Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet erken kalkan yol alıyor her zaman bende erken kalkınca 12 ye kalmadan bitiyor yemek temizlik işi

çok geçmiş olsun canım toparlayın biran evvel inşallah

çok saol cnm..

yaaa bak bu iyi oldu. yarın yapayım ben o zaman. yanında 1 de yumurta yesem olur mu yumurta olmayınca kendimi iyi hissetmiyorum da

Merhaba kızlar
Kızımla kahvaltı sonrası dısarı cıktık çok istedi kar yağıyor ben ne zaman dışarı çıkıcam diye

Kayısı kompostosu koydum pişiyor kızım kabız kac gundur kendıme Bı bardak sekersız ayıracagım

Birazdan öglen yemegı yiyeceğiz

ay kızlar benim surat domates gibi oldu çok başım ağrıyor hamile de olabilirim napsam ki?? yani varsa bile çok yenidir kanda da çıkmaz. napsam ki ya?? çıkıcam şimdi işten.

cumadan beri yazamadım ya doğumhaneye geçtim üstüne nöbet derken .cuma günü kilom 61.9 geldi bu arada.eskisi gibi yapamıyorum ya bi yourum bi yemiyorum normalde iki haftada 60 ı görürüdm ben .rehavet var o konuda biraz

İyi akşamlar herkese öyle sarhoş olsam ki smile pek yakıştı buraya..fena dağıtasım var. öyle sarhoş olsam ki bir an seni unutsam
unutsam bugünleri
yarinlari unutsam
Allah dağına göre kar yağdırırmış yoksa beni frenlemek bayağı zor olurmuş Kaptan mevlütlerde geziyor tövbe bismillah yazdıklarıma bak.... YENA bebeğim nerelerdesin ... Meraaaaal ablişkosu ...maviş işe başlama heyecanında beni hiç takmaz şimdi serooooooş uyandı mi kizçeciğin ....ciks onun da gelesi yok kartopuna doyamadilar belli....marginalcim naparsin giiiiii..... Dur bı Hilale sesleneyim dolaptaki makarna salatasinin içine gomuldu Allah bilir. Ebiiiiii diyetisyen listeni hilalin buzdolabının üstüne magnetle yapiştirak mi canım. Hurma yok di mi listende sonundaoldunun adı mineydi di mi Yenoşcum ...yavrum başının ağrısı geçtiyse gel . Bugün enişteyi nöbetçi eczaneleri dolaşmaya gönderelim mi ne dersin...kittenlovecim merhaba nobet sonrasi gelen tatil gibisi yok var mı sizde de... .Öyle sarhoş olsam ki bir an diyette olduğumu unutsamunutsam bitki çaylarımi yulafımi unutsam ...

Merhaba cnm enişten 2.80 yatıyor zorla çay yaptırdım gelirken az beyan içtim iyi gelir belki diye duş aldım eh işte idare ederim ama surat ejderha gibi ateş saçıyor ama. Ben Mine değilim cnm. Tuğba benim ismim. Sen nasılsın nasıl gidiyor??

abla vur beni :))
sabah kahvaltı 9.00
1 dil.ekmek 5 zeytin

öğlen 1
4 dilim börek

akşam
3 yk pırasa
5 yk yoğurtlu kabak

şu 2 lt

evet börekler yarın tirmalarmaz inşallah beni niye yedim bende bilmiyorum sanırım psikolojik 4 gündür biraz sıkıntılı dönem den geçiyorum birde üstüne bugün annem gelince onunla yedim börekleri

Kuzum n’aptın sen?? Ee tabi sabah düzgün yemezsen ara yapmazsan ki ne kadar yoğun olursan ol 5 dakikalık iş, sonuç böyle olur. Yarın detoks galan yap. Sabah kahvaltın iyi olsun gerisi çorba mı olur ayran mı olur sen bilin. Hurmayı mumla arattın

Az çok sevindim canım dinlenince daha da iyi olacaksın inşallah. Yüzün niye alev alev onu anlamadım bebem. Ben bu akşam sarhoş olmayı seçtim iyiyim sanırım boş günümdü... ismini ilk kez duydum ya da sarhoşum hatırlamıyorum. Mine kimdi ki...geçenlerde ismi geçtiydi...Tuğba ha ...pek severim Tuğba'ları

canım söz veriyorum bir daha böyle menü görmeyeceksiniz ama bugün benim buhranli halime verin mutluluğu börek re buldum saniriim

Ablam niye vurayim öperim ben seni...
İki günlük dünya dört dilimcik böreğin lafı mı olur ...ayıpsın hem öğlen yemişsin erimiş gitmiştir o....psikolojini bozma bak o çok kötü.... öyle sarhoş olsam ki

Cnmmmm çok saol ben de seni çok sevdim
Ya ateşim oluyor içten sanırım fena grip oldum ondan.
Boş ders ben de severdim öğrenciyken

Sen yoksa gerçekten sarhoş Musun yoksa ben artık gözlüksüz hiç görmüyor muyum

canım söz veriyorum bir daha böyle menü görmeyeceksiniz ama bugün benim buhranli halime verin mutluluğu börek re buldum saniriim
Cnm ben diyette şunu gördüm ciddi kaçamaklar yolu çok uzatıyor. Mesela ben tam bozmadım ama kaçamaklı gidiyorum ve kilo verimi duruyor. Hatta artıyor akşam yemiyorum düşüyor ancak. O nedenle uzatma işi diye diyorum sakın yanlış anlama seviyorum seni

Sen yoksa gerçekten sarhoş Musun yoksa ben artık gözlüksüz hiç görmüyor muyum
Çok şükür ...ne zaman fark edeceksin diye bekliyordum hilal menüsünü yazmadan biliyordum başıma gelecekleri.... Ebinin listesini boşuna mı dolaba asalim dedim Tubacim. Surda bir delik açıldı mı kalenin fethi yakındır. Hilalin bu duruma geleceğini biliyordum. En iyisi sarhoş olmak....acı hissetmiyorsun...ohhh sefam olsun. Hilalcim bak yarın eksi bile gorur.. Allah'a şükür metabolizmamiz değirmen gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…