1 kuru hurma
akşam yeşil mercimek salatası
ara 2 ymk ks nar. 2 mini tarçınlı misket kurabiye
spor 1 saat zumba
su 2 lt yi gecti
Sonrası fırına alman isabetli olmuş canım.Bu arada önce tencere de suyla pişirdim suyunu çekip yumuşayınca çok kısa sürede fırına attımElhan , sadece tencerede pişse de yeterli çocuğumun muhallebisine katmak için o şekildede pişiriyorum
Bebeğim okulda olunca mecburen mide akşama ayarlı....elma ve kuruyemiş yedim ya aralarda..bitki çayları da tok tutuyor.aa sayfada ilk kez yoga görüyorum.nasil bisey acaba
hay maşallah meryem abla
Protein ve sebze yanına sağlıklı karbonhidratlar ekledik mi tamamdir. Su ve hareketle de destek. Canım ha gayret... Seninle derecemiz var güzel veriyorsun hem...Meryemciğim kalori hesabı yapmaya bi kaç gündür takmıştım diyetisyen de kalori hesabı yapmıyoruz önemli olan içeriği zaten bi gofret le bi bardak süt aynı kalori dedi
Muthişsin...afiyet olsun seroşum.Evet en tuzsuz kabuklu olandan))
Biz spor modasini çok iyi takip ederik.Oda yeni moda şekerim mavimli sağolsun o söyledi bizde atladık hemen
Kesinlikle bende kalori hesabına karşıyım daha öncede demiştim,bilinçli bi şekilde hesap yapılmazsa yani karbonla o kalori doldurulursa hesap şaşar sonuç kötü olur en iyisi mantık hesabı
Canım biz zumba yaptığımız için leslie kesmiyo hele zumbanın peşine yap ,bırak terletmeyi valla terini soğutuyo
Mavişin stresi bir anda kaybolunca cumburlob biz de içinde bulduk kendimizi. Kızlar mum da yakalim mi....kötü enerjiler gidiyormus. Olur ya kötü yağları da yakar belkimBizim grubun farkı burdaTibet yogası bilem var
Canım sade bir kahve iç iyi gelir uyandırır seni...bu saat oldu kızım yeni uyudu 2 saat sonra annemler gelecek pufff akşam üzeri 2 3 saat uyudum ama sanırım yetmedi dinlenemedim
Günaydın canım.kizlarrr sikke-i 1 bardak suyla gunaydinnnnn sizlere
Allah kabul etsin Banucum. Dua bölümünde 8. Takım bu hafta bol yağ yaksin diye dua etmeyi unutma.Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nasıl yorulduysam resmen başım tuttubirde tabi regl olunca başımlâ micimın ağrısı aynı anda maf etti beni
Başım hafifleyince hemen kendimi yatağa attımgerçi gece defalarca uyandım anam kan gövdeyi götürüyor hesabı ama hep yanlış alarmdi
Hala deli gibi uykum var ama regl ağrılarım yüzünden rahat olmadığım için uyuyamam diye direk kahvaltimi da yaptım ( gerçi sadece 2 haşlanmış yumurta yedim canım istemiyor diye ama baya tikadi )
Bugün arkadaslarla Kuranli günümüz vargerçi ben Kurân tutamayacagim ama 15 gün önce de gitmedigim için ağrım da olsa gitmem lazım
Kuzuyu Annem sağ olsun havuza götürecekbende hem dinlenmiş hemde kafa dagitmis olurum
sonundaoldu tatlişim yazım hatası olmuş eksik yazmışım ozur
Bir dilim tb ekmeği ile yaptım o tostu. İkiye bölünce yarım oluyor ya...bu oklava kendim için.
Günaydın gençlik..
biz fena değiliz kaptancım enişte fenaymışama tutmamış yazık
saolasın cnm. evet aslında komik dursa da gözüne gelseymiş çok kötü olurmuş Allah muhafaza. hayvan yeni doğum yaptığı için yavrusuna ilk ağız sütü gerek. herhalde can acısından emzirmiyormuş onlarda sağmak isteyince tekmelemiş hayvan.
benim çirkef yanım vardır kaptancım. öyle bir şey aklının ucundan geçer sadece ama gerçek ama şakagerisi yok olamaz.
baen diyor ki ne kocalar geliyor her gün neler görüyorum bana şükret sen mız mız yapıp oturuyorsun. sonra esprisine güya diyor ki sopa yesen dilin böyle uzun olmaz. ben de diyorum ki dene istersen kettle da suyu ısıtır haşlarım seni uyku da sonra da paşa paşa yatarımyaparsın beklerim diyor
Aleyküm selam cnm. Allah kabul etsin inş.
günde yanına tarçınlı elma yeşilçay al istersen yersin. hem ödem söktürür hem ağzın boş durmaz cnm. bir de beni elma fena tıkıyor.
Allah kabul etsin Banucum. Dua bölümünde 8. Takım bu hafta bol yağ yaksin diye dua etmeyi unutma.
Benimki de hep der sen kasiniyorsun bir gün döverim seni diyeBende evet doversin ama sadece bir kere olur o sonra beni rüyanda bile goremezsin anında kapı önünde bulursun kendini diye
Hatta kızlar bile alıştı artık eşim şakasına doverim seni diyince hemen atliyorlar "Bir kere doversin sonra bavulu hazirlariz" diye
O tabi şakası Rabbim kimseye yasatmasin. ...Aminnnn
Benim tam tersi elma midemi kazindirir ama gitmeden kendime güzel bir salata yapacağımen azından çok acikmamis olurum orda da sırf salata ve çay tuketirim ♡ gerçi menüyü bilmiyorum ama 1 çeşit salata mutlaka oluyor
7 de uyandım bende canm.geri yatarsam işlerimi yetistiremiyorum
Günaydın gençlik..
biz fena değiliz kaptancım enişte fenaymışama tutmamış yazık
saolasın cnm. evet aslında komik dursa da gözüne gelseymiş çok kötü olurmuş Allah muhafaza. hayvan yeni doğum yaptığı için yavrusuna ilk ağız sütü gerek. herhalde can acısından emzirmiyormuş onlarda sağmak isteyince tekmelemiş hayvan.
benim çirkef yanım vardır kaptancım. öyle bir şey aklının ucundan geçer sadece ama gerçek ama şakagerisi yok olamaz.
baen diyor ki ne kocalar geliyor her gün neler görüyorum bana şükret sen mız mız yapıp oturuyorsun. sonra esprisine güya diyor ki sopa yesen dilin böyle uzun olmaz. ben de diyorum ki dene istersen kettle da suyu ısıtır haşlarım seni uyku da sonra da paşa paşa yatarımyaparsın beklerim diyor
benim kalbim katı kız. ona çok kızgın olduğumdan mütevellit arayıp sormadım bile nasıl oldun diye. işteydi gece.
erkek milletine birşey olmaz. evlatlarımız hariç
ayy ben bu 15 kiloyu kalori hesabıyla verdim aslında cnm. tabi kilo yapan yiyecekleri doldurmadım listeme.
ama mesela 1000 kaloriyi aşmamaya çalıştım. mesela tiramisu da yedim çikolata da yedim dolmada yedim kalori oranını geçmeyerek.
ve son olarak bu poğaçanın kalorisine oldum olası şok oluyorum. minnacık bir poğaça nasıl 180 kalori oluyor yaaa? aklım almıyor. koca simit, açma ondan az kaloriye denk geliyor. bir de şunu düşünüyorum.
ben bir ömür bunları yemeden yaşayamayacağıma göre diyetime ekleyerek az az yedim yani.
bir de böyle olunca diyeti bırakmıyorum ben.
aaa ekmek yok harikaaaa
cnm hayırlı olsun işin inş.
yarım dilim ekmekle tostu yapmayı nasıl becerdin kız
bence yoktur ya. hatta çok mantıklı tatlı krizleri için. çok cnm istedi. eşim hiç sevmez oğlumunda tarzı değil 2 dilim alayım da yapayım kendime
ay ilginç bir şekilde kalktım 3 de yatamadım. dalmışım kalktım saat 5 artık yatamadım. aklımdan zorum neydi bilemiyorum ama hastayım ondan sanırım. şiddetli grip oldum eşimden geçti. zaten eve tüm mikrobik şeyleri kendisi getiri. inş oğluşuma bulaşmaz.
Aleyküm selam cnm. Allah kabul etsin inş.
günde yanına tarçınlı elma yeşilçay al istersen yersin. hem ödem söktürür hem ağzın boş durmaz cnm. bir de beni elma fena tıkıyor.
çok geçmiş olsun canım toparlayın biran evvel inşallahBu hafta bir kilo verebilirsem haftaya ben de denemeyi düşünüyorum kabak tatlini hem ödül olur hem de özledim. Gercekten güzel bir alternatif olcuyu kaçırmamak şartıyla tabi.
Menunde yulafi görünce çok sevindim canım. Müthiş bir gıda hem tok tutuyor hem bagirsaklari çok güzel çalıştırıyor diğer öğünlere de dikkat ettiğinde ertesi gün eksi görüyorsun. Aksamdan sonraki mini misket kurabiye mükemmelliği bozmuş ...Ne guzel gidiyorduk ya ablamMenun gerçekten çok guzeldi. Daha dikkatli ol sevilaycim..
Sonrası fırına alman isabetli olmuş canım.
Bebeğim okulda olunca mecburen mide akşama ayarlı....elma ve kuruyemiş yedim ya aralarda..bitki çayları da tok tutuyor.
Protein ve sebze yanına sağlıklı karbonhidratlar ekledik mi tamamdir. Su ve hareketle de destek. Canım ha gayret... Seninle derecemiz var güzel veriyorsun hem...
Muthişsin...afiyet olsun seroşum.
Biz spor modasini çok iyi takip ederik.Yeni trendlerde halay modası da var ama aynı siteye bir taşımadık ki
Mavişin stresi bir anda kaybolunca cumburlob biz de içinde bulduk kendimizi. Kızlar mum da yakalim mi....kötü enerjiler gidiyormus. Olur ya kötü yağları da yakar belkim
Canım sade bir kahve iç iyi gelir uyandırır seni...
Günaydın canım.
Allah kabul etsin Banucum. Dua bölümünde 8. Takım bu hafta bol yağ yaksin diye dua etmeyi unutma.
Tb ekmeği ile yap ye canım. Korumaya geçtigin için sıkıntı olmaz bence. Mübarek öyle de tok tutuyor ki . Geçen sene ramazanda sahurda çoğunlukla tost yaptım iftara kadar zerre aciktirmiyor yanına da bir yumurta. Eksi görmesen de en azından artı görmüyorsun.ay cnm afiyet olsun. senin için 1 dilim de çok değil zaten. çünkü gayet az kalorili yiyorsun.
ben 2 dilim olmadan yapamıyorum da tostu
1 dilim bile az gelliyor gözüme. tostu çok severim nasıl yapsam diye çare arıyorken senin listeni görünce sorayım dedim
yok ben 1 dilimle d eyapamam bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?