- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Heee cnm dehşetvtatlı istiyor çünkü ufak kaçamaklara başlayınca lokum kahve gibi uyuyan dev uyandı ama yemedim. Bu halde derdin tatlı mu diye kendi fırçamı attım
Dünkü menüye tepkinden sonra sorgusuz sualsiz sarhoş olduğuna inandım ablaaaa ne içmiştin bak işte değişik değişik içiyosun kafa yapıyoAz çok sevindim canım dinlenince daha da iyi olacaksın inşallah. Yüzün niye alev alev onu anlamadım bebem. Ben bu akşam sarhoş olmayı seçtim iyiyim sanırım boş günümdü... ismini ilk kez duydum ya da sarhoşum hatırlamıyorum.Mine kimdi ki...geçenlerde ismi geçtiydi...Tuğba ha ...pek severim Tuğba'ları
Bak işte tepkiye bak ablaaaaaaa bizi yakacaksın sen ye iç dedikçe biz dağıtcaz bak haberin olsun,kötü alışkanlıkları bırak kendine geeelAblam niye vurayim öperim ben seni...
İki günlük dünya dört dilimcik böreğin lafı mı olur ...ayıpsınhem öğlen yemişsin erimiş gitmiştir o....psikolojini bozma bak o çok kötü.... öyle sarhoş olsam ki
Sarhoşluk hali devam ediyorduYe kız ..minnak bı tatlı ...amaaaan aç mı ölek ........ canın çekmiş birazcık ne var yani
Kesinlikle bi çatal almalıydın benim burdan ağzımın suyu aktıııAçımm hala eşim fıstıklı kadayıf almışsınavım büyüktü tatlıyla agzıma vermeye çalıştı yemedim tabiki
He valla ablacanım bana ne olduuuuLilimam kuzum nerelerdesin ..... Nazara mi geldik ...giden gelmiyor... Kaptan gidiş o gidiş zaten...
Çok şükür ...ne zaman fark edeceksin diye bekliyordumhilal menüsünü yazmadan biliyordum başıma gelecekleri.... Ebinin listesini boşuna mı dolaba asalim dedim Tubacim. Surda bir delik açıldı mı kalenin fethi yakındır. Hilalin bu duruma geleceğini biliyordum. En iyisi sarhoş olmak....acı hissetmiyorsun...ohhh sefam olsun. Hilalcim bak yarın eksi bile gorur.. Allah'a şükür metabolizmamiz değirmen gibi....
Ye kız ..minnak bı tatlı ...amaaaan aç mı ölek ........ canın çekmiş birazcık ne var yani
Açımm hala eşim fıstıklı kadayıf almışsınavım büyüktü tatlıyla agzıma vermeye çalıştı yemedim tabiki
Ben seni aç yatırır miyim bitanem....bir bardak süt bir hurma....süt sevmiyorsan ayran
Ya da bir porsiyon meyve tarçınlı olsun....yoğurt...
O da olmazsa fistiklarinla yeşil çay.... Hiç korkma...metabolizman tavan yapacak....- 500 göreceksin menün çok güzeldi....hayallerine devam edebilirsin hem de....
Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün arkadaşa giderken tabi kar yağıyordu ve hava buz gibiydiBir yandan da regl sancısı olunca arkadaşa resmen iki büklüm kalacaksın vardım
Neyseki dinlenince geçti o An
Akşam 6da ancak eşim gelip beni aldı bende yuruyecek hal olmadığı için ( hava soğuk ve bende öyle çok kalın giyinmeden çıkmıştım )
Tabi giderken yediğim soğuk beni aksam yamulttuBaşım catliyacak gibi ağrıdı bütün gece hatta en Son eşim herhalde giderken usudun deyip ayaklarımı fonle ısıttı
En sonunda hafifleyince direk yatağa attım kendimi hatta gece 4de bile bir ara uyandım baş ağrısıyla ama sonra şükür uyuyabildim ve su anda daha rahatım
Hayirli olsun canım hamilelere ugrasmak zordur ama yeni doğmuş o mucizeleri kucaklayip kokularını içine çekebilmek bile müthiş bir şey bence ♡♡♡♡
Söz dinledimi bari
Ah yavrum çok geçmiş olsun,malesef kreş çocukları bu şekildeGünaydın kızlar.. berbat bir geceden sonra güne kalkmak iyi geldi.
ben çok kötüydüm. sonra oğlan ateşlendi, kustu. şurup verdim yatırdım.
gece baktım titriyor çocuk üstünü örttüm yanımda yatıyordu. geçmiyor titremeleri atak gibi. dedim eşime kalk götürelim ya soğuk havaleyse Allah korusun. çünkü vücut soğuk titreme ve sayıklama var. gece acile gittik. iğne vuruldu.ilaç başladık gene. anaokuluna başladı ya bu yıl 4. ayda 4. antibiyotik. meğer ateş geliormuş hatta gelmiş. benim oğlan da 40 a dayanınca hissediliyor ateş. eve geldik sabaha karşı. ben de hastalıktan doğru dürüst uyuyamadım. artık şekerim falan düştü biraz greyfurt yedim yattım. sabah da uyuyakalmışız. işe geldiğimde 10.30 civarıydı.
hehe hazırlıklıydın yani
keşke yeseydim cnm. çünkü hastalıktan dolayı zyıflama atağı yaşıyorum. hiçbir şeyim olmuyor. ve kötü durmaya başladımsarıyım da ben. iyice hasta gibi duruyorum.
ay senin eşinde benim eşim gibi köstek. bana diyordu ki belki şişman seviyorum ben ne diye zayıflıyorsun?? her gece hadi tatlıcıya gidelim diye söylenip duruyordu. ama gitmedim ben de. kaldı ki biz ailece hep dışardayız. oğlan okulda yiyor tatlıyı eşim gece nöbetlerinde yiyor eeebana ne diye bulaşıyorsun?? neyse ben bitirdim cnm. darısı da sana inş. çok tebrik ediyorum iradeni. spor da muhteşem.
senin bu mesajı okuduğumda hastaneden gelmiştim. şekerim mi düştü ne hastaydım da kalktım greyfurt yedim. aç yatma bak meryemcim de yazmış dedim
aleyküm selam kaptanım. çok geçmiş olsun. herkes hasta. soğuk fena bu yıl. Antep hep akdeniz iklimi yaşardı bu yıl karasal oldu ve biz memleketçe hastayız
dinledi tabiama keşke dinlemeseydi. hastayım ya hızla kilo gidiyor ve çok kötü görünüyorum. sarıyım benzim de limon gibi oldu. hasta gibi oldum. sağlıklı zayıflamak en güzeliymiş.
Günaydın kızlar.. berbat bir geceden sonra güne kalkmak iyi geldi.
ben çok kötüydüm. sonra oğlan ateşlendi, kustu. şurup verdim yatırdım.
gece baktım titriyor çocuk üstünü örttüm yanımda yatıyordu. geçmiyor titremeleri atak gibi. dedim eşime kalk götürelim ya soğuk havaleyse Allah korusun. çünkü vücut soğuk titreme ve sayıklama var. gece acile gittik. iğne vuruldu.ilaç başladık gene. anaokuluna başladı ya bu yıl 4. ayda 4. antibiyotik. meğer ateş geliormuş hatta gelmiş. benim oğlan da 40 a dayanınca hissediliyor ateş. eve geldik sabaha karşı. ben de hastalıktan doğru dürüst uyuyamadım. artık şekerim falan düştü biraz greyfurt yedim yattım. sabah da uyuyakalmışız. işe geldiğimde 10.30 civarıydı.
hehe hazırlıklıydın yani
keşke yeseydim cnm. çünkü hastalıktan dolayı zyıflama atağı yaşıyorum. hiçbir şeyim olmuyor. ve kötü durmaya başladımsarıyım da ben. iyice hasta gibi duruyorum.
ay senin eşinde benim eşim gibi köstek. bana diyordu ki belki şişman seviyorum ben ne diye zayıflıyorsun?? her gece hadi tatlıcıya gidelim diye söylenip duruyordu. ama gitmedim ben de. kaldı ki biz ailece hep dışardayız. oğlan okulda yiyor tatlıyı eşim gece nöbetlerinde yiyor eeebana ne diye bulaşıyorsun?? neyse ben bitirdim cnm. darısı da sana inş. çok tebrik ediyorum iradeni. spor da muhteşem.
senin bu mesajı okuduğumda hastaneden gelmiştim. şekerim mi düştü ne hastaydım da kalktım greyfurt yedim. aç yatma bak meryemcim de yazmış dedim
aleyküm selam kaptanım. çok geçmiş olsun. herkes hasta. soğuk fena bu yıl. Antep hep akdeniz iklimi yaşardı bu yıl karasal oldu ve biz memleketçe hastayız
dinledi tabiama keşke dinlemeseydi. hastayım ya hızla kilo gidiyor ve çok kötü görünüyorum. sarıyım benzim de limon gibi oldu. hasta gibi oldum. sağlıklı zayıflamak en güzeliymiş.
Kaptanım nerelerdesinnn eskiden her sayfada senin yazılarını bulurdum son günlerde sana da nazar mı oldu canıııım gel boş bırakma kelebeklerini bak neler neler yiyolaroynakbasi34
Geçmişi okumadın sanırım kaptanımÇok çok geçmiş olsun kuzuya ♡ Rabbim acil şifalar versin. ...Aminnnnn
Maalesef çocuklar kreşe başlayınca çok sık hastalaniyorlarinşallah çabucak toparlar kendini
Tövbe benim kelebeklerim yapmaz öyle şeybende sabah çok güzel bir kahvaltı yaptım ♡ Metabolizma hazilandirici suyumu da içiyorum
Gerci reglden dolayı artı çıkmam inşallahama önümüzdeki hafta güzel eksileri göreceğime eminim
Ah yavrum çok geçmiş olsun,malesef kreş çocukları bu şekildeyeğenimde nerdeyse her ay antibiyotik kullanacak hatta bi ara hastane de bile yatmak zorunda kaldı,sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyo işte hem diğer çocuklardan alıyolar hem de kişisel bakımlarına anne gibi özen gösterilmediği için hastalıklar kaçınılmaz oluyo,özel devlet farketmiyo yani
Zayıflıktan kötü görünüyorum diyecek günleri de gördükya sevinsem mi üzülsemmi bilemedimzamanla oturacak inşallah canım üzülme şimdi hastalıkta geldi kendini kötü hissediyosun bir haftaya çok daha iyi olur sen de tabi artık eskisi gibi olma arada dinle eşini çık tatlını ye valla sonundaoldu
Çok çok geçmiş olsun kuzuya ♡ Rabbim acil şifalar versin. ...Aminnnnn
Maalesef çocuklar kreşe başlayınca çok sık hastalaniyorlarinşallah çabucak toparlar kendini
Tövbe benim kelebeklerim yapmaz öyle şeybende sabah çok güzel bir kahvaltı yaptım ♡ Metabolizma hazilandirici suyumu da içiyorum
Gerci reglden dolayı artı çıkmam inşallahama önümüzdeki hafta güzel eksileri göreceğime eminim
Gecmıs olsun sana kuzuna canım verilmiş sadakan varmış Allah korumuştüm bunlar yetmezmiş gibi sabah çocuğa süt ısıtayım diye mutfağa girdim. bulaşık makinesinin kapağını indirmiş eşim. içi temiz doluydu kap kacak aldı sanırım.
neyse ben süt ısıtmaya doğru giderken ayağım kaydı uçtum popomun üzerine düşüp belimi de bulaşık makinesinin kapağının köşesine geçirdim. şimdi yan yan yürüyorum. kime naptım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?