Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yaptın mı söyle bakalım ben işe başlıyorum kısmetse görüşmeye gittim bugün. Artık eskisi kadar aktif olamayabilirim
Yeni işin hayırlı olsun maviş. Senin adına çok sevindim.

Afiyet olsun. Akşam saatlerinden sonra acikirsan meyve yoğurt tüketebilirsin. Yeşil çay ve kuruyemiş de olabilir.

Ahirete yatırım yapmak totoşa yapmaktan daha hayırlı canım.

Bence ne olursa olsun menunu paylaşmalısin. Bak kasla göz arasında gene götürmüş pogaçayi ...yarım onu yiyeceğine bir tb ekmeği yiyeydin yanına peynir, domates marul ...gözümüz gönlümüz doyardi.Olmadi tatlişim az yemeni değil sağlıklı bir menü bekliyoruz senden. Bugünkü menü güzel mesela. Menemeni bir porsiyon yiyebilirsiin. Bir kaşıkla niye yetindin ki ...hurma değil kuzum bu Afiyet olsun canım.

Kizlarrrrrr Performans uygulaması da yayınlandı bu haftanın ve hemen alintiyi buraya da paylaşıyorum ♡♡♡♡♡ Masallahimiz pek güzel yine

33. TUR / ALTINCI HAFTA

3. TAKIM
600. Etap => %0,213 => 1. NOTA
601. Etap => %0,265 => 1. SARI KART
603. Etap => %0,053 => 1. NOTA

4. TAKIM
603. Etap => -%0,486 => 1. NOTA

5. TAKIM
600. Etap => %0,140 => 1. NOTA
602. Etap => %0,028 => 1. SARI KART

6. TAKIM

600. Etap => %0,167 => 1. NOTA
602. Etap =>ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => NOTA SİLİNDİ

8. TAKIM

BAŞARILI

10.TAKIM
600. Etap => -%0,106 => 1. NOTA
601. Etap =>ETAP BİRİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ
603. Etap => %0,138 => 1. NOTA

13. TAKIM

598. Etap => -%0,223 => 1. NOTA
599. Etap =>ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ

603. Etap => %0,131 => 1. NOTA

14. TAKIM

599. Etap => -%0,045 => 1. NOTA
603. Etap =>ETAP İKİNCİSİ => NOTA SİLİNDİ

Her şey harika... Fistiklar kavrulmamış olsun lütfenAfiyet olsun canım.

Tek tek basaraktan bade süzerekten inci düzerekten gel caaaanim gel aman

Kızlar siz hangi Videoyu yapıyorsunuz Tibet yogasinda hani hareketler aynı da süre olarak değişiyor mu yanlış bir şey yapmayayim baktım şimdi benimde yapabileceğim hareketler en azından hiç yoktan iyidir regl bitince de Leslie'de ilave ederim inşallah

Ece Vahapoglu Tibet Gençlik Pınarı yazınca çıkıyor. Videonun başında iki kitabını tanitiyor. Beş hareketten oluşuyor ikişer artıyoruz her gün. Toplam 21 gun canım.

Ece Vahapoglu Tibet Gençlik Pınarı yazınca çıkıyor. Videonun başında iki kitabını tanitiyor. Beş hareketten oluşuyor ikişer artıyoruz her gün. Toplam 21 gun canım.

Tamamdır canim bende şansa onu izlemiştim şimdi ♡♡
En azindan az da olsa biraz hareket etmiş olurum sonra nasılsa devamı gelir

Hareketler aynı sayı artıyor zamanla. İlk hafta 3er kez yapıyorsun sonra 5 7 9 şeklinde 21 kereye kadar gidiyor sonra sil baştan.

Hey maşallah 8. takım gururla sunar

Benim dünkü menüm de kaynadı gitti ama cıslı hiçbişey yoktu, Meryem ablanın dediği boşuna sayfa israfı olmasın ben bugünü yazayım

Uyanınca limonlu ılık su
Hastaneye giderken kahvaltıya zaman yoktu bende 2 ceviz yedim ki metabolizma harekete geçsin diye

12.30 Kahvaltımsı
Ispanaklı omlet,2 kepçe mercimek çorbası,domates,salatalık

15.30
Bikaç dilim mandalina( kızıma yedirirken oda bana yedirdi hayırlı evlat )

18.00 Akşam:
7 kaşık kadar ıspanak yemeği,yoğurt( bugün ıspanak yemelere doyamadık )

20.00
Sade Türk kahvesi,3 kuru kayısı

Su:2.5 lt
Spor: 40 dk zumba
Birazdanda inşallah tibet yogası,bugünlük bu saate kaldı oynakbasi34

Bugünkü menüm
Elma sirkeli su
Sabah 7.30 Bir yumurta, iki çatal peynir, çeyrek tb ekmeği
Öğle 13.00 Bir yeşil elma
Teneffüste arkadaş kuruyemiş ikram etti içinden beş kadar kara üzüm bir fındık aldım
Akşam 17.00 Yarım tb ekmeği beyaz peynirle tost, iki çeri, iki çatal avokado meze, bir mercimekli köfte
İki litre su, 45 dakika Leslie , gün içinde bitki çayları , şu an spor sonrası sütlü menengiç kahvesi içiyorum.
İyi geceler , güzel rüyalar ...

Afiyet olsun canım. Çıtırım benim. merak ettiğim bir şey var. Dünkü kabak tatlin fırında yaptığın ...yedikten sonra kendini kontrol ettin mi...ben de çok severim kabak tatlısını ...şekersiz yapmıştın ya sonucu merak ediyorum.

Yok abla kontrol etmedim ama sizlere sorcaktım bi sakıncası varmıdır diye çünkü o haldede çok güzel oldu hatta balsız bile yenilebilecek kadar kendi tadı vardı ,avuç içi kadar ince bi dilim üzerine bir çay kaşığı bal ve çekilmiş ceviz ,tatlı krizleri için çok iyi bi alternatif gibi geldi

bugünkü menüm
kahvaltı 1 elma .2 ksk yulaf 1 ceviz.tarcin 1 bardak yarim yağlı süt.zerdeçal
ara 1 küçük havuç
öğle brokoli salatası 1 dilim ekmek
ara 1 bardak tarçınlı yarim yağlı süt.1 kuru hurma
akşam yeşil mercimek salatası
ara 2 ymk ks nar. 2 mini tarçınlı misket kurabiye
spor 1 saat zumba
su 2 lt yi gecti

aa sayfada ilk kez yoga görüyorum.nasil bisey acaba

hay maşallah meryem abla
7.30 da kahvaltiyiyap ve 17.30 da akşam yemeği ye maşallah cidden

kalori hesabı bana da hiç mantıklı gelmiyor.sayfa ya uğrama menuh yazma konusunda cooooookkkk haklısın .ben ne zaman uğramasam o zaman amaannnn battı balık... deyiveriyorumm.
şu kabuskayi hic sevemedim.dana afiyet olsunn

iyi bari bi kaç hafta elin ütüye gitme z kaptanımım ellerine saglim
leslie bacı candır can ben de regl hafta si zumba yapamayınca leslie baciya sarılıyorum.benim vucudum leslie ye alışık oldugundan ter atamıyorum fazla .favozrim zum ba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…