- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Sağolasın canım. Nasıl buldun tibeti? Aç karına yap mutlaka.
Yeni işin hayırlı olsun maviş. Senin adına çok sevindim.Yaptın mı söyle bakalımben işe başlıyorum kısmetse görüşmeye gittim bugün. Artık eskisi kadar aktif olamayabilirim
Afiyet olsun. Akşam saatlerinden sonra acikirsan meyve yoğurt tüketebilirsin. Yeşil çay ve kuruyemiş de olabilir.Menüm gelsin.
Kahvaltı 8de bir yumurta, bir dilim tb ekmeği, 3 çorba kaşığı yoğurt, bir çay kaşığı reçel ve çay
Öğlen 12 de domates soslu mantarlı tavuk göğsü, bir fincan kahve ve bir kare bitter çikolata
Akşam 5te bir kase yayla çorbası.
Ahirete yatırım yapmak totoşa yapmaktan daha hayırlı canım.valla esas sana kolay gelsin
bakk hilalsiz de yapamaz ille dokunacak banavalla hurma neyim yokkk cebimde yarın aktif olarak gelenelere hurma ikram edeceğim için sanmıyorum artık totomu koyamda bir yere hurma yiyem çünkü annem hoca olduğu için giden gelen zibilyon kişi olacak bende çalışmaktan akşamları oturacegimmm
Bence ne olursa olsun menunu paylaşmalısin. Bak kasla göz arasında gene götürmüş pogaçayi ...yarım onu yiyeceğine bir tb ekmeği yiyeydin yanına peynir, domates marul ...gözümüz gönlümüz doyardi.Olmadi tatlişim az yemeni değil sağlıklı bir menü bekliyoruz senden. Bugünkü menü güzel mesela. Menemeni bir porsiyon yiyebilirsiin. Bir kaşıkla niye yetindin ki ...hurma değil kuzum budün menü yazmadım niye yazmadım çünkü yediğim tek kayda değer şey sabah yarım pogaca akşam karnabahar salatası ve 1 but haşlama bu kadarcık bugüne gelecek olursak
sabah 9.00
1 bitki çayı 2 adet hurma
10.00
1 yumurta
1 yk menemen
peynir zeytin
1 dl tb ekmeği
çay
akşam 19.30
1 tabak karnabahar salatası
2 lt su
Her şey harika... Fistiklar kavrulmamış olsun lütfenBugün yedıklerım
Sabah 09:00 sahanda yumurta peynir zeytin iki dilim ekmek
10:00 bir fincan kadar yer fıstığı
12:00 Bı kase corba
13:00 iki kucuk mandalina
14:30 yarım cay bardağı leblebi
16:30 Bı küçük muz
18:00 Bı tabak kabuska Bı bardak ayran
Uyumadan yesıl cay
Spor Tibet +30dk spor
Kizlarrrrrr Performans uygulaması da yayınlandı bu haftanın ve hemen alintiyi buraya da paylaşıyorum ♡♡♡♡♡ Masallahimiz pek güzel yine
33. TUR / ALTINCI HAFTA
3. TAKIM
600. Etap => %0,213 => 1. NOTA
601. Etap => %0,265 => 1. SARI KART
603. Etap => %0,053 => 1. NOTA
4. TAKIM
603. Etap => -%0,486 => 1. NOTA
5. TAKIM
600. Etap => %0,140 => 1. NOTA
602. Etap => %0,028 => 1. SARI KART
6. TAKIM
600. Etap => %0,167 => 1. NOTA
602. Etap =>ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ
8. TAKIM
BAŞARILI
10.TAKIM
600. Etap => -%0,106 => 1. NOTA
601. Etap =>ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
603. Etap => %0,138 => 1. NOTA
13. TAKIM
598. Etap => -%0,223 => 1. NOTA
599. Etap =>ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
603. Etap => %0,131 => 1. NOTA
14. TAKIM
599. Etap => -%0,045 => 1. NOTA
603. Etap =>ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
Ece Vahapoglu Tibet Gençlik Pınarı yazınca çıkıyor. Videonun başında iki kitabını tanitiyor. Beş hareketten oluşuyor ikişer artıyoruz her gün. Toplam 21 gun canım.Kızlar siz hangi Videoyu yapıyorsunuz Tibet yogasindahani hareketler aynı da süre olarak değişiyor mu yanlış bir şey yapmayayim baktım şimdi benimde yapabileceğim hareketler en azından hiç yoktan iyidir regl bitince de Leslie'de ilave ederim inşallah
Ece Vahapoglu Tibet Gençlik Pınarı yazınca çıkıyor. Videonun başında iki kitabını tanitiyor. Beş hareketten oluşuyor ikişer artıyoruz her gün. Toplam 21 gun canım.
Hareketler aynı sayı artıyor zamanla. İlk hafta 3er kez yapıyorsun sonra 5 7 9 şeklinde 21 kereye kadar gidiyor sonra sil baştan.Kızlar siz hangi Videoyu yapıyorsunuz Tibet yogasindahani hareketler aynı da süre olarak değişiyor mu yanlış bir şey yapmayayim baktım şimdi benimde yapabileceğim hareketler en azından hiç yoktan iyidir regl bitince de Leslie'de ilave ederim inşallah
Kalori hesabı diyetini hiç sağlıkli bulmuyorum ebicim. Mesela bir minik poğaça 2 dilim ekmek + bir dilim peynir+ bir yumurtaya denk geliyor. Poğaçanin içindeki yağlar da cabası...hem de çok çabuk aciktiriyor. İyi araştırmak gerekiyor.
Sevgili takım arkadaşlarım günlük menü paylaşımını düzenli yaparsak elimizden geldiğince yorumlarimizi paylaşırsak hepimiz kendimize daha çok dikkat ederiz diye düşünüyorum. Kaçamaklara son vererek bu haftayı güzel geçirelim. Hamur işleri, tatlılar, paketlenmiş her türlü gıdalar, sağlıksız pişirilen yemekler, kavrulmuş kuruyemişler, patlamış mısır , patates, pirinç , beyaz ekmek, meyve suları, gazlı içecekler yazarken bile aklınıza getirmekten endişeleniyorum, fizigimizi bozan ciss yiyecekler. Bingil bingil yağ olarak aynada öğğğ dedirten her şeyden uzak durmak önceliğimiz olsun.
Yavaş yavaş belimi görmeye başladım. Yıllardır kat kat olan yağlardan gözüme perde inmiş. Buna değmez mi
Siz olmasaniz burada olmasam kabusun içinde yaşamaya devam ederdim. Burada harcadigim zamana hiç acımıyorum.Where is hareket there is bereket
Hey maşallah 8. takım gururla sunarKizlarrrrrr Performans uygulaması da yayınlandı bu haftanın ve hemen alintiyi buraya da paylaşıyorum ♡♡♡♡♡ Masallahimiz pek güzel yine
33. TUR / ALTINCI HAFTA
3. TAKIM
600. Etap => %0,213 => 1. NOTA
601. Etap => %0,265 => 1. SARI KART
603. Etap => %0,053 => 1. NOTA
4. TAKIM
603. Etap => -%0,486 => 1. NOTA
5. TAKIM
600. Etap => %0,140 => 1. NOTA
602. Etap => %0,028 => 1. SARI KART
6. TAKIM
600. Etap => %0,167 => 1. NOTA
602. Etap =>ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ
8. TAKIM
BAŞARILI
10.TAKIM
600. Etap => -%0,106 => 1. NOTA
601. Etap =>ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
603. Etap => %0,138 => 1. NOTA
13. TAKIM
598. Etap => -%0,223 => 1. NOTA
599. Etap =>ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
603. Etap => %0,131 => 1. NOTA
14. TAKIM
599. Etap => -%0,045 => 1. NOTA
603. Etap =>ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
Afiyet olsun canım. Çıtırım benim.Benim dünkü menüm de kaynadı gitti ama cıslı hiçbişey yoktu, Meryem ablanın dediği boşuna sayfa israfı olmasın ben bugünü yazayım
Uyanınca limonlu ılık su
Hastaneye giderken kahvaltıya zaman yoktu bende 2 ceviz yedim ki metabolizma harekete geçsin diye
12.30 Kahvaltımsı
Ispanaklı omlet,2 kepçe mercimek çorbası,domates,salatalık
15.30
Bikaç dilim mandalina( kızıma yedirirken oda bana yedirdi hayırlı evlat)
18.00 Akşam:
7 kaşık kadar ıspanak yemeği,yoğurt( bugün ıspanak yemelere doyamadık)
20.00
Sade Türk kahvesi,3 kuru kayısı
Su:2.5 lt
Spor: 40 dk zumba
Birazdanda inşallah tibet yogası,bugünlük bu saate kaldıoynakbasi34
Yok abla kontrol etmedim ama sizlere sorcaktım bi sakıncası varmıdır diye çünkü o haldede çok güzel oldu hatta balsız bile yenilebilecek kadar kendi tadı vardı ,avuç içi kadar ince bi dilim üzerine bir çay kaşığı bal ve çekilmiş ceviz ,tatlı krizleri için çok iyi bi alternatif gibi geldiAfiyet olsun canım. Çıtırım benim.merak ettiğim bir şey var. Dünkü kabak tatlin fırında yaptığın ...yedikten sonra kendini kontrol ettin mi...ben de çok severim kabak tatlısını ...şekersiz yapmıştın ya sonucu merak ediyorum.
aa sayfada ilk kez yoga görüyorum.nasil bisey acabaBenim dünkü menüm de kaynadı gitti ama cıslı hiçbişey yoktu, Meryem ablanın dediği boşuna sayfa israfı olmasın ben bugünü yazayım
Uyanınca limonlu ılık su
Hastaneye giderken kahvaltıya zaman yoktu bende 2 ceviz yedim ki metabolizma harekete geçsin diye
12.30 Kahvaltımsı
Ispanaklı omlet,2 kepçe mercimek çorbası,domates,salatalık
15.30
Bikaç dilim mandalina( kızıma yedirirken oda bana yedirdi hayırlı evlat)
18.00 Akşam:
7 kaşık kadar ıspanak yemeği,yoğurt( bugün ıspanak yemelere doyamadık)
20.00
Sade Türk kahvesi,3 kuru kayısı
Su:2.5 lt
Spor: 40 dk zumba
Birazdanda inşallah tibet yogası,bugünlük bu saate kaldıoynakbasi34
hay maşallah meryem ablaBugünkü menüm
Elma sirkeli su
Sabah 7.30 Bir yumurta, iki çatal peynir, çeyrek tb ekmeği
Öğle 13.00 Bir yeşil elma
Teneffüste arkadaş kuruyemiş ikram etti içinden beş kadar kara üzüm bir fındık aldım
Akşam 17.00 Yarım tb ekmeği beyaz peynirle tost, iki çeri, iki çatal avokado meze, bir mercimekli köfte
İki litre su, 45 dakika Leslie , gün içinde bitki çayları , şu an spor sonrası sütlü menengiç kahvesi içiyorum.
İyi geceler , güzel rüyalar ...
kalori hesabı bana da hiç mantıklı gelmiyor.sayfa ya uğrama menuh yazma konusunda cooooookkkk haklısın .ben ne zaman uğramasam o zaman amaannnn battı balık... deyiveriyorumm.Kalori hesabı diyetini hiç sağlıkli bulmuyorum ebicim. Mesela bir minik poğaça 2 dilim ekmek + bir dilim peynir+ bir yumurtaya denk geliyor. Poğaçanin içindeki yağlar da cabası...hem de çok çabuk aciktiriyor. İyi araştırmak gerekiyor.
Sevgili takım arkadaşlarım günlük menü paylaşımını düzenli yaparsak elimizden geldiğince yorumlarimizi paylaşırsak hepimiz kendimize daha çok dikkat ederiz diye düşünüyorum. Kaçamaklara son vererek bu haftayı güzel geçirelim. Hamur işleri, tatlılar, paketlenmiş her türlü gıdalar, sağlıksız pişirilen yemekler, kavrulmuş kuruyemişler, patlamış mısır , patates, pirinç , beyaz ekmek, meyve suları, gazlı içecekler yazarken bile aklınıza getirmekten endişeleniyorum, fizigimizi bozan ciss yiyecekler. Bingil bingil yağ olarak aynada öğğğ dedirten her şeyden uzak durmak önceliğimiz olsun.
Yavaş yavaş belimi görmeye başladım. Yıllardır kat kat olan yağlardan gözüme perde inmiş. Buna değmez mi
Siz olmasaniz burada olmasam kabusun içinde yaşamaya devam ederdim. Burada harcadigim zamana hiç acımıyorum.Where is hareket there is bereket
şu kabuskayi hic sevemedim.dana afiyet olsunnBugün yedıklerım
Sabah 09:00 sahanda yumurta peynir zeytin iki dilim ekmek
10:00 bir fincan kadar yer fıstığı
12:00 Bı kase corba
13:00 iki kucuk mandalina
14:30 yarım cay bardağı leblebi
16:30 Bı küçük muz
18:00 Bı tabak kabuska Bı bardak ayran
Uyumadan yesıl cay
Spor Tibet +30dk spor
iyi bari bi kaç hafta elin ütüye gitme z kaptanımım ellerine saglimSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Hele şükür utulerim bittigerçi saat 18.30 gibi bitti ama ancak kendime geldim Anam birde onları yerleştirmek var ama birazdan herkes kendi eşyalarını dolabına yerleştirin hiç kusura bakmasinlar geberiyorum yorgunluktan 3 makineden fazla çamaşır utulemisimdir
Tövbe bir daha biriktirmem
leslie bacı candır can ben de regl hafta si zumba yapamayınca leslie baciya sarılıyorum.benim vucudum leslie ye alışık oldugundan ter atamıyorum fazla .favozrim zum baKızlar siz hangi Videoyu yapıyorsunuz Tibet yogasindahani hareketler aynı da süre olarak değişiyor mu yanlış bir şey yapmayayim baktım şimdi benimde yapabileceğim hareketler en azından hiç yoktan iyidir regl bitince de Leslie'de ilave ederim inşallah
Evet en tuzsuz kabuklu olandanHer şey harika... Fistiklar kavrulmamış olsun lütfenAfiyet olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?