- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
evet erken kalkan yol alıyor her zaman bende erken kalkınca 12 ye kalmadan bitiyor yemek temizlik işi
çok geçmiş olsun canım toparlayın biran evvel inşallah
Tb ekmeği ile yap ye canım. Korumaya geçtigin için sıkıntı olmaz bence. Mübarek öyle de tok tutuyor ki . Geçen sene ramazanda sahurda çoğunlukla tost yaptım iftara kadar zerre aciktirmiyor yanına da bir yumurta. Eksi görmesen de en azından artı görmüyorsun.
ne kadar yeni belki çıkar ,nöbetten çıkıp yine gebe buldum.ay kızlar benim surat domates gibi oldu çok başım ağrıyor hamile de olabilirim napsam ki?? yani varsa bile çok yenidir kanda da çıkmaz. napsam ki ya?? çıkıcam şimdi işten.
Hehe tiksinmişsindir artık 2-3 günlük olabilirne kadar yeni belki çıkar ,nöbetten çıkıp yine gebe buldum.
Merhaba cnm enişten 2.80 yatıyor zorla çay yaptırdım gelirken az beyan içtim iyi gelir belki diye duş aldım eh işte idare ederim ama surat ejderha gibi ateş saçıyor ama. Ben Mine değilim cnm. Tuğba benim ismim. Sen nasılsın nasıl gidiyor??İyi akşamlar herkeseöyle sarhoş olsam ki smile pek yakıştı buraya..fena dağıtasım var. öyle sarhoş olsam ki bir an seni unutsam
unutsam bugünleri
yarinlari unutsam
Allah dağına göre kar yağdırırmışyoksa beni frenlemek bayağı zor olurmuş Kaptan mevlütlerde geziyor tövbe bismillah yazdıklarıma bak.... YENA bebeğim nerelerdesin ... Meraaaaal ablişkosu ...maviş işe başlama heyecanında beni hiç takmaz şimdi serooooooş uyandı mi kizçeciğin ....ciks onun da gelesi yok kartopuna doyamadilar belli....marginalcim naparsin giiiiii..... Dur bı Hilale sesleneyim dolaptaki makarna salatasinin içine gomuldu Allah bilir. Ebiiiiii diyetisyen listeni hilalin buzdolabının üstüne magnetle yapiştirak mi canım. Hurma yok di mi listende sonundaoldunun adı mineydi di mi Yenoşcum ...yavrum başının ağrısı geçtiyse gel . Bugün enişteyi nöbetçi eczaneleri dolaşmaya gönderelim mi ne dersin... kittenlovecim merhaba nobet sonrasi gelen tatil gibisi yok var mı sizde de... .Öyle sarhoş olsam ki bir an diyette olduğumu unutsam unutsam bitki çaylarımi yulafımi unutsam ...
İyi akşamlar herkeseöyle sarhoş olsam ki smile pek yakıştı buraya..fena dağıtasım var. öyle sarhoş olsam ki bir an seni unutsam
unutsam bugünleri
yarinlari unutsam
Allah dağına göre kar yağdırırmışyoksa beni frenlemek bayağı zor olurmuş Kaptan mevlütlerde geziyor tövbe bismillah yazdıklarıma bak.... YENA bebeğim nerelerdesin ... Meraaaaal ablişkosu ...maviş işe başlama heyecanında beni hiç takmaz şimdi serooooooş uyandı mi kizçeciğin ....ciks onun da gelesi yok kartopuna doyamadilar belli....marginalcim naparsin giiiiii..... Dur bı Hilale sesleneyim dolaptaki makarna salatasinin içine gomuldu Allah bilir. Ebiiiiii diyetisyen listeni hilalin buzdolabının üstüne magnetle yapiştirak mi canım. Hurma yok di mi listende sonundaoldunun adı mineydi di mi Yenoşcum ...yavrum başının ağrısı geçtiyse gel . Bugün enişteyi nöbetçi eczaneleri dolaşmaya gönderelim mi ne dersin... kittenlovecim merhaba nobet sonrasi gelen tatil gibisi yok var mı sizde de... .Öyle sarhoş olsam ki bir an diyette olduğumu unutsam unutsam bitki çaylarımi yulafımi unutsam ...
Kuzum n’aptın sen?? Ee tabi sabah düzgün yemezsen ara yapmazsan ki ne kadar yoğun olursan ol 5 dakikalık iş, sonuç böyle olur. Yarın detoks galan yap. Sabah kahvaltın iyi olsun gerisi çorba mı olur ayran mı olur sen bilin. Hurmayı mumla arattınabla vur beni :))
sabah kahvaltı 9.00
1 dil.ekmek 5 zeytin
öğlen 1
4 dilim börek
akşam
3 yk pırasa
5 yk yoğurtlu kabak
şu 2 lt
evet börekler yarın tirmalarmaz inşallah beni niye yedim bende bilmiyorum sanırım psikolojik 4 gündür biraz sıkıntılı dönem den geçiyorum birde üstüne bugün annem gelince onunla yedim börekleri
Az çok sevindim canım dinlenince daha da iyi olacaksın inşallah. Yüzün niye alev alev onu anlamadım bebem. Ben bu akşam sarhoş olmayı seçtim iyiyim sanırım boş günümdü... ismini ilk kez duydum ya da sarhoşum hatırlamıyorum.Merhaba cnm enişten 2.80 yatıyor zorla çay yaptırdım gelirken az beyan içtim iyi gelir belki diye duş aldım eh işte idare ederim ama surat ejderha gibi ateş saçıyor ama. Ben Mine değilim cnm. Tuğba benim ismim. Sen nasılsın nasıl gidiyor??
Kuzum n’aptın sen?? Ee tabi sabah düzgün yemezsen ara yapmazsan ki ne kadar yoğun olursan ol 5 dakikalık iş, sonuç böyle olur. Yarın detoks galan yap. Sabah kahvaltın iyi olsun gerisi çorba mı olur ayran mı olur sen bilin. Hurmayı mumla arattın
Ablam niye vurayim öperim ben seni...abla vur beni :))
sabah kahvaltı 9.00
1 dil.ekmek 5 zeytin
öğlen 1
4 dilim börek
akşam
3 yk pırasa
5 yk yoğurtlu kabak
şu 2 lt
evet börekler yarın tirmalarmaz inşallah beni niye yedim bende bilmiyorum sanırım psikolojik 4 gündür biraz sıkıntılı dönem den geçiyorum birde üstüne bugün annem gelince onunla yedim börekleri
Cnmmmm çok saolAz çok sevindim canım dinlenince daha da iyi olacaksın inşallah. Yüzün niye alev alev onu anlamadım bebem. Ben bu akşam sarhoş olmayı seçtim iyiyim sanırım boş günümdü... ismini ilk kez duydum ya da sarhoşum hatırlamıyorum.Mine kimdi ki...geçenlerde ismi geçtiydi...Tuğba ha ...pek severim Tuğba'ları
Ablam niye vurayim öperim ben seni...
İki günlük dünya dört dilimcik böreğin lafı mı olur ...ayıpsınhem öğlen yemişsin erimiş gitmiştir o....psikolojini bozma bak o çok kötü.... öyle sarhoş olsam ki
Cnm ben diyette şunu gördüm ciddi kaçamaklar yolu çok uzatıyor. Mesela ben tam bozmadım ama kaçamaklı gidiyorum ve kilo verimi duruyor. Hatta artıyor akşam yemiyorum düşüyor ancak. O nedenle uzatma işi diye diyorum sakın yanlış anlama seviyorum senicanım söz veriyorum bir daha böyle menü görmeyeceksiniz ama bugün benim buhranli halime verin mutluluğu börek re buldum saniriim
Çok şükür ...ne zaman fark edeceksin diye bekliyordumSen yoksa gerçekten sarhoş Musun yoksa ben artık gözlüksüz hiç görmüyor muyum
Ye kız ..minnak bı tatlı ...Heee cnm dehşetvtatlı istiyor çünkü ufak kaçamaklara başlayınca lokum kahve gibi uyuyan dev uyandı ama yemedim. Bu halde derdin tatlı mu diye kendi fırçamı attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?